Hot or Not
9,1

392 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,1! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 16.676 keer bezocht.

Reviews ( 392 )

 • Liesbeth (55)
  Hot or not stijlvol 0 reacties

  De meeste online datingwebsites geven mij het gevoel dat ik goedkoop ben wanneer ik me daar inschrijf en op zoek ga naar een leuke man.
  Gelukkig doet de website hot or not dit niet, op de een of andere manier lukt het deze site om toch stijlvol te blijven ondanks dat je je hele ziel en zaligheid bloot geeft en je kwetsbaar opstelt in de hoop een leuke date te vinden.
  Ik zou het heerlijk vinden om weer iemand tegen te komen om de feestdagen mee door te mogen brengen.

  Liesbeth (55) 8 december 2018
 • Benny (56)
  Hot or not eerste en laatste 1 reactie

  Hot or not was een aantal jaar geleden de eerste datingsite waar ik op zat. Daarna heb ik af en aan wat accounts gehad op andere dating sites, omdat ik in de veronderstelling was dat deze minstens zo goed, zo niet misschien zelfs beter zouden zijn dan hearts. Toen ben ik iedere keer opnieuw met de neus op de feiten gedrukt, dat dat dus niet zo is. Hot or not is voor mij de best werkende site en ik neem toch aan dat dat niet alleen voor mij geldt. Het is dus de eerste site waar ik bij toeval een account heb aangemaakt en nu is de cirkel rond wat ik zit hier opnieuw op. Het zal ook de laatste site zijn waar ik een account op heb want ik ga na mijn vorige pogingen niet nog een keer mijn geluk ergens anders proberen te vinden.

  Benny (56) 2 december 2018
 • Pebbles (55)
  werkt prima als je duidelijk bent 1 reactie

  The Internet: Where Men are Woman, Women are Men, and Children are FBI Agents.

  Ik heb dit op mijn profiel gezet, werkt prima:

  IK zoek verkering met een NIET ROKEND, MONOGAME, EERLIJKE, OPEN, VRIJGEZELLE man met inhoud die ik kan VERTROUWEN. Zonder dat gebeurt er niks. UP 45 BELOW 65. Graag ook een IQ en EQ dat boven de gemiddelde kamertemperatuur uitkomt.

  Ik wil 3 verschillende profielfotos van jou zien en een ingevuld profiel.

  Het volgende scoort OOK GEEN punten bij mij:zonnebrillen (kijk je graag diep in je ogen aan), smokers, narcisten, egotrippers, snoevers,catfishs, grofgebekt en heb een bloedhekel aan LI-ARS en daar zitten er zoveel hier van.

  Pebbles (55) 21 oktober 2018
 • Barry (53)
  Beoordeling hot or not 1 reactie

  Hot or nog is voor mij geen website die vol zit met allemaal fake accountant zoals veel andere dating sites. Maar hot or not is eindelijk een site die dit doorbreekt en wel gewoon echte mensen online heeft. Dit vind ik zo fijn om een keer te zien, eerlijk gezegd was ik al bang dat dit er niet meer zou zijn omdat je zo vaak andere verhalen over online daten hoort en ik zelf ook ervaringen op andere websites heb met mensen wie niet zijn wie ze zeggen dat ze zijn en dat maakt je toch een stuk minder zeker over het hele concept. Hier gebeurt dat eindelijk een keer niet en heb ik echt een hele leuke en echte vrouw ontmoet waar ik de laatste tijd al twee keer een echte date mee heb gehad. En dat alles dankzij hot or not.

  Barry (53) 17 oktober 2018
 • Luuk (39)
  Hot or not een nadeel 2 reacties

  Hot or not is eigenlijk de perfecte datingwebsite die er is op slechts een ding na en dat is dat het niet gratis is.
  Veel datingwebsites zijn gratis, maar die zijn ook allemaal van veel mindere kwaliteit dan deze site.
  Het bedrag dat hot or not vraagt is ook niet heel hoog en je kunt het prima missen, maar als ik dan toch een nadeel moet bedenken dan is dat het enige.
  Verder ben ik heel erg tevreden over alles betreft hot or not.

  Luuk (39) 14 oktober 2018
 • Mick (60)
  Het daten van deze tijd 1 reactie

  Als je een beetje met je tijd wilt meegaan en je bent er nog niet aan toe om naar een verzorgings tehuis te gaan, dan ben je haast genoodzaakt om je aan te melden op een online website voor dating.
  Toen ik op internet naar een goede zocht stond hot or not boven aan en dat is ook de reden dat ik me daar heb aangemeld.
  Ik denk dat het wel terecht is dat ze boven aan staan, want tot nu toe heb ik nog geen enkele klacht over de site.
  Toch mis ik het ouderwetse daten wel, voor mij voelde dat veel echter.
  Maar helaas, daar kan het internet ook niets aan doen. Zo gaat het nu eenmaal tegenwoordig.

  Mick (60) 6 oktober 2018
 • Daniel (49)
  Hot or not beoordeling 1 reactie

  Wanneer ik moet beoordelen of hot or not goed of slecht is, vind ik dat niet zo moeilijk.
  Het is een toegankelijke en proffesioneel uitziende site.
  Het heeft veel leden, wat voor mij altijd erg belangrijk is bij dit soort dingen.
  Het is niet gratis, maar kost ook geen vermogen. Waardoor de gemiddelde Nederlander hier prima uit de voeten kan.
  Het discrimineert in geen enkel geval, niet op gender en niet op leeftijd of wat dan ook.
  Iedereen is hier welkom en dat gaf voor mij de doorslag.
  Ik ben heel erg tevreden over hot or not en vind het een goede site.

  Daniel (49) 22 september 2018
 • Kai (40)
  Hot or Not slecht of goed 1 reactie

  Hot or Not is echt zo'n site die je of slecht of goed vindt. Je moet er een beetje van houden denk ik en de manier van hoe het er op de site aan toe gaat moet je aanspreken. Wat ik hier fijn vindt is dat er heel veel verschillende dingen mogelijk zijn. Ten eerste maakt het niet uit of je hetero of niet bent dat kan hier allemaal en ook maakt het geen verschil of je op zoek bent naar een relatie of naar iets wat losser is. Daarentegen kan dit dan natuurlijk wel voor verwarring ontstaan, juist doordat je al die verschillende mensen met verschillende wensen hier op hebt zitten.

  Ik vind het in ieder geval wel een goede site en ik heb er geen problemen mee dat al die verschillende personen hier op zitten. Daar kom je snel genoeg achter, ik heb geleerd meteen een aantal belangrijke vragen te stellen zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Op die manier hou je niemand aan het lijntje en weet je zeker dat de ander op zoek is naar dezelfde dingen als jij.

  Kai (40) 30 augustus 2018
 • Bill (57)
  Hot or not goedkoop 2 reacties

  Het liefst zou ik natuurlijk hebben dat de website gratis zou zijn, maar ik snap ook wel dat dit niet altijd haalbaar is.
  Een goede tweede is dan hot or not, daar kun je alle dingen doen die je op een datingsite zou moeten kunnen doen en is daarbij ook nog eens lekker goedkoop.
  Wat ik hier echt heel gied vind is het aantal mensen dat er op zit, want dat zijn er heel erg veel en dat lijkt me in deze branche wel belangrijk.
  Wat meer vissen in de zee verhoogd de kans op een goede vangst.

  Bill (57) 30 juli 2018
 • Marco (53)
  Beoordeling van Hot or Not 1 reactie

  Ik was behoorlijk pissig over een andere website die gemaakt is voor het online daten (ik zeg hierbij niet welke want ik weet niet of dat is toegestaan) en toen heb ik op deze site gekeken welke website boven aan stond, dit was hot or not. Dat is voor mij de reden geweest om me daar aan te melden en ik heb tot nu toe nog geen enkele keer spijt gehad hier van. Achteraf gezien had ik me hier veel eerder op aan moeten melden, maar toen wist ik nog niet dat er zo'n groot kwalitieitsverschil zit tussen de verschillende online dating websites. Daarbij was het mij niet bekend welke sites er allemaal zijn, als ik hier kijk zie ik dat er veel meer websites zijn dan waar ik het bestaan van af wist. Andere mensen kan ik het zeker aanraden om zich aan te melden op Hot or Not. Er zitten veel vrouwen op en vooral ook mooie en leuke vrouwen, variërend in leeftijd. Dus het maakt hier niet eens uit hoe oud je bent, wat bij de meeste andere websites wel uitmaakt. Daar heb je vaak sites voor jongeren en sites voor ouderen, deze kan voor allebei. De betalingen gaan via ideal , wat het erg simpel maakt om een abbonement te kopen hier. Ik vind dit heel erg handig.

  Marco (53) 30 juni 2018
 • Jan Willem (57)
  decentie hotornot 4 reacties

  Ongeacht wat de ervaring is, vind ik dat je na tijd altijd goed doet om een decentie te schrijven, in mijn geval nu dus over hot or not. Ik zit hier nu ongeveer 3 maanden op en tot nog toe heb ik geen negatieve ervaringen met deze site. De ene keer heb ik meer aanspraak dan de andere keer, maar dat is niet zo heel raar denk ik want ik zou ook verwachten dat het in het weekend drukker is dan op doordeweekse dagen. De prijzen die op hot or not gevraagd worden vind ik heel reëel en ze bieden ook veel extra's wat op andere dating sites niet mogelijk zijn (waar ik op heb gezeten niet ten minste) en dat vind ik ook goed. De vrouwen op hot or not zijn over het algemeen heel jeugdig, wat voor mij jammer zou kunnen zijn maar hier houd ik persoonlijk wel van. Andersom is dit gek genoeg ook regelmatig zo, veel vaker dan wat ik eigenlijk had gedacht, schijnbaar is dat veilige vader figuur toch sexy.

  Jan Willem (57) 22 juni 2018
 • Johan (48)
  Hot or not review 2 reacties

  Hot or not verdient een goede beoordeling als je mijn mening vraagt. Ik vind dat mensen tegenwoordig veel te negatief zijn over eigenlijk bijna alles. Ze zoeken overal altijd maar de negatieve dingen in terwijl mij altijd is geleerd juist de positieve dingen te benoemen of ten minste opbouwende kritiek te geven daar hebben mensen veel meer aan dan al die negativiteit. Zo vind ik het bijvoorbeeld heel goed dat mensen hier zelf mogen weten of ze willen betalen voor de diensten op de website of niet en wanneer ze hier voor kiezen, ze ook nog de keus hebben hoeveel dit dan zou mogen zijn. Je kunt zowel chatten als foto's naar elkaar sturen, wat ik ook heel prettig vindt. Want op deze manier kun je toch een beetje controleren of diegene met wie je chat wel echt is, want mensen hebben normaal gesproken toch wel meer foto's van zichzelf. Wanneer iemand die dan niet heeft, dan begint bij mij een alarmlampje te branden. Ik vind al deze dingen op de site allereerst een mooie verrijking van het chatten alleen en daarbij kun je het dus ook nog extra gebruiken zoals ik dat doe.

  Johan (48) 18 juni 2018
 • Lieke (35)
  Hot or not nieuw 0 reacties

  Dit is een andere website dan de app die je op je mobiele telefoon kunt zetten en ook gelijk een veel betere dan deze app. Ik ben helemaal niet zo’n hele grote fan van al het online daten omdat er zo veel misbruik van gemaakt wordt en met alle nep dingen die je tegenwoordig op het internet tegen komt. Maar over deze site ben ik heel goed te spreken en iedereen die mij een beetje kent weet dat dit dan echt wel een compliment is.

  Lieke (35) 16 juni 2018
 • Flip (48)
  Onderschatten 1 reactie

  Veel mensen hebben niet door hoe moeilijk het online daten is, het wordt gigantisch onderschat door iedereen.
  Het wordt afgeschilderd als iets waar je je aanmeldt en dat je dan binnen no time iemand vindt die bij jou past maar het tegendeel is helaas waar.
  Als je al het geluk hebt iemand te vinden die bij je past dan duurt dat vaak wel erg lang voor het zo is.
  Het kan dan ook een rol spelen wat voor site het is en hoe populair die is, dus hoeveel mensen er zitten.
  Gelukkig is deze website in dat opzicht wel populair dus maak je hier wel redelijke kans.

  Flip (48) 9 juni 2018
 • seppe (59)
  te oud 1 reactie

  Ik ben veel te oud voor websites als deze, hot or not bedoel ik dus.
  Laat deze websites maar mooi over voor de jonge meiden en jonge mannen onder ons en niet voor de oude knarren zoals ik haha.
  Het is gewoon niet aan mij besteed al die gekkigheid en extra opties wat hier allemaal te vinden is.
  Ik wil gewoon rechtoe rechtaan met mensen in contact komen en elkaar simpel leren kennen zonder alle rompslomp er omheen.

  seppe (59) 2 juni 2018
 • Bernard (54)
  Eindbeoordeling 1 reactie

  Ik vind hot or not vak alle websites waar inkop heb gezeten toch verreweg de beste en vooral de site met de meeste mooie en lieve vrouwen. Doordat hier zo enorm veel mensen op zitten, kun je met heel erg veel verschillende vrouwen praten. Dit vind ik zelf heel erg fijn omdat ik soms na een tijdje het idee heb dat het toch niet is wat ik zocht en dan praat ik daarna gewoon met iemand anders. In dit opzicht klopt de uitspraak dat er genoeg vissen in de zee zijn wel. Waarschijnlijk is dit voor heel veel mensen een heel groot voordeel bij hot or not, net zoals dat voor mij ook is.

  Bernard (54) 26 mei 2018
 • Tony (36)
  beoordeling van de site 1 reactie

  Ik vind het altijd erg belangrijk dat mensen een beoordeling over dingen invullen, want ik ben zelf ook iemand die altijd eerst vooronderzoek doet naar iets voordat ik er mee in zee ga. Wanneer je beoordelingen schrijft kunnen anderen deze lezen en hopelijk hebben ze er dan genoeg aan om de vragen die ze hadden te beantwoorden. vandaar mijn beoordeling, die gaat als volgt:
  - hot or not vind ik geen dure site het is gemiddeld 15 euro per maand.
  - het is een grote site met veel leden, dus veel kans op succes.
  - er is controle, dus alle neppers worden er als het goed is tussen uit geplukt
  - je bent niet verplicht te betalen (voor de minder bedeelden onder ons)

  Tony (36) 25 mei 2018
 • Jasper (32)
  Hot or not fake 2 reacties

  Ik was altijd heel erg bang dat websites als hot or not fake zouden zijn.
  Niet de website zelf maar de mensen die er op zitten.
  Bij hot or not was ik in het begin ook wat afwachtend en een beetje aan het oriënteren of ik mensen kon betrappen die fake waren, maar gelukkig is dat tot nu toe nog niet gebeurt.
  Wel werd ik door best veel vrouwen, jong en oud, aangesproken en dit vond ik wel even apart.
  Maar ik voelde me ook vereerd en toen ik zag hoeveel leden er wel niet op hot or not zitten, dat verklaard ook wel waarom ik zoveel berichten kreeg.
  Zoiets doet iemand altijd goed, niet alleen vrouwen vinden het fijn on te merken dat iemand geïnteresseerd is, wij mannen weten dit ook wel te waarderen.

  Jasper (32) 20 mei 2018
 • Harm (45)
  HotOrNot nep 3 reacties

  De vraag of Hotornot nep is, zie ik hier best vaak terug komen en ook ik heb mijn vragen hierbij gehad. Ik denk dat mensen tegenwoordig zelf heel alert moeten zijn en niet meer alles wat wordt voorgekauwd zomaar klakkeloos aannemen, dat zelfde geldt ook voor de dating websites zoals Hot or not en vele anderen. Wanneer je zelf niet goed uit je doppen kijkt, dan denk ik inderdaad dat je er zo maar ingeluisd kunt worden door iemand die nepper dan nep is. Maar wanneer je zelf een beetje weet waar je op moet letten en als je gewoon goed oplet en de juiste vragen stelt, dan kom je er denk ik heel snel achter wanneer je met een robot praat en wanneer je gewoon met een levensechte mooie vrouw praat.

  Hot or not is best al een hele grote website en heeft het gebruik van robots volgens mij ook helemaal niet nodig. Wanneer je zo veel leden hebt als hier dan praten mensen onderling al heel veel met elkaar, op welke tijd je ook online bent. Ik heb ook wel eens nachten gehad dat ik de hele nacht lekker aan het chatten was met vrouwen hier, geen van allen van hen was nep. Dus ook in de nacht heb je meer dan genoeg aanspraak op Hot or not en vermaak je je hier nog prima. Wanneer je bij een meer kleinschalige dating site komt, die misschien specifiek op een bepaalde doelgroep gericht is zal de kans op neppe mensen groter zijn denk ik, omdat daar ook minder echte profielen opzitten, maar dat is voor ieder een eigen keus die je moet maken.

  Harm (45) 3 mei 2018
 • Dennis (43)
  HotorNot echt of nep 2 reacties

  Net als best heel veel mensen waarschijnlijk vraag ik me soms wel eens af of Hot or Not nou echt of nep is. En dan bedoel ik met name de dames die hier op zitten, of die wel echt zijn of dat het gewoon mensen zijn die andere foto's gebruiken van anderen en zo dus een nep profiel hebben (ook wel een fake profiel genoemd). Dit hoor je zo veel tegenwoordig op televisie en radio en je leest het in de krant. Je hebt volgens mij zelfs een heel programma op televisie die gaat over nep profielen op internet, catfish heet dat geloof ik, als die dingen maken mij enorm argwanend tegenover alle dating sites, niet alleen over Hot or Not.

  Maar gelukkig heb ik tot nu toe nog niemand er op kunnen betrappen niet echt te zijn en heb ik zelfs met een aantal geskypet of via de telefoon contact gehad en ik ga er toch een beetje van uit dat je dan wel mag aannemen dat diegene echt is en dat je niet door één of ander nep iemand wordt opgelicht. Ik stel altijd heel veel persoonlijke vragen aan diegene, die je echt niet zou kunnen weten als je niet echt bent om het zo een beetje te checken en alle dames zijn tot nu toe bij mij nog door de keuring heen gekomen.

  Een vriend van mij is wel een keer door zo iemand opgelicht, die kwam er achter dat de vrouw waarmee hij online aan het chatten was helemaal niet bleek te zijn wie hij dacht dat ze zou zijn en zoals ze zich ook voordeed. Zij had wel een nep profiel aangemaakt en deed er later heel nonchalant over, net alsof het er helemaal niet toe doet dat je degene best pijn kan doen omdat die denkt dat je heel iemand anders bent. Ik snap niet dat vooral die jongeren zo makkelijk om gaan met de gevoelens van anderen, dat hoort niet zo. Maar ik moet er wel bij zeggen dat dat niet op Hot or Not was, maar op een hele andere site en dat is hier nog niet gebeurt gelukkig en ik hoop natuurlijk ook echt dat dit zo zal blijven.

  Dennis (43) 2 mei 2018

Plaats een review