Hot or Not
9,1

401 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,1! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (401)

 • Johan (48)
  Hot or not review 2 reacties

  Hot or not verdient een goede beoordeling als je mijn mening vraagt. Ik vind dat mensen tegenwoordig veel te negatief zijn over eigenlijk bijna alles. Ze zoeken overal altijd maar de negatieve dingen in terwijl mij altijd is geleerd juist de positieve dingen te benoemen of ten minste opbouwende kritiek te geven daar hebben mensen veel meer aan dan al die negativiteit. Zo vind ik het bijvoorbeeld heel goed dat mensen hier zelf mogen weten of ze willen betalen voor de diensten op de website of niet en wanneer ze hier voor kiezen, ze ook nog de keus hebben hoeveel dit dan zou mogen zijn. Je kunt zowel chatten als foto's naar elkaar sturen, wat ik ook heel prettig vindt. Want op deze manier kun je toch een beetje controleren of diegene met wie je chat wel echt is, want mensen hebben normaal gesproken toch wel meer foto's van zichzelf. Wanneer iemand die dan niet heeft, dan begint bij mij een alarmlampje te branden. Ik vind al deze dingen op de site allereerst een mooie verrijking van het chatten alleen en daarbij kun je het dus ook nog extra gebruiken zoals ik dat doe.

  Johan (48) 18 juni 2018
 • Lieke (35)
  Hot or not nieuw 0 reacties

  Dit is een andere website dan de app die je op je mobiele telefoon kunt zetten en ook gelijk een veel betere dan deze app. Ik ben helemaal niet zo’n hele grote fan van al het online daten omdat er zo veel misbruik van gemaakt wordt en met alle nep dingen die je tegenwoordig op het internet tegen komt. Maar over deze site ben ik heel goed te spreken en iedereen die mij een beetje kent weet dat dit dan echt wel een compliment is.

  Lieke (35) 16 juni 2018
 • Flip (48)
  Onderschatten 1 reactie

  Veel mensen hebben niet door hoe moeilijk het online daten is, het wordt gigantisch onderschat door iedereen.
  Het wordt afgeschilderd als iets waar je je aanmeldt en dat je dan binnen no time iemand vindt die bij jou past maar het tegendeel is helaas waar.
  Als je al het geluk hebt iemand te vinden die bij je past dan duurt dat vaak wel erg lang voor het zo is.
  Het kan dan ook een rol spelen wat voor site het is en hoe populair die is, dus hoeveel mensen er zitten.
  Gelukkig is deze website in dat opzicht wel populair dus maak je hier wel redelijke kans.

  Flip (48) 9 juni 2018
 • seppe (59)
  te oud 1 reactie

  Ik ben veel te oud voor websites als deze, hot or not bedoel ik dus.
  Laat deze websites maar mooi over voor de jonge meiden en jonge mannen onder ons en niet voor de oude knarren zoals ik haha.
  Het is gewoon niet aan mij besteed al die gekkigheid en extra opties wat hier allemaal te vinden is.
  Ik wil gewoon rechtoe rechtaan met mensen in contact komen en elkaar simpel leren kennen zonder alle rompslomp er omheen.

  seppe (59) 2 juni 2018
 • Bernard (54)
  Eindbeoordeling 1 reactie

  Ik vind hot or not vak alle websites waar inkop heb gezeten toch verreweg de beste en vooral de site met de meeste mooie en lieve vrouwen. Doordat hier zo enorm veel mensen op zitten, kun je met heel erg veel verschillende vrouwen praten. Dit vind ik zelf heel erg fijn omdat ik soms na een tijdje het idee heb dat het toch niet is wat ik zocht en dan praat ik daarna gewoon met iemand anders. In dit opzicht klopt de uitspraak dat er genoeg vissen in de zee zijn wel. Waarschijnlijk is dit voor heel veel mensen een heel groot voordeel bij hot or not, net zoals dat voor mij ook is.

  Bernard (54) 26 mei 2018
 • Tony (36)
  beoordeling van de site 1 reactie

  Ik vind het altijd erg belangrijk dat mensen een beoordeling over dingen invullen, want ik ben zelf ook iemand die altijd eerst vooronderzoek doet naar iets voordat ik er mee in zee ga. Wanneer je beoordelingen schrijft kunnen anderen deze lezen en hopelijk hebben ze er dan genoeg aan om de vragen die ze hadden te beantwoorden. vandaar mijn beoordeling, die gaat als volgt:
  - hot or not vind ik geen dure site het is gemiddeld 15 euro per maand.
  - het is een grote site met veel leden, dus veel kans op succes.
  - er is controle, dus alle neppers worden er als het goed is tussen uit geplukt
  - je bent niet verplicht te betalen (voor de minder bedeelden onder ons)

  Tony (36) 25 mei 2018
 • Jasper (32)
  Hot or not fake 2 reacties

  Ik was altijd heel erg bang dat websites als hot or not fake zouden zijn.
  Niet de website zelf maar de mensen die er op zitten.
  Bij hot or not was ik in het begin ook wat afwachtend en een beetje aan het oriënteren of ik mensen kon betrappen die fake waren, maar gelukkig is dat tot nu toe nog niet gebeurt.
  Wel werd ik door best veel vrouwen, jong en oud, aangesproken en dit vond ik wel even apart.
  Maar ik voelde me ook vereerd en toen ik zag hoeveel leden er wel niet op hot or not zitten, dat verklaard ook wel waarom ik zoveel berichten kreeg.
  Zoiets doet iemand altijd goed, niet alleen vrouwen vinden het fijn on te merken dat iemand geïnteresseerd is, wij mannen weten dit ook wel te waarderen.

  Jasper (32) 20 mei 2018
 • Harm (45)
  HotOrNot nep 3 reacties

  De vraag of Hotornot nep is, zie ik hier best vaak terug komen en ook ik heb mijn vragen hierbij gehad. Ik denk dat mensen tegenwoordig zelf heel alert moeten zijn en niet meer alles wat wordt voorgekauwd zomaar klakkeloos aannemen, dat zelfde geldt ook voor de dating websites zoals Hot or not en vele anderen. Wanneer je zelf niet goed uit je doppen kijkt, dan denk ik inderdaad dat je er zo maar ingeluisd kunt worden door iemand die nepper dan nep is. Maar wanneer je zelf een beetje weet waar je op moet letten en als je gewoon goed oplet en de juiste vragen stelt, dan kom je er denk ik heel snel achter wanneer je met een robot praat en wanneer je gewoon met een levensechte mooie vrouw praat.

  Hot or not is best al een hele grote website en heeft het gebruik van robots volgens mij ook helemaal niet nodig. Wanneer je zo veel leden hebt als hier dan praten mensen onderling al heel veel met elkaar, op welke tijd je ook online bent. Ik heb ook wel eens nachten gehad dat ik de hele nacht lekker aan het chatten was met vrouwen hier, geen van allen van hen was nep. Dus ook in de nacht heb je meer dan genoeg aanspraak op Hot or not en vermaak je je hier nog prima. Wanneer je bij een meer kleinschalige dating site komt, die misschien specifiek op een bepaalde doelgroep gericht is zal de kans op neppe mensen groter zijn denk ik, omdat daar ook minder echte profielen opzitten, maar dat is voor ieder een eigen keus die je moet maken.

  Harm (45) 3 mei 2018
 • Dennis (43)
  HotorNot echt of nep 2 reacties

  Net als best heel veel mensen waarschijnlijk vraag ik me soms wel eens af of Hot or Not nou echt of nep is. En dan bedoel ik met name de dames die hier op zitten, of die wel echt zijn of dat het gewoon mensen zijn die andere foto's gebruiken van anderen en zo dus een nep profiel hebben (ook wel een fake profiel genoemd). Dit hoor je zo veel tegenwoordig op televisie en radio en je leest het in de krant. Je hebt volgens mij zelfs een heel programma op televisie die gaat over nep profielen op internet, catfish heet dat geloof ik, als die dingen maken mij enorm argwanend tegenover alle dating sites, niet alleen over Hot or Not.

  Maar gelukkig heb ik tot nu toe nog niemand er op kunnen betrappen niet echt te zijn en heb ik zelfs met een aantal geskypet of via de telefoon contact gehad en ik ga er toch een beetje van uit dat je dan wel mag aannemen dat diegene echt is en dat je niet door één of ander nep iemand wordt opgelicht. Ik stel altijd heel veel persoonlijke vragen aan diegene, die je echt niet zou kunnen weten als je niet echt bent om het zo een beetje te checken en alle dames zijn tot nu toe bij mij nog door de keuring heen gekomen.

  Een vriend van mij is wel een keer door zo iemand opgelicht, die kwam er achter dat de vrouw waarmee hij online aan het chatten was helemaal niet bleek te zijn wie hij dacht dat ze zou zijn en zoals ze zich ook voordeed. Zij had wel een nep profiel aangemaakt en deed er later heel nonchalant over, net alsof het er helemaal niet toe doet dat je degene best pijn kan doen omdat die denkt dat je heel iemand anders bent. Ik snap niet dat vooral die jongeren zo makkelijk om gaan met de gevoelens van anderen, dat hoort niet zo. Maar ik moet er wel bij zeggen dat dat niet op Hot or Not was, maar op een hele andere site en dat is hier nog niet gebeurt gelukkig en ik hoop natuurlijk ook echt dat dit zo zal blijven.

  Dennis (43) 2 mei 2018
 • Harm (60)
  Hotornot klacht 4 reacties

  Voordat ik mij heb aangemeld op hot or not heb ik heel veel op internet gelezen over de verschillende dating web sites die er zijn.
  Uit dit 'onderzoek' kwam hot or not als beste naar voren en daarom heb ik me hier als lid aangemeld.
  Tot op heden heb ik hier gelukkig nog geen enkele keer spijt van gehad, de site is lekker makkelijk voor oude rakkers zoals ik.
  En ook de prijzen zijn niet hoog en de vrouwen die er op zitten, vind ik allemaal prachtig.
  Ik moest in het begin wel even kijken hoe het allemaal precies in elkaar stak en wat ik moest doen om een account aan te maken en daarna de verschillende opties nog te bekijken.
  Maar wanneer je je er een klein beetje in verdiept, kom je er achter dat het eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld is en dat je het zo onder de knie hebt.

  Het grappige is dat sinds ik hier op zit, ik het er met mijn biljart vrienden over heb gehad en dat drie hiervan nu ook een account hier hebben aangemaakt.
  Volgens mij zijn zij er net zo over te spreken als ik, als ik ten minste mag afgaan op de stoere praatjes die ze rondvertellen over de mooie jonge meiden waar ze op dat moment mee aan het online praten zijn.

  Harm (60) 29 april 2018
 • Lugiano (42)
  Heaven 1 reactie

  O my goodness sometimes i tuinie i am in heaven when i am online.
  The chicks here are so damn fine i think i am going to die.
  I am not from Holland but i study here and so i got in contact with al those beautiful dutch girls.
  Dutch girls are Some of the most beautiful girls in the whole wide world.

  Lugiano (42) 27 april 2018
 • Rudolph (37)
  Niet perse een relatie 2 reacties

  Hot or not is een hele veelzijdige site! Het is niet zoals de meeste datingwebsites echt bedoelt voor mensen die serieus op zoek zijn naar een langdurige relatie, maar het is ook bestemt voor mensen diebop zoek zijn naar een leuke date of nog minder. Ik vind er heel fijn want hierdoor wordt het gezellig en leuk op zo’n site en dan is die spanning van het hele serieuze er meteen af. Voor mij was het precies datgene wat ik zocht.

  Rudolph (37) 21 april 2018
 • Bart (33)
  Hot or not nieuw 1 reactie

  Heel veel van die datingsites bestaan al zo lang dat ze enorm oudbolligzijn geworden.
  Zowel hoe de site er uit ziet als de mensen die er op zitten hebben wat last van vergrijzing.
  Hot or not is wat dat betreft volgens mij nog een relatief nieuwe site en dit zie je ook gelijk.
  Het ziet er allemaal fris en nieuw en goed uit en de mensen die er op zitten zijn ook nog niet met pensioen.
  Ik ben nu een tijdje hier lid en ik heb al best veel leuke vrouwen ontmoet, helaas nog niet iemand waar ik een date mee wil hebben maar dat komt vast binnenkort wel goed.

  Bart (33) 15 april 2018
 • Dorian (34)
  Goed maar niet de beste 1 reactie

  Als je de beoordelingen en de ranking lijsten zou moeten geloven, dan zou hot or not het neusje van de zalm moeten zijn.
  Ik vind hot or not een goede site, maar er zijn andere sites met meer mogelijkheden en opties.
  De prijs van hot or not is wel heel gunstig want dit is voor (bijna) iedereen prima te betalen.
  Ik heb al heel lang een account op hot or not en ik vind het een goede site, maar ik vind het niet de beste site van allemaal.

  Dorian (34) 31 maart 2018
 • Senna (29)
  Jong 2 reacties

  Ik krijg heel vaak de vraag op de site of ik niet een beetje jong ben om op een datingwebsite te zitten, maar ik vind van niet. En er zitten ook echt wel meer mensen (mannen en vrouwen) van mijn leeftijd op de site. En als ik kijk naar de wereld, dan veranderd dit ook steeds en dan zijn dit soort websites ook helemaal niet meer voor de oudere generatie maar ook voor de jonkies. Daarbij is het toch een geile site met geile meiden, dus ik heb hier niks op tegen hoor

  Senna (29) 24 maart 2018
 • Pim (31)
  Matigjes 1 reactie

  Eigenlijk vind ik deze website maar matigjes. Het is best een leuke site hoor met ook leuke mensen er op en de prijzen zijn niet te duur. Maar echt bijzonder is het niet, ze hebben geen extra service zoals sommige andere sites een dag regelen waar je naartoe kunt en mensen kunt ontmoeten. Geen onvoldoende dat zeker niet, maar ook geen topper

  Pim (31) 4 maart 2018
 • Jeroen (34)
  Goede site snelle reacties 1 reactie

  Bij best veel websites moet je heel lang wachten voordat een vrouw eens een keer reageert op een bericht die je hebt gestuurd. Hier gaat dat lekker snel en er zijn altijd veel mensen online! Met een beetje geluk is diegene waar jij op hoopt ook online en dan schiet het op, dan kun je echt een gesprek met elkaar starten. Ik vind het echt een goede site waar gelukkig snel gereageerd wordt.

  Jeroen (34) 24 februari 2018
 • Otto (56)
  Website ranglijst 1 reactie

  Voordat ik me heb aangemeld, heb ik gewoon op een ranglijst voor websites voor dating gekeken om te kijken wat de beste is. Daaruit kwam deze site naar voren, ik ben blij dat ik dit heb gedaan want ik vindt het een hartstikke goede site. De vrouwen zijn hier gelukkig niet allemaal heel erg oud, er zitten ook een paar lekkere jonge meiden tussen. Dit houdt het voor iedereen leuk, ik ben een blije klant.

  Otto (56) 3 februari 2018
 • Emma (27)
  Account verwijderen 1 reactie

  Ik dacht dat dit een gratis datingsite was, dit is niet het geval. Wanneer je berichtjes wilt gaan verzenden krijg je een popup met de tekst dat je hier een lidmaatschap voor moet aanschaffen. Hier ben ik niet van gediend en wil dus mijn profiel verwijderen, echter kan ik nergens vinden waar dit mogelijk is. Kan iemand me hierbij helpen? Kan de klantenservice wel mailen maar die zullen het vast niet leuk vinden dat ik de website wil verlaten, daarom vraag ik het maar hier.

  Emma (27) 1 februari 2018
 • Henk Spaan (41)
  niet voor niets de nummer 1 op de ranking 0 reacties

  Niet voor niets de nummer 1 op Topdatingwebsites.nl, dit beaam ik meteen. Ik heb al op veel datingwebsites gezeten maar Hot or Not springt hier wel echt uit. Niet alleen door de looks van de website maar het feit dat het merendeel van de vrouwen terug praat springt me ook in het oog, alsof bijna ieder lid nog actief is. Op andere datingwebsites kreeg ik bijna nooit een reactie terug, tot vervelens aan toe. Ik heb 25 euro betaald en kan daardoor onbeperkt berichten versturen, heerlijk, een stuk beter dan 1,30 euro per bericht, en om het dan maar af te maken, Hot or Not maakt geen gebruik van automatische incasso! Wat wil je nog meer? Juist. Top datingwebsite!

  Henk Spaan (41) 1 februari 2018