• Bill (57)
  Hot or not goedkoop 2 reacties

  Het liefst zou ik natuurlijk hebben dat de website gratis zou zijn, maar ik snap ook wel dat dit niet altijd haalbaar is.
  Een goede tweede is dan hot or not, daar kun je alle dingen doen die je op een datingsite zou moeten kunnen doen en is daarbij ook nog eens lekker goedkoop.
  Wat ik hier echt heel gied vind is het aantal mensen dat er op zit, want dat zijn er heel erg veel en dat lijkt me in deze branche wel belangrijk.
  Wat meer vissen in de zee verhoogd de kans op een goede vangst.

  Bezoek Hot or Not

  Bill (57) 30 juli 2018
  • (43)

   Er zijn wel sites die goedkoper zijn en zelfs helemaal gratis websites, maar die kun je absoluut niet vergelijken met de website hot or not. Wanneer je er voor kiest om op een gratis website te gaan dan kies je ook voor de service die daar bij hoort en die is meestal wel een heel stuk slechter.

   Remco (43) 30 juli 2018
  • (40)

   Hot or Not is geen gratis site, je betaald best wel een redelijk bedrag per maand of zelfs voor meerdere maanden om hier actief te kunnen zijn. Ik denk wel dat dit wel uit kan wanneer je dit vergelijkt met verschillende afspraakjes/uitjes naar een restaurant of een bioscoop etc.
   Ik heb hier geen moeite mee en het is niet zo'n groot bedrag dat je het niet per maand kunt missen, voor mij in ieder geval niet.

   Kai (40) 30 augustus 2018


Meer informatie en reviews over Hot or Not