• Kai (40)
  Hot or Not slecht of goed 1 reactie

  Hot or Not is echt zo'n site die je of slecht of goed vindt. Je moet er een beetje van houden denk ik en de manier van hoe het er op de site aan toe gaat moet je aanspreken. Wat ik hier fijn vindt is dat er heel veel verschillende dingen mogelijk zijn. Ten eerste maakt het niet uit of je hetero of niet bent dat kan hier allemaal en ook maakt het geen verschil of je op zoek bent naar een relatie of naar iets wat losser is. Daarentegen kan dit dan natuurlijk wel voor verwarring ontstaan, juist doordat je al die verschillende mensen met verschillende wensen hier op hebt zitten.

  Ik vind het in ieder geval wel een goede site en ik heb er geen problemen mee dat al die verschillende personen hier op zitten. Daar kom je snel genoeg achter, ik heb geleerd meteen een aantal belangrijke vragen te stellen zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Op die manier hou je niemand aan het lijntje en weet je zeker dat de ander op zoek is naar dezelfde dingen als jij.

  Bezoek Hot or Not

  Kai (40) 30 augustus 2018
  • (24)

   Ik zeg het maar 1 keer hier zitten rotzakken van de eerste klas

   Robert (24) 30 augustus 2018
  • (49)

   Die verwarring waar jij het over hebt vind ik wel meevallen. In Eem eerste gesprek kun je toch prima aan de ander vragen waar ze naar op zoek zijn, en daarbij heeft bijna iedereen dat tegenwoordig wel op zijn of haar profiel staan. Voor mij is dit in ieder geval geen minpunt. Ik vind het juist fijn dat iedereen hier terecht kan en dat sommige mensen niet op zoek hoeven naar een site die bij hun wensen past.

   Daniel (49) 22 september 2018


Meer informatie en reviews over Hot or Not