• Marjolein (45)
  Hot or not een goede en eerlijke website 1 reactie

  Wat fijn om te zien dat Hot or not gewoon een goede en eerlijke website is. Je betaalt dan misschien wel 15 euro per maand, tenzij je voor langere tijd betaalt dan is het gemiddeld goedkoper uit, maar dat doe ik eerst nog niet misschien later dat weet ik nog niet. Maar wat ik er mee wil zeggen, je betaalt dan misschien wel 15 euro per maand, maar dat is het wel waard. Want je leert hier zo veel nieuwe mensen kennen, dat zou ik in het normale leven nooit doen, dus de kans dat ik hier iemand leer kennen voor een relatie of iets wat hier op lijkt is zo veel groter dan wanneer ik geen profiel zou hebben op hot or not, dat ik het geld hier maar wat graag voor over heb. Ik hoop heel erg dat ik in 2019 straks gewoon een lief iemand heb gevonden en of dat dat via hier is of via het echte leven, dat maakt mij niet uit, dus ik probeer het gewoon beide.

  Bezoek Hot or Not

  Marjolein (45) 31 december 2018
  • (42)

   Ik ben hier vandaag dus ook achter gekomen dat dat behoorlijk wat geld scheelt als je voor lagere tijd in een keer betaald het scheelt je bijna het halve bedrag.
   Ik snap dat je het eerst uit wilt proberen en niet gelijk voor zo lang het wilt aanschaffen, maar als het goed bevalt dan lijk je haast wel gek als je het niet doet toch.
   Ik wou dat ik dit eerder had geweten wat ook best had gekund maar ik hield ke er gewoon niet mee bezig.

   Thijs (42) 4 januari 2019


Meer informatie en reviews over Hot or Not