Hot or Not
9,4

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Review gemiddelde4 sterren waardering 372 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Deze pagina is 3.108 keer bezocht.

Reviews ( 372 )

 • Roel (38)
  Blij het jaar uit 1 reactie

  Hot or not is 1 van de redenen dat ik dit jaar zeker lachend het jaar uit ga met een aantal hele leuke nieuwe vrouwen die ik heb leren kennen de afgelopen tijd op deze website. Het is nog niet zo ver dat ik echt al iemand heb waar ik al in een verder stadium mee ben maar er zijn wel een paar vrouwen waarbij ik een heel goed gevoel krijg.

  5 sterren waardering

  Roel (38) 31 december 2017
 • James (41)
  Fijne tijden zijn welkom 1 reactie

  Ik denk dat iedereen rond deze tijd wel weer bewuster op zoek is naar iemand om alles mee te delen. Wanneer ik naar mezelf kijk, merk ik steeds vaker dat ik ren metgezel toch wel heel erg mis de laatste tijd, helemaal nu met de feestdagen. Je ziet iedereen gezellig met hun partner tegen elkaar aan kruipen en als je dan de enige bent die dat niet kan doen , doet dat toch wel pijn. Ik hoop enorm dat dit de laatste kerst alleen was en fijne tijden zijn dan ook erg welkom. De vrouwen op hot or not zijn zo lief en leuk, dat ik best wel hoop heb gekregen dat dit uit mag komen.

  4 sterren waardering

  James (41) 29 december 2017
 • Jeff (55)
  Bewijs 1 reactie

  Ik ben nooit zo weg van het aannemen van anderen wanneer iets goed schijnt te zijn of niet. Ik ga liever op iets af op basis van bewijs. Helaas kan dat bij datingsites niet echt omdat het niet te bewijzen is, dus deze keer moest ik toch maar afgaan op de meningen van anderen. Dit was de beste gok die ik ooit heb gemaakt, ik vind het een super site. Mochten er nog mensen zijn die twijfelen aan dese site, zie dit bericht dan als bewij in de gok toch te nemen. Spring in het diepe, het is het waard.

  5 sterren waardering

  Jeff (55) 23 december 2017
 • Gerrit (46)
  Heet of koud 1 reactie

  Hot or not beschouw ik 100% zeker als heet en niet als niet of koud. Ik vind het een hele goede en veel bezochte site, met hierop ook heel veel leuke, lieve en vooral hele mooie en sexy vrouwen aanwezig. Het maakt niet eens uit hoe oud je bent als je hier op zit. Ik heb met oudere vrouwen dan ik contact, maar ook met een aantal van mijn leeftijd en een aantal die een stuk jonger zijn dan ik. Dit vind ik een hele prettige combinatie en zo wordt het natuurlijk ook nooit saai, ik denk dat dat een heel belangrijk iets is bij sites als deze. Het moet leuk blijven, als mensen zich gaan vervelen is het snel afgelopen en komen ze niet terug.

  4 sterren waardering

  Gerrit (46) 17 december 2017
 • Rien (39)
  Veel leden 1 reactie

  Een groot nadeel aan veel datingsites is dat ze simpelweg te weinig keen hebben, hot or not heeft daarentegen heel erg veel leden! Dit is heek belangrijk voor een goede datingwebsite vind ik! Verder vind ik het een prettige site in zijn gebruik en zijn de vrouwen veelal een 8 of hoger! Ik ben een tevreden gast.

  5 sterren waardering

  Rien (39) 8 december 2017
 • Lars (50)
  Toppie 2 reacties

  De site van Hot or not is echt helemaal toppie! Ik heb eigenlijk helemaal geen aanmerkingen op deze site betreft dingen die niet goed zijn. Er zijn veel mogelijkheden en je kunt zelf kijken welk pakket etcetera je wilt hebben. De vrouwen hier zijn heel verschillend, maar allemaal erg aardig.

  5 sterren waardering

  Lars (50) 20 november 2017
 • Henk (57)
  Te mooi on waar te zijn 1 reactie

  Mij is altijd geleerd dat wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn, dat dit dan vaak ook zo is.
  Er komen steeds meer tactieken om alles er prachtig uit te laten Zien voor de buitenwereld en dan is het in werkelijkheid een heel ander verhaal.
  Daar ben ik hier ook heel erg bang voor, maar tot nu toe valt het nog mee.
  Natuurlijk zijn er wel een paar dingen voor verbetering vatbaar, maar dat hou je toch.
  Ik hoop dat ik ongelijk krijg en dat het tegendeel wordt bewezen.

  3 sterren waardering

  Henk (57) 17 november 2017
 • Daan (39)
  Perfecte kinderen 2 reacties

  Hot or not heeft vrouwen op de site staan die er stuk voor stuk uit zien om door een ringetje te halen. Bij dat soort vrouwen krijg ik altijd het gevoel dat je daar van die perfecte kinderen mee zou krijgen omdat ze niets mankeert. Of er op gecontroleerd wordt weet ik niet maar alle andere controles van foto’s en teksten op het profiel vind ik wel goed. Zo voorkom je bepaalde dingen.

  3 sterren waardering

  Daan (39) 11 november 2017
 • Harm (57)
  Hot is not 1 reactie

  Wat tegenwoordig door iedereen Hot wordt gevonden, is voor mij juist helemaal not. Noem het ouderwets of van de vorige generatie, maar al die nieuwe dingen is niets voor mij. Ik heb het liever zoals het tien tot twintig jaar geleden gedaan werd, of het allerliefst nog gewoon in het echt elkaar ontmoeten in plaats van alles online. Maar dat gaat helaas niet meer tegenwoordig.

  2 sterren waardering

  Harm (57) 8 november 2017
 • Dex (34)
  Hot or not goede site 1 reactie

  Hot or not is een site waar heel erg veel mensen op zitten op zoek naar van alles en nog wat en daarvan is maar een heel klein percentage een vaste relatie. Dit vind ik geen probleem want dat is ook niet waar ik zelf naar op zoek ben, dus voor mij komt dat juist goed uit. Ik vind mensen hypocriet en oppervlakkig die zeggen dat ze hier tegen zijn. Iedereen heeft recht op een eigen mening, dus waarom zou je dan moeilijk doen over zoiets? Ik vind het gewoon een goede site voor wat je dan ook maar zoekt.

  5 sterren waardering

  Dex (34) 28 oktober 2017
 • Koen (59)
  Hoog cijfer 1 reactie

  Ik heb mijzelf aangemeld op deze site nadat ik zag wat voor cijfer het had gekregen als gemiddelde van de mensen. Ik doe graag vooraf wat onderzoek naar hoe het scoort bij de mensen. Volgens mij was het een 9.4 als ik het goed heb, dat is behoorlijk hoog vond ik en dus durfde ik de sprong wel te wagen. Wanneer iemand mij nu zou vragen of ik spijt heb van deze sprong in het diepe, zou ik zonder twijfel nee durven te antwoorden. Ik weet niet of ik een 9,4 zou geven maar toch zeker wel een dikke 8. Ik ben heel tevreden en ik heb enorm veel vrouwen leren kennen, zelfs een paar waar ik later een keer koffie mee heb gedronken.

  4 sterren waardering

  Koen (59) 24 oktober 2017
 • Luuk (30)
  Veel in de buurt 2 reacties

  Ik ben geboren en getogen in het hoogste puntje van Nederland, het mooie Groningen, en daar woon en leef ik nu nog steeds. Zou niet anders willen. Maar, en nu komt het, wanneer het in Groningen woont en op een dating site zit dan kom je er wel achter dat veel mensen Groningen toch wel heel ver weg vinden. Bij Hot or not kun je heel erg veel mensen vinden die bij jou ‘uit de buurt’ komen en dan voorkom je dit probleem. Ik denk dat dit hier ook makkelijker is omdat het zoveel leden heeft, maar het scheelt wel enorm. Dit is voor mij een groot pluspunt aan Hot or not

  5 sterren waardering

  Luuk (30) 21 oktober 2017
 • Ben (32)
  Alles wordt oudbollig 2 reacties

  Tegenwoordig willen de ouderen ook alles doen wat hip is en wat jongere mensen doen. Kijk maar naar de scooters en dergelijke, tegenwoordig zie je ook super veel mensen van zestig plus op dating sites als deze zitten. Sorry hoor denk ik dan, maar daar ben je dan echt wel een beetje te oud voor vind ik. Het lijkt wel of alles tegenwoordig veel sneller oudbollig lijkt, juist omdat die ouderen proberen ‘hip’ en jong te blijven. Van mij hoeft dat niet, ik vind het alleen maar irritant.

  2 sterren waardering

  Ben (32) 15 oktober 2017
 • Meneer K (57)
  Hot or not 1 reactie

  Hot or not leek me eerst iets wat meer voor de jongere generatie was.
  Later ben ik alsnog bekeerd toen ik van een collega van mijn leeftijd hoorde dat het ook voor ons was.
  Na een poosje uitproberen kan ik zonder twijfel zeggen dat ik een erg plezierig lidmaatschap heb hier

  4 sterren waardering

  Meneer K (57) 5 oktober 2017
 • Jasmijn (35)
  Alleen maar liefde hiervoor 1 reactie

  Wauw wat een aandacht krijg je hier als vrouw! Dat komt denk ik ook omdat er veel meer mannen dan vrouwen zijn hier, maar wie ben ik om die aandacht af te wijzen. Ik heb me nooit mooier en aantrekkelijker gevoeld dan de afgelopen tijd, ik kan niet anders dan alleen maar positieve dingen zeggen. Natuurlijk is niet iedere man hier mijn type, maar dat verwacht ik ook niet. Ik vind het een hartstikke leuke site die goed is voor het zelfvertrouwen van de vrouw.

  5 sterren waardering

  Jasmijn (35) 30 september 2017
 • Marnix (35)
  Snap het niet 1 reactie

  Al die ophef rondom deze 'geweldige' site, ik snap het niet hoor. Ik ben helemaal niet zo'n fan, integendeel zelfs ik ben juist helemaal geen fan. Nu helpt het ook niet dat iedereen zo lovend is, want daardoor verwacht je gewoon heel veel. Wanneer dit dan niet waargemaakt wordt, is dat wel een teleurstelling.

  2 sterren waardering

  Marnix (35) 24 september 2017
 • Vince (31)
  Voor iedereen 1 reactie

  Dit is een van de weinig websites waar niet alleen hetero's op te vinden zijn. Ik ben zelf geen hetero namelijk en ik heb niks tegen sites speciaal voor homo's maar ik snap gewoon niet waarom het niet allemaal op een site zou kunnen. Hier kan dat dus wel en dat vind ik heel goed. Nu hopen dat meer sites dit voorbeeld volgen

  5 sterren waardering

  Vince (31) 15 september 2017
 • Guido (44)
  Geen poespas 1 reactie

  Dit is een goede site zonder al te veel poespas er om heen.
  Je weet wat je kunt verwachten en er worden geen loze beloftes gedaan.
  Al met al een site zoals ik hem graag zie.

  4 sterren waardering

  Guido (44) 10 september 2017
 • Lars (49)
  Ophef om niets 1 reactie

  Ik snap al die ophef echt niet hoor, dit zou de top off the world moeten zijn onder de dating sites.
  Het spijt me wel, maar ik zie het niet.
  Natuurlijk ziet het er allemaal leuk uit, maar ze willen je uiteindelijk allemaal paaien om zo veel mogelijk geld erin te stoppen.

  2 sterren waardering

  Lars (49) 1 september 2017
 • Maykek (39)
  Verlegen 1 reactie

  Voor iemand die zo verlegen is als ik en nog bij zijn moeder woont, is het onmogelijk om in het dagelijkse leven een partner te vinden. Sinds ik hier lid ben geworden merk ik dat ik me steeds minder ongemakkelijk voel bij de dames. Maar op het internet en de sprong naar in het echt is voor mij nog te groot denk ik. Mijn zelfvertrouwen is wel enorm gegroeid dus ik hoop dat het steeds beter gaat en dat ik over een half jaar of een jaar iemand echt durf uit te vragen.

  5 sterren waardering

  Maykek (39) 27 augustus 2017

Plaats een review