Hearts
8,1

224 reviews

De datingwebsite voor iedereen.

Bij Hearts weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Hearts kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Cijfer en gebruikersgemak

Hearts krijgt van ons een 8,1 omdat de transparantheid en betrouwbaarheid van de website zeer goed is. Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. Daarbij heeft Hearts veel leden en zijn er altijd veel mensen online om mee te chatten.

Prijzenlijst Hearts

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hearts? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (224)

 • Mr schuurman (52)
  Hearts nummer een 0 reacties

  Voor mij is hearts nummer een voor mij en deze steekt er dan ook met kop en schouders boven uit ben ik van mening. Wanneer je deze site met al die andere vergelijkbare websites vergelijkt, dan merk je toch wel dat hearts wel tien keer beter is dan de rest, al dan niet meer dan dit. Ik ben in ieder geval om en dit zal voor mij ook altijd zo blijven eb ik denk dat dit voor heel veel meer mensen ook zo is en zo zal zijn wanneer deze de site voor het eerst ervaren.

  Mr schuurman (52) 14 april 2018
 • Heiko (50)
  Geen juweeltje 1 reactie

  Dit is niet het juweeltje dat je oubdenken dat het is aks je de beoordelingen van de site ziet. Het is best een hele prima website en het is ook echt geen hele dure site, maar om nou te zeggen dat het een stuk beter is dan sommige andere dating web sites dat durf ik niet uit mijn mond te laten komen. Het doet zeker goed mee en ik Ben ook niet ontevreden maar dat was ik bij een andere site ook niet.

  Heiko (50) 2 april 2018
 • Vigo (32)
  Nice 1 reactie

  Dese site is echt super Nice! De chicks hier zijn erg knap en ten minste niet zo oud als op de meeste andere websites. En de prijs hier is niet zo duur, dat vind ik ook best belangrijk.

  Hier kun je lekker met een Chick chatten en foto’s sturen en je krijgt ook altijd wel snel reactie eigenlijk. Ik vind het echt tof en soms zitten er ook lekkere hete foto’s bij, zeer Nice!

  Vigo (32) 24 maart 2018
 • Milan (39)
  Goede site 1 reactie

  Ik vind Hearst wel een goede site hoor! Ze zijn niet te duur en de vrouwen die erop zitten daar heb ik niets over te klagen. Ze zijn mooi en kief en willen soms best wat geks voor je doen. Ik heb een favorietenlijstje gemaakt zodat ik mijn meisjes snel kan vinden, dat is echt heel erg handig. Al die dingen zorgen er coor dat ik het wel een goede site vindt.

  Milan (39) 5 januari 2018
 • Valerie (37)
  Mengelmoes 2 reacties

  Ik vind het op Hearts het fijnst om online te dat en met andere mensen omdat het op Hearts een heerlijke mengelmoes is van mannen en vrouwen, jong en oud, homo, hetero en lesbisch het maakt hier allemaal niet uit wat je bent en waar je op valt. Ik denk dat deze site het beste in deze tijd en hoe de mensen nu in het leven staan. Ik vind het zo mooi om te zien dat er tegenwoordig zo veel meer mensen zijn die het niet uit maakt of je nu wel of niet hetero bent en tegenwoordig zie je zelfs steeds meer transgenders. Ik zeg ook altijd, als mijn kind maar gelukkig is, dan maakt het mij niet uit. Maar je hoopt gewoon dat de maatschappij en de mensen hier in de anderen ook accepteren. Ik heb gewoon het gevoel dat dit bij Hearts helemaal gebeurt en dat vind ik echt heel erg goed aan deze site.

  Valerie (37) 2 januari 2018
 • John (30)
  3 gratis likes 1 reactie

  Op deze site krijg je drie gratis likes per dag, hierdoor is iedereen in staat om met anderen contact te zoeken. Ook als je niet betaald, hier ben ik zelf heel dankbaar voor want ik ben gewoon niet in de gelegenheid om lidmaatschap te kopen met het bedrag dat ik per maand tot mijn beschikking heb. Ik heb wel iedere dag dat ik binnen vijf minuten door mijn drie likes heen ben en dan baal ik wel dat er niet meer zijn. Maar dat ter zijde ben ik altijd heel erg dankbaar dat we al iets krijgen zonder er voor te betalen want bij de meeste sites daar is betalen verplicht en anders heb je er gewoon niets te zoeken. Dus zoiets heeft altijd twee kanten.

  John (30) 1 januari 2018
 • Noah (52)
  Niet mijn ding 1 reactie

  Ik heb al meerdere malen gemerkt hier dat vrouwen hier heel direct zijn. Ze laten zich niet de kaas van het brood eten zoals dat heten en maken duidelijk kenbaar wat ze wel en niet willen. Als je al met tientallen mensen hebt geprobeerd te daten hier snap ik dat wel, maar zo gaat wel de hele charme van het romantische elkaar leren kennen eraf vind ik. En dat is wel erg jammer. Het Simon duidelijk geworden dat het toch niet mijn ding is.

  Noah (52) 17 november 2017
 • Man (43)
  Eindelijk een Site met vrouwen 3 reacties

  Op bijna alle datingwebsites is bijna geen vrouw te vinden. En het spijt ne wel, hoe aardig ik mannen ook vind en dat meen ik echt, ik zou er nooit een relatie mee kunnen en willen hebben. Hier is dat niet nodig omdat er gewoon meer dan genoeg vrouwen op zitten die op oek zijn naar hetzelfde als wat ik zoek, een relatie

  Man (43) 13 november 2017
 • Tommy (48)
  Voor iedereen 2 reacties

  Dit is een dating website die volgens mij voor iedereen wel geschikt is, of je nu jong of oud(er) bent.
  Ik zie ten minste altijd mensen hier van allerlei verschillende leeftijden, zelf vind ik dit erg belangrijkt.
  Ik werk zelf in de marketing en dan kom je er achter hoe belangrijk het is om rekening te houden met de verschillende generaites.
  Wat wel heel erg handig is, is dat je dan ook gebruik kunt maken van zoekfuncties, onder andere betreft de leeftijd.
  Dit komt dan goed uit, zo kun je het ene hanteren, zonder dat mensen hier last van hebben.
  Ik vind het een goede en fijne site om mee te daten en andere vrouwen te leren kennen.

  Tommy (48) 1 oktober 2017
 • Mien (62)
  Spannend 1 reactie

  Wat ontzettend spannend is het toch om zoiets te proberen, helemaal op mijn leeftijd.
  Ik had nooit gedacht dat ik zoiets nog eens een keer zou gaan doen, maar ik vind het ontzettend leuk!
  Er zijn mannen die staan hier in de rij voor mij, dat had ik nooit verwacht.

  Mien (62) 17 september 2017
 • William499 (73)
  Hearts frauduleus of dieven zegt u het maar 1 reactie

  Ik heb enige tijd doorgebracht op de website van hearts.
  Afgelopen zondag net na middernacht bleek dat het tegoed van 25 dagen VIP lidmaatschap
  dat nog resteerde na mijn laatste betaling ineens was verdwenen. De daaropvolgende mailwisseling
  met de klantenservice wil ik niet onthouden


  Van: lodewijk69@outlook.com]
  Verzonden: maandag 11 september 2017 02:25
  Aan: klantenservice@hearts.nl
  Onderwerp: afnemen VIP-dagen

  Dames en heren,
  Hedenavond heeft u mij 25 dagen die ik nog bij u als VIP- lid tegoed had zonder opgave van redenen afgenomen. Ik heb in de communicatie met andere leden geen onvertogen woord gezegd en ook niemand onheus bejegend. Dat iemand het niet leuk vindt dat ik haar er op attent maak dat het geen sterke indruk maakt als je binnen afzienbare tijd 2x dezelfde vraag stelt terwijl je de eerste keer daar een duidelijk antwoord op heb gekregen, kan toch onmogelijk een reden zijn.
  Graag zie ik dan ook dat dit zo snel mogelijk word teruggedraaid.
  Met vriendelijke groet
  William499,

  Van: Klantenservice Hearts
  Verzonden: maandag 11 september 2017 3:36
  Aan: lodewijk69@outlook.com
  Onderwerp: RE: afnemen VIP-dagen

  Beste,
  De reden is wel degelijk duidelijk waardoor wij dit inderdaad niet kenbaar hebben gemaakt.
  We raden u aan een andere datingsite te zoeken. Er komen simpelweg teveel klachten binnen omtrent het feit dat u zichzelf niet kan en/of wil tonen.

  Met vriendelijke groet,
  Team hearts

  Bij Hearts krijg je van iedere vrouw vrijwel direct de vraag of je nog wat meer van jezelf kan laten zien.
  ondanks het feit dat ik al de maximale 5 foto´s op mijn profiel had staan. 4 a 5 verzoeken om foto`s
  per avond zijn geen uitzondering. Omdat ik geen zin heb om hiervoor extra te betalen en ik het ook volkomen
  zinloos vond legde ik altijd iedereen uit waarom ik dat niet deed. Een enkeling was boos en verbrak de
  communicatie maar de meesten kwamen iedere keer weer terug om dan na enkele weken weer om een foto
  te vragen. Afgelopen zondagavond was er weer iemand die voor de tweede keer om een foto vroeg en toen
  heb ik als antwoord gegeven dat dat op mij geen sterke indruk maakte met vorenstaande reactie van de klantenservice als gevolg. Iedereen kan begrijpen dat ik behoorlijk nijdig was en nog ben omdat vind dat ik bestolen ben en dit niet zo maar kan. De verdere correspondentie volgt.

  William499 (73) 12 september 2017
 • Bear (32)
  Leuke site voor iedereen 0 reacties

  Een fijne mix van jong en oud vind je hier, net zoals een mix van homo en hetero. Geen onderscheid, zoals het hoort vind ik. Ik heb al superveel leuke vrouwen ontmoet en zelfs als met twee ervan een date gehad! Ik ben tevreden

  Bear (32) 24 augustus 2017
 • Leo (61)
  Website 2 reacties

  Naast dat ik totaal geen fanaat ben van computers en internet, heb ik me toch maar aan het daten via internet gewaagd.
  En eigenlijk pant het best wel goed uit.
  De site is makkelijk en de vrouwen zijn leuk, wat wil een man nog meer.
  Ik ben erg content ermee

  Leo (61) 21 augustus 2017
 • Jozef (57)
  Waar voor je geld 1 reactie

  In een andere reactie las ik dat mensen het hier best duur vinden, hier ben ik het op zich wel mee eens. Hoewel duur natuurlijk een groot woord is, goedkoop is het in ieder geval niet. Maar dan kom je wel ik het volgende punt en dat is dat je hier zeker waar krijgt voor je geld. Het is niet weggegooid, maar goed besteed. Ik vind het een heel plezierige site.

  Jozef (57) 15 augustus 2017
 • Pieter (36)
  Duur 1 reactie

  De website op zich vind ik wel erg mooi en de mensen erop ook, amar de prijs vind ik wel behoorlijk aan de hoge kant. Het is echt wel heel erg duur om hier lid te zijn en van de mogelijkheden die hierbij horen gebruik te mogen maken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet een betalend lid te worden, maar dan kun je eigenlijk ook net niks beginnen op deze site. Dus dan moet je dat weer tegen elkaar afwegen en dan, wanneer ik naar mijzelf kijk, betaal je uiteindelijk nog voor de gemaken.

  Pieter (36) 31 juli 2017
 • Hennie (45)
  Hearts datingwebsite met mogelijkheden 1 reactie

  Hearts is een datingwebsite waar veel mogelijkheid is. Ik heb tijden op andere datingsites geploeterd en gezocht naar leuke chats en ontmoetingen, meestal leidde het tot helemaal niets. Op Hearts.nl praat bijna iedereen terug en is het gewoon leuk. Ik ben niet iemand die snel date dus ik chat eerst veel met de mannen. Bij andere datingsites had ik vaak dat iemand 1 keer iets zei en hierna niet meer. Op Hearts blijven de mensen terug praten, dit vind ik persoonlijk heel fijn.

  Hennie (45) 21 juli 2017
 • Harm Jan (39)
  Hearts nl prima datingwebsite met kansen op dates 1 reactie

  2 jaren geleden heb ik hier een leuke vrouw gevonden. Helaas ben ik een lastige klant als het gaat om relaties en moest ik dus weer op zoek. Nu is Hearts.nl, in mijn ogen, nog groter en beter dan dat het al was. Je kan makkelijk een date krijgen en gesprekken gaan best snel en soepel, wat op andere datingsites echt wel anders is. Nu 2 dagen na registratie heb ik al weer wat gesprekken lopen en liggen er weer kansen op een date.

  Groetjes Harm Jan

  Harm Jan (39) 20 juli 2017
 • Charley (30)
  Veel accounts zonder foto op Hearts wat apart is 1 reactie

  Er zijn heel veel accounts op Hearts die geen foto hebben. Dit snap ik bij mezelf niet. Ik bedoel: deze accounts hebben zich stuk voor stuk ingeschreven en zijn dus op zoek naar een of meerdere dates. Waarom zet je er dan geen foto op? Zonder foto krijg je echt geen date hoor, geloof me. Misschien dat ze die naderhand sturen in de chat maar zelfs dat zal raar zijn. Want wie gaat nou een gesprek beginnen met iemand die geen foto heeft? Ik in ieder geval niet en kan me niet indenken dat een ander dat wel zal doen. Voor de rest is Hearts een fantastische datingsite waar je heel snel veel dates kan krijgen.

  Charley (30) 18 juli 2017
 • Gerrit (48)
  Dromen zijn bedrog 1 reactie

  Ik heb de titel van een liedje gebruikt omdat ik deze heel toepasselijk vind hierbij. Ook deze website is een droom en dus bedrog denk ik. Je wordt eigenlijk gewoon opgelicht want mensen verdienen geld aan jou terwijl jij er eigenlijk niets voor terug krijgt. Je chat wel, maar je hebt er eigenlijk niets aan

  Gerrit (48) 17 juli 2017
 • Annemiek (35)
  over the moon 1 reactie

  Ik heb hier zoooooo'n leuke man ontmoet echt waar, eerst gewoon casual online chatten en daarna telefoonnummers etc uitgewisseld. Inmiddels al 3 keer op een onwijs leuke date geweest en ik hoop zeker dat er nog vele zullen volgen. Stiekem zie ik het leven al voor me met hem hier in. Ik hoop echt dat het zo goed blijft gaan als nu, ik ben dan ook super blij met hearts en dat ik mijn 'vriendje' hier heb ontmoet.

  Annemiek (35) 16 juli 2017