• Kareltje (33)
  Lovezone mening 2 reacties

  Voor mij persoonlijk is de tijd op lovezone me erg goed bevallen. Wat me het meest verraste was het enorme aantal online leden, er waren honderden paginas met leden waar je door kan scrollen. Na dit te hebben gezien heb ik 29 euro betaald om een lidmaatschap te bemachtigen om onbeperkt te kunnen chatten. Nu 2 weken lid te zijn geweest kan ik wel stellen dat het me het nodige heeft opgeleverd. Momenteel ben ik met een viertal vrouwen aan het chatten en met twee hiervan heb ik al een koffie date achter de rug.
  Voor mij is het een aanrader, hopelijk hebben jullie wat aan deze review.

  Bezoek Lovezone

  Kareltje (33) 17 januari 2019
  • (24)

   Ik ben niet zo happig op lovezone omdat je twee pakketten hebt: 1 voor onbeperkt chatten, prima in mijn ogen maar ook 1 voor diamanten waar je extra aandacht mee kan vergaren. Mijn mening is dat je die diamanten niet nodig hebt, dit kost onnodig best wat geld terwijl je met het vip pakket eigenlijk alles kan: chatten.

   Simba (24) 17 januari 2019
  • (44)

   Ik vond dit helemaal niet zo erg, ik betaal alleen voor het chatten en niet voor de foto’s.
   Ik vind het tot nu toe absoluut niet nodig om extra geld te besteden om foto’s van mijzelf naar iemand anders te sturen.
   Zoveel foto’s heb ik ook helemaal niet van mijzelf, ik moet toegeven dat ik hey wel erg leuk vind als vrouwen mij foto’s sturen.

   Jesse (44) 19 januari 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone