• William (54)
  Lovezone klacht 3 reacties

  Wat mij een beetje een dubbel gevoel geeft over de website Lovezone, is dat de site voor meer dan alleen daten is.
  Dat staat ook in de omschrijving, of je nu een date, een vriendschap of gewoon wilt chatten het kan hier allemaal.
  Maar waarom valt het dan onder de categorie datingforum vraag ik mij af.
  Ik vind met dit soort sites altijd een beetje dat je het mooier en groter laat lijken met meer leden dan dat het daadwerkelijk is, doordat je ook mensen toevoegd die niet perse op zoek zijn naar een echte date maar bijvoorbeeld naar iemand om gewoon mee te chatten of voor een nieuwe vriendschap.
  Deze dingen zijn allemaal prima, daar is ook niets mis mee maar in mijn ogen horen deze mensen niet thuis op een datingforum.

  Wel jammer, want verder vind ik de site echt een hele goede site. Het is inderdaad overzichtelijk en het is heel gemakkelijk om hier een nieuw profiel aan te maken, voor je het weet is het allemaal al klaar en ben je in de gelegenheid om te starte met chatten en op zoek te gaan naar een leuke date.

  Bezoek Lovezone

  William (54) 15 december 2018
  • (52)

   Waarschijnlijk ben je een van de weinige mannen die hier een probleem van maakt. De meeste mannen zouden dit, volgens mij, juist alleen maar een positief punt aan de site vinden. Dat je er meer kunt doen dan alleen date maar dat er voor het erotische vlak ook iets te vinden is hier.

   Peter (52) 22 december 2018
  • (40)

   Tja het is een social media dus iedereen is welkom op een site als deze. Denk dat veel vriendschappen alsnog overslaan in een relatie dus ik vind het allemaal prima. Moet wel zeggen dat Lovezone de topper van het moment is qua prijs kwaliteit verhouding. Je betaald 30 euro om onbeperkt te kunnen chatten, profielen te bekijken, etc. Ook met het feit dat er honderdduizenden leden zijn geeft voldoening in deze prijs. Keep the good work Lovezone!

   Prima Josje (40) 21 januari 2019
  • (23)

   Lovezone is echt een geweldige datingsite zonder automatische incasso, gewoon duidelijke website en super veel leden. Als vrouw zijnde krijg je 20 berichten van verschillende mannen per dag, genoeg keuze dus.

   Liesje (23) 1 december 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone