Hot or Not
9,1

401 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,1! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (401)

 • Bas (27)
  Hot or not werkt niet op de telefoon 0 reacties

  Op mijn telefoon kan ik geen verbinding maken met www.hotornot.nl. Hebben meer mensen hier last van? Ik ben namelijk wel benieuwd waar het aan ligt. De klantenservice van Hot or Not kan me helaas ook niet helpen...

  Bas (27) 30 december 2015
 • Herby (35)
  Hotornot ervaring heel goed 0 reacties

  Op boxing day, de dag dat iedereen thuis zit, heb ik me aangemeld op Hotornot.nl. Meteen een VIP pakket gekocht zodat ik onbeperkt kon chatten. Dezelfde dag, vandaag, heb ik nog een leuke date gehad. Deze vrouw zat ook helemaal alleen op 2e kerstdag! Ik kan alleen maar zeggen dat het een super datingwebsite is!

  Herby (35) 26 december 2015
 • Kim (26)
  Ervaring hotornot positief 0 reacties

  Na aanmelding kwam mijn e-mail in de ongewenst map van mijn hotmail, ik wist niet eens dat die map bestond dus de aanmelding ging mis. Contact opgenomen met de klantenservice wat erg snel en goed verliep. Hierna het ongeveer een weekje aangekeken wat voor "leuks" er op de website aanwezig was. Toen toch maar gekozen om een maand "vip" te worden, dit is me erg goed bevallen. Ik heb er een vriend aan overgehouden waar ik erg blij mee ben.

  Kim (26) 19 december 2015
 • Ilse (32)
  Datingsite hotornot 0 reacties

  Met ongeloof heb ik mijn periode uitgezeten op de datingsite hotornot.nl. Hoe mannen met vrouwen ( lees: mij ) denken om te gaan is waanzinwekkend. Dat veel van deze mannen zich op een datingsite moeten aanmelden omdat het ze in het echt niet lukt om een vrouw te versieren kan ik dan ook goed snappen. Ik kreeg serieus vragen naar me toegeworpen als:

  - Heb je zin in me vanavond?
  - Jij ziet er zo lekker uit schatje, wat doe je vanavond?

  Je zult bij deze wel snappen dat ik veel mannen heb moeten blokkeren. Deze verpesten het voor de rest helaas. Misschien toch maar weer de kroeg in om een leuke man te scoren? Heb je vaak weer een drankorgel aan je lip hangen. Hmmmm als iemand nog suggesties heeft hoor ik het graag.

  Ilse (32) 18 december 2015
 • Esmiralda (22)
  Fan van hot or not app 0 reacties

  Ik ben helemaal fan van de hot or not app! Iedere dag swipe ik totdat ik niet verder kan, hieruit vloeien soms zeer leuke gesprekken :D

  Esmiralda (22) 18 december 2015
 • Charlotte (19)
  hot or not app op iphone 0 reacties

  Hot or Not heb ik als app op mijn iphone. Iedere pauze op het werk ga ik even weer wat mensen liken of wegspelen, aan het eind van de dag heb ik dan weer wat gesprekjes :)! Werkt onwijs goed, het is net zoiets als Tinder.

  Charlotte (19) 10 december 2015
 • Leon Schilder (33)
  Ervaringen hot or not 0 reacties

  Mijn ervaringen over hotornot.nl (Hot or Not) zijn nagenoeg uitstekend. Al snel nadat ik had betaald had ik enkele chats wat ook uitliep op leuke dates. De app van Hot or Not werkt ook prima alleen moest ik daar een ander account voor aanmaken.

  Leon Schilder (33) 7 december 2015
 • Jasper Engels (40)
  Veel aanspraak en goede functionaliteiten HoN 0 reacties

  HoN is voor mij persoonlijk een erg fijne datingwebsite met precies de juiste functionaliteiten. Ik maak de dames die ik leuk vind "HOT", hierna is het afwachten of ze een berichtje of een "HOT" berichtje terugsturen. Dan begint de pret. Daarnaast heb ik nog nergens meer aanspraak gehad dan op HotorNot.nl.

  Jasper Engels (40) 6 december 2015
 • Gerard (37)
  Review Hot or Not 0 reacties

  Na een maandje een betaald account te hebben gehad op deze website heb ik er een tevreden gevoel aan over gehouden. Ik weet zeker dat dit de actiefste datingsite van het moment is, zoveel aanspraak heb ik elders niet gehad. Als het je hier niet lukt om een date te scoren dan lukt het je nergens.
  Gr. Gerard

  Gerard (37) 2 december 2015
 • Hilda (37)
  Positief over HoN 0 reacties

  Ik ben erg positief over mijn tijd bij HoN. Na een maand abonnement te hebben gehad heb ik hier mijn nieuwe vlam gevonden. Overigens al na 4 dagen, toen moest ik nog 26 dagen uit zitten maar het systeem werkt heel fijn en je krijgt veel berichten per dag.

  Hilda (37) 30 november 2015
 • Paul (32)
  hotornot review 0 reacties

  Sinds de gratis berichten verwijderd zijn is het een stuk beter geworden! Als ik nu een mail krijg weet ik dat de dame in kwestie met me kan chatten. De idioten die me uren lieten wachten op een gratis bericht heb ik dus nu geen last meer van.
  Gr. Paul

  Paul (32) 18 november 2015
 • papi123 (30)
  papi123 0 reacties

  Yup

  papi123 (30) 16 november 2015
 • Miranda (27)
  Veel keuze op hot or not 0 reacties

  Als vrouw zijnde heb je hier genoeg keuze. Je word bijna overspoelt door berichten van mannen.

  Miranda (27) 15 november 2015
 • Pim (25)
  Hot or not review 0 reacties

  Waarschijnlijk een van de betere datingwebsites van dit moment. Goed systeem met daarnaast ontzettend veel betalende members dus je komt nooit aandacht tekort. Wel jammer dat ze de gratis berichten eruit hebben gehaald maar aan de andere kant snap ik het ook wel.

  Pim (25) 10 november 2015
 • Maikel (30)
  Gratis bericht 0 reacties

  Ik heb vanmorgen mijn gratis bericht niet gekregen. Hopelijk kunnen jullie hier iets aan doen. Alvast bedankt, Maikel.

  Maikel (30) 5 november 2015
 • Henk (30)
  Positieve en negatieve punten hot or not 0 reacties

  Na 3 maanden geregistreerd te hebben gestaan met een betaald account heb ik positieve en negatieve punten over Hot or Not.

  Positief:
  - Heel veel leden actief.
  - Volle profielen.
  - Profielen praten daadwerkelijk terug, veel interactie.
  - 3 dates gehad in deze periode.

  Negatief:
  Gratis accounts krijgen enkele gratis berichtjes per dag, een gesprek met deze personen is dus niet goed mogelijk.

  Overall:
  De positieve punten hebben wel erg de overhand als je ziet dat ik eigenlijk maar 1 negatief punt kan opnoemen. Voor geen betaalde leden is het natuurlijk ook een heel ander verhaal, die zijn blij met die gratis berichtjes per dag.

  Henk (30) 24 oktober 2015
 • GekkePostbode (34)
  Datingwebsite hot or not 0 reacties

  Ik ben normaal niet zo van de recensies en reviews over producten en diensten maar ik wil nu toch een uitzondering maken omtrent de datingwebsite https://www.hotornot.nl/. In no-time had ik al leuke contacten opgedaan na aanmelding. De dames in kwestie wonen ook nog redelijk dichtbij dus kon niet beter. Na een weekje te hebben gechat een leuke date gepland met een dame; even wat gegeten, daarna filmpje gepakt. Al met al een leuke ervaring rijker!

  GekkePostbode (34) 23 oktober 2015
 • Rianne (27)
  Veel zielen op hot or not 0 reacties

  Heel veel zielen op deze datingwebsite. Mijn oordeel is dan ook positief omdat er zoveel keuze is, lijkt wel een supermarkt.

  Rianne (27) 17 oktober 2015
 • manon (24)
  Hot or Not review 0 reacties

  alle lof voor Hot or Not.nl, deze datingwebsite werkt voor mij heel erg goed.

  manon (24) 10 oktober 2015
 • NoemmeKareltje (26)
  Review Recensie Hot or Not 0 reacties

  Ik kan ook alleen maar positief zijn over www.hotornot.nl en wil dit graag met jullie delen, bij deze mijn review / recensie over Hot or Not:

  Het is altijd leuk om even rond te speuren op de leden zoeken pagina. Je ziet meteen wanneer iemand je profiel bezoekt of berichtje stuurt, dus ook wanneer ik iemands profiel bezoek. Als je dus veel aandacht wilt kun je simpelweg alle profielen (die je aanstaan) een bezoekje brengen en dan afwachten of de betreffende (in mijn geval) vrouw een chat start. Diamanten om op te vallen heb je dus niet nodig, gebruik deze tip!
  Een VIP account is naar mijn mening wel noodzakelijk. 3 gratis berichten per dag is aardig aangeboden maar je hebt er net niks aan. Maar het is het betalen zeker waard.

  NoemmeKareltje (26) 5 oktober 2015
 • Linda (29)
  Positief over Hot or Not nl 0 reacties

  Mensen laten vaak alleen de negatieve verhalen horen omtrent reviews en recensies. Echter door de vele positieve verhalen over Hot or Not.nl heb ik het geprobeerd en het is inderdaad een succes gebleken. Het is gemakkelijk veel leuke chats te hebben wat meestal eindigt in een ontmoeting. Wel zijn er ook vieze mannen op de website aanwezig die bij wijze van spreken al meteen een naaktfoto sturen, hier ben ik in ieder geval niet van gediend en deze mannen krijgen dus vanzelfsprekend van mij geen aandacht. Maar overall gezien ben ik erg tevreden over Hot or Not.nl

  Linda (29) 4 oktober 2015
 • Sharon (22)
  Duizenden mensen actief op hotornot 0 reacties

  Vroeg of laat zal je hier je partner vinden. Duizenden actieve mensen op zoek naar een date. Als vrouw zijnde heb je het hier ontzettend druk, de berichten vliegen je om de oren. Misschien wat irritant maar de keuze is reuze ;)

  Sharon (22) 30 september 2015
 • Bjorn (35)
  Tevreden over Hot Or Not 0 reacties

  Zeer tevreden over de datingwebsite HotOrNot.nl. Geen poespas: duidelijke website met niet al teveel opties. Chatten, leden zoeken, Hotlijst pagina, instellingen en dan heb je het wel gehad. Werkt super! Ook goed overna gedacht over de Hotlijst. Meestal ben ik niet zo van het foto liken maar dit systeem ben ik wel tevreden over.

  Bjorn (35) 26 september 2015
 • Ferdinand (25)
  Veel accounts op hotornot 1 reactie

  Helemaal mee eens Ruud. Super veel accounts op https://www.hotornot.nl en het meerendeel praat ook terug, wat je op andere websites nog wel eens anders ziet. Ik kan het iedereen aanraden en zal dat ook doen.

  Ferdinand (25) 24 september 2015
 • Ruud (26)
  Hot or Not 0 reacties

  Ik ben tevreden over de datingsite Hot or Not.nl. Sowieso omdat het gratis is maar ook omdat er heel veel mensen op online zijn, zelfs in de late uurtjes nog. Je hoort vaak mensen roepen: ja datingwebsites zitten fake / nep leden op. Dit is op Hot or Not niet het geval. Ik ben tot op heden geen account tegen gekomen waarbij ik argwaan heb gekregen. Daarnaast worden alle profielen gecheckt als je iets veranderd aan je profiel en volgens mij bij aanmelding ook. Klein minpunt is wel: het is gratis maar met een gratis account kun je niet veel. Aanrader is dus om een vip account te kopen, zonder diamanten. Heb je niet nodig: door de vele online mensen hoeft iemand zich niet in de spotlight te zetten voor extra aandacht, althans ik heb het niet nodig gehad.

  Ruud (26) 24 september 2015