Hot or Not
9,1

401 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,1! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (401)

 • Merel (25)
  Hot or not is leuk 0 reacties

  Hot or not vind ik een leuke datingsite. Je kunt makkelijk jongens "liken" a "hot vinden". Vaak krijg je dan ook een "like" of "hot bericht" terug of een anders meestal wel een chat.
  Wel denk ik dat het echt een datingsite is voor jongeren alhoewel ik er ook al wel oudjes voorbij heb zien komen. Maar ik bedoel meer van die opatjes die omatjes Hot vinden. Dat is een beetje raar hahaha.

  Merel (25) 21 mei 2015
 • Simone (22)
  Hotornot 0 reacties

  Mijn review over www.hotornot.nl: Het is een geweldige site.

  Een korte tijd na aanmelding had ik meteen wat berichtjes van jongens die mij Hot vonden. Hierna volgden al snel wat leuke gesprekken en afspraakjes.

  Simone (22) 21 mei 2015