Hot or Not
9,4

Ontmoet de hotste mensen bij je in de buurt.

Bij Hot or Not kun je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not:
1 week abonnement: € 15,00
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 346 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Reviews ( 346 )

 • Henk (57)
  Te mooi on waar te zijn 1 reactie

  Mij is altijd geleerd dat wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn, dat dit dan vaak ook zo is.
  Er komen steeds meer tactieken om alles er prachtig uit te laten Zien voor de buitenwereld en dan is het in werkelijkheid een heel ander verhaal.
  Daar ben ik hier ook heel erg bang voor, maar tot nu toe valt het nog mee.
  Natuurlijk zijn er wel een paar dingen voor verbetering vatbaar, maar dat hou je toch.
  Ik hoop dat ik ongelijk krijg en dat het tegendeel wordt bewezen.

  3 sterren waardering

  Henk (57) 17 november 2017
 • Daan (39)
  Perfecte kinderen 2 reacties

  Hot or not heeft vrouwen op de site staan die er stuk voor stuk uit zien om door een ringetje te halen. Bij dat soort vrouwen krijg ik altijd het gevoel dat je daar van die perfecte kinderen mee zou krijgen omdat ze niets mankeert. Of er op gecontroleerd wordt weet ik niet maar alle andere controles van foto’s en teksten op het profiel vind ik wel goed. Zo voorkom je bepaalde dingen.

  3 sterren waardering

  Daan (39) 11 november 2017
 • Harm (57)
  Hot is not 1 reactie

  Wat tegenwoordig door iedereen Hot wordt gevonden, is voor mij juist helemaal not. Noem het ouderwets of van de vorige generatie, maar al die nieuwe dingen is niets voor mij. Ik heb het liever zoals het tien tot twintig jaar geleden gedaan werd, of het allerliefst nog gewoon in het echt elkaar ontmoeten in plaats van alles online. Maar dat gaat helaas niet meer tegenwoordig.

  2 sterren waardering

  Harm (57) 8 november 2017
 • Dex (34)
  Hot or not goede site 1 reactie

  Hot or not is een site waar heel erg veel mensen op zitten op zoek naar van alles en nog wat en daarvan is maar een heel klein percentage een vaste relatie. Dit vind ik geen probleem want dat is ook niet waar ik zelf naar op zoek ben, dus voor mij komt dat juist goed uit. Ik vind mensen hypocriet en oppervlakkig die zeggen dat ze hier tegen zijn. Iedereen heeft recht op een eigen mening, dus waarom zou je dan moeilijk doen over zoiets? Ik vind het gewoon een goede site voor wat je dan ook maar zoekt.

  5 sterren waardering

  Dex (34) 28 oktober 2017
 • Koen (59)
  Hoog cijfer 1 reactie

  Ik heb mijzelf aangemeld op deze site nadat ik zag wat voor cijfer het had gekregen als gemiddelde van de mensen. Ik doe graag vooraf wat onderzoek naar hoe het scoort bij de mensen. Volgens mij was het een 9.4 als ik het goed heb, dat is behoorlijk hoog vond ik en dus durfde ik de sprong wel te wagen. Wanneer iemand mij nu zou vragen of ik spijt heb van deze sprong in het diepe, zou ik zonder twijfel nee durven te antwoorden. Ik weet niet of ik een 9,4 zou geven maar toch zeker wel een dikke 8. Ik ben heel tevreden en ik heb enorm veel vrouwen leren kennen, zelfs een paar waar ik later een keer koffie mee heb gedronken.

  4 sterren waardering

  Koen (59) 24 oktober 2017
 • Luuk (30)
  Veel in de buurt 2 reacties

  Ik ben geboren en getogen in het hoogste puntje van Nederland, het mooie Groningen, en daar woon en leef ik nu nog steeds. Zou niet anders willen. Maar, en nu komt het, wanneer het in Groningen woont en op een dating site zit dan kom je er wel achter dat veel mensen Groningen toch wel heel ver weg vinden. Bij Hot or not kun je heel erg veel mensen vinden die bij jou ‘uit de buurt’ komen en dan voorkom je dit probleem. Ik denk dat dit hier ook makkelijker is omdat het zoveel leden heeft, maar het scheelt wel enorm. Dit is voor mij een groot pluspunt aan Hot or not

  5 sterren waardering

  Luuk (30) 21 oktober 2017
 • Ben (32)
  Alles wordt oudbollig 2 reacties

  Tegenwoordig willen de ouderen ook alles doen wat hip is en wat jongere mensen doen. Kijk maar naar de scooters en dergelijke, tegenwoordig zie je ook super veel mensen van zestig plus op dating sites als deze zitten. Sorry hoor denk ik dan, maar daar ben je dan echt wel een beetje te oud voor vind ik. Het lijkt wel of alles tegenwoordig veel sneller oudbollig lijkt, juist omdat die ouderen proberen ‘hip’ en jong te blijven. Van mij hoeft dat niet, ik vind het alleen maar irritant.

  2 sterren waardering

  Ben (32) 15 oktober 2017
 • Meneer K (57)
  Hot or not 1 reactie

  Hot or not leek me eerst iets wat meer voor de jongere generatie was.
  Later ben ik alsnog bekeerd toen ik van een collega van mijn leeftijd hoorde dat het ook voor ons was.
  Na een poosje uitproberen kan ik zonder twijfel zeggen dat ik een erg plezierig lidmaatschap heb hier

  4 sterren waardering

  Meneer K (57) 5 oktober 2017
 • Jasmijn (35)
  Alleen maar liefde hiervoor 1 reactie

  Wauw wat een aandacht krijg je hier als vrouw! Dat komt denk ik ook omdat er veel meer mannen dan vrouwen zijn hier, maar wie ben ik om die aandacht af te wijzen. Ik heb me nooit mooier en aantrekkelijker gevoeld dan de afgelopen tijd, ik kan niet anders dan alleen maar positieve dingen zeggen. Natuurlijk is niet iedere man hier mijn type, maar dat verwacht ik ook niet. Ik vind het een hartstikke leuke site die goed is voor het zelfvertrouwen van de vrouw.

  5 sterren waardering

  Jasmijn (35) 30 september 2017
 • Marnix (35)
  Snap het niet 1 reactie

  Al die ophef rondom deze 'geweldige' site, ik snap het niet hoor. Ik ben helemaal niet zo'n fan, integendeel zelfs ik ben juist helemaal geen fan. Nu helpt het ook niet dat iedereen zo lovend is, want daardoor verwacht je gewoon heel veel. Wanneer dit dan niet waargemaakt wordt, is dat wel een teleurstelling.

  2 sterren waardering

  Marnix (35) 24 september 2017
 • Vince (31)
  Voor iedereen 1 reactie

  Dit is een van de weinig websites waar niet alleen hetero's op te vinden zijn. Ik ben zelf geen hetero namelijk en ik heb niks tegen sites speciaal voor homo's maar ik snap gewoon niet waarom het niet allemaal op een site zou kunnen. Hier kan dat dus wel en dat vind ik heel goed. Nu hopen dat meer sites dit voorbeeld volgen

  5 sterren waardering

  Vince (31) 15 september 2017
 • Guido (44)
  Geen poespas 1 reactie

  Dit is een goede site zonder al te veel poespas er om heen.
  Je weet wat je kunt verwachten en er worden geen loze beloftes gedaan.
  Al met al een site zoals ik hem graag zie.

  4 sterren waardering

  Guido (44) 10 september 2017
 • Lars (49)
  Ophef om niets 1 reactie

  Ik snap al die ophef echt niet hoor, dit zou de top off the world moeten zijn onder de dating sites.
  Het spijt me wel, maar ik zie het niet.
  Natuurlijk ziet het er allemaal leuk uit, maar ze willen je uiteindelijk allemaal paaien om zo veel mogelijk geld erin te stoppen.

  2 sterren waardering

  Lars (49) 1 september 2017
 • Maykek (39)
  Verlegen 1 reactie

  Voor iemand die zo verlegen is als ik en nog bij zijn moeder woont, is het onmogelijk om in het dagelijkse leven een partner te vinden. Sinds ik hier lid ben geworden merk ik dat ik me steeds minder ongemakkelijk voel bij de dames. Maar op het internet en de sprong naar in het echt is voor mij nog te groot denk ik. Mijn zelfvertrouwen is wel enorm gegroeid dus ik hoop dat het steeds beter gaat en dat ik over een half jaar of een jaar iemand echt durf uit te vragen.

  5 sterren waardering

  Maykek (39) 27 augustus 2017
 • M (18)
  Hoge verwachting 0 reacties

  Slechts een foto gezet en geen beschrijving. Nog niet eens VIP aangeschaft en krijg over de dag constant berichten van vrouwen, zelfs van 15/20 jaar ouder. Daarbij wil ik zeggen dat ik niet lelijk ben ":), maar zoveel reactie had ik niet verwacht. Natuurlijk weet ik dat er altijd wel nepprofielen zijn al betwijfel ik het bij horornot.nl. Wellicht in een van deze dagen VIP aanschaffen dus..

  3 sterren waardering

  M (18) 25 augustus 2017
 • Donny (40)
  Top 1 reactie

  Ik zit nu lekker voetbal van Ajax tegen een Noors team en ondertussen lekker met mijn laptop op schoot te chatten met mooie en lieve meiden / vrouwen op Hot or not! Een mooiere avond kan een man zich toch niet indenken, ik vind het in ieder geval top! De meiden die hier zitten zijn ook echt wel de moeite waard en ze zijn zelf ook lekker ondernemend, niet zo afwachtend, daar hou ik van.

  5 sterren waardering

  Donny (40) 24 augustus 2017
 • Freddy (44)
  Beste 1 reactie

  Je kunt er zo langdradig over doen als je wilt, maar ik hou het liever kort maar krachtig wat dat betreft.
  Onder de dating sites mag ik me (helaas) tot een kenner benoemen, want ik zit nu al ongeveer tien jaar in dat circuit op zoek naar een vrouw.
  In die jaren heb ik ontzettend veel sites voorbij zien komen, de ene beter dan de andere.
  Hot or not was in deze rij toch met kop en schouders de beste van allemaal.

  5 sterren waardering

  Freddy (44) 21 augustus 2017
 • Geert (50)
  Geen manieren 1 reactie

  Bij sommige mensen blijf je je toch verbazen! Die het dan even nodig vinden om een paar boze woorden te uiten over anderen. Mij is altijd geleerd dat als je niks aardigs te zeggen hebt, je beter je mond kunt houden. Ik heb gemerkt dat lang niet iedereen zo is opgevoed. Ik vind het wel een goede site! En ik denk dat al die anderen ook helemaal niet zo negatief zijn, anders zouden ze geen lid zijn lijkt me.

  5 sterren waardering

  Geert (50) 17 augustus 2017
 • Kris (45)
  Wat een kul 1 reactie

  Deze website is de grootste kul die er bestaat.
  Alles hier is ook gewoon slecht, de prijzen de vrouwen zijn volgens mij niet eens echt
  En wanneer je iemand een bericht stuurt duurt het soms een paar uur voor je iets terug hebt.
  Ik ben hier niet weg van

  1 ster waardering

  Kris (45) 12 augustus 2017
 • Marinus (26)
  Andere mening 1 reactie

  Als ik alles mag geloven wat hier allemaal staat, zou dit echt een geweldige site zijn. Maar helaas heb ik een compleet andere mening, ik vind het helemaal geen goede site juist. Misschien ligt het aan mijn leeftijd want ik ben natuurlijk een stuk jonger dan de meeste mensen hier maar ik denk niet dat dat zo veel uit zou moeten maken. Als een site goed is, is die goed en dat zou dan voor alle leeftijden moeten gelden maar dat is hier echt niet zo. Het is eigenlijk net tussen een onvoldoende en een voldoende in vind ik.

  3 sterren waardering

  Marinus (26) 9 augustus 2017

Plaats een review