• Emily (32)
  Lovezone niets voor mij 0 reacties

  In het kort: een website die niets voor mij is. Na 3 dagen besloten om mij hier weer voor af te melden. Het aanbod was totaal niet naar waar ik op zoek naar ben. In de voorwaarden staat vermeld dat je recht hebt op restitutie. Een keurige mail ontvangen dat ze de restitutie zullen overmaken naar mijn rekening. Precies na de 14e dag had ik het geld terug op mijn rekening minus de tijd dat ik wel gebruik heb gemaakt van de dienst.

  Het punt is dat ik vind dat veel mannen er onverzorgd uitzien of alleen uit zijn op seks. Uitzonderingen daargelaten. Dat vind ik gewoon jammer dat velen het voor anderen verpesten. Dit is precies de reden waarom ik het niet meer zie zitten op datingwebsites. Lovezone mag dan zo goed zijn maar het is altijd afhankelijk van de leden dat het met zich mee brengt. Had ook het idee dat er veel onserieuze mannen waren die ten eerste geen VIP hadden en ten tweede vaak geen foto wilden delen als het tot een date kwam. Wat ik eerder wel eens had meegemaakt is dat de foto heel oud is of dat de man er niet echt op leek waardoor de date een fiasco was, daarom vraag ik tegenwoordig eerst om wat foto's. Vind het daarbij ook gewoon leuk om even wat meer te zien, geen naakt natuurlijk.

  Misschien probeer ik het ooit nog wel een keer want het feit dat Lovezone keurig restitutie uitbetaald is netjes. Er zijn heel veel leden maar wat ik al zei, het merendeel kan volgens mij helemaal niet chatten en zit er eigenlijk voor spek en bonen op.

  Bezoek Lovezone

  Emily (32) 30 november 2020


Meer informatie en reviews over Lovezone