Hearts
8,1

De datingwebsite voor iedereen.

Bij Hearts weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Hearts kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Cijfer en gebruikersgemak

Hearts krijgt van ons een 8,1 omdat de transparantheid en betrouwbaarheid van de website zeer goed is. Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. Daarbij heeft Hearts veel leden en zijn er altijd veel mensen online om mee te chatten.

Prijzenlijst Hearts

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Review gemiddelde4 sterren waardering 213 reviews

Bezoek Hearts

https://www.hearts.nl

Ontevreden over Hearts?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 4.269 keer bezocht.

Reviews ( 213 )

 • Bear (32)
  Leuke site voor iedereen 0 reacties

  Een fijne mix van jong en oud vind je hier, net zoals een mix van homo en hetero. Geen onderscheid, zoals het hoort vind ik. Ik heb al superveel leuke vrouwen ontmoet en zelfs als met twee ervan een date gehad! Ik ben tevreden

  5 sterren waardering

  Bear (32) 24 augustus 2017
 • Leo (61)
  Website 2 reacties

  Naast dat ik totaal geen fanaat ben van computers en internet, heb ik me toch maar aan het daten via internet gewaagd.
  En eigenlijk pant het best wel goed uit.
  De site is makkelijk en de vrouwen zijn leuk, wat wil een man nog meer.
  Ik ben erg content ermee

  4 sterren waardering

  Leo (61) 21 augustus 2017
 • Jozef (57)
  Waar voor je geld 1 reactie

  In een andere reactie las ik dat mensen het hier best duur vinden, hier ben ik het op zich wel mee eens. Hoewel duur natuurlijk een groot woord is, goedkoop is het in ieder geval niet. Maar dan kom je wel ik het volgende punt en dat is dat je hier zeker waar krijgt voor je geld. Het is niet weggegooid, maar goed besteed. Ik vind het een heel plezierige site.

  4 sterren waardering

  Jozef (57) 15 augustus 2017
 • Pieter (36)
  Duur 1 reactie

  De website op zich vind ik wel erg mooi en de mensen erop ook, amar de prijs vind ik wel behoorlijk aan de hoge kant. Het is echt wel heel erg duur om hier lid te zijn en van de mogelijkheden die hierbij horen gebruik te mogen maken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet een betalend lid te worden, maar dan kun je eigenlijk ook net niks beginnen op deze site. Dus dan moet je dat weer tegen elkaar afwegen en dan, wanneer ik naar mijzelf kijk, betaal je uiteindelijk nog voor de gemaken.

  3 sterren waardering

  Pieter (36) 31 juli 2017
 • Hennie (45)
  Hearts datingwebsite met mogelijkhe... 1 reactie

  Hearts is een datingwebsite waar veel mogelijkheid is. Ik heb tijden op andere datingsites geploeterd en gezocht naar leuke chats en ontmoetingen, meestal leidde het tot helemaal niets. Op Hearts.nl praat bijna iedereen terug en is het gewoon leuk. Ik ben niet iemand die snel date dus ik chat eerst veel met de mannen. Bij andere datingsites had ik vaak dat iemand 1 keer iets zei en hierna niet meer. Op Hearts blijven de mensen terug praten, dit vind ik persoonlijk heel fijn.

  4 sterren waardering

  Hennie (45) 21 juli 2017
 • Harm Jan (39)
  Hearts nl prima datingwebsite met k... 1 reactie

  2 jaren geleden heb ik hier een leuke vrouw gevonden. Helaas ben ik een lastige klant als het gaat om relaties en moest ik dus weer op zoek. Nu is Hearts.nl, in mijn ogen, nog groter en beter dan dat het al was. Je kan makkelijk een date krijgen en gesprekken gaan best snel en soepel, wat op andere datingsites echt wel anders is. Nu 2 dagen na registratie heb ik al weer wat gesprekken lopen en liggen er weer kansen op een date.

  Groetjes Harm Jan

  5 sterren waardering

  Harm Jan (39) 20 juli 2017
 • Charley (30)
  Veel accounts zonder foto op Hearts... 1 reactie

  Er zijn heel veel accounts op Hearts die geen foto hebben. Dit snap ik bij mezelf niet. Ik bedoel: deze accounts hebben zich stuk voor stuk ingeschreven en zijn dus op zoek naar een of meerdere dates. Waarom zet je er dan geen foto op? Zonder foto krijg je echt geen date hoor, geloof me. Misschien dat ze die naderhand sturen in de chat maar zelfs dat zal raar zijn. Want wie gaat nou een gesprek beginnen met iemand die geen foto heeft? Ik in ieder geval niet en kan me niet indenken dat een ander dat wel zal doen. Voor de rest is Hearts een fantastische datingsite waar je heel snel veel dates kan krijgen.

  5 sterren waardering

  Charley (30) 18 juli 2017
 • Gerrit (48)
  Dromen zijn bedrog 1 reactie

  Ik heb de titel van een liedje gebruikt omdat ik deze heel toepasselijk vind hierbij. Ook deze website is een droom en dus bedrog denk ik. Je wordt eigenlijk gewoon opgelicht want mensen verdienen geld aan jou terwijl jij er eigenlijk niets voor terug krijgt. Je chat wel, maar je hebt er eigenlijk niets aan

  2 sterren waardering

  Gerrit (48) 17 juli 2017
 • Annemiek (35)
  over the moon 1 reactie

  Ik heb hier zoooooo'n leuke man ontmoet echt waar, eerst gewoon casual online chatten en daarna telefoonnummers etc uitgewisseld. Inmiddels al 3 keer op een onwijs leuke date geweest en ik hoop zeker dat er nog vele zullen volgen. Stiekem zie ik het leven al voor me met hem hier in. Ik hoop echt dat het zo goed blijft gaan als nu, ik ben dan ook super blij met hearts en dat ik mijn 'vriendje' hier heb ontmoet.

  5 sterren waardering

  Annemiek (35) 16 juli 2017
 • Bossie (31)
  Betaalbaar 1 reactie

  Eindelijk een keer een site die een beetje rekening houdt met de verschillende inkomens van mensen. Volgens mij denken sommige sites dat iedereen miljonair is ofzo want de prijzen die een aantal dating sites vragen slaan echt helemaal nergens op. Dit is voor iedereen goed te doen, ik vind de site zelf ook mooi trouwens. Ziet er goed uit allemaal

  4 sterren waardering

  Bossie (31) 25 juni 2017
 • Stephanie (42)
  Hot Hot hot 1 reactie

  Wat een super sexy mannen zijn hier te vinden, het is haast te mooi om waar te zijn als je het mij vraagt. Sinds wanneer geven mannen van net 30 mij aandacht denk ik dan, maar schijnbaar is het toch echt ik weet het niet. Voor mij in ieder geval een groot compliment

  4 sterren waardering

  Stephanie (42) 13 juni 2017
 • Passie (34)
  Hearts zakt in de ranking vraagteke... 1 reactie

  Hearts zakt ook snel in waarde op Topdatingwebsites, ik weet nog dat een tijd geleden Hearts nog bovenin meedeed in de ranking. Ben het er wel mee eens trouwens dat Badoo en dergelijke de overhand krijgen. Tijden op Hearts gezeten en altijd veel leuke contacten gehad, meer als Badoo. Badoo is gratis dus dat heeft ook zo zijn voordelen.

  4 sterren waardering

  Passie (34) 11 mei 2017
 • Robert (31)
  Really Nice 0 reacties

  At fist, when i came here for my study, i didn't want to date cause i wanted to focus completely at school. After A while i missed the contact with women and i started searching for a significant site where i could start making contact with ducht women. I love how open minded Everyone is here when you compare it to my country. Also i love the site and all the girls that you can find there!

  5 sterren waardering

  Robert (31) 26 april 2017
 • Thiemen (56)
  Oud maar trouw 1 reactie

  Het lijkt wel of er steeds meer en meer nieuwe dating site online komen, toch blijf ik trouw aan deze site. Eerlijk is eerlijk ik heb wel eens op andere sites gekeken maar deze konden in mijn ogen niet voldoen aan mijn eisen en dat doet deze site wel! Dat bewijst maar weer dat nieuwer niet altijd beter hoeft te zijn

  5 sterren waardering

  Thiemen (56) 25 april 2017
 • jaques (53)
  ongemakkelijk 0 reacties

  Heel vaak geeft het online met mensen daten mij een heel ongemakkelijk gevoel, je ziet elkaar niet en je weet ook niet van elkaar of de ander nou wel of niet de waarheid spreekt. Ik heb het een tijdje geprobeert en natuurlij kword je er wel beter en handiger in, maar dat gevoel houd ik nog steeds. Zal ook een beetje de leeftijd zijn denk ik, ik ben nog van de oudere generatie. Toch heb ik wel een aantal dames ontmoet hier die ik zeker zie zitten dusdat is absoluut een pluspunt.

  4 sterren waardering

  jaques (53) 23 april 2017
 • Pjotr (36)
  Last man standing 1 reactie

  Binnen mijn vriendengroep ben ik nog maar de enige vrijgezel, eerder vond ik dit nooit zo erg. Nu heb ik echter wel de leeftijd gekregen dat ik hier wel verandering in wil gaan brengen. Vandaar mijn aanmelding hier, via kennissen hier gekomen die waren er erg over te spreken! Ik moet zelf ook erkennen dat ik het hier erg duidelijk en mooi vind. Ook de leden hier, de dames bedoel ik dan, hier ben ik erg van onder de indruk. Dus wie weet, ben ik over een tijdje ook geen vrijgezel meer.

  4 sterren waardering

  Pjotr (36) 16 april 2017
 • Hannah (43)
  leeftijd 1 reactie

  Wat mij heel erg opvalt bij het online dat en is dat bijna alle mannen een veel jongere vrouw zoeken, ik vind dit zo vreemd. Mannen van zestig zoeken een vrouw van veertig en mannen van veertig zoeken juist een vrouw van twintig. Denken ze nou echt dat ze dat gaat lukken? vraag ik mezelf dan af. Het komt er dus ook op neer dat ik elke keer berichten heb van mannen die veel ouder zijn dan ik, hier zit ik niet echt op te wachten, en als ik dan een man aanspreek van mijn leeftijd krijg ik te horen dat ik te oud ben... beetje jammer dat.

  2 sterren waardering

  Hannah (43) 14 april 2017
 • Klaas (63)
  niet aan mij besteed 1 reactie

  Deze dingen zijn meer voor de jeugd van tegenwoordig heb ik in levende lijfe ondervonden.
  Het is niet aan mij besteed, ik ben hier absoluut te oud voor.
  Al dat jonge grut dat je het hoofd op hol wil brengen en je zo geld wil laten doneren aan henzelf,
  ik begin daar niet aan!
  Helaas voor mij maar ik zie geen potentie op het date gebied hier voor mij

  2 sterren waardering

  Klaas (63) 9 april 2017
 • Karim (37)
  blijft veranderen 1 reactie

  Soms als ik me hier dan weer een keertje aanmeld, dan zie ik dat er ineens weer dingen zijn verander. Dit vind ik echt mooi om te zien! Ik zit zelf ook in het wereldje van de ict dus ik weet hoe belangrijk het is om je te blijven ontwikkelen. Het is nooit goed en dat het altijd zo blijft. als het nu goed is, is het over een half jaar weer oud. En de nieuwe dingen hier zijn altijd oprecht heel tof!

  5 sterren waardering

  Karim (37) 8 april 2017
 • Martijn (56)
  Lentekriebels 1 reactie

  Wanneer de lente begint wordt iedereen weer vrolijker en zo zie je ook steeds weer meer verliefde koppeltjes opduiken.
  Op dat moment begint het bij mij ook weer te kriebelen, vandaar dat ik toch maar weer eens een keer heb aangemeld hier.
  En tot nu toe redelijk met succes, ik praat met een aantal potentiele kandidaten want ik vind het echt leuke dames hier!

  3 sterren waardering

  Martijn (56) 2 april 2017

Plaats een review