Hot or Not
9,1

401 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,1! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (401)

 • Kevin (34)
  Goede klantenservice hotornot 0 reacties

  Let op, wanneer je een account aanmaakt op hotornot.nl komt de activatiemail in de spambox terecht. Hierdoor lukte het mij in eerste instantie niet om mijn account te activeren. De klantenservice heeft me binnen 3 minuten geholpen midden in de nacht, grote pluim!

  Kevin (34) 17 maart 2016
 • A (24)
  VIP 0 reacties

  Voorheen kon je om de zoveel uur berichten sturen naar elkaar. Alleen omdat sommige mensen gelijk zijn/haar privegegevens stuurde per bericht, heeft Hot or Not besloten dat je alleen als VIP member "onbeperkt" berichtjes kan sturen. Is toch bullshit, je gaat betalen om VIP te worden, zodat je dan "onbeperkt" berichtjes kan sturen. Ik had een hele tijd leuk contact met een vrouw..., totdat Hot or Not ging switchen. Ik ga in ieder geval NIET betalen om te chatten met leuke vrouwen. Kan ik net zo goed naar de wallen gaan, of Den Haag ook €25

  A (24) 13 maart 2016
 • Natasja (25)
  Laat de viploze leden achterwege 5 reacties

  Ik ben er wel achter gekomen dat hotornot een leuke website is zolang je de viploze leden negeert. Zul je net zien dat de leukste man viploos is haha. Een account zonder kroontje kan namelijk niets behalve een like terug sturen. Ze vertikken het om vip te kopen dus helaas, zo gaat het iedere keer. Misschien alle accounts zonder vip eruit gooien hotornot? Of ze ook geen like meer geven misschien. Hebben de betaalde accounts er geen last meer van.

  Natasja (25) 12 maart 2016
 • Hendrik (37)
  Hotornot super website 0 reacties

  Het is heel simpel: als het je hier niet lukt om een vrouw te paaien, dan lukt het je nergens. Zoveel online leden zie je verder nergens is mijn mening. Misschien alleen Tinder maar mijn mening is dat alles op een klein telefoontje niet handig is, daarom liever Hotornot. In 3 maanden tijd heb ik verschillende leuke dates gehad!

  Hendrik (37) 12 maart 2016
 • Rianne (21)
  Al mijn vrienden hebben ook hot or not 0 reacties

  Al mijn vrienden hebben een account op Hot or Not en zeggen dat het erg leuk is. Niet om alleen maar een relatie te bemachtigen maar ook om nieuwe vrienden te leren kennen. Wel jammer dat het 25 euro kost om te kunnen chatten, dat zal wel de nieuwe standaard zijn.

  Rianne (21) 9 maart 2016
 • Leonie (24)
  Hotornot review 4 reacties

  Er zijn heel veel mannen die denken dat ze niet hoeven te betalen, deze mannen sturen alleen een like. Terwijl ik ben begonnen met bijvoorbeeld: 'Hoi'. Wanneer hun dan de like sturen reageer ik met bijvoorbeeld: 'Alles goed?' of 'Je hebt een leuke foto'. Hierna kunnen ze dus niks meer sturen en velen vertikken het om te betalen. Wat ik dus aanraadt is om alleen mannen aan te spreken met een kroontje. De rest is rommel! Ook wel logisch: als een man al geen zin heeft om een kroontje te halen om met je te kunnen chatten, dan heeft hij niets voor je over. Misschien zal het beter zijn als Hotornot zal maken dat alleen mensen met kroontjes kunnen liken. Dan zijn we daar ook van af. Verder is het een prima website en heb ik veel leuke gesprekken.

  Leonie (24) 6 maart 2016
 • Henriette (32)
  hotornot Nederland is heel goed 0 reacties

  Mijn hotornot.Nederland ervaring is nagenoeg heel goed. Na mijn 3 maand abonnement heb ik er een goed gevoel aan over gehouden. In totaal 5 dates waarvan de eerste 4 niet bepaald leuke mannen waren. De 5e date was met een hele fijne man waar ik nu vaker naar toe ga. Hopelijk wordt het meer! Bedankt hotornot.Nederland.

  Henriette (32) 4 maart 2016
 • Miranda (25)
  Hotornot gebruik voor uitgaan dating 0 reacties

  Waar ik hot or not voor gebruik is vooral op de zaterdagmiddag even aan jongens (leuke) vragen of ze uit gaan hier in de buurt. Daar spreek ik dan mee af. Natuurlijk wel samen met een vriendin, soort dubbel date, voor de veiligheid. :) Heel spannend en het werkt ook goed!

  Miranda (25) 2 maart 2016
 • Ilona wijnholds (25)
  Mijn HotOrNot ervaring 1 reactie

  Mijn vriendinnen zaten allemaal op HotOrNot dus ik dacht bij mezelf: als hun het lukt een leuke man te krijgen zal het mij toch ook moeten lukken?! Zowaar een account aangemaakt, betaald en eigenlijk diezelfde dag nog leuke gesprekken gehad met enkele mannen!

  Ilona wijnholds (25) 27 februari 2016
 • Floris (27)
  Hotornot nl niet fake 2 reacties

  Ik kan heel snel en duidelijk zijn. Hotornot.nl is niet fake :)! Ik heb op datingsites gezeten waar je per berichtje 1.30 euro moest betalen. Na 2 jaar tijd nooit een date gehad. U begrijpt dat ik sceptisch begon te worden... Mijn vrienden zeiden al dat Hotornot.nl goed werkt dus vanzelfsprekend ook maar geprobeerd. Met een zogenaamd VIP pakket kon ik onbeperkt chatten voor maar 25 euro per maand. Daarnaast zat ik niet vast aan een abonnement, een eenmalige betaling dus! :) Verder zijn er veel leuke vrouwen op de website. Zelfs hier dicht in de buurt. 1 keer heb ik een kopje koffie gedronken met een dame uit Arnhem en hierna ook nog met een dame gewandeld door Arnhem centrum. Mijn wensenpakket is dus compleet omtrent deze datingsite. Na het lezen van de reviews over Hotornot.nl zag ik dat ik niet de enige gelukkige ben. Zijn er toch nog wat goede datesites in Nederland!

  Floris (27) 23 februari 2016
 • Lisanne (26)
  hotornot niet in duitsland 2 reacties

  Ik woonde in Nederland en zat elke dag op hotornot. Ik vind het heel erg leuk om te doen! Sinds vorige week zijn we verhuist naar Duitsland, net over de grens. Nu kan ik niet meer op hotornot komen omdat ze alleen Nederland en Belgie vertegenwoordigen..... Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Bij voorbaat dank!

  Lisanne (26) 21 februari 2016
 • Mark (27)
  Hot or not en tinder nieuwe dating 0 reacties

  Voor mij is Hot or Not samen met Tinder het nieuwe online daten. Op een app en telefoon gaat het toch een stuk makkelijker dan op een computer. (een telefoon heb je altijd bij je). Daarnaast is het swipe systeem nieuw en goed gebruikt!

  Mark (27) 17 februari 2016
 • Bolle jan (40)
  Badoo en hotornot samenwerkingsverband 0 reacties

  Het samenwerkingsverband van Badoo en Hotornot werkt nog niet heel fijn is mijn mening. Het is namelijk niet mogelijk om met een Badoo account op een Hotornot account in te loggen andersom ook niet. Terwijl ze wel hetzelfde ledenbestand gebruiken. Nu heb ik dus een Badoo en Hotornot account moeten aanmaken. Want Badoo gebruik ik voor de computer en Hotornot voor de app. Waarom zoveel moeite? Omdat ze beide de moeite waard zijn! :)

  Bolle jan (40) 16 februari 2016
 • Mannetje (29)
  HotOrNot ervaring 0 reacties

  HotOrNot en Tinder zijn samen de andere datingsites voorbij gestreven. Iedereen die ik hoor heeft het alleen over deze 2. Mij bevalt HotOrNot ook prima. 5 Stars from me! :)

  Mannetje (29) 11 februari 2016
 • Paul Bosma (32)
  Hotornot leuke datesite 0 reacties

  Door mijn EX, die deze app veel gebruikte en hierdoor aan een andere man is gekomen...... Heb ik het hier ook maar eens geprobeerd. Hot or not is m.i. een leuke site waar je snel een date kunt regelen met dames bij je uit de buurt.

  Ps. waar gebeurd verhaal! Als je een partner hebt die deze app op de telefoon heeft, ga dan op onderzoek uit! ;)

  Paul Bosma (32) 7 februari 2016
 • Leon Steenhoven (36)
  Hot or not is een datingsite met veel leuke opties 0 reacties

  Hierbij mijn review over de datingsite hot or not.nl:

  Mijn vrienden gebruikte hot or not al een tijdje en vonden dat ik dit ook maar moest doen. Ik ben namelijk alweer een tijdje single. Mijn eerste instantie was niet zo fijn, in de kroeg is het toch makkelijker een gesprekje te starten dacht ik. Na me te hebben aangemeld zag ik dat er best wel veel vrouwelijk schoon in een omstreek van 50km van Utrecht waren. Een paar hiervan hadden mijn profiel ook al bekeken de dag van aanmelding. Toen ik een betaling wou doen ging er iets mis door iDeal waardoor mijn browser vast liep. Midden in de nacht gemaild en ook reactie gehad! 24 uur service stond erbij, dit klopt dus ook. Het is nu een weekje verder en ik ben er nog steeds op actief. De verschillende elementen zijn erg leuk. Door de verschillende zoekopties kun je precies bepalen waarnaar je op zoek bent. Indien je iemand knap vind druk je op de HOT knop. Dan is het maar afwachten wat er gebeurd.

  Pluspunten hot or not:
  - 24 uur service.
  - Veel leden, ook online en in mijn buurt.
  - Geen nep leden, hierover is me nog gewaarschuwd namelijk.

  Nadelen hot or not:
  - Geen enkele voor zover.

  Leon Steenhoven (36) 5 februari 2016
 • Ilona (30)
  Hot or not niet fake 0 reacties

  Hot or not is niet fake! Ik heb me op Hot or Not aangemeld nadat ik een lange relatie achter de kiezen heb gehad. Niet zoekende naar meteen weer een relatie, maar meer om leuke mannen te ontmoeten. Dit is gelukt en zelfs in zeer korte tijd.

  Ilona (30) 3 februari 2016
 • Leonie (21)
  hotornot beoordeling 0 reacties

  Als je alle vieze mannen weg denkt is het een prima website. Met vieze mannen bedoel ik mannen die nog voor je een gesprek bent aan gegaan hun tokus showen. Hier wordt niemand vrolijk van. Voor de rest werkt het prima.

  Leonie (21) 29 januari 2016
 • Willem (42)
  Opgelicht hotornot nl 0 reacties

  Ik voel me opgelicht door hotornot.nl. Iedereen zegt dat het hier makkelijk is een date te krijgen. In 1 maand tijd heb ik maar 2 dates gehad en ik heb daar echt heel veel moeite voor moeten doen. Het duurt ook vaak erg lang voordat een dame iets terug zegt. Zo makkelijk is het dus niet!

  Willem (42) 24 januari 2016
 • Peter2 (19)
  datingwebsite hotornot grootste van nederland 0 reacties

  Datingwebsite hotornot.nl is de grootste datingsite van nederland met miljoenen leden actief. Alleen hierom zal ik al een account aanmaken! Easy choice.

  Peter2 (19) 23 januari 2016