Hot or Not
9,1

392 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,1! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 16.494 keer bezocht.

Reviews ( 392 )

 • NoemmeKareltje (26)
  Review Recensie Hot or Not 0 reacties

  Ik kan ook alleen maar positief zijn over www.hotornot.nl en wil dit graag met jullie delen, bij deze mijn review / recensie over Hot or Not:

  Het is altijd leuk om even rond te speuren op de leden zoeken pagina. Je ziet meteen wanneer iemand je profiel bezoekt of berichtje stuurt, dus ook wanneer ik iemands profiel bezoek. Als je dus veel aandacht wilt kun je simpelweg alle profielen (die je aanstaan) een bezoekje brengen en dan afwachten of de betreffende (in mijn geval) vrouw een chat start. Diamanten om op te vallen heb je dus niet nodig, gebruik deze tip!
  Een VIP account is naar mijn mening wel noodzakelijk. 3 gratis berichten per dag is aardig aangeboden maar je hebt er net niks aan. Maar het is het betalen zeker waard.

  NoemmeKareltje (26) 5 oktober 2015
 • Linda (29)
  Positief over Hot or Not nl 0 reacties

  Mensen laten vaak alleen de negatieve verhalen horen omtrent reviews en recensies. Echter door de vele positieve verhalen over Hot or Not.nl heb ik het geprobeerd en het is inderdaad een succes gebleken. Het is gemakkelijk veel leuke chats te hebben wat meestal eindigt in een ontmoeting. Wel zijn er ook vieze mannen op de website aanwezig die bij wijze van spreken al meteen een naaktfoto sturen, hier ben ik in ieder geval niet van gediend en deze mannen krijgen dus vanzelfsprekend van mij geen aandacht. Maar overall gezien ben ik erg tevreden over Hot or Not.nl

  Linda (29) 4 oktober 2015
 • Sharon (22)
  Duizenden mensen actief op hotornot 0 reacties

  Vroeg of laat zal je hier je partner vinden. Duizenden actieve mensen op zoek naar een date. Als vrouw zijnde heb je het hier ontzettend druk, de berichten vliegen je om de oren. Misschien wat irritant maar de keuze is reuze ;)

  Sharon (22) 30 september 2015
 • Bjorn (35)
  Tevreden over Hot Or Not 0 reacties

  Zeer tevreden over de datingwebsite HotOrNot.nl. Geen poespas: duidelijke website met niet al teveel opties. Chatten, leden zoeken, Hotlijst pagina, instellingen en dan heb je het wel gehad. Werkt super! Ook goed overna gedacht over de Hotlijst. Meestal ben ik niet zo van het foto liken maar dit systeem ben ik wel tevreden over.

  Bjorn (35) 26 september 2015
 • Ferdinand (25)
  Veel accounts op hotornot 1 reactie

  Helemaal mee eens Ruud. Super veel accounts op https://www.hotornot.nl en het meerendeel praat ook terug, wat je op andere websites nog wel eens anders ziet. Ik kan het iedereen aanraden en zal dat ook doen.

  Ferdinand (25) 24 september 2015
 • Ruud (26)
  Hot or Not 0 reacties

  Ik ben tevreden over de datingsite Hot or Not.nl. Sowieso omdat het gratis is maar ook omdat er heel veel mensen op online zijn, zelfs in de late uurtjes nog. Je hoort vaak mensen roepen: ja datingwebsites zitten fake / nep leden op. Dit is op Hot or Not niet het geval. Ik ben tot op heden geen account tegen gekomen waarbij ik argwaan heb gekregen. Daarnaast worden alle profielen gecheckt als je iets veranderd aan je profiel en volgens mij bij aanmelding ook. Klein minpunt is wel: het is gratis maar met een gratis account kun je niet veel. Aanrader is dus om een vip account te kopen, zonder diamanten. Heb je niet nodig: door de vele online mensen hoeft iemand zich niet in de spotlight te zetten voor extra aandacht, althans ik heb het niet nodig gehad.

  Ruud (26) 24 september 2015
 • Ludmila (29)
  2e keuze mannen 0 reacties

  Je kunt wel zien dat de mannen op Hot or Not niet eerste keuze zijn. Net vroeg een man aan me wat ik er van zou vinden als hij me zou bevruchten. De jongeman was 22 jaar... Lastig is het tegenwoordig. In de kroeg krijg je kansloze dronken Japen achter je aan en op datingwebsites de 2e rang. Iemand tips?

  Ludmila (29) 20 september 2015
 • Fra (51)
  niet op komen dagen 0 reacties

  Een bericht voor de mannen.

  Als ene Brittx je profiel bezoekt laat haar links liggen. Daar heb je niets aan. Zij komt toch niet opdagen.
  Dus graag allemaal dat mens blokkeren.

  Fra (51) 19 september 2015
 • Jacint (28)
  Hongaarse junge 1 reactie

  Ik komt uit Hongaarije. Ikb ben 28 jar.

  Jacint (28) 19 september 2015
 • Kereltje (24)
  Veel actieve leden maar vaak offlin... 0 reacties

  Veel actieve leden op Hot or Not. Minpunt is wel dat de website de laatste tijd vaak offline is omdat ze met updates bezig zijn.

  Kereltje (24) 18 september 2015
 • Alyssa (25)
  Hotornot heel druk maar ook veel st... 0 reacties

  Wat mij erg tegenvalt aan www.hotornot.nl is dat weinig mannen daadwerkelijk af willen spreken. Ook willen veel mannen meteen maar prive gegevens (lees: tel nr, whatsapp, mail, facebook) delen terwijl ze kunnen zien dat ik een kroontje heb en er dus voor betaal. Zal een stuk beter worden wanneer ze de gratis berichten uit het systeem halen zodat je meteen kan zien wie wel en wie niet serieus is.

  Hotornot.nl is een drukke website waardoor het wel erg leuk is om er toch een paar keer per dag op te kijken. Alleen jammer van het hierboven beschreven verhaal.

  Alyssa (25) 13 september 2015
 • Bas (40)
  Hotornot nl recensie 0 reacties

  Eigenlijk is het ongelofelijk hoeveel verschil er tussen datingsites zit. Het meerendeel van de datingwebsites werkt gewoon niet simpelweg omdat veel gebruikers geen foto hebben, mensen niet kunnen chatten als ze geen betaald account hebben, etc.

  Op Hotornot.nl krijgen alle gebruikers gratis berichten waardoor iedereen altijd iets terug kan sturen. Daarnaast hebben veel mensen een foto en krijg je ook bijna altijd antwoord terug.

  Ik heb op meerdere datingwebsites gezeten en ik kan je vertellen dat het een grote aanrader is om je in te schrijven voor Hotornot.nl.

  Bas (40) 6 september 2015
 • Noemmegek (27)
  ideale website hotornot 0 reacties

  Hotornot is voor mij de ideale website omdat je niet perse hoeft te beginnen met een gesprek. Je begint met het toevoegen van mensen op je hotlijst. Hier krijgen deze mensen een melding van en meestal krijg je hierop wel een reactie. Het is dus wel zo dat je in eerste instantie uitgaat op uiterlijk, maar wie doet dat nou niet. Mensen die zeggen dat uiterlijk niet belangrijk is liegen :).

  Groetjes

  Noemmegek (27) 27 augustus 2015
 • Bert (28)
  Hotornot nl review 0 reacties

  Hotornot.nl is een heerlijke website om mee te werken. Elke dag kijk ik er even op wie me heeft "geliked". Je krijgt gratis berichten waardoor je het helemaal gratis kunt doen. Ik heb wel betaald omdat ik graag gesprekken heb met mensen maar het is dus niet perse nodig.

  Groetjes Bert

  Bert (28) 25 augustus 2015
 • Chanine (20)
  Vieze mannen op Hotornot 2 reacties

  Zitten veel stomme mannen op www.hotornot.nl.
  De meest normale stuurt serieus de tekst:

  "Heb je ook geile plaatjes van jezelf? Het liefst waar ik je ...."

  Nouja verder zal ik niet gaan, viezerikken! Geen aanrader voor dames die een leuke vriend zoeken.

  Chanine (20) 30 juli 2015
 • Jasper (25)
  Snel een date op Hotornot nl 0 reacties

  Wanneer je snel een date wilt krijgen moet je bij Hotornot.nl zijn. Je maakt wat mensen Hot, die maken op hun beurt jou Hot en het contact is er. Een gesprekje volgt en je bent binnen!

  Jasper (25) 29 juli 2015
 • Brillenmans (25)
  Hotornot niet nep 0 reacties

  Mijn review over http://www.hotornot.nl:

  De eerste dag na aanmelding heb ik een beetje de leden doorgebladerd en wat mensen ge-hot. De tweede dag heb ik betaald waardoor ik gesprekken aan kon gaan met de leden, dit verliep heel soepel en was erg leuk.
  De derde dag was het me al gelukt om een date te plannen met een leuke dame uit Noordwijk.

  Mijn overall mening over http://www.hotornot.nl:
  Super! Ik ben erg blij dat deze website is gemaakt en ik hiervan gebruik mag maken.

  Brillenmans (25) 8 juli 2015
 • Paul (26)
  Hotornot nl is niet fake zoals veel... 0 reacties

  Eindelijk een datingsite die niet fake is.
  Ik herhaal: Hotornot.nl is niet fake!

  Ik herhaal dit omdat, volgens mij, het bijna niet meer voor komt dat er geen nep leden op een datingwebsite zitten. Ik kan ze in ieder geval niet vinden. Hoe ik het weet? Ik heb binnen 1 week 3 leuke ontmoetingen gehad! Het is het echt waard!

  Paul (26) 4 juli 2015
 • Remco (24)
  Speeddaten op Hotornot 0 reacties

  Hot or Not hoort hier op nummer 1 te staan vind ik. Deze website verdiend dat.
  In nog geen dag tijd had ik al een leuke ontmoeting gepland de dag erop. Super leuk gehad maar verder niets geworden. Daarna weer binnen 1 dag een leuke ontmoeting. Het lijkt wel speeddaten haha :P

  Remco (24) 22 juni 2015
 • Kees (30)
  veel leuke dates 0 reacties

  Hotornot.nl werkt anders dan andere datingwebsites. Je moet iemand "hotten", hierna kun je een chat aangaan met deze persoon. Ook wanneer hij/zij jou nog niet heeft "ge-hot".
  Het werkt erg goed en ik heb al veel leuke dates gehad.

  Kees (30) 21 juni 2015

Plaats een review