Hot or Not
9,4

Ontmoet de hotste mensen bij je in de buurt.

Bij Hot or Not kun je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not:
1 week abonnement: € 15,00
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 288 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Reviews ( 288 )

 • Jens (46)
  prijzig 1 reactie

  Ik vind deze site eigenlijk best wel behoorlijk prijzig. En ik kan me dan ook heel erg goed voorstellen dat niet iedereen het geld heeft om dit zich te kunnen veroorloven. Zelf heb ik ook een poosje in die positie gezeten namelijk, in zo'n geval is het voor deze mensen ontzettend jammer dat zij niet op zoek kunnen naar hun partner. Misschien dat hier iets mee gedaan kan worden? Daar tegenover staat wel dat de site zelf ontzettend mooi is hoor en heel makkelijk in gebruik. Dus dat maakt het natuurlijk ook prijziger dan andere sites, dat snap ik ook .

  3 sterren waardering

  Jens (46) 5 mei 2017
 • Harrianne Huisjes (25)
  Iemand gebruikt mijn fotos op hot o... 1 reactie

  Ik ben er achter gekomen dat iemand mijn fotos gebruikt op hot or not.
  Er daaronder met mensen aan het chatrwn is onder mijn naam.
  Iemand een idee wat ik hier mee kan??

  1 ster waardering

  Harrianne Huisjes (25) 30 april 2017
 • Sven (40)
  blurred lines 1 reactie

  Ik vind op dating websites dat er altijd zo'n grens is, van wel waar of niet waar. Iedereen schildert de waarheid net een beetje mooier dan dat hij in het echt is. De leeftijd is ineens lager geworden of er zijn wat pondjes afgehaald en dergelijke. Nu vind ik dit niet erg, eerlijk gezegd doe ik hier zelf soms ook wel eens aan mee. Het nadeel is alleen een beetje van waar is de grens he. Waar mag je nog een beetje over jokken en wat gaat echt te ver. Soms het ik het idee dat mensen het steeds verder trekken die lijn. Dit vind ik wel een nadeel, je weet niet exact met wie je nu echt contact hebt, niet alleen hier hoor maar op alle websites waar je online kunt daten.

  3 sterren waardering

  Sven (40) 29 april 2017
 • gijs (59)
  hulp 1 reactie

  Ik durf zelf, zonder enige terughoudendheid, meteen te erkennen dat ik een enorme digibeet ben. Geef mij iets digitaals in handen en ik heb werkelijk waar geen flauw idee wat ik er mee moet beginnen. Zo is online daten voor mij dus ook best wel een ingewikkeld dingetje en is dit niet aan mij besteed. Ik snapte er in het begin helemaal geen biet van, gelukkig kon de klantenservice mij hier heel goed mee helpen toen ik hen om hulp vroeg. Ik was er eerlijk gezegd van uit gegaan dat ik niet, of pas heel laat, reactie zou krijgen maar dit was niet het geval. Ik werd zelfs opgebeld en zo telefonisch verder geholpen door de mensen van hot or not. Ik vind dit zeker een compliment waardig!

  5 sterren waardering

  gijs (59) 28 april 2017
 • Jessy (32)
  Goede prijs 1 reactie

  Deze Site houdt echt rekening met alle mensen, niet iedereen heeft altijd maar veel geld over in de maand. Sommige sites vragen gewoon zeventig euro, dit lukt mij niet on dat even neer te tellen iedere keer. Daarom ben ik hier zo blij mee, dat het een beetje kost vind ik niet zo erg maar het is ten minste wel betaalbaar!

  5 sterren waardering

  Jessy (32) 27 april 2017
 • Joey (49)
  Hot or not the king 1 reactie

  Hot or not is voor mij echt the king als het gaat in dating websites, andere sites kunnen hier sowieso niet aan tippen! Doe al een aantal jaartjes mee in het circuit van online daten maar kom altijd hier naar terug! Dit is trouwens ook een van de weinige sites waar je daatwerkelijk een echte date kunt maken met een vrouw zonder dat je wordt opgelicht

  5 sterren waardering

  Joey (49) 26 april 2017
 • Felix (38)
  App 1 reactie

  Ik heb pas ontdekt dat deze site ook een eigen app heeft, dit vind ik echt super! Wat een verbetering is dat zeg, in plaats van al dat geklooi altijd met je telefoon en die sites kun je dit nu gewoon via de app doen! Ik ben nu al fan en heb het pas een week!

  5 sterren waardering

  Felix (38) 25 april 2017
 • Christopher (54)
  hotter dan hot 1 reactie

  Wauw wat zijn de dames hier allemaal mooi! Eerlijk gezegd vind ik het haast te mooi om waar te zijn. dan gaan er bij mij altijd gelijk allemaal radartjes wreken, hoe kan het dat ee nvrouw van onder de 40, die zo mooi is ook nog eens heel erg veel belangstelling hebben in een man als ik. Natuurlijk hoop ik dat het oprecht is wat ze zeggen! maar toch..

  3 sterren waardering

  Christopher (54) 23 april 2017
 • Leonie (23)
  Vieze man op hotornot 1 reactie

  Een man stuurt telkens vieze foto's naar mij toe terwijl ik hem niet eens ken, sterker nog ik heb hem nog nooit aangesproken. Telkens krijg ik een foto van zijn pielemuis enzovoort. De klantenservice dit gemeld en ik zou de man in kwestie moeten blokkeren, dit heb ik dus maar gedaan. Bah.

  4 sterren waardering

  Leonie (23) 19 april 2017
 • Geoffery (54)
  Tevreden klant 1 reactie

  Voor een vorm van dating waar ik in eerste instantie absoluut op tegen was, ben ik door mijn ervaringen hier totaal van mening veranderd.
  Ik vind het nu een goed iets en ik heb het hier reuze naar mijn zin, tot nu toe heb ik zelfs met twee dames dat het klikt!
  Dit bewijst maar weer dat je niet te snel je oordeel klaar moet hebben maar dat je het eerst zelf moet proberen!

  5 sterren waardering

  Geoffery (54) 16 april 2017
 • Loes (33)
  Hot 1 reactie

  Het lijkt wel of het online daten weer helemaal hot is tegenwoordig, ik hoor iedereen er over en ook op de reclames kun je er niet omheen.
  Daarom ben ik ook maar weer eens gaan kijken en uiteindelijk ben ik hier terecht gekomen.
  Ik moet zeker zeggen dat het me in geen enkel geval tegenvalt, alles wat ik tot nu toe hier heb ervaren is zeer positief.

  4 sterren waardering

  Loes (33) 15 april 2017
 • vinny (46)
  flop 1 reactie

  Voor mij is dit een grote flop.
  Het is niet aan mij besteed, dat daten via een website.
  geef mij maar 'the real deal', dan weet je gelijk waar je aan toe bent en of het klikt, zowel innerlijk als uiterlijk.
  En daarbij komt dat niemand zich dan anders kan voordoen dan hij of zij is en dat gebeurt op internet wel veel volgens mij

  2 sterren waardering

  vinny (46) 14 april 2017
 • Quin (28)
  Hotornot Hype 2 reacties

  De Hotornot hype is nog steeds vol aan de gang merk je overal. Op straat praten mensen er zelfs over dat ze Hotornot gebruiken, terwijl dit toch een prive dingetje zou zijn. Het werkt en is dan ook zo goed dat mensen hier voor uit durven te komen. Dat zie je dan terug aan het aantal leden op de datingwebsite die online zijn, dit is gigantisch, pagina's vol. Man vrouw ratio is nog wel 70/30 in het voordeel van de man, maar dit zal wel snel veranderen wanneer de vrouwen door krijgen dat hier meer man is dan vrouw. Meer kans dus voor de vrouw. ;)

  5 sterren waardering

  Quin (28) 11 april 2017
 • Linda (44)
  Listig 2 reacties

  Ik ivnd dat de eigenaren je hier listig geld afhandig maken. Er worden allerlei mooie dingen beloofd en ieder ding afzonderlijk kost weer geld, hier is wel goed over na gedacht. Beetje jammer dat alles zo duur ies. .

  2 sterren waardering

  Linda (44) 9 april 2017
 • Gregory (48)
  Goede controle 1 reactie

  Wat hier echt goed en regelmatig gebeurt vind ik, is de controle van de profielen. Wanneer je een tekst of een foto toevoegd, wordt dit eerst gecontroleerd of dit kan en daarna komt het pas op je profiel te staan. Zo niet dan krijg je een melding. Soms vind ik dit jammer, kan ik niet stiekem mijn tel. nr. er op zetten haha maar over het algemeen vind ik dit een groot pluspunt.

  5 sterren waardering

  Gregory (48) 8 april 2017
 • Ruben (37)
  fair play 1 reactie

  Eindelijk een keer een website die gewoon eerlijk speelt, geen gekke nepaccounts etcetera.
  Ik kom die dingen op andere sites werkelijk overal tegen, belachelijk dat dat ook gewoon is toegestaan.
  Maar hier dus niet en dat vind ik een mega pluspunt voor hot or not!

  5 sterren waardering

  Ruben (37) 2 april 2017
 • Qwerty (25)
  Hotornot geen auto incasso super mo... 1 reactie

  Hotornot is een geweldige dating website vind ik. De enige dating website die ik heb gezien na jaren die geen auto incasso gebruikt maar een op = op regel. Geen gedoe met geld afschrijvingen als je dit niet wenselijk vind. Heel goed gedaan Hotornot. Ik pak liever elke maand even mijn bank pas dat ik dat zelf regel dan dat het er zelf non stop af wordt gehaald automatic.

  5 sterren waardering

  Qwerty (25) 30 maart 2017
 • Esme (25)
  hotornot alleen in NL en BE dus gee... 1 reactie

  Er zijn welgeteld al 250+ reviews op Topdatingwebsites over hotornot.nl. Veel van hen zijn positief waardoor ik ook een account heb gemaakt. Je hoort steeds vaker dat mensen zich anders voor doen dan dat ze daadwerkelijk zijn op datingwebsites. Op hotornot.nl heb ik tot dusverre niet het idee dat het hier ook op gebeurd. Ik praat dan ook alleen met mensen die een sterretje voor hun naam hebben, deze hebben betaald en zijn dus sowieso echt. Op Badoo had je nog wel eens dat een gebrekkig nederlands sprekende man me aansprak. Dit gebeurd op hotornot.nl dan ook niet. Ik heb hotornot.nl klantenservice hier een mail over gestuurd hoe dit mogelijk is. Hotornot zei dat ze de website alleen toegankelijk hebben voor gebruikers uit Nederland en Belgie waardoor je sowieso de buitenlanders weert.

  Net als de vele andere reviewers geef ik hotornot.nl 5 sterren. Ze verdienen niets minder.

  5 sterren waardering

  Esme (25) 28 maart 2017
 • Marco (48)
  intimiteit 0 reacties

  Wat ik totaal niet had verwacht heb ik hier toch gekregen! Ik dacht da het allemaal heel afstandelijk zou zijn hier, je kent elkaar naatuurlijk niet goed en dit wordt wel steeds beter maar het blijft anders dan in het echt elkaar zien. Toch ehb ik hier zo'n klik met iemand gekregen, zelfs met een andere vrouw in het echt heb ik deze intimiteit nooit ervaren. Dit vind ik prachtig en heel zeldzaam.

  5 sterren waardering

  Marco (48) 26 maart 2017
 • Esme Dijksema (24)
  Hot or not Badoo en Blendr zijn top 1 reactie

  Hot or Not is van dezelfde aanbieder als Badoo en Blendr. Stuk voor stuk perfecte datingwebsites/apps die deels gratis gebruikt kunnen worden. Ik gebruik dit nu al meerdere jaren en het blijft leuk, iedere dag komen er nieuwe leden op waar je mee kan praten en via het spel kom je ook makkelijk in contact met andere mensen. Als je onbeperkt wilt chatten kost dit je 25 euro, dit is het dan ook meer dan waard. Ben al jaren betaald lid zonder verdriet :).

  5 sterren waardering

  Esme Dijksema (24) 21 maart 2017

Plaats een review