Hearts
8,1

228 reviews

De datingwebsite voor iedereen.

Bij Hearts weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Hearts kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Cijfer en gebruikersgemak

Hearts krijgt van ons een 8,1 omdat de transparantheid en betrouwbaarheid van de website zeer goed is. Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. Daarbij heeft Hearts veel leden en zijn er altijd veel mensen online om mee te chatten.

Prijzenlijst Hearts

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hearts? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (228)

 • Jan springer (31)
  Hearts dating werkt 0 reacties

  Na een tijdje op datingsites te hebben gezeten heb ik van mijn vrienden gehoord over Hearts.nl. Deze datingsite adverteert niet op tv maar heeft desondanks heel veel actieve leden omdat zij samenwerken met andere datingsites om zo meer leden te genereren en daarbij de kans op een date te vergroten. Nooit geweten dat je datingsites kon bundelen maar het schijnt dat ze dus met meerdere datingsites samenwerken. Dit kan je ook wel merken, het aantal reacties is een stuk hoger dan op andere datingsites, zelfs op gratis datingsites als Badoo heb je niet zoveel reactie terug. Vaak denk ik wel eens, wat doen die mensen op een datingsite als ze toch niet reageren?

  Ik raadt Hearts.nl aan voor mensen die daadwerkelijk een date willen krijgen.

  Jan springer (31) 18 mei 2018
 • Bernie (33)
  Hearts nep 3 reacties

  Soms vraag ik me echt af of dating sites, waaronder Hearts, niet nep zijn.
  En dan bedoel ik dat niet als nep in de mensen die er op zitten maar meer over de intenties.
  Want in principe zijn alle dating sites gewoon commerciële websites die uit zijn op de mensen hun geld, maar er wordt dan een mooi verhaaltje omheen gedraaid dat het er om gaat dat iedereen een nieuwe liefde vindt en gelukkig wordt in de liefde.
  Maar voor die kans op liefde moet je wel een bedragje neertellen, en dat bedrag is bij de ene website hoger dan bij de ander, dat dan weer wel.
  Wanneer je deze bedragen gaat vergelijken, dan kom je er toch achter dat (op de gratis websites na) Hearts wel één van de goedkoopste dating sites van allemaal is.
  Dat is dan weer een positief punt.
  Ik heb er helemaal niet zo veel moeite mee dat het ook commercieel is, maar wees daar dan ook eerlijk over vind ik altijd en draai er niet om heen.
  Daar hou ik niet van en dat zou ik zelf ook nooit doen.
  Ik vind de site wel een goede site en dan is het toch prima dat het geld kost, die mensen die hier werken moeten er ook van leven denk ik dan en er moet ook reclame gemaakt worden, dat is allemaal niet gratis.
  Een tijdje geleden heb ik hier iemand ontmoet waar het heel erg goed mee klikte en daar heb ik later ook een date mee gehad.
  Helaas ging die date alleen niet zo zoals we allebei hadden gehoopt, het was geen succes, dat was dan wel weer jammer.
  Maar aan de andere kant wel super fijn om te zien dat het niet onmogelijk is om met mensen die je hier ontmoet in het echt af te spreken.

  Bernie (33) 4 mei 2018
 • Theo (57)
  Hearts echt of nep 2 reacties

  Al die rare waarschuwingen die je tegenwoordig hoort over online daten en of de profielen wel echt zijn of dat ze nep zijn vind ik maar onzin. Natuurlijk ben ik echt denk ik dan, anders heb je jezelf er toch alleen maar mee. Ik kan wel een nep profiel aanmaken met foto's van iemand van in de twintig, maar wanneer ik dan met diegene in het echt afspreek dan heb ik toch zelf een probleem omdat ik er dan ineens heel anders uit zie?! En het lijkt me toch ook niet meer dan logisch dat anderen dit op precies dezelfde manier relativeren en als dat niet zo is, dan zijn ze volgens mij gewoon heel erg dom bezig. Waarschijnlijk worden dat soort dingen ook best wel een beetje van bovenaf in de gaten gehouden.

  Al met al maak ik me hier dus totaal niet druk om en ik vind echt dat andere mensen zich hier ook niet druk om zouden moeten maken want je kunt er toch niets aan doen denk ik. Als het gebeurt dan gebeurt het natuurlijk, je hebt er altijd gekken bij die het wel zouden doen en dat kun je toch niet tegen houden. Maar zoals ik al zij is de keuring hier best streng en worden zelfs sommige foto's verwijderd omdat je er dan met meerdere personen op staat en dan is het niet duidelijk wie jij bent (dit gebeurde mij namelijk een keer), dus wat dat betreft kun je echt niet achterwege houden wie jij zelf bent en komt dat volgens mij dus allemaal wel goed hier.

  Theo (57) 2 mei 2018
 • Pepijn (57)
  Hearts klacht 4 reacties

  De datingwebsite Hearts is volgens mij een website die nog niet zo heel erg lang bestaat, dit kun je ook zien aan de aantallen mensen die er op zitten. Nu ben ik al ruim een jaar lid en in dat jaar is het aantal leden bijna verdriedubbeld, dus ik zie wel duidelijk dat ze enorm aan het groeien zijn wat natuurlijk heel erg goed is. Maar ik denk eerlijk gezegd wel dat dit voor veel mensen een reden is om een klacht over Hearts te schrijven, omdat in het begin het nog lastiger was om een date te vinden dan nu omdat er nu veel meer mensen op zitten. Zelf heb ik hier echter niet zo veel moeite mee, want ook toen er minder leden op zaten kon ik nog steeds meer dan genoeg leuke mensen vinden die met mij een gesprek aan willen gaan. Het lijkt eigenlijk wel wat op skype als je het vergelijkt vind ik, het is altijd erg gezellig en er zijn altijd wel mensen online. Hoe laat je ook online komt, dat doet er niet eens echt toe.

  Eén keer heb ik hier een account gevonden die volgens mij niet helemaal door de beugel kan en ik heb aangegeven dat ik het idee had dat er een nep account op Hearts zat en ik heb aangegeven hoe deze dame heet. Ik heb gelijk een bericht terug gekregen van de service dat ze het waardeerden dat ik zo oplettend was en dat ze gingen onderzoeken of dit ook daadwerkelijk klopte. Ik vond het fijn dat mijn klacht eigenlijk gelijk serieus werd genomen en even later heb ik diegene ook eigenlijk nooit weer gezien op de site. Maar of dit toeval was of niet, dat weet ik ook niet zeker.

  Pepijn (57) 29 april 2018
 • Mr schuurman (52)
  Hearts nummer een 0 reacties

  Voor mij is hearts nummer een voor mij en deze steekt er dan ook met kop en schouders boven uit ben ik van mening. Wanneer je deze site met al die andere vergelijkbare websites vergelijkt, dan merk je toch wel dat hearts wel tien keer beter is dan de rest, al dan niet meer dan dit. Ik ben in ieder geval om en dit zal voor mij ook altijd zo blijven eb ik denk dat dit voor heel veel meer mensen ook zo is en zo zal zijn wanneer deze de site voor het eerst ervaren.

  Mr schuurman (52) 14 april 2018
 • Heiko (50)
  Geen juweeltje 1 reactie

  Dit is niet het juweeltje dat je oubdenken dat het is aks je de beoordelingen van de site ziet. Het is best een hele prima website en het is ook echt geen hele dure site, maar om nou te zeggen dat het een stuk beter is dan sommige andere dating web sites dat durf ik niet uit mijn mond te laten komen. Het doet zeker goed mee en ik Ben ook niet ontevreden maar dat was ik bij een andere site ook niet.

  Heiko (50) 2 april 2018
 • Vigo (32)
  Nice 1 reactie

  Dese site is echt super Nice! De chicks hier zijn erg knap en ten minste niet zo oud als op de meeste andere websites. En de prijs hier is niet zo duur, dat vind ik ook best belangrijk.

  Hier kun je lekker met een Chick chatten en foto’s sturen en je krijgt ook altijd wel snel reactie eigenlijk. Ik vind het echt tof en soms zitten er ook lekkere hete foto’s bij, zeer Nice!

  Vigo (32) 24 maart 2018
 • Milan (39)
  Goede site 1 reactie

  Ik vind Hearst wel een goede site hoor! Ze zijn niet te duur en de vrouwen die erop zitten daar heb ik niets over te klagen. Ze zijn mooi en kief en willen soms best wat geks voor je doen. Ik heb een favorietenlijstje gemaakt zodat ik mijn meisjes snel kan vinden, dat is echt heel erg handig. Al die dingen zorgen er coor dat ik het wel een goede site vindt.

  Milan (39) 5 januari 2018
 • Valerie (37)
  Mengelmoes 2 reacties

  Ik vind het op Hearts het fijnst om online te dat en met andere mensen omdat het op Hearts een heerlijke mengelmoes is van mannen en vrouwen, jong en oud, homo, hetero en lesbisch het maakt hier allemaal niet uit wat je bent en waar je op valt. Ik denk dat deze site het beste in deze tijd en hoe de mensen nu in het leven staan. Ik vind het zo mooi om te zien dat er tegenwoordig zo veel meer mensen zijn die het niet uit maakt of je nu wel of niet hetero bent en tegenwoordig zie je zelfs steeds meer transgenders. Ik zeg ook altijd, als mijn kind maar gelukkig is, dan maakt het mij niet uit. Maar je hoopt gewoon dat de maatschappij en de mensen hier in de anderen ook accepteren. Ik heb gewoon het gevoel dat dit bij Hearts helemaal gebeurt en dat vind ik echt heel erg goed aan deze site.

  Valerie (37) 2 januari 2018
 • John (30)
  3 gratis likes 1 reactie

  Op deze site krijg je drie gratis likes per dag, hierdoor is iedereen in staat om met anderen contact te zoeken. Ook als je niet betaald, hier ben ik zelf heel dankbaar voor want ik ben gewoon niet in de gelegenheid om lidmaatschap te kopen met het bedrag dat ik per maand tot mijn beschikking heb. Ik heb wel iedere dag dat ik binnen vijf minuten door mijn drie likes heen ben en dan baal ik wel dat er niet meer zijn. Maar dat ter zijde ben ik altijd heel erg dankbaar dat we al iets krijgen zonder er voor te betalen want bij de meeste sites daar is betalen verplicht en anders heb je er gewoon niets te zoeken. Dus zoiets heeft altijd twee kanten.

  John (30) 1 januari 2018
 • Noah (52)
  Niet mijn ding 1 reactie

  Ik heb al meerdere malen gemerkt hier dat vrouwen hier heel direct zijn. Ze laten zich niet de kaas van het brood eten zoals dat heten en maken duidelijk kenbaar wat ze wel en niet willen. Als je al met tientallen mensen hebt geprobeerd te daten hier snap ik dat wel, maar zo gaat wel de hele charme van het romantische elkaar leren kennen eraf vind ik. En dat is wel erg jammer. Het Simon duidelijk geworden dat het toch niet mijn ding is.

  Noah (52) 17 november 2017
 • Man (43)
  Eindelijk een Site met vrouwen 3 reacties

  Op bijna alle datingwebsites is bijna geen vrouw te vinden. En het spijt ne wel, hoe aardig ik mannen ook vind en dat meen ik echt, ik zou er nooit een relatie mee kunnen en willen hebben. Hier is dat niet nodig omdat er gewoon meer dan genoeg vrouwen op zitten die op oek zijn naar hetzelfde als wat ik zoek, een relatie

  Man (43) 13 november 2017
 • Tommy (48)
  Voor iedereen 2 reacties

  Dit is een dating website die volgens mij voor iedereen wel geschikt is, of je nu jong of oud(er) bent.
  Ik zie ten minste altijd mensen hier van allerlei verschillende leeftijden, zelf vind ik dit erg belangrijkt.
  Ik werk zelf in de marketing en dan kom je er achter hoe belangrijk het is om rekening te houden met de verschillende generaites.
  Wat wel heel erg handig is, is dat je dan ook gebruik kunt maken van zoekfuncties, onder andere betreft de leeftijd.
  Dit komt dan goed uit, zo kun je het ene hanteren, zonder dat mensen hier last van hebben.
  Ik vind het een goede en fijne site om mee te daten en andere vrouwen te leren kennen.

  Tommy (48) 1 oktober 2017
 • Mien (62)
  Spannend 1 reactie

  Wat ontzettend spannend is het toch om zoiets te proberen, helemaal op mijn leeftijd.
  Ik had nooit gedacht dat ik zoiets nog eens een keer zou gaan doen, maar ik vind het ontzettend leuk!
  Er zijn mannen die staan hier in de rij voor mij, dat had ik nooit verwacht.

  Mien (62) 17 september 2017
 • William499 (73)
  Hearts frauduleus of dieven zegt u het maar 1 reactie

  Ik heb enige tijd doorgebracht op de website van hearts.
  Afgelopen zondag net na middernacht bleek dat het tegoed van 25 dagen VIP lidmaatschap
  dat nog resteerde na mijn laatste betaling ineens was verdwenen. De daaropvolgende mailwisseling
  met de klantenservice wil ik niet onthouden


  Van: lodewijk69@outlook.com]
  Verzonden: maandag 11 september 2017 02:25
  Aan: klantenservice@hearts.nl
  Onderwerp: afnemen VIP-dagen

  Dames en heren,
  Hedenavond heeft u mij 25 dagen die ik nog bij u als VIP- lid tegoed had zonder opgave van redenen afgenomen. Ik heb in de communicatie met andere leden geen onvertogen woord gezegd en ook niemand onheus bejegend. Dat iemand het niet leuk vindt dat ik haar er op attent maak dat het geen sterke indruk maakt als je binnen afzienbare tijd 2x dezelfde vraag stelt terwijl je de eerste keer daar een duidelijk antwoord op heb gekregen, kan toch onmogelijk een reden zijn.
  Graag zie ik dan ook dat dit zo snel mogelijk word teruggedraaid.
  Met vriendelijke groet
  William499,

  Van: Klantenservice Hearts
  Verzonden: maandag 11 september 2017 3:36
  Aan: lodewijk69@outlook.com
  Onderwerp: RE: afnemen VIP-dagen

  Beste,
  De reden is wel degelijk duidelijk waardoor wij dit inderdaad niet kenbaar hebben gemaakt.
  We raden u aan een andere datingsite te zoeken. Er komen simpelweg teveel klachten binnen omtrent het feit dat u zichzelf niet kan en/of wil tonen.

  Met vriendelijke groet,
  Team hearts

  Bij Hearts krijg je van iedere vrouw vrijwel direct de vraag of je nog wat meer van jezelf kan laten zien.
  ondanks het feit dat ik al de maximale 5 foto´s op mijn profiel had staan. 4 a 5 verzoeken om foto`s
  per avond zijn geen uitzondering. Omdat ik geen zin heb om hiervoor extra te betalen en ik het ook volkomen
  zinloos vond legde ik altijd iedereen uit waarom ik dat niet deed. Een enkeling was boos en verbrak de
  communicatie maar de meesten kwamen iedere keer weer terug om dan na enkele weken weer om een foto
  te vragen. Afgelopen zondagavond was er weer iemand die voor de tweede keer om een foto vroeg en toen
  heb ik als antwoord gegeven dat dat op mij geen sterke indruk maakte met vorenstaande reactie van de klantenservice als gevolg. Iedereen kan begrijpen dat ik behoorlijk nijdig was en nog ben omdat vind dat ik bestolen ben en dit niet zo maar kan. De verdere correspondentie volgt.

  William499 (73) 12 september 2017
 • Bear (32)
  Leuke site voor iedereen 0 reacties

  Een fijne mix van jong en oud vind je hier, net zoals een mix van homo en hetero. Geen onderscheid, zoals het hoort vind ik. Ik heb al superveel leuke vrouwen ontmoet en zelfs als met twee ervan een date gehad! Ik ben tevreden

  Bear (32) 24 augustus 2017
 • Leo (61)
  Website 2 reacties

  Naast dat ik totaal geen fanaat ben van computers en internet, heb ik me toch maar aan het daten via internet gewaagd.
  En eigenlijk pant het best wel goed uit.
  De site is makkelijk en de vrouwen zijn leuk, wat wil een man nog meer.
  Ik ben erg content ermee

  Leo (61) 21 augustus 2017
 • Jozef (57)
  Waar voor je geld 1 reactie

  In een andere reactie las ik dat mensen het hier best duur vinden, hier ben ik het op zich wel mee eens. Hoewel duur natuurlijk een groot woord is, goedkoop is het in ieder geval niet. Maar dan kom je wel ik het volgende punt en dat is dat je hier zeker waar krijgt voor je geld. Het is niet weggegooid, maar goed besteed. Ik vind het een heel plezierige site.

  Jozef (57) 15 augustus 2017
 • Pieter (36)
  Duur 1 reactie

  De website op zich vind ik wel erg mooi en de mensen erop ook, amar de prijs vind ik wel behoorlijk aan de hoge kant. Het is echt wel heel erg duur om hier lid te zijn en van de mogelijkheden die hierbij horen gebruik te mogen maken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet een betalend lid te worden, maar dan kun je eigenlijk ook net niks beginnen op deze site. Dus dan moet je dat weer tegen elkaar afwegen en dan, wanneer ik naar mijzelf kijk, betaal je uiteindelijk nog voor de gemaken.

  Pieter (36) 31 juli 2017
 • Hennie (45)
  Hearts datingwebsite met mogelijkheden 1 reactie

  Hearts is een datingwebsite waar veel mogelijkheid is. Ik heb tijden op andere datingsites geploeterd en gezocht naar leuke chats en ontmoetingen, meestal leidde het tot helemaal niets. Op Hearts.nl praat bijna iedereen terug en is het gewoon leuk. Ik ben niet iemand die snel date dus ik chat eerst veel met de mannen. Bij andere datingsites had ik vaak dat iemand 1 keer iets zei en hierna niet meer. Op Hearts blijven de mensen terug praten, dit vind ik persoonlijk heel fijn.

  Hennie (45) 21 juli 2017