Hot or Not
9,4

389 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Dateplanet.
Deze pagina is 12.893 keer bezocht.

Reviews ( 389 )

 • Gerrit (46)
  Heet of koud 1 reactie

  Hot or not beschouw ik 100% zeker als heet en niet als niet of koud. Ik vind het een hele goede en veel bezochte site, met hierop ook heel veel leuke, lieve en vooral hele mooie en sexy vrouwen aanwezig. Het maakt niet eens uit hoe oud je bent als je hier op zit. Ik heb met oudere vrouwen dan ik contact, maar ook met een aantal van mijn leeftijd en een aantal die een stuk jonger zijn dan ik. Dit vind ik een hele prettige combinatie en zo wordt het natuurlijk ook nooit saai, ik denk dat dat een heel belangrijk iets is bij sites als deze. Het moet leuk blijven, als mensen zich gaan vervelen is het snel afgelopen en komen ze niet terug.

  Gerrit (46) 17 december 2017
 • Rien (39)
  Veel leden 1 reactie

  Een groot nadeel aan veel datingsites is dat ze simpelweg te weinig keen hebben, hot or not heeft daarentegen heel erg veel leden! Dit is heek belangrijk voor een goede datingwebsite vind ik! Verder vind ik het een prettige site in zijn gebruik en zijn de vrouwen veelal een 8 of hoger! Ik ben een tevreden gast.

  Rien (39) 8 december 2017
 • Lars (50)
  Toppie 2 reacties

  De site van Hot or not is echt helemaal toppie! Ik heb eigenlijk helemaal geen aanmerkingen op deze site betreft dingen die niet goed zijn. Er zijn veel mogelijkheden en je kunt zelf kijken welk pakket etcetera je wilt hebben. De vrouwen hier zijn heel verschillend, maar allemaal erg aardig.

  Lars (50) 20 november 2017
 • Henk (57)
  Te mooi on waar te zijn 1 reactie

  Mij is altijd geleerd dat wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn, dat dit dan vaak ook zo is.
  Er komen steeds meer tactieken om alles er prachtig uit te laten Zien voor de buitenwereld en dan is het in werkelijkheid een heel ander verhaal.
  Daar ben ik hier ook heel erg bang voor, maar tot nu toe valt het nog mee.
  Natuurlijk zijn er wel een paar dingen voor verbetering vatbaar, maar dat hou je toch.
  Ik hoop dat ik ongelijk krijg en dat het tegendeel wordt bewezen.

  Henk (57) 17 november 2017
 • Daan (39)
  Perfecte kinderen 2 reacties

  Hot or not heeft vrouwen op de site staan die er stuk voor stuk uit zien om door een ringetje te halen. Bij dat soort vrouwen krijg ik altijd het gevoel dat je daar van die perfecte kinderen mee zou krijgen omdat ze niets mankeert. Of er op gecontroleerd wordt weet ik niet maar alle andere controles van foto’s en teksten op het profiel vind ik wel goed. Zo voorkom je bepaalde dingen.

  Daan (39) 11 november 2017
 • Harm (57)
  Hot is not 1 reactie

  Wat tegenwoordig door iedereen Hot wordt gevonden, is voor mij juist helemaal not. Noem het ouderwets of van de vorige generatie, maar al die nieuwe dingen is niets voor mij. Ik heb het liever zoals het tien tot twintig jaar geleden gedaan werd, of het allerliefst nog gewoon in het echt elkaar ontmoeten in plaats van alles online. Maar dat gaat helaas niet meer tegenwoordig.

  Harm (57) 8 november 2017
 • Dex (34)
  Hot or not goede site 1 reactie

  Hot or not is een site waar heel erg veel mensen op zitten op zoek naar van alles en nog wat en daarvan is maar een heel klein percentage een vaste relatie. Dit vind ik geen probleem want dat is ook niet waar ik zelf naar op zoek ben, dus voor mij komt dat juist goed uit. Ik vind mensen hypocriet en oppervlakkig die zeggen dat ze hier tegen zijn. Iedereen heeft recht op een eigen mening, dus waarom zou je dan moeilijk doen over zoiets? Ik vind het gewoon een goede site voor wat je dan ook maar zoekt.

  Dex (34) 28 oktober 2017
 • Koen (59)
  Hoog cijfer 1 reactie

  Ik heb mijzelf aangemeld op deze site nadat ik zag wat voor cijfer het had gekregen als gemiddelde van de mensen. Ik doe graag vooraf wat onderzoek naar hoe het scoort bij de mensen. Volgens mij was het een 9.4 als ik het goed heb, dat is behoorlijk hoog vond ik en dus durfde ik de sprong wel te wagen. Wanneer iemand mij nu zou vragen of ik spijt heb van deze sprong in het diepe, zou ik zonder twijfel nee durven te antwoorden. Ik weet niet of ik een 9,4 zou geven maar toch zeker wel een dikke 8. Ik ben heel tevreden en ik heb enorm veel vrouwen leren kennen, zelfs een paar waar ik later een keer koffie mee heb gedronken.

  Koen (59) 24 oktober 2017
 • Luuk (30)
  Veel in de buurt 2 reacties

  Ik ben geboren en getogen in het hoogste puntje van Nederland, het mooie Groningen, en daar woon en leef ik nu nog steeds. Zou niet anders willen. Maar, en nu komt het, wanneer het in Groningen woont en op een dating site zit dan kom je er wel achter dat veel mensen Groningen toch wel heel ver weg vinden. Bij Hot or not kun je heel erg veel mensen vinden die bij jou ‘uit de buurt’ komen en dan voorkom je dit probleem. Ik denk dat dit hier ook makkelijker is omdat het zoveel leden heeft, maar het scheelt wel enorm. Dit is voor mij een groot pluspunt aan Hot or not

  Luuk (30) 21 oktober 2017
 • Ben (32)
  Alles wordt oudbollig 2 reacties

  Tegenwoordig willen de ouderen ook alles doen wat hip is en wat jongere mensen doen. Kijk maar naar de scooters en dergelijke, tegenwoordig zie je ook super veel mensen van zestig plus op dating sites als deze zitten. Sorry hoor denk ik dan, maar daar ben je dan echt wel een beetje te oud voor vind ik. Het lijkt wel of alles tegenwoordig veel sneller oudbollig lijkt, juist omdat die ouderen proberen ‘hip’ en jong te blijven. Van mij hoeft dat niet, ik vind het alleen maar irritant.

  Ben (32) 15 oktober 2017
 • Meneer K (57)
  Hot or not 1 reactie

  Hot or not leek me eerst iets wat meer voor de jongere generatie was.
  Later ben ik alsnog bekeerd toen ik van een collega van mijn leeftijd hoorde dat het ook voor ons was.
  Na een poosje uitproberen kan ik zonder twijfel zeggen dat ik een erg plezierig lidmaatschap heb hier

  Meneer K (57) 5 oktober 2017
 • Jasmijn (35)
  Alleen maar liefde hiervoor 1 reactie

  Wauw wat een aandacht krijg je hier als vrouw! Dat komt denk ik ook omdat er veel meer mannen dan vrouwen zijn hier, maar wie ben ik om die aandacht af te wijzen. Ik heb me nooit mooier en aantrekkelijker gevoeld dan de afgelopen tijd, ik kan niet anders dan alleen maar positieve dingen zeggen. Natuurlijk is niet iedere man hier mijn type, maar dat verwacht ik ook niet. Ik vind het een hartstikke leuke site die goed is voor het zelfvertrouwen van de vrouw.

  Jasmijn (35) 30 september 2017
 • Marnix (35)
  Snap het niet 1 reactie

  Al die ophef rondom deze 'geweldige' site, ik snap het niet hoor. Ik ben helemaal niet zo'n fan, integendeel zelfs ik ben juist helemaal geen fan. Nu helpt het ook niet dat iedereen zo lovend is, want daardoor verwacht je gewoon heel veel. Wanneer dit dan niet waargemaakt wordt, is dat wel een teleurstelling.

  Marnix (35) 24 september 2017
 • Vince (31)
  Voor iedereen 1 reactie

  Dit is een van de weinig websites waar niet alleen hetero's op te vinden zijn. Ik ben zelf geen hetero namelijk en ik heb niks tegen sites speciaal voor homo's maar ik snap gewoon niet waarom het niet allemaal op een site zou kunnen. Hier kan dat dus wel en dat vind ik heel goed. Nu hopen dat meer sites dit voorbeeld volgen

  Vince (31) 15 september 2017
 • Guido (44)
  Geen poespas 1 reactie

  Dit is een goede site zonder al te veel poespas er om heen.
  Je weet wat je kunt verwachten en er worden geen loze beloftes gedaan.
  Al met al een site zoals ik hem graag zie.

  Guido (44) 10 september 2017
 • Lars (49)
  Ophef om niets 1 reactie

  Ik snap al die ophef echt niet hoor, dit zou de top off the world moeten zijn onder de dating sites.
  Het spijt me wel, maar ik zie het niet.
  Natuurlijk ziet het er allemaal leuk uit, maar ze willen je uiteindelijk allemaal paaien om zo veel mogelijk geld erin te stoppen.

  Lars (49) 1 september 2017
 • Maykek (39)
  Verlegen 1 reactie

  Voor iemand die zo verlegen is als ik en nog bij zijn moeder woont, is het onmogelijk om in het dagelijkse leven een partner te vinden. Sinds ik hier lid ben geworden merk ik dat ik me steeds minder ongemakkelijk voel bij de dames. Maar op het internet en de sprong naar in het echt is voor mij nog te groot denk ik. Mijn zelfvertrouwen is wel enorm gegroeid dus ik hoop dat het steeds beter gaat en dat ik over een half jaar of een jaar iemand echt durf uit te vragen.

  Maykek (39) 27 augustus 2017
 • M (18)
  Hoge verwachting 0 reacties

  Slechts een foto gezet en geen beschrijving. Nog niet eens VIP aangeschaft en krijg over de dag constant berichten van vrouwen, zelfs van 15/20 jaar ouder. Daarbij wil ik zeggen dat ik niet lelijk ben ":), maar zoveel reactie had ik niet verwacht. Natuurlijk weet ik dat er altijd wel nepprofielen zijn al betwijfel ik het bij horornot.nl. Wellicht in een van deze dagen VIP aanschaffen dus..

  M (18) 25 augustus 2017
 • Donny (40)
  Top 1 reactie

  Ik zit nu lekker voetbal van Ajax tegen een Noors team en ondertussen lekker met mijn laptop op schoot te chatten met mooie en lieve meiden / vrouwen op Hot or not! Een mooiere avond kan een man zich toch niet indenken, ik vind het in ieder geval top! De meiden die hier zitten zijn ook echt wel de moeite waard en ze zijn zelf ook lekker ondernemend, niet zo afwachtend, daar hou ik van.

  Donny (40) 24 augustus 2017
 • Freddy (44)
  Beste 1 reactie

  Je kunt er zo langdradig over doen als je wilt, maar ik hou het liever kort maar krachtig wat dat betreft.
  Onder de dating sites mag ik me (helaas) tot een kenner benoemen, want ik zit nu al ongeveer tien jaar in dat circuit op zoek naar een vrouw.
  In die jaren heb ik ontzettend veel sites voorbij zien komen, de ene beter dan de andere.
  Hot or not was in deze rij toch met kop en schouders de beste van allemaal.

  Freddy (44) 21 augustus 2017

Plaats een review