Hot or Not
9,1

401 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,1! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (401)

 • Ruben (63)
  Te grootschalig 1 reactie

  Ik vind het heel erg jammer dat Hot or Not zo grootschalig is als dat het is, voor mij is dit iets te.
  Ik ben meer iemand die heel erg van alles wat kleinschalig is houdt.
  Dat vind ik knusser en gezelliger en op die manier ken je over het algemeen de meeste mensen die er op zitten, dit is op Hot or not bij lange na niet mogelijk.
  Ik denk dat dit niet meer voor mijn generatie is helaas.
  Verder een goede site, niets mis mee, alleen is het voor mij te veel.

  Ruben (63) 2 februari 2019
 • Daan (44)
  Heel Nederland 1 reactie

  Wat ik zo fijn vind aan Hot or Not, is dat de website van zo’n groot formaat is dat het niet uitmaakt waar je woont want er zitten toch wel mensen uit heel Nederland op.
  Bij de kleinere websites is dit veel lastiger want dan kan je soms gewoon niemand vinden die ook maar een beetje bij jou in de buurt woont.
  En dan houdt het voor heel veel mensen al snel op lijkt mij, voor mij in ieder geval wel.
  Een beetje reistijd vind ik niet erg, maar er moeten geen uren reizen aan te pas komen voor een bezoekje, dat is ook niet vol te houden.
  Dat je dit dilemma niet hebt op Hot or Not is dis voor mij een heel groot voordeel.

  Daan (44) 26 januari 2019
 • Harold (52)
  Populair 1 reactie

  Hot or not is op het moment volgend mij de meest populaire website van dit moment.
  Aan het aantal leden dat ik hier dagelijks online is te zien, ik vind dit juist erg leuk aan de website.
  Hoe meer leden er online zijn, hoe beter het is als je het mij vraagt.
  De kwaliteit van de vrouwen die hier op de website zitten is erg goed, want de vrouwen die hier op zitten zijn over het algemeen erg mooi (zowel van binnen als van buiten).
  Ik hoop over niet al te lange tijd mijn nieuwe liefde hier gevonden te hebben.

  Harold (52) 19 januari 2019
 • Leon (25)
  Hotornot vs tinder 1 reactie

  Als je de bekende dating apps met elkaar vergelijkt, dus hot or not vs Tinder, dan vind ik dat hot or not veel meer een datingsite is en Tinder eigenlijk enkel een spelletje. Ik heb nu 4 maanden Tinder maar heb nog werkelijk nooit een match gehad terwijl mijn foto helemaal niet zo heel lelijk is. Hot or not gebruik ik sinds begin dit jaar en het feit dat je hierop simpelweg op gebruikers kan zoeken en hierop een chat kan beginnen, bevalt mij 10 keer beter. Wie weet als ik matches had gekregen op Tinder dat ik hier anders over na had gedacht maar voor nu is hot or not echt veel beter in mijn ogen.

  Leon (25) 17 januari 2019
 • Thijs (42)
  Hot or not voordelig 0 reacties

  Hot or not heeft een hele prijzenlijst waarbij je kunt kiezen voor welke variant jij het liefste gaat.
  Ik heb me hier even een beetje in verdiept want ik kies eigenlijk altijd voor het 15 euro pakket omdat dat in mijn ogen het goedkoopste is, terwijl dat in werkelijkheid helemaal niet zo is als je er een jaar lang op zit.
  Misschien dat kn de volgende keer toch maar een keer een groter pakket aanschaf want als ik voor een jaar in 1 keer doe ben ik 100 euro kwijt en als ik dit allemaal per maand betaal kost het me 180 euro.
  Dat is nogal een verschil dis eigenlijk zijn deze grote pakketten op hot or not beel voordeliger dan die kleintjes.
  Ik denk dat ik dan toch maar een keer van gierigheid miet afstappen en een groter bedrag in een keer betalen want dan ben je uiteindelijk toch goedkoper uit.

  Thijs (42) 4 januari 2019
 • Marjolein (45)
  Hot or not een goede en eerlijke website 1 reactie

  Wat fijn om te zien dat Hot or not gewoon een goede en eerlijke website is. Je betaalt dan misschien wel 15 euro per maand, tenzij je voor langere tijd betaalt dan is het gemiddeld goedkoper uit, maar dat doe ik eerst nog niet misschien later dat weet ik nog niet. Maar wat ik er mee wil zeggen, je betaalt dan misschien wel 15 euro per maand, maar dat is het wel waard. Want je leert hier zo veel nieuwe mensen kennen, dat zou ik in het normale leven nooit doen, dus de kans dat ik hier iemand leer kennen voor een relatie of iets wat hier op lijkt is zo veel groter dan wanneer ik geen profiel zou hebben op hot or not, dat ik het geld hier maar wat graag voor over heb. Ik hoop heel erg dat ik in 2019 straks gewoon een lief iemand heb gevonden en of dat dat via hier is of via het echte leven, dat maakt mij niet uit, dus ik probeer het gewoon beide.

  Marjolein (45) 31 december 2018
 • Henry (43)
  Hot or Not oordeel 1 reactie

  Iedereen heeft altijd een oordeel over dingen klaar en dat moet voor websites als deze natuurlijk ook, want hier kunnen de mensen hun onderzoek doen naar de betrouwbaarheid en dergelijke van de website.
  Dus bij deze mijn mening. Ik vind het een goede en betrouwbare website, ze vragen een redelijke prijs voor wat ze hier aan de mensen bieden.
  Het is geen gratis website, wat voor sommige mensen een nadeel zou zijn dat weet ik zeker, maar dat is het in mijn geval niet perse. Ik vind het niet erg om een bedrag te betalen voor websites als deze.
  Al met al een prima site, ik zit er nu een aantal maanden op en ik ben nog steeds tevreden, dus dat zegt wel een beetje lijkt me.

  Henry (43) 26 december 2018
 • Fred (58)
  Hot or not klacht 1 reactie

  Ik had een par dagen geleden een klacht over hot or nog aangezien er een bepaald onderdeel op de website niet naar behoren werkte en wanneer ik ergens geld voor betaal vind ik dat ik hier best iets van mag verwachten.
  Nadat ik een boze mail naar de klantenservice heb gestuurd had ik binnen een half uur bericht terug.
  Ze zouden het probleem oplossen en ik kreeg zelfs mijn geld voor die maand terug gestort op mijn rekening.
  Ik moet bekennen dat ik dit een hele keurige manier vind om dit soort dingen op te lossen.
  Ik was erg blij dat er schijnbaar ook nog bedrijven zijn die er niet alles voor doen om altijd maar zo veel mogelijk geld te houden, hier worden problemen op de juiste manier aangepakt.

  Fred (58) 22 december 2018
 • Desire (34)
  Grappig 1 reactie

  Hot or not is wel een goede website maar soms denk je, wat krijgen we nou. Onderstaande tekst bijvoorbeeld, was 3 uur bezig voordat ik de tekst af had. Gewoon zon enorm verhaal op je profiel vertellen terwijl je, zoals de heer zelf meermaals schrijft, geen vip hebt dus eigenlijk niks op de site kan. =D

  ----

  Als eerste excuses van mijn afwezigheid er zijn tijden dat ik bij profielen ben gaan kijken maar geen geld had om VIP te zijn maar dit heeft ook te maken met privé redenen. Zodra ik weer VIP wordt laat ik jullie weten voor degene die mij gereageerd valt dit niet verkeerd op er zijn privé redenen dat ik niet reageer.

  Als je alleen komt voor fun en chatten ik reageer alleen als ik in interesse heb in je en dan VIP wordt. Verder ook geen seksuele handelingen ik ben niet zo'n persoon er is veel mishandeling in het leven geweest voor vrouwen en ze horen met respect behandeld te worden.

  Ik wil graag hier mensen in het echt ontmoeten en afspreken in het echt.

  Zelf ben ik op zoek naar een persoon die met mij leven kan delen en dezelfde passie heeft als ik waar ik naar zoek ben is vooral als eerste een eerlijke persoon maar ook echt eerlijk ik help graag je als je ook zo bent.
  Verder ben ik vegetarisch maar dat betekent dat mijn medepersoon ook niet persee vegetarisch hoeft te zijn. Mijn must zijn wel eerlijke persoon, drink niet en rook niet. Dat zijn de drie criteria's waar ik naar op zoek ben.

  Verder deel ik graag mijn hobby uit voor interesse van de Japanse en Koreaanse Cultuur die ook graag interesse toont voor mijn hobbies. Als je dit niet waardeert dan is het geen match tussen ons beiden.

  Ik ben open om met meiden hier te socializen. En ik ben open om ze te helpen als jullie problemen hebben in jullie leven en ik sta er open voor om daarbij te ondersteunen van wat ik kan stuur maar een bericht als er iets is :) je krijgt altijd reactie van mij zolang ik VIP ben. Ik spreek Nederlands, Engels, Chinees Mandarijn (basis) en Japans. Sinds 2003 ben ik een vegetariër geworden meer omdat graag van dieren hou en een bijdrage wil geven voor de bescherming en milieu. Naast dat ik vegetariër ben doe ik ook vrijwilligerswerk bij een boeddhistische organisatie om rondleidingen te geven over de harmonie en samenleving en de tempel te laten zien van wat het boeddhisme in houd.

  Zelf ben ik een emotionele persoon die graag mijn gevoelens laat zien aan een ander dit is hoe ik ben mocht je dit waarderen vind ik niet erg wij zijn dan nog steeds even goede vrienden :)

  In mijn vrije tijd teken ik graag vooral portraits van mensen natekenen en soms uit mijn hoofd en teken ik ook graag Fanarts gebasseerd uit een Anime serie of Manga.

  Verder kook ik graag simpele gerechten vooral gerechten die vegetarisch gericht zijn maar ik sta ook open om vleesgerechten te leren koken.

  Hobbies zijn: Wushu Kung Fu, Fitness, Tekenen Fanarts Anime en Manga, Anime kijken, Koken, Uitgaan met vrienden, Pokemon Go, Wandelen in het park ,Strandwandeling. Fotografie, Animatie, Video editing en Anime Music Video Editing.

  Eigenschappen: Eerlijkheid, Help graag mensen, Beleefd, Lol maken :) en ik sta open voor om nieuwe mensen te leren kennen.

  Desire (34) 21 december 2018
 • Liesbeth (55)
  Hot or not stijlvol 0 reacties

  De meeste online datingwebsites geven mij het gevoel dat ik goedkoop ben wanneer ik me daar inschrijf en op zoek ga naar een leuke man.
  Gelukkig doet de website hot or not dit niet, op de een of andere manier lukt het deze site om toch stijlvol te blijven ondanks dat je je hele ziel en zaligheid bloot geeft en je kwetsbaar opstelt in de hoop een leuke date te vinden.
  Ik zou het heerlijk vinden om weer iemand tegen te komen om de feestdagen mee door te mogen brengen.

  Liesbeth (55) 8 december 2018
 • Benny (56)
  Hot or not eerste en laatste 1 reactie

  Hot or not was een aantal jaar geleden de eerste datingsite waar ik op zat. Daarna heb ik af en aan wat accounts gehad op andere dating sites, omdat ik in de veronderstelling was dat deze minstens zo goed, zo niet misschien zelfs beter zouden zijn dan hearts. Toen ben ik iedere keer opnieuw met de neus op de feiten gedrukt, dat dat dus niet zo is. Hot or not is voor mij de best werkende site en ik neem toch aan dat dat niet alleen voor mij geldt. Het is dus de eerste site waar ik bij toeval een account heb aangemaakt en nu is de cirkel rond wat ik zit hier opnieuw op. Het zal ook de laatste site zijn waar ik een account op heb want ik ga na mijn vorige pogingen niet nog een keer mijn geluk ergens anders proberen te vinden.

  Benny (56) 2 december 2018
 • Pebbles (55)
  werkt prima als je duidelijk bent 1 reactie

  The Internet: Where Men are Woman, Women are Men, and Children are FBI Agents.

  Ik heb dit op mijn profiel gezet, werkt prima:

  IK zoek verkering met een NIET ROKEND, MONOGAME, EERLIJKE, OPEN, VRIJGEZELLE man met inhoud die ik kan VERTROUWEN. Zonder dat gebeurt er niks. UP 45 BELOW 65. Graag ook een IQ en EQ dat boven de gemiddelde kamertemperatuur uitkomt.

  Ik wil 3 verschillende profielfotos van jou zien en een ingevuld profiel.

  Het volgende scoort OOK GEEN punten bij mij:zonnebrillen (kijk je graag diep in je ogen aan), smokers, narcisten, egotrippers, snoevers,catfishs, grofgebekt en heb een bloedhekel aan LI-ARS en daar zitten er zoveel hier van.

  Pebbles (55) 21 oktober 2018
 • Barry (53)
  Beoordeling hot or not 1 reactie

  Hot or nog is voor mij geen website die vol zit met allemaal fake accountant zoals veel andere dating sites. Maar hot or not is eindelijk een site die dit doorbreekt en wel gewoon echte mensen online heeft. Dit vind ik zo fijn om een keer te zien, eerlijk gezegd was ik al bang dat dit er niet meer zou zijn omdat je zo vaak andere verhalen over online daten hoort en ik zelf ook ervaringen op andere websites heb met mensen wie niet zijn wie ze zeggen dat ze zijn en dat maakt je toch een stuk minder zeker over het hele concept. Hier gebeurt dat eindelijk een keer niet en heb ik echt een hele leuke en echte vrouw ontmoet waar ik de laatste tijd al twee keer een echte date mee heb gehad. En dat alles dankzij hot or not.

  Barry (53) 17 oktober 2018
 • Luuk (39)
  Hot or not een nadeel 2 reacties

  Hot or not is eigenlijk de perfecte datingwebsite die er is op slechts een ding na en dat is dat het niet gratis is.
  Veel datingwebsites zijn gratis, maar die zijn ook allemaal van veel mindere kwaliteit dan deze site.
  Het bedrag dat hot or not vraagt is ook niet heel hoog en je kunt het prima missen, maar als ik dan toch een nadeel moet bedenken dan is dat het enige.
  Verder ben ik heel erg tevreden over alles betreft hot or not.

  Luuk (39) 14 oktober 2018
 • Mick (60)
  Het daten van deze tijd 1 reactie

  Als je een beetje met je tijd wilt meegaan en je bent er nog niet aan toe om naar een verzorgings tehuis te gaan, dan ben je haast genoodzaakt om je aan te melden op een online website voor dating.
  Toen ik op internet naar een goede zocht stond hot or not boven aan en dat is ook de reden dat ik me daar heb aangemeld.
  Ik denk dat het wel terecht is dat ze boven aan staan, want tot nu toe heb ik nog geen enkele klacht over de site.
  Toch mis ik het ouderwetse daten wel, voor mij voelde dat veel echter.
  Maar helaas, daar kan het internet ook niets aan doen. Zo gaat het nu eenmaal tegenwoordig.

  Mick (60) 6 oktober 2018
 • Daniel (49)
  Hot or not beoordeling 1 reactie

  Wanneer ik moet beoordelen of hot or not goed of slecht is, vind ik dat niet zo moeilijk.
  Het is een toegankelijke en proffesioneel uitziende site.
  Het heeft veel leden, wat voor mij altijd erg belangrijk is bij dit soort dingen.
  Het is niet gratis, maar kost ook geen vermogen. Waardoor de gemiddelde Nederlander hier prima uit de voeten kan.
  Het discrimineert in geen enkel geval, niet op gender en niet op leeftijd of wat dan ook.
  Iedereen is hier welkom en dat gaf voor mij de doorslag.
  Ik ben heel erg tevreden over hot or not en vind het een goede site.

  Daniel (49) 22 september 2018
 • Kai (40)
  Hot or Not slecht of goed 1 reactie

  Hot or Not is echt zo'n site die je of slecht of goed vindt. Je moet er een beetje van houden denk ik en de manier van hoe het er op de site aan toe gaat moet je aanspreken. Wat ik hier fijn vindt is dat er heel veel verschillende dingen mogelijk zijn. Ten eerste maakt het niet uit of je hetero of niet bent dat kan hier allemaal en ook maakt het geen verschil of je op zoek bent naar een relatie of naar iets wat losser is. Daarentegen kan dit dan natuurlijk wel voor verwarring ontstaan, juist doordat je al die verschillende mensen met verschillende wensen hier op hebt zitten.

  Ik vind het in ieder geval wel een goede site en ik heb er geen problemen mee dat al die verschillende personen hier op zitten. Daar kom je snel genoeg achter, ik heb geleerd meteen een aantal belangrijke vragen te stellen zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Op die manier hou je niemand aan het lijntje en weet je zeker dat de ander op zoek is naar dezelfde dingen als jij.

  Kai (40) 30 augustus 2018
 • Bill (57)
  Hot or not goedkoop 2 reacties

  Het liefst zou ik natuurlijk hebben dat de website gratis zou zijn, maar ik snap ook wel dat dit niet altijd haalbaar is.
  Een goede tweede is dan hot or not, daar kun je alle dingen doen die je op een datingsite zou moeten kunnen doen en is daarbij ook nog eens lekker goedkoop.
  Wat ik hier echt heel gied vind is het aantal mensen dat er op zit, want dat zijn er heel erg veel en dat lijkt me in deze branche wel belangrijk.
  Wat meer vissen in de zee verhoogd de kans op een goede vangst.

  Bill (57) 30 juli 2018
 • Marco (53)
  Beoordeling van Hot or Not 1 reactie

  Ik was behoorlijk pissig over een andere website die gemaakt is voor het online daten (ik zeg hierbij niet welke want ik weet niet of dat is toegestaan) en toen heb ik op deze site gekeken welke website boven aan stond, dit was hot or not. Dat is voor mij de reden geweest om me daar aan te melden en ik heb tot nu toe nog geen enkele keer spijt gehad hier van. Achteraf gezien had ik me hier veel eerder op aan moeten melden, maar toen wist ik nog niet dat er zo'n groot kwalitieitsverschil zit tussen de verschillende online dating websites. Daarbij was het mij niet bekend welke sites er allemaal zijn, als ik hier kijk zie ik dat er veel meer websites zijn dan waar ik het bestaan van af wist. Andere mensen kan ik het zeker aanraden om zich aan te melden op Hot or Not. Er zitten veel vrouwen op en vooral ook mooie en leuke vrouwen, variërend in leeftijd. Dus het maakt hier niet eens uit hoe oud je bent, wat bij de meeste andere websites wel uitmaakt. Daar heb je vaak sites voor jongeren en sites voor ouderen, deze kan voor allebei. De betalingen gaan via ideal , wat het erg simpel maakt om een abbonement te kopen hier. Ik vind dit heel erg handig.

  Marco (53) 30 juni 2018
 • Jan Willem (57)
  decentie hotornot 4 reacties

  Ongeacht wat de ervaring is, vind ik dat je na tijd altijd goed doet om een decentie te schrijven, in mijn geval nu dus over hot or not. Ik zit hier nu ongeveer 3 maanden op en tot nog toe heb ik geen negatieve ervaringen met deze site. De ene keer heb ik meer aanspraak dan de andere keer, maar dat is niet zo heel raar denk ik want ik zou ook verwachten dat het in het weekend drukker is dan op doordeweekse dagen. De prijzen die op hot or not gevraagd worden vind ik heel reëel en ze bieden ook veel extra's wat op andere dating sites niet mogelijk zijn (waar ik op heb gezeten niet ten minste) en dat vind ik ook goed. De vrouwen op hot or not zijn over het algemeen heel jeugdig, wat voor mij jammer zou kunnen zijn maar hier houd ik persoonlijk wel van. Andersom is dit gek genoeg ook regelmatig zo, veel vaker dan wat ik eigenlijk had gedacht, schijnbaar is dat veilige vader figuur toch sexy.

  Jan Willem (57) 22 juni 2018