Hot or Not
9,1

401 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,1! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (401)

 • Lugiano (42)
  Heaven 1 reactie

  O my goodness sometimes i tuinie i am in heaven when i am online.
  The chicks here are so damn fine i think i am going to die.
  I am not from Holland but i study here and so i got in contact with al those beautiful dutch girls.
  Dutch girls are Some of the most beautiful girls in the whole wide world.

  Lugiano (42) 27 april 2018
 • Rudolph (37)
  Niet perse een relatie 2 reacties

  Hot or not is een hele veelzijdige site! Het is niet zoals de meeste datingwebsites echt bedoelt voor mensen die serieus op zoek zijn naar een langdurige relatie, maar het is ook bestemt voor mensen diebop zoek zijn naar een leuke date of nog minder. Ik vind er heel fijn want hierdoor wordt het gezellig en leuk op zo’n site en dan is die spanning van het hele serieuze er meteen af. Voor mij was het precies datgene wat ik zocht.

  Rudolph (37) 21 april 2018
 • Bart (33)
  Hot or not nieuw 1 reactie

  Heel veel van die datingsites bestaan al zo lang dat ze enorm oudbolligzijn geworden.
  Zowel hoe de site er uit ziet als de mensen die er op zitten hebben wat last van vergrijzing.
  Hot or not is wat dat betreft volgens mij nog een relatief nieuwe site en dit zie je ook gelijk.
  Het ziet er allemaal fris en nieuw en goed uit en de mensen die er op zitten zijn ook nog niet met pensioen.
  Ik ben nu een tijdje hier lid en ik heb al best veel leuke vrouwen ontmoet, helaas nog niet iemand waar ik een date mee wil hebben maar dat komt vast binnenkort wel goed.

  Bart (33) 15 april 2018
 • Dorian (34)
  Goed maar niet de beste 1 reactie

  Als je de beoordelingen en de ranking lijsten zou moeten geloven, dan zou hot or not het neusje van de zalm moeten zijn.
  Ik vind hot or not een goede site, maar er zijn andere sites met meer mogelijkheden en opties.
  De prijs van hot or not is wel heel gunstig want dit is voor (bijna) iedereen prima te betalen.
  Ik heb al heel lang een account op hot or not en ik vind het een goede site, maar ik vind het niet de beste site van allemaal.

  Dorian (34) 31 maart 2018
 • Senna (29)
  Jong 2 reacties

  Ik krijg heel vaak de vraag op de site of ik niet een beetje jong ben om op een datingwebsite te zitten, maar ik vind van niet. En er zitten ook echt wel meer mensen (mannen en vrouwen) van mijn leeftijd op de site. En als ik kijk naar de wereld, dan veranderd dit ook steeds en dan zijn dit soort websites ook helemaal niet meer voor de oudere generatie maar ook voor de jonkies. Daarbij is het toch een geile site met geile meiden, dus ik heb hier niks op tegen hoor

  Senna (29) 24 maart 2018
 • Pim (31)
  Matigjes 1 reactie

  Eigenlijk vind ik deze website maar matigjes. Het is best een leuke site hoor met ook leuke mensen er op en de prijzen zijn niet te duur. Maar echt bijzonder is het niet, ze hebben geen extra service zoals sommige andere sites een dag regelen waar je naartoe kunt en mensen kunt ontmoeten. Geen onvoldoende dat zeker niet, maar ook geen topper

  Pim (31) 4 maart 2018
 • Jeroen (34)
  Goede site snelle reacties 1 reactie

  Bij best veel websites moet je heel lang wachten voordat een vrouw eens een keer reageert op een bericht die je hebt gestuurd. Hier gaat dat lekker snel en er zijn altijd veel mensen online! Met een beetje geluk is diegene waar jij op hoopt ook online en dan schiet het op, dan kun je echt een gesprek met elkaar starten. Ik vind het echt een goede site waar gelukkig snel gereageerd wordt.

  Jeroen (34) 24 februari 2018
 • Otto (56)
  Website ranglijst 1 reactie

  Voordat ik me heb aangemeld, heb ik gewoon op een ranglijst voor websites voor dating gekeken om te kijken wat de beste is. Daaruit kwam deze site naar voren, ik ben blij dat ik dit heb gedaan want ik vindt het een hartstikke goede site. De vrouwen zijn hier gelukkig niet allemaal heel erg oud, er zitten ook een paar lekkere jonge meiden tussen. Dit houdt het voor iedereen leuk, ik ben een blije klant.

  Otto (56) 3 februari 2018
 • Emma (27)
  Account verwijderen 1 reactie

  Ik dacht dat dit een gratis datingsite was, dit is niet het geval. Wanneer je berichtjes wilt gaan verzenden krijg je een popup met de tekst dat je hier een lidmaatschap voor moet aanschaffen. Hier ben ik niet van gediend en wil dus mijn profiel verwijderen, echter kan ik nergens vinden waar dit mogelijk is. Kan iemand me hierbij helpen? Kan de klantenservice wel mailen maar die zullen het vast niet leuk vinden dat ik de website wil verlaten, daarom vraag ik het maar hier.

  Emma (27) 1 februari 2018
 • Henk Spaan (41)
  niet voor niets de nummer 1 op de ranking 0 reacties

  Niet voor niets de nummer 1 op Topdatingwebsites.nl, dit beaam ik meteen. Ik heb al op veel datingwebsites gezeten maar Hot or Not springt hier wel echt uit. Niet alleen door de looks van de website maar het feit dat het merendeel van de vrouwen terug praat springt me ook in het oog, alsof bijna ieder lid nog actief is. Op andere datingwebsites kreeg ik bijna nooit een reactie terug, tot vervelens aan toe. Ik heb 25 euro betaald en kan daardoor onbeperkt berichten versturen, heerlijk, een stuk beter dan 1,30 euro per bericht, en om het dan maar af te maken, Hot or Not maakt geen gebruik van automatische incasso! Wat wil je nog meer? Juist. Top datingwebsite!

  Henk Spaan (41) 1 februari 2018
 • Nick (42)
  Beoordeling 0 reacties

  Ik zag dat de meeste beoordelingen over hot or not heel goed zijn. De beoordelingen zijn bijna allemaal heel positief geschreven. Hier kan ik mij heel goed in vinden, want ik ben ook van mening dat het een goede site is en dat ze die goede beoordelingen ook wel verdienen. De prijzen zijn ook goed te doen, het is zelfs mogelijk om niet te betalen als lid.

  Nick (42) 26 januari 2018
 • Natasja (39)
  Goede site maar weinig echt leuke mannen 1 reactie

  Ik zie allemaal positieve reviews over Hot or Not maar als vrouw zijnde is het een gekkenhuis. Meteen na aanmelding, zelfs zonder foto, krijg je al allerlei berichten van heren die hopen dat je VIP wordt of sturen een telefoonnummer... Waar gebeurd verhaal...
  Dus ik dacht bij mezelf, nou goed, aandacht! Lijkt me goed! Dus een VIP pakket gekocht waardoor ik onbeperkt kon chatten voor een hele maand. Na 2 weken heb ik 3 ontmoetingen gehad, wat gedronken in een cafe, je kent het wel. Niks te klagen dus zal je denken? Helaas... Om die 3 leuke mannen te vinden moest ik langs een stel gekken, echt maniakken! Allerlei berichten of ik hun pielemuis wilde zien of dat ik misschien zin had in seks.... Mannen, ik ken jullie niet! Ik besef ook wel dat het niet de 1e keus mannen zijn over het algemeen, die zitten al keurig samenwonend happy family. Maar dat een gekkenhuis als dit zou zijn, had ik echt niet gedacht.
  Ik geef Hot or Not 4 sterren want ze leveren ontmoetingen en gesprekken, de aard hiervan kunnen zij niets aan doen. In principe goed dat er een betaald systeem in zit waardoor je alle niet serieuze mensen bij voorbaat filtert. Moet je nagaan als iedere gek, ook niet serieus, onbeperkt kon chatten. Overigens kunnen gratis leden je wel toevoegen aan een favorieten lijst waarvan je dan een berichtje krijgt, vanzelfsprekend negeer ik deze allen. Dat deze leden dit uberhaupt doen vind ik raar, registreren op een datingsite maar hierna er niets mee willen doen. Registreer je dan gewoon niet?
  Nou goed, een groot bericht, hoop dat ik jullie een beetje een inkijk heb kunnen geven over deze website. De conclusie is dat het werkt, je krijgt ontmoetingen en gesprekken, je moet de leuke mannen er echter wel uit zoeken.

  Natasja (39) 22 januari 2018
 • Tiger (37)
  Hot or not werkt 1 reactie

  Nooit gedacht dat ik dit nog over een dating site zou zeggen ooit, maar hot or not is een site die echt werkt en waar je echt dates kunt ontmoeten. Eerlijk gezegd had ik de hoop al opgegeven dat ik nog iemand zou ontmoeten online, maar hier heb ik al twee keer een date gevonden dus de hoop is terug gekeerd.

  Tiger (37) 21 januari 2018
 • Frederik (46)
  Blije klant 1 reactie

  Hot or not is niet alleen de site die mij door een hele nare relatiebreuk heeft geholpen, het is ook de site waar komijn nieuwe geliefde heb ontmoet en waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds intens gelukkig mee ben. Ik wist al dat hot or not een goede reputatie heeft wat dat betreft, maar nu ik het zelf heb ervaren is dat toch anders.

  Frederik (46) 13 januari 2018
 • Aaron (42)
  Geliefd 1 reactie

  Ik ben nooit echt een ladiesman geweest en dat zal ik ook nooit worden, maar hier op deze website maakt dat niets uit. Het is niet erg of je er gelikt uitziet of niet, het gaat er hier om hoe je praat met anderen. Het gaat hier om je innerlijk, zoals het hoort

  Aaron (42) 7 januari 2018
 • Bart (31)
  Mooie meiden snelle date 1 reactie

  Hot or not is een site waar hele mooie meiden op zitten en waar je snel een date kunt vinden. Dit keer ten minste geen site waar je alleen maar van die belachelijk oude vrouwen vindt en waar je bovendien nooit een date vindt en al helemaal niet binnen een paar weken zoals hier. Hier gaat het zoals het hoort, lekker snel en zonder gekke dingen, wat eigenlijk normaal zou moeten zijn als je het mij vraagt maar dat is gek genoeg niet zo.

  Bart (31) 5 januari 2018
 • Steven (47)
  Stijl 1 reactie

  Ik vind echt dat deze site stijl heeft voor een online dating website. Meestal zijn het van die goedkope sites met ook goedkope mensen er op, dat is hier gelukkig niet zo. Het zijn gewoon goed opgeleide en keurige mensen die zowel een goed karakter hebben en er bovendien ook nog eens goed uit zijn. De meesten dan, er zitten natuurlijk wel een paar minderen tussen, maar dat houd je toch altijd en dat geeft ook niet. Goed om een keer zo’n stijlvolle website voor dating te zien.

  Steven (47) 3 januari 2018
 • Gerry (62)
  Niet te moeilijk 1 reactie

  Vaak ga ik op de naam van iets af, maar dan was ik hier niet terecht gekomen. Ik ben normaal gesproken helemaal niet van al het Engelstalige wat je tegenwoordig steeds meer ziet. Waarschijnlijk niet alleen in Nederland maar in alle landen. De druk om vreemde talen te spreken en te beheersen wordt steeds groter. Toch ben ik door mijn zoon wel hier terecht gekomen en dat heeft gelukkig heel goed uitgepakt want ik vind het een hele goede stite en zeker niet te moeilijk. Het is heel makkelijk om te gebruiken en er zit niet te veel aparte dingen op. De vrouwen hier zijn vaak een stuk jonger dan dat ik ben, maar dat vind ik geen probleem.

  Gerry (62) 2 januari 2018
 • Bram (40)
  geen laatste redmiddel 1 reactie

  Veel mensen vinden online daten een laatste oplossing wanneer je niets anders meer kunt vinden en geen leuke dames hebt ontmoet wanneer je de leeftijd bent ontgroeid dat het niet erg was om single te zijn. Toch is dit beeld volkomen misplaatst, want er zitten ook genoeg mannen en vrouwen van in de twintig op online datingwebsites. En dit zijn geen mensen die anders niets kunnen vinden, dit zijn hele intelligente en mooie vrouwen, hier ben ik dan altijd heerlijk mee aan het praten. Helaas komt het met die jonge meiden meestal niet van meer dan praten, maar bij de ouderen maak je wel kans op een echte afspraak bij bijvoorbeeld de bioscoop of naar een restaurant. Het is in ieder geval niet het ouderwetse laatste redmiddel meer zoals dat het eerder misschien wel was.

  Bram (40) 1 januari 2018
 • Roel (38)
  Blij het jaar uit 1 reactie

  Hot or not is 1 van de redenen dat ik dit jaar zeker lachend het jaar uit ga met een aantal hele leuke nieuwe vrouwen die ik heb leren kennen de afgelopen tijd op deze website. Het is nog niet zo ver dat ik echt al iemand heb waar ik al in een verder stadium mee ben maar er zijn wel een paar vrouwen waarbij ik een heel goed gevoel krijg.

  Roel (38) 31 december 2017
 • James (41)
  Fijne tijden zijn welkom 1 reactie

  Ik denk dat iedereen rond deze tijd wel weer bewuster op zoek is naar iemand om alles mee te delen. Wanneer ik naar mezelf kijk, merk ik steeds vaker dat ik ren metgezel toch wel heel erg mis de laatste tijd, helemaal nu met de feestdagen. Je ziet iedereen gezellig met hun partner tegen elkaar aan kruipen en als je dan de enige bent die dat niet kan doen , doet dat toch wel pijn. Ik hoop enorm dat dit de laatste kerst alleen was en fijne tijden zijn dan ook erg welkom. De vrouwen op hot or not zijn zo lief en leuk, dat ik best wel hoop heb gekregen dat dit uit mag komen.

  James (41) 29 december 2017
 • Jeff (55)
  Bewijs 1 reactie

  Ik ben nooit zo weg van het aannemen van anderen wanneer iets goed schijnt te zijn of niet. Ik ga liever op iets af op basis van bewijs. Helaas kan dat bij datingsites niet echt omdat het niet te bewijzen is, dus deze keer moest ik toch maar afgaan op de meningen van anderen. Dit was de beste gok die ik ooit heb gemaakt, ik vind het een super site. Mochten er nog mensen zijn die twijfelen aan dese site, zie dit bericht dan als bewij in de gok toch te nemen. Spring in het diepe, het is het waard.

  Jeff (55) 23 december 2017
 • Gerrit (46)
  Heet of koud 1 reactie

  Hot or not beschouw ik 100% zeker als heet en niet als niet of koud. Ik vind het een hele goede en veel bezochte site, met hierop ook heel veel leuke, lieve en vooral hele mooie en sexy vrouwen aanwezig. Het maakt niet eens uit hoe oud je bent als je hier op zit. Ik heb met oudere vrouwen dan ik contact, maar ook met een aantal van mijn leeftijd en een aantal die een stuk jonger zijn dan ik. Dit vind ik een hele prettige combinatie en zo wordt het natuurlijk ook nooit saai, ik denk dat dat een heel belangrijk iets is bij sites als deze. Het moet leuk blijven, als mensen zich gaan vervelen is het snel afgelopen en komen ze niet terug.

  Gerrit (46) 17 december 2017
 • Rien (39)
  Veel leden 1 reactie

  Een groot nadeel aan veel datingsites is dat ze simpelweg te weinig keen hebben, hot or not heeft daarentegen heel erg veel leden! Dit is heek belangrijk voor een goede datingwebsite vind ik! Verder vind ik het een prettige site in zijn gebruik en zijn de vrouwen veelal een 8 of hoger! Ik ben een tevreden gast.

  Rien (39) 8 december 2017
 • Lars (50)
  Toppie 2 reacties

  De site van Hot or not is echt helemaal toppie! Ik heb eigenlijk helemaal geen aanmerkingen op deze site betreft dingen die niet goed zijn. Er zijn veel mogelijkheden en je kunt zelf kijken welk pakket etcetera je wilt hebben. De vrouwen hier zijn heel verschillend, maar allemaal erg aardig.

  Lars (50) 20 november 2017