Hot or Not
9,1

401 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,1! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (401)

 • rianne (18)
  hot or not is een leuke site 1 reactie

  ik vind hot or not wel een leuke site met veel leuke jongens

  rianne (18) 27 mei 2016
 • Emmanuel (26)
  Hot or Not is goede site 0 reacties

  Ik kende Hot or Not niet totdat een mattie van me zei dat hij wat dates had gehad hier. Snel een account aangemaakt en ook geprobeerd. Veel dames hier in de buurt online (Groningen) en zelfs dames die ik in real life ken. Een stuk makkelijker om zo een begin praatje te maken. Blij dat ik hier voor heb betaald, had niet gedacht dit te zeggen.

  Emmanuel (26) 24 mei 2016
 • Rusty (29)
  Badoo en Hotornot werken perfect op alle devices 2 reacties

  Net als Badoo is Hotornot een uitmuntende datingsite die werkt op alle devices. Op mijn werk ( in de pauzes, natuurlijk :) ) kijk ik altijd even of ik nog nieuwe likes o.i.d. heb van vrouwen en thuis kan ik inloggen op de computer om eenvoudig te chatten. 25 euro is het dan ook waard voor 1 maand onbeperkt te chatten is mijn mening.

  Rusty (29) 17 mei 2016
 • Charlotte (22)
  Hotornot werkt perfect en zijn veel leuke jongens 1 reactie

  Hotornot werkt perfect op mijn mobiele telefoon :) Al mijn vriendinnen zijn hier ook vaak op online en ontmoeten veel jongens. Daarom probeer ik het hier ook. Vind 25 euro ook niet heel duur om een maand onbeperkt te chatten als je kijkt hoeveel jongens hierop zijn.

  Charlotte (22) 12 mei 2016
 • Michelle (18)
  hot or not 18 jaar en ouder 0 reacties

  Sinds wanneer moet je 18 jaar of ouder zijn voor Hot or Not ik ben net 14 geworden en mijn vriendinnen zitten ook allen op Hot or Not erg vreemd is dit.

  Michelle (18) 8 mei 2016
 • Vaassen (21)
  Hot or Not en Tinder beste dating over 2015 0 reacties

  Hot or Not is samen met Tinder het beste qua dating over 2015 en 2016. Hoe makkelijk het is om een booty call te krijgen op deze sites is echt mega. Ook gewoon zonder te betalen he. Niks te klagen en een dikke 10 van mij :)

  Vaassen (21) 5 mei 2016
 • Ritsema (36)
  Hotornot contact werkt super 2 reacties

  Hotornot Contact werkt super snel. In 3 minuten heb je altijd wel reactie, zelfs midden in de nacht. Er staat ook wel dat ze 24/7 bereikbaar zijn, dat klopt dus wel. Zijn ook heel veel leden online waar je een leuk gesprek mee aan kunt gaan. Al met al geen klagen :)

  Ritsema (36) 3 mei 2016
 • De uil (28)
  Hotornot is niet nep 1 reactie

  De main vraag zou moeten zijn: is Hotornot.nl nep? Want je moet betalen alvorens je kunt chatten. Oftewel je moet betalen voordat je überhaupt weet of daten mogelijk is.

  Nou hier het antwoord: Hotornot.nl is NIET nep :) Sterker nog, daten gaat hier zo makkelijk dat ik in mijn lidmaatschap tijd van 1 maand 4 dates heb gehad. Nu met het betere weer op komst heb ik mijn lidmaatschap verlengd en ga ik er vanuit dat er nog enkele terrasjes zullen volgen.

  Ook fijn trouwens dat Hotornot.nl niet werkt met het automatisch verlengen van je lidmaatschap. Indien dit is afgelopen kun je zelf nieuwe bijkopen indien je dit wenst. Grote klasse! Zijn weinig datingsites die het zo doen.

  De uil (28) 2 mei 2016
 • Henriette (30)
  Hotornot nl review positief 0 reacties

  Mijn Hotornot.nl review is positief. Niet perse omdat de website nou zo goed is maar de leden hierop willen echt met je chatten. Op websites als Lexa en Pepper bijvoorbeeld reageert niemand en betaal je dus voor niets. In zeer korte tijd heb ik enkele leuke dates gehad door Hotornot.nl! 5 sterren krijgen jullie van me.

  Henriette (30) 1 mei 2016
 • Martijn (35)
  hotornot werkt super op de mobiel 1 reactie

  Hotornot werkt super op de mobiel. Niet via de app maar gewoon via de browser. Sinds gisteren trouwens, hiervoor was het ruk. Goede update, mooi! Ik heb veel dates via Hotornot dus vandaar dat het fijn is dat ik nu ook kan chatten (makkelijk) op de telefoon.

  Martijn (35) 29 april 2016
 • henk (24)
  hotornot veel gesprekken echte aanrader 0 reacties

  Beste mensen,

  Ik heb uitgevonden dat deze goed werkt en heb ook al wat dates gehad. Wou het laten zien met een printscreen hoeveel gesprekken ik heb maar weet helaas niet hoe dat moet. Een echte aanrader hotornot.nl.

  Mvg, Henk

  henk (24) 23 april 2016
 • Lianne (29)
  hotornot super klantenservice met veel leden 2 reacties

  Na aanmelding kwam mijn mail in mijn spambox, ik als anti computer nerd had geen idee waar ik moest zoeken dus de klantenservice maar gemaild. Deze antwoordde in seconden, grote pluim bij deze. Zijn daarnaast veel leuke mannen in mijn omgeving actief op hotornot.nl waar ik nu gesprekken mee voer. Totaal geen spijt van mijn inschrijving net als vele anderen die hier een review hebben geschreven.
  ps. kost wel 25 euro.

  Lianne (29) 17 april 2016
 • Stefan Groot (33)
  hotornot zeer positief 1 reactie

  Ik ben Stefan Groot en hier is mijn hotornot review:

  Na 3 dagen online te zijn zonder vip account toch maar besloten te betalen. Er hadden enkele dames (in mijn omgeving zelfs) interesse getoond. Deze kon ik nu beantwoorden. Diezelfde avond zat ik al bij een leuke dame thuis voor een kop koffie. Helaas niets geworden verder.
  Na een week had ik alweer 2 dates achter de kiezen.
  Serieus niks te klagen over hotornot.nl.

  Groet,
  Een zeer tevreden klant

  Stefan Groot (33) 13 april 2016
 • Tim en Miranda (27)
  Hotornot werkt super 1 reactie

  Mijn geliefde hier gevonden via de Hotornot App. We hadden elkaar geliked waardoor er snel een chat kwam. Binnen 3 dagen zaten we al met elkaar aan een tafeltje in de plaatselijke restaurant. Super bedankt Hotornot!

  Tim en Miranda (27) 10 april 2016
 • The Wizard (22)
  hotornot en tinder beste op de markt 1 reactie

  Hotornot en Tinder zijn de competitie met stip als nummer 1 en 2 van de competitie geeindigd. Door zich veelal te concentreren op APPS hebben deze datingwebsites de meeste en actiefste leden gekregen. Chapeau! Nu afwachten hoe lang het zal duren voordat de competitie ook goede APPS gaat uitbrengen op de markt.

  In een zeer kleine tijd is het me gelukt, op beide datingwebsites trouwens, om leuke dates te krijgen.

  The Wizard (22) 7 april 2016
 • Libra1978 (37)
  hotornot oplichterij vraagteken vraagteken 4 reacties

  Was lastig wat te vinden over deze site omdat er ook een app bestaat met dezelfde naam. Echter die heeft niets met deze site te maken (zeggen ze zelf ook dat er geen app is).
  Registratie zoals altijd gratis, maar daarna betalen om iets te kunnen doen.
  De week aanbieding was er niet meer, dus gelijk een maand moeten doen.
  €25,-
  Ja, dan kan je alles doen qua chatten en bekijken. Echter, bijna elke vrouw daar vraagt erom meer foto's op te sturen. En daar moet je weer apart diamanten voor kopen welke ook weer minimaal 25 eu kosten voor een x aantal.
  En als je dat dan weigert te doen wordt je geblokkeerd door ze of hebben ze plots geen interesse meer.
  Aanbieden om foto's op andere manier te versturen heeft geen zin, want zij hebben altijd net diamanten gekocht om jou wel wat te sturen.
  Positieve aan de website is dat er veel vrouwelijke leden aanwezig zijn.

  Libra1978 (37) 4 april 2016
 • Smaragd (37)
  Klacht hotornot nl 3 reacties

  Ik heb een Hotornot.nl klacht. Ik kocht een Vip account maar deze is volgens mij nooit bijgeschreven, althans ik zie het nergens. Is dat het kroontje? Of een diamant? Graag help. Wel mooie site.

  Smaragd (37) 4 april 2016
 • Bom de Bever (31)
  Hotornot positieve en negatieve punten 1 reactie

  Ik heb enkele positieve en negatieve punten over datingwebsite hotornot.nl. Hier als volgt:

  Positieve punten:
  1. Onwijs veel actieve leden.
  2. Website werkt soepel zonder fouten.
  3. 24 uur klantenservice.
  4. Geen spam mails of iets dergelijks. Je hebt bij instellingen een pagina voor de mail.
  5. Makkelijk om een date te scoren!

  Negatieve punten:
  1. Indien je fotos wilt sturen moet je hiervoor extra betalen.
  2. Je kunt niet zoeken op geaardheid.

  Overall:
  Het gaat om de dates. Dit kan op geen enkele website makkelijker dan hotornot.nl, 5 sterren van mij!

  Bom de Bever (31) 28 maart 2016
 • Daphne (28)
  Hotornot VS Tinder 0 reacties

  Ik kom zelf van Tinder maar merkte al snel dat het niveau op HotorNot een stuk hoger ligt. De mensen vragen niet meteen om je privé gegevens, vragen niet of je seks zoekt en doen gewoon fatsoenlijk zoals je het zal verwachten. Wel is het jammer dat je moet betalen voor HotorNot, minimaal 25 euro. Volgens mij was dit eerder gratis? Het is het in ieder geval waard is mijn mening. Een date krijg je hier vrij snel.

  Daphne (28) 21 maart 2016
 • Tom (31)
  HON lastig daten maar niet onmogelijk 1 reactie

  Hoi, mijn naam is Tom en ik schrijf hierbij een review over HON.

  Ik ben gemiddeld positief over mijn tijd op HON. Eigenlijk ging alles wel prettig maar dames doen toch wel moeilijk omtrent het delen van privé gegevens. In 1 maand tijd is het me desondanks wel gelukt om een leuke date te hebben met een dame, waar ik nu nog steeds veel contact mee heb. Grappig is dat dit de laatste dag was van mijn lidmaatschap. Nu heb ik toch maar weer een nieuw lidmaatschap gekocht (deze wordt niet automatisch verlengd, positief punt). Nu zijn we een weekje verder en heb ik weer goede kansen op een date. Ik denk dat je eerst moet uitvogelen hoe het werkt, wat je het beste tegen de vrouwen kunt zeggen, etc. Veel vrouwen negeerden me eerst omdat ik "blijkbaar" niet de juiste snaar wist te raken bij de vrouwen. Daten is een kunst? Ik kan iedereen aanraden om het ook eens te proberen op HON, hoe lastig het begin ook kan zijn.

  Groetjes Tom

  Tom (31) 17 maart 2016