Hot or Not
9,4

Ontmoet de hotste mensen bij je in de buurt.

Bij Hot or Not kun je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not:
1 week abonnement: € 15,00
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 310 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Reviews ( 310 )

 • Jarno (32)
  Losbandig 1 reactie

  Ik hou van vrouwen en ik hou van daten, wat ik nog niet zoek is een vaste relatie. Ik heb gemerkt dat veel mensen op een dating site dit wel zoeken. Dat is natuurlijk ook niet raar, maar gelukkig heb ik hier een aantal gevonden die wat losbandiger zijn hierin en mijn wensen delen. Lekker los en gezellig zo lang het leuk is van elkaar genieten. En die foto's sturen is dan natuurlijk helemaal een topper haha als je begrijpt wat ik bedoel

  5 sterren waardering

  Jarno (32) 1 juli 2017
 • Esmiralda (25)
  Hot or Not account verwijderen howt... 1 reactie

  Het is heel lastig om te weten waar je een Hotornot.nl account kan verwijderen. Na een tijdje zoeken en tevens raadt te hebben gekregen van de klantenservice kan ik het jullie mededelen als volgt:

  1. Inloggen met je huidige account.
  2. Instellingen.
  3. Wijzig profiel.
  4. Account verwijderen.
  5. Er komt nu een pop-up of je het zeker weet en dat alles wordt verwijderd, klik Ja.

  That's it. Uiteindelijk makkelijker dan je zou denken, je moet alleen even weten waar je moet zoeken. Ik kreeg iedere dag wel enkele mails dus dacht nu is het klaar en ga mijn account verwijderen. Nu weten jullie ook snel hoe het moet, groetjes. :)

  4 sterren waardering

  Esmiralda (25) 30 juni 2017
 • Lianne vd Hof (26)
  Hot or Not review van een leuke vro... 2 reacties

  Dat iedereen helemaal fan is van Hot or Not.nl is me wel duidelijk maar waarom doen ze zo weinig aan leden die alleen maar op profielen kijken? Moet je maar eens opletten hoe weinig mensen er kunnen chatten, hooguit enkele duizenden terwijl er honderdduizenden leden zijn. Als Hot or Not gratis lidmaatschappen zou weggeven zal het vinden van een date veel makkelijker zijn omdat je dan met iedereen contact kan leggen. Soms ben ik een beetje profielen aan het bekijken en like ik diegene die ik leuk vind. Dan krijg ik hierna meestal een like terug waarop ik *hoi, alles goed* zeg, dan stokt het... Want ze kunnen niet terug chatten, aan de andere kant weet ik dan wel meteen dat diegene niet echt op zoek is en er ook niets voor over heeft. Wat ook heel positief is dat er geen nep en fake leden op Hot or Not zijn, er is namelijk een 24 uur klantenservice die alles in de gaten houdt rond die zaken. Ik had een keer een vraag (was midden in de nacht) en kreeg binnen 3 minuten antwoord terug, perfect. Hierom ook mijn 5 sterren waardering!

  5 sterren waardering

  Lianne vd Hof (26) 26 juni 2017
 • Lourens (44)
  Hot en not 1 reactie

  Er zijn hier inderdaad, zoals de naam al beloofd mensen die heel erg Hot zijn en mensen die heel erg not zijn. Voor iedereen is er dus eigenlijk wel iets zo kun je het ook zien, op ieder potje last immers een dekseltje. Maar waar ik dan tegen aan loop is dat wanneer ik een bloedmooie vrouw hier tegenkom die ook nog eens ontzettend charmant blijkt te zijn, dan klinken bij mij de alarmbellen. Want wat heeft zo iemand op een site als deze te zoeken, die heeft dat toch Helemal niet nodig. Dus ik ben nog niet overtuigd

  3 sterren waardering

  Lourens (44) 25 juni 2017
 • Tomboy (32)
  Really awesome 0 reacties

  WoW this is an Really awesome website with beautifull women on it. I have met Some women who Really want to het to know better in person. Never thought I could find a match here, but I think i did

  5 sterren waardering

  Tomboy (32) 24 juni 2017
 • Anton (41)
  Hot or Not de grootste datingwebsit... 2 reacties

  Je merkt het meteen na registratie, duizenden pagina's vol met leden waar je doorheen kan scrollen, op zoek naar de juiste match. Het is heel simpel: wanneer het je niet lukt om tussen die duizenden profielen een geschikte match te vinden, dien je in de spiegel te kijken. Een datingwebsite kan namelijk niets meer voor je doen dan profielen met elkaar verbinden, de rest is aan jezelf. In een maand tijd heb ik 5 ontmoetingen gehad met leuke dames van Hot or Not. En wat opvallend is, bijna iedereen op Hot or Not chat terug, dit is op andere datingwebsites meestal maar een klein percentage (wat raar is by the way).

  5 sterren waardering

  Anton (41) 23 juni 2017
 • Bas de Jong (26)
  wegblijven is nep 2 reacties

  Geen lid worden, het is allemaal compleet nep. Business draait als volgt:

  1) Je wordt gelokt om lid te worden, vele profielen sturen berichtjes w/e

  2) Er wordt alleen maar gevraagd om foto te sturen (het kost 25 euro om te chatten, maar foto sturen kost apart geld, namelijk diamanten)

  3) Zodra je zegt dat je dit niet wilt doen via de site, of uberhaupt niet wil doen omdat je een date zoekt, wordt er niet echt meer gereageerd. Wel logisch maar toch.

  4) Zodra je naar de klantenservice stapt en gebruik wilt maken van herroeping, werd bij mij iig, binnen 30 minuten mijn account verwijderd onder het mom:

  Uw account is reeds verwijderd omdat u roept tegen een of meerdere leden dat ze nep zijn. Een vrouw in kwestie heeft ons hierover ingelicht en een klacht ingediend. Hierom is uw account verwijderd.

  Herroepingsrecht is niet aan de orde omdat u al gebruik heeft gemaakt van onze dienst, bovendien omdat uw account is verwijderd doordat u onze regels heeft overtreden, heeft u hier sowieso geen recht op.

  Samenvatting:
  wegblijven!

  2 sterren waardering

  Bas de Jong (26) 21 juni 2017
 • John (52)
  niet lyrisch 1 reactie

  Ik zie enorm veel super lovende berichten over deze website hier, ik ben echter helemaal niet zo lyrisch. Ik vind het allemaal een beetje too much, alle opties en verschillende dingen. Dat hoeft van mij allemaal niet, ik wil gewoon met iemand kunnen chatten en dat is voldoende. Al die extraatjes maakt het voor mij een beetje over de top.

  2 sterren waardering

  John (52) 17 juni 2017
 • Wesley (27)
  Hotornot sceptisch maar niet nodig ... 1 reactie

  Meer dan 280 reviews over Hotornot en een gemiddelde van 4 sterren. Dit zegt wel genoeg, ik dacht eerst van: misschien is dit wel nep en worden de reviews geschreven door Hotornot zelf ofzo maar de eerste review is geschreven in begin 2015 dus meer dan 2 jaar geleden. Dus maar een account aangemaakt, betaald en gekeken of het daadwerkelijk een goede datingwebsite is. Mijn conclusie: JA! Ik kan nu snappen waarom iedereen zo positief is over deze datingwebsite. Het kost wel 25 euro om te kunnen chatten maar zodra je dat doet kan je alles onbeperkt en door het hoge aantal actieve leden kan je dagenlang blijven chatten met andere leden.

  5 sterren waardering

  Wesley (27) 16 juni 2017
 • Leonie (28)
  Hot or not tevreden recensie 2 reacties

  Het is lang geleden dat ik op een (betaalde) website heb gezeten waar ik achteraf tevreden over ben geweest. Hot or Not biedt je een systeem waarbij je gemakkelijk met mannen in contact kan komen. Er zijn er zoveel online dat je iedere avond genoeg te chatten hebt.

  5 sterren waardering

  Leonie (28) 14 juni 2017
 • Bartje (29)
  Net als MSN 1 reactie

  Toen ik dit voor het eerst deed, deed het me gelijk aan de vroegere msn denken. Dat was ook verslavend, wanneer je thuis kwam ging je gelijk daar achter zitten. Dat heb ik hier nu ook mee, dit werkt net zo verslavend. Wanneer ik thuis kom, kijk ik gelijk even of ik een berichtje terug heb van diegene. Het werkt voor mij wel, ik kijk er naar uit

  3 sterren waardering

  Bartje (29) 13 juni 2017
 • Pim (34)
  Eindelijk een keer een date 1 reactie

  Wow, hier is eindelijk een keer een website waar je dan ook echt een date kunt scoren, en dan ook echt eentje die op komt dagen. Ik ben al bij zo veel verschillende sites lid geweest en elke keer wouden de dames of uberhaupt niet daten, of ze kwamen gewoon niet opdagen wanneer je met ze had afgesproken. Hier was geen van beide het geval! Ik had met iemand afgesproken en ze kwam ook echt opdagen, Plus we hadden echt een superleuke avond. Dus we gaan binnenkort weer. Bedankt hot or not, dat jullie niet van die oplichters zijn als sommige andere websites.

  5 sterren waardering

  Pim (34) 12 juni 2017
 • Michel (28)
  Hotornot timmert aan de weg 2 reacties

  Grappig om te zien dat Hotornot zo goed op het internet staat qua naam en bekendheid. Hier ben ik het dan ook mee eens. Vind dat Tinder en Hotornot aan de weg timmeren als het gaat op het gebied van dating. Veel nieuwe en verfrissende functies waar iedereen naar uit keek kan je wel zeggen. In korte tijd hebben deze 2 sites meer leden dan bijvoorbeeld een Lexa die al jaren een goede dienst levert. Hotornot is even duur als Lexa en Tinder zelfs goedkoper, ik zit dan dus liever op 1 van deze datingsites dan op Lexa omdat het aanbod momenteel veel groter is en de kans op een date dus ook veel groter is. Dit merk je ook meteen na registratie, je krijgt de berichtjes en profielbezoekers om je oren geslingerd.

  5 sterren waardering

  Michel (28) 2 juni 2017
 • Timon (32)
  Hotornot is Hot en Top 1 reactie

  Hotornot is een leuke website met leuke elementen. Je zet wat leuke vrouwtjes in je hotlijst en binnen no-time heb je contact met ze. Gesprekken gaan ook vrij snel want veel vrouwen praten meteen terug omdat ze een melding krijgen. Ook goed dat ze niet werken met automatische incasso want ik hou er niet van om ergens aan vast te zitten.

  5 sterren waardering

  Timon (32) 31 mei 2017
 • Lisanne (23)
  Hotornot leuke website en verslaven... 0 reacties

  Leuke website waar ik iedere dag gebruik van maak. Vooral het liken is vrij verslavend haha. Zo krijg je ook snel leuke chats met mensen die je (nog) niet kent. Kost wel 25 euro maar dat vind ik het meer dan waard, op andere datingsites heb ik lang niet zoveel aandacht en reacties als op Hotornot. Groetjes en kusjes.

  5 sterren waardering

  Lisanne (23) 29 mei 2017
 • Guus (59)
  Vernieuwd 0 reacties

  Volgens mij is de site weer vernieuwd, het ziet er in ieder geval anders uit. Ik hou daar wel van, die continue verbetering. Zo zie je dat er aan gewerkt wordt en dat ze op zoek zijn naar dingen die anders/beter kunnen. Dit is er immers altijd. Ik zit zelf ook in het zakenwereldje dus ik ken dit als geen ander. De site zelf vind ik ook eindelijk een datingsite die je serieus kunt nemen en waar je ook kans maakt op contact met een vrouw. Het is mij al een aantal keer gelukt, ik heb zelfs al iemand in het echt ontmoet. Het liep helaas op niets uit, maar het was het proberen waard. Ik blijf echter gewoon proberen en wie weet vind ik mijn vrouw volgende week wel.

  4 sterren waardering

  Guus (59) 21 mei 2017
 • Wim (40)
  Hot or not werkt zonder automatisch... 1 reactie

  Eindelijk een datingsite gevonden die werkt zonder automatische incasso, het was echt even zoeken want volgens mij gebruikt tegenwoordig ieder andere datingsite automatische incasso. Om gek van te worden moet ik bekennen want niemand zit hier op te wachten. Ben ook van mening dat 1 maand meer dan genoeg is qua lidmaatschapsduur. Zag wel dat er veel jong grut te vinden is maar zal eens goed gaan zoeken en wie weet.

  4 sterren waardering

  Wim (40) 19 mei 2017
 • Stan (36)
  hotornot leuke website met veel pos... 0 reacties

  Hotornot, leuke website met elementen die je bij andere websites niet ziet. Feit dat je mensen kan liken en vanuit daar een match systeem ontwikkelt is voor mij persoonlijk erg fijn. De chat werkt soepel en snel, klein negatief puntje is dat je maar 5 berichtjes kan terug zien in de betreffende chat. Daarom 4 sterren van mij.

  4 sterren waardering

  Stan (36) 17 mei 2017
 • Hendrik (63)
  Nooit te oud 1 reactie

  Hallo met Hendrik

  Nadat mijn lieve vrouw ons heeft verlaten voor een betere plek, ben ik van mening dat god mij een tweede kans gund bij een andere lieve vrouw.
  Mijn kinderen hebben mij vervolgens hier aangemeld en mij geholpen hoe alles werkt en hoe ik vrouwen kan ontmoeten.
  Na een tijd oefenen lukt het me nu ook alleen.
  Op deze manier wil ik maar duidelijk maken dat je nooit te oud bent, ook voor dit soort dingen niet.

  Met vriendelijke groeten,

  Hendrik

  3 sterren waardering

  Hendrik (63) 14 mei 2017
 • Unknown (49)
  Fail 0 reacties

  Wat een mega fail dit, mensen een beetje lekker opgeilen met foto's van knappe dames en als je dan gaat kijken kun je geen een van die vrouwen terug vinden. Alleen maar van die dikke oude vrouwen waar ik nog niet dood bij gevonden wil worden. Zorg eerst maar eens dat jullie wat meer knappe vissen in de vijver krijgen, eerder wordt ik niet lid

  1 ster waardering

  Unknown (49) 13 mei 2017

Plaats een review