• Marjolein (41)
  Lovezone datingtips 0 reacties

  Hallo mensen,

  Ik ben bijna 1 jaar op Lovezone actief geweest en je maakt er eigenlijk van alles mee. Mannen die gewoon niet actief zijn, geen VIP hebben en dus niet kunnen praten. Je hebt mannen die alleen maar s*ks willen en een enkeling wil een nieuwe liefde ontmoeten. Ik was dus op zoek naar die enkeling dus dat is niet heel eenvoudig al moet ik wel eerlijk bekennen dat de mannen met VIP wel gewoon vrij snel terug chatten en je dus wel goed een gesprek aan kan gaan. Helaas zitten er ook wel eens neppers op datingsites, dit heb ik vooral veel meegemaakt op veel andere datingsites. Op Lovezone heb ik in een jaar misschien 1 of 2 gezien, heb het aangegeven en de klantenservice regelt de rest vrij snel als het inderdaad een schimmig profiel blijkt te zijn. In totaal heb ik eigenlijk wel elke maand een date gehad, soms 2 dus een prima resultaat voor een oude vrouw :-)
  Als ik iedereen wat tips mag geven, kom in de avond online want dan kan je veel gesprekken hebben. In de middag werkt de helft, logisch. Probeer na een tijdje wat foto's te delen, deze optie is er niet voor niets. Dit kost wel een extra pakket maar dan kan je toch wat meer van elkaar zien. In het verleden wel eens een date gehad waarbij de heer 1 profielfoto had en bleek dat die foto 10 jaar oud was, dat wil je natuurlijk niet. Even wat selfies delen is simpel en nog leuk ook! En de neppers onder ons kunnen natuurlijk geen selfie delen, want die gebruiken andermans foto, WIN WIN!

  Het komt er op neer dat Lovezone echt een hele goede datingsite is met heel veel leden en dat je er prima kan daten. De kunst is om de juiste man of vrouw te vinden tussen al het gros.

  Groetjes Marjolein

  Bezoek Lovezone

  Marjolein (41) 31 oktober 2020


Meer informatie en reviews over Lovezone