• Desire (34)
  Grappig 1 reactie

  Hot or not is wel een goede website maar soms denk je, wat krijgen we nou. Onderstaande tekst bijvoorbeeld, was 3 uur bezig voordat ik de tekst af had. Gewoon zon enorm verhaal op je profiel vertellen terwijl je, zoals de heer zelf meermaals schrijft, geen vip hebt dus eigenlijk niks op de site kan. =D

  ----

  Als eerste excuses van mijn afwezigheid er zijn tijden dat ik bij profielen ben gaan kijken maar geen geld had om VIP te zijn maar dit heeft ook te maken met privé redenen. Zodra ik weer VIP wordt laat ik jullie weten voor degene die mij gereageerd valt dit niet verkeerd op er zijn privé redenen dat ik niet reageer.

  Als je alleen komt voor fun en chatten ik reageer alleen als ik in interesse heb in je en dan VIP wordt. Verder ook geen seksuele handelingen ik ben niet zo'n persoon er is veel mishandeling in het leven geweest voor vrouwen en ze horen met respect behandeld te worden.

  Ik wil graag hier mensen in het echt ontmoeten en afspreken in het echt.

  Zelf ben ik op zoek naar een persoon die met mij leven kan delen en dezelfde passie heeft als ik waar ik naar zoek ben is vooral als eerste een eerlijke persoon maar ook echt eerlijk ik help graag je als je ook zo bent.
  Verder ben ik vegetarisch maar dat betekent dat mijn medepersoon ook niet persee vegetarisch hoeft te zijn. Mijn must zijn wel eerlijke persoon, drink niet en rook niet. Dat zijn de drie criteria's waar ik naar op zoek ben.

  Verder deel ik graag mijn hobby uit voor interesse van de Japanse en Koreaanse Cultuur die ook graag interesse toont voor mijn hobbies. Als je dit niet waardeert dan is het geen match tussen ons beiden.

  Ik ben open om met meiden hier te socializen. En ik ben open om ze te helpen als jullie problemen hebben in jullie leven en ik sta er open voor om daarbij te ondersteunen van wat ik kan stuur maar een bericht als er iets is :) je krijgt altijd reactie van mij zolang ik VIP ben. Ik spreek Nederlands, Engels, Chinees Mandarijn (basis) en Japans. Sinds 2003 ben ik een vegetariër geworden meer omdat graag van dieren hou en een bijdrage wil geven voor de bescherming en milieu. Naast dat ik vegetariër ben doe ik ook vrijwilligerswerk bij een boeddhistische organisatie om rondleidingen te geven over de harmonie en samenleving en de tempel te laten zien van wat het boeddhisme in houd.

  Zelf ben ik een emotionele persoon die graag mijn gevoelens laat zien aan een ander dit is hoe ik ben mocht je dit waarderen vind ik niet erg wij zijn dan nog steeds even goede vrienden :)

  In mijn vrije tijd teken ik graag vooral portraits van mensen natekenen en soms uit mijn hoofd en teken ik ook graag Fanarts gebasseerd uit een Anime serie of Manga.

  Verder kook ik graag simpele gerechten vooral gerechten die vegetarisch gericht zijn maar ik sta ook open om vleesgerechten te leren koken.

  Hobbies zijn: Wushu Kung Fu, Fitness, Tekenen Fanarts Anime en Manga, Anime kijken, Koken, Uitgaan met vrienden, Pokemon Go, Wandelen in het park ,Strandwandeling. Fotografie, Animatie, Video editing en Anime Music Video Editing.

  Eigenschappen: Eerlijkheid, Help graag mensen, Beleefd, Lol maken :) en ik sta open voor om nieuwe mensen te leren kennen.

  Bezoek Hot or Not

  Desire (34) 21 december 2018
  • (58)

   Ik blijf me soms ook verbazen over de mensen die hoer op zitten en wat voor gekke dingen ze soms op hun profiel zetten in de hoop dat er mensen zijn die dit interssant vinden en hierop gaan reageren. Ik kan het mij niet voorstellen, maar je weet natuurlijk maar nooit. Net zoals in het echte leven zijn er op een website ook hele bijzondere mensen.

   Fred (58) 22 december 2018


Meer informatie en reviews over Hot or Not