Hot or Not
9,1

393 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,1! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 16.688 keer bezocht.

Reviews ( 393 )

 • Ilona wijnholds (25)
  Mijn HotOrNot ervaring 1 reactie

  Mijn vriendinnen zaten allemaal op HotOrNot dus ik dacht bij mezelf: als hun het lukt een leuke man te krijgen zal het mij toch ook moeten lukken?! Zowaar een account aangemaakt, betaald en eigenlijk diezelfde dag nog leuke gesprekken gehad met enkele mannen!

  Ilona wijnholds (25) 27 februari 2016
 • Floris (27)
  Hotornot nl niet fake 2 reacties

  Ik kan heel snel en duidelijk zijn. Hotornot.nl is niet fake :)! Ik heb op datingsites gezeten waar je per berichtje 1.30 euro moest betalen. Na 2 jaar tijd nooit een date gehad. U begrijpt dat ik sceptisch begon te worden... Mijn vrienden zeiden al dat Hotornot.nl goed werkt dus vanzelfsprekend ook maar geprobeerd. Met een zogenaamd VIP pakket kon ik onbeperkt chatten voor maar 25 euro per maand. Daarnaast zat ik niet vast aan een abonnement, een eenmalige betaling dus! :) Verder zijn er veel leuke vrouwen op de website. Zelfs hier dicht in de buurt. 1 keer heb ik een kopje koffie gedronken met een dame uit Arnhem en hierna ook nog met een dame gewandeld door Arnhem centrum. Mijn wensenpakket is dus compleet omtrent deze datingsite. Na het lezen van de reviews over Hotornot.nl zag ik dat ik niet de enige gelukkige ben. Zijn er toch nog wat goede datesites in Nederland!

  Floris (27) 23 februari 2016
 • Lisanne (26)
  hotornot niet in duitsland 2 reacties

  Ik woonde in Nederland en zat elke dag op hotornot. Ik vind het heel erg leuk om te doen! Sinds vorige week zijn we verhuist naar Duitsland, net over de grens. Nu kan ik niet meer op hotornot komen omdat ze alleen Nederland en Belgie vertegenwoordigen..... Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Bij voorbaat dank!

  Lisanne (26) 21 februari 2016
 • Mark (27)
  Hot or not en tinder nieuwe dating 0 reacties

  Voor mij is Hot or Not samen met Tinder het nieuwe online daten. Op een app en telefoon gaat het toch een stuk makkelijker dan op een computer. (een telefoon heb je altijd bij je). Daarnaast is het swipe systeem nieuw en goed gebruikt!

  Mark (27) 17 februari 2016
 • Bolle jan (40)
  Badoo en hotornot samenwerkingsverb... 0 reacties

  Het samenwerkingsverband van Badoo en Hotornot werkt nog niet heel fijn is mijn mening. Het is namelijk niet mogelijk om met een Badoo account op een Hotornot account in te loggen andersom ook niet. Terwijl ze wel hetzelfde ledenbestand gebruiken. Nu heb ik dus een Badoo en Hotornot account moeten aanmaken. Want Badoo gebruik ik voor de computer en Hotornot voor de app. Waarom zoveel moeite? Omdat ze beide de moeite waard zijn! :)

  Bolle jan (40) 16 februari 2016
 • Mannetje (29)
  HotOrNot ervaring 0 reacties

  HotOrNot en Tinder zijn samen de andere datingsites voorbij gestreven. Iedereen die ik hoor heeft het alleen over deze 2. Mij bevalt HotOrNot ook prima. 5 Stars from me! :)

  Mannetje (29) 11 februari 2016
 • Paul Bosma (32)
  Hotornot leuke datesite 0 reacties

  Door mijn EX, die deze app veel gebruikte en hierdoor aan een andere man is gekomen...... Heb ik het hier ook maar eens geprobeerd. Hot or not is m.i. een leuke site waar je snel een date kunt regelen met dames bij je uit de buurt.

  Ps. waar gebeurd verhaal! Als je een partner hebt die deze app op de telefoon heeft, ga dan op onderzoek uit! ;)

  Paul Bosma (32) 7 februari 2016
 • Leon Steenhoven (36)
  Hot or not is een datingsite met ve... 0 reacties

  Hierbij mijn review over de datingsite hot or not.nl:

  Mijn vrienden gebruikte hot or not al een tijdje en vonden dat ik dit ook maar moest doen. Ik ben namelijk alweer een tijdje single. Mijn eerste instantie was niet zo fijn, in de kroeg is het toch makkelijker een gesprekje te starten dacht ik. Na me te hebben aangemeld zag ik dat er best wel veel vrouwelijk schoon in een omstreek van 50km van Utrecht waren. Een paar hiervan hadden mijn profiel ook al bekeken de dag van aanmelding. Toen ik een betaling wou doen ging er iets mis door iDeal waardoor mijn browser vast liep. Midden in de nacht gemaild en ook reactie gehad! 24 uur service stond erbij, dit klopt dus ook. Het is nu een weekje verder en ik ben er nog steeds op actief. De verschillende elementen zijn erg leuk. Door de verschillende zoekopties kun je precies bepalen waarnaar je op zoek bent. Indien je iemand knap vind druk je op de HOT knop. Dan is het maar afwachten wat er gebeurd.

  Pluspunten hot or not:
  - 24 uur service.
  - Veel leden, ook online en in mijn buurt.
  - Geen nep leden, hierover is me nog gewaarschuwd namelijk.

  Nadelen hot or not:
  - Geen enkele voor zover.

  Leon Steenhoven (36) 5 februari 2016
 • Ilona (30)
  Hot or not niet fake 0 reacties

  Hot or not is niet fake! Ik heb me op Hot or Not aangemeld nadat ik een lange relatie achter de kiezen heb gehad. Niet zoekende naar meteen weer een relatie, maar meer om leuke mannen te ontmoeten. Dit is gelukt en zelfs in zeer korte tijd.

  Ilona (30) 3 februari 2016
 • Leonie (21)
  hotornot beoordeling 0 reacties

  Als je alle vieze mannen weg denkt is het een prima website. Met vieze mannen bedoel ik mannen die nog voor je een gesprek bent aan gegaan hun tokus showen. Hier wordt niemand vrolijk van. Voor de rest werkt het prima.

  Leonie (21) 29 januari 2016
 • Willem (42)
  Opgelicht hotornot nl 0 reacties

  Ik voel me opgelicht door hotornot.nl. Iedereen zegt dat het hier makkelijk is een date te krijgen. In 1 maand tijd heb ik maar 2 dates gehad en ik heb daar echt heel veel moeite voor moeten doen. Het duurt ook vaak erg lang voordat een dame iets terug zegt. Zo makkelijk is het dus niet!

  Willem (42) 24 januari 2016
 • Peter2 (19)
  datingwebsite hotornot grootste van... 0 reacties

  Datingwebsite hotornot.nl is de grootste datingsite van nederland met miljoenen leden actief. Alleen hierom zal ik al een account aanmaken! Easy choice.

  Peter2 (19) 23 januari 2016
 • Paula (24)
  Hotornot beveel ik zeker aan 0 reacties

  Iedere dag swipe ben ik een uur aan het swipen. HotOrNot is een verslaving geworden :O Het blijft toch iedere keer weer spannend. In 2 weken tijd heb ik al wel 2 leuke dates gehad met jongens hier dichtbij in de buurt van Groningen. Wanneer ik uit ga herken ik soms ook wat jongens van HotOrNot waardoor een gesprek ook makkelijker van de grond komt

  Lang verhaal kort: HotOrNot is een grote aanrader.

  Paula (24) 14 januari 2016
 • Visser (29)
  hot or not grootste datingsite van ... 0 reacties

  hot or not is de grootste en beste datingsite van de benelux. De hoeveelheid mensen dat hierop actief zijn is indrukwekkend. Het is haast onmogelijk om in je maand periode alle leden bij langs te gaan.

  Visser (29) 12 januari 2016
 • Freek (22)
  geld terug hot or not 0 reacties

  Mijn account is verwijderd van Hot or Not met als reden dat ik heb geadverteerd. Dit is helemaal niet waar! Rotzakken :( Ik eis mijn geld terug!

  Freek (22) 11 januari 2016
 • Bernard (36)
  Hotornot nl heeft me veel goeds geb... 0 reacties

  Mijn geliefde heb ik leren kennen op hotornot.nl. Deze datingwebsite heeft me veel goeds gebracht. Ik hoop dat dit voor anderen ook geldt.

  Groetjes Bernard

  Bernard (36) 11 januari 2016
 • Claus (19)
  Hotornot not fake 0 reacties

  Ignore my review below. Hotornot is not fake. They gave me the package when i mailed them. There wen't something wrong with the payment.

  Claus (19) 9 januari 2016
 • Claus (19)
  Hotornot nl fake 0 reacties

  Hotornot.nl is fake i paid for a package vip. I didn't receive it!

  Claus (19) 9 januari 2016
 • Anoniempje (33)
  Anoniem op hotornot 0 reacties

  Alleen al om het feit dat je Cash kunt betalen op HotOrNot.nl is al een groot pluspunt. Dit is de enige mogelijkheid om 100% anoniem te blijven.

  Anoniempje (33) 7 januari 2016
 • Henk (50)
  Veel jonge grut op hotornot 0 reacties

  Als weduwnaar heb ik op hotornot.nl geprobeerd een nieuwe vrouw te krijgen. Helaas zonder succes. Hotornot.nl bestaat veelal uit jongeren tussen de 18 en 30. Na enkele gesprekjes heb ik mijn account weer verwijderd omdat 45 de minimumleeftijd is wat ik zoek.

  Henk (50) 7 januari 2016

Plaats een review