Hot or Not
9,4

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Review gemiddelde4 sterren waardering 378 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Deze pagina is 3.981 keer bezocht.

Reviews ( 378 )

 • Jasmijn (35)
  Alleen maar liefde hiervoor 1 reactie

  Wauw wat een aandacht krijg je hier als vrouw! Dat komt denk ik ook omdat er veel meer mannen dan vrouwen zijn hier, maar wie ben ik om die aandacht af te wijzen. Ik heb me nooit mooier en aantrekkelijker gevoeld dan de afgelopen tijd, ik kan niet anders dan alleen maar positieve dingen zeggen. Natuurlijk is niet iedere man hier mijn type, maar dat verwacht ik ook niet. Ik vind het een hartstikke leuke site die goed is voor het zelfvertrouwen van de vrouw.

  5 sterren waardering

  Jasmijn (35) 30 september 2017
 • Marnix (35)
  Snap het niet 1 reactie

  Al die ophef rondom deze 'geweldige' site, ik snap het niet hoor. Ik ben helemaal niet zo'n fan, integendeel zelfs ik ben juist helemaal geen fan. Nu helpt het ook niet dat iedereen zo lovend is, want daardoor verwacht je gewoon heel veel. Wanneer dit dan niet waargemaakt wordt, is dat wel een teleurstelling.

  2 sterren waardering

  Marnix (35) 24 september 2017
 • Vince (31)
  Voor iedereen 1 reactie

  Dit is een van de weinig websites waar niet alleen hetero's op te vinden zijn. Ik ben zelf geen hetero namelijk en ik heb niks tegen sites speciaal voor homo's maar ik snap gewoon niet waarom het niet allemaal op een site zou kunnen. Hier kan dat dus wel en dat vind ik heel goed. Nu hopen dat meer sites dit voorbeeld volgen

  5 sterren waardering

  Vince (31) 15 september 2017
 • Guido (44)
  Geen poespas 1 reactie

  Dit is een goede site zonder al te veel poespas er om heen.
  Je weet wat je kunt verwachten en er worden geen loze beloftes gedaan.
  Al met al een site zoals ik hem graag zie.

  4 sterren waardering

  Guido (44) 10 september 2017
 • Lars (49)
  Ophef om niets 1 reactie

  Ik snap al die ophef echt niet hoor, dit zou de top off the world moeten zijn onder de dating sites.
  Het spijt me wel, maar ik zie het niet.
  Natuurlijk ziet het er allemaal leuk uit, maar ze willen je uiteindelijk allemaal paaien om zo veel mogelijk geld erin te stoppen.

  2 sterren waardering

  Lars (49) 1 september 2017
 • Maykek (39)
  Verlegen 1 reactie

  Voor iemand die zo verlegen is als ik en nog bij zijn moeder woont, is het onmogelijk om in het dagelijkse leven een partner te vinden. Sinds ik hier lid ben geworden merk ik dat ik me steeds minder ongemakkelijk voel bij de dames. Maar op het internet en de sprong naar in het echt is voor mij nog te groot denk ik. Mijn zelfvertrouwen is wel enorm gegroeid dus ik hoop dat het steeds beter gaat en dat ik over een half jaar of een jaar iemand echt durf uit te vragen.

  5 sterren waardering

  Maykek (39) 27 augustus 2017
 • M (18)
  Hoge verwachting 0 reacties

  Slechts een foto gezet en geen beschrijving. Nog niet eens VIP aangeschaft en krijg over de dag constant berichten van vrouwen, zelfs van 15/20 jaar ouder. Daarbij wil ik zeggen dat ik niet lelijk ben ":), maar zoveel reactie had ik niet verwacht. Natuurlijk weet ik dat er altijd wel nepprofielen zijn al betwijfel ik het bij horornot.nl. Wellicht in een van deze dagen VIP aanschaffen dus..

  3 sterren waardering

  M (18) 25 augustus 2017
 • Donny (40)
  Top 1 reactie

  Ik zit nu lekker voetbal van Ajax tegen een Noors team en ondertussen lekker met mijn laptop op schoot te chatten met mooie en lieve meiden / vrouwen op Hot or not! Een mooiere avond kan een man zich toch niet indenken, ik vind het in ieder geval top! De meiden die hier zitten zijn ook echt wel de moeite waard en ze zijn zelf ook lekker ondernemend, niet zo afwachtend, daar hou ik van.

  5 sterren waardering

  Donny (40) 24 augustus 2017
 • Freddy (44)
  Beste 1 reactie

  Je kunt er zo langdradig over doen als je wilt, maar ik hou het liever kort maar krachtig wat dat betreft.
  Onder de dating sites mag ik me (helaas) tot een kenner benoemen, want ik zit nu al ongeveer tien jaar in dat circuit op zoek naar een vrouw.
  In die jaren heb ik ontzettend veel sites voorbij zien komen, de ene beter dan de andere.
  Hot or not was in deze rij toch met kop en schouders de beste van allemaal.

  5 sterren waardering

  Freddy (44) 21 augustus 2017
 • Geert (50)
  Geen manieren 1 reactie

  Bij sommige mensen blijf je je toch verbazen! Die het dan even nodig vinden om een paar boze woorden te uiten over anderen. Mij is altijd geleerd dat als je niks aardigs te zeggen hebt, je beter je mond kunt houden. Ik heb gemerkt dat lang niet iedereen zo is opgevoed. Ik vind het wel een goede site! En ik denk dat al die anderen ook helemaal niet zo negatief zijn, anders zouden ze geen lid zijn lijkt me.

  5 sterren waardering

  Geert (50) 17 augustus 2017
 • Kris (45)
  Wat een kul 1 reactie

  Deze website is de grootste kul die er bestaat.
  Alles hier is ook gewoon slecht, de prijzen de vrouwen zijn volgens mij niet eens echt
  En wanneer je iemand een bericht stuurt duurt het soms een paar uur voor je iets terug hebt.
  Ik ben hier niet weg van

  1 ster waardering

  Kris (45) 12 augustus 2017
 • Marinus (26)
  Andere mening 1 reactie

  Als ik alles mag geloven wat hier allemaal staat, zou dit echt een geweldige site zijn. Maar helaas heb ik een compleet andere mening, ik vind het helemaal geen goede site juist. Misschien ligt het aan mijn leeftijd want ik ben natuurlijk een stuk jonger dan de meeste mensen hier maar ik denk niet dat dat zo veel uit zou moeten maken. Als een site goed is, is die goed en dat zou dan voor alle leeftijden moeten gelden maar dat is hier echt niet zo. Het is eigenlijk net tussen een onvoldoende en een voldoende in vind ik.

  3 sterren waardering

  Marinus (26) 9 augustus 2017
 • Maik (42)
  Winnaar 1 reactie

  Van alle dating websites waar ik een keer een poging heb gewaagd, en geloof me dat zijn er best een aantal, komt deze toch echt als winnaar uit de bus. Het heeft meerdere positieve aspecten die de doorslag geven, als: niet te duur, veel leden, goede service en gebruiksvriendelijk. Ik ben hier nu twee maanden lid, maar ik ben echt heel blij met dat ik dit gevonden heb

  5 sterren waardering

  Maik (42) 8 augustus 2017
 • Liesbeth (43)
  goed voor zelfvertrouwen 1 reactie

  Wanneer je iemand met maar weinig zelfvertrouwen bent, kan het heel goed uitpakken wanneer je met iemand online gaat afspreken. Zo heb je toch wat meer afstand en durf je waarschijnlijk meer van jezelf prijs te geven. Ik zelf ervaar dit als erg prettig en een hele goede optie. Wanneer je je dan meer bij elkaar op gemak voelt, kun je dan later alsnog kiezen om elkaar in het echt te ontmoeten. En zo niet, dan is er ook niets aan de hand. Ik ben heel slecht eerste dates, wanneer je dat kunt veranderen in online daten, wat hier gedaan word,t is dat voor mensen zoals ik een mega grote verbetering.

  5 sterren waardering

  Liesbeth (43) 6 augustus 2017
 • Lenny (52)
  Risico van het vak 1 reactie

  Je kunt het wel het risico van het vak noemen, dat je niet altijd je ware zult vinden op dating websites als onder andere deze. Maar toch denk ik dat heel wat mensen het hier noet mee eens zijn, deze voelen zich opgelicht op een of andere manier wanneer dot niet gebeurt. Jammer is dat want ook al heb ik mijn ware hier nog niet gevonden, ik heb wel veel en heel erg leuke mensen ontmoet die ik anders nooit ontmoet zou hebben. Dus voor mij is het in ieder geval een positieve ervaring.

  5 sterren waardering

  Lenny (52) 28 juli 2017
 • Andre (49)
  Slechte bedoening 1 reactie

  Al die poespas en foto's dit en dingetjes dat dat hoeft van mij echt niet hoor. Een profiel met foto's en een chatroom om elkaar te leren kennen dat is alles wat ik nodig heb. Wanneer het dan echt zo goed gaat dan ken ik dan alsnog wel mijn nulzes geven ja en kennen we zo foto's naar elkaar sturen. Ik vind dat alles wat hier allemaal zit veel te veel van het goede beetje jammer en heel erg onzin

  2 sterren waardering

  Andre (49) 27 juli 2017
 • Jackie (47)
  Leuker dan de app 1 reactie

  Ik vond het wel weer een keer tijd worden om aan het daten te gaan, daarom een keer online proberen dacht ik. Eerst had ik de app hiervan maar dat vond ik maar niks, de site vind ik daarentegen wel heel erg leuk en ook een stuk makkelijker in gebruik.

  4 sterren waardering

  Jackie (47) 26 juli 2017
 • Gerry (58)
  Aan te raden voor jong en oud 1 reactie

  Het wordt me misschien niet in dank afgenomen dat ik dit vertel, maar het is zo dat zowel ik als mijn zo'n hoer actief lid zijn op Hot or not. En het mooie is, er zijn voor ons allebei talloze mooie en lieve vrouwen om uit te kiezen waar we een gesprek mee willen voortzetten en wie weet later willen afspreken. Hetaakt dus niet zo veel uit hoe oud je bent voor deze site, het is voor alle leeftijden aan te raden!

  5 sterren waardering

  Gerry (58) 26 juli 2017
 • Almerelady (40)
  Hot or Not diamanten en vip lidmaat... 1 reactie

  Ik vind HotorNot.nl wel aardig aan de dure kant moet ik bekennen. Ja, je krijgt makkelijk dates en het is makkelijk om in contact te komen met andere personen maar het feit dat je eerst moet betalen voor een Vip abonnement en daarna nog eventueel een diamanten pakket, staat me niet aan. Er zijn mensen die vragen om fotos alvorens ze daten, niet zo raar, want door dit te doen weten ze dat de andere partij niet nep is (een nep lid kan geen selfies van zichzelf tonen) en je kan meteen meer van de persoon zien. Prima dus! Maar om fotos te kunnen versturen heb je een zogenaamd diamanten pakket nodig waar je tevens 25 euro voor dient te betalen. Ik had het veel mooier gevonden als dit bij het Vip lidmaatschap in had gezeten. Dan desnoods 30 euro per pakket maar dan heeft iedereen dezelfde rechten. Natuurlijk heeft het ook wel wat dat de diamanten nu een extra optie zijn waar je niet perse gebruik van hoeft te maken. Mijn persoonlijke mening is echter dat het bij het Vip in had moeten zitten. Voor de rest niets te klagen.

  Review over:
  www.hotornot.nl

  Huidige profiel:
  Almerelady

  4 sterren waardering

  Almerelady (40) 18 juli 2017
 • Leon (38)
  Hotornot is heel goed meer dan 10 d... 1 reactie

  Ik heb meer dan 10 ontmoetingen gehad in mijn 1 maand lidmaatschap tijd. Er is niets slechts te zeggen over www.hotornot.nl, zo simpel is het. Ik lees andere reviews en 99% is gelukkig positief en zijn er dus weinig azijnpissers tegenover deze datingwebsite. Dit zegt wel genoeg over hoe goed deze datingwebsite is. Het kost wel 25 euro voor een maand maar dat krijg je er zeker voor terug. Sterker nog als je een avondje uit gaat betaal je 50 euro aan drankjes... Dus, Hot or Not is een goede keuze.

  5 sterren waardering

  Leon (38) 18 juli 2017

Plaats een review