• Bernie (33)
  Hearts nep 3 reacties

  Soms vraag ik me echt af of dating sites, waaronder Hearts, niet nep zijn.
  En dan bedoel ik dat niet als nep in de mensen die er op zitten maar meer over de intenties.
  Want in principe zijn alle dating sites gewoon commerciële websites die uit zijn op de mensen hun geld, maar er wordt dan een mooi verhaaltje omheen gedraaid dat het er om gaat dat iedereen een nieuwe liefde vindt en gelukkig wordt in de liefde.
  Maar voor die kans op liefde moet je wel een bedragje neertellen, en dat bedrag is bij de ene website hoger dan bij de ander, dat dan weer wel.
  Wanneer je deze bedragen gaat vergelijken, dan kom je er toch achter dat (op de gratis websites na) Hearts wel één van de goedkoopste dating sites van allemaal is.
  Dat is dan weer een positief punt.
  Ik heb er helemaal niet zo veel moeite mee dat het ook commercieel is, maar wees daar dan ook eerlijk over vind ik altijd en draai er niet om heen.
  Daar hou ik niet van en dat zou ik zelf ook nooit doen.
  Ik vind de site wel een goede site en dan is het toch prima dat het geld kost, die mensen die hier werken moeten er ook van leven denk ik dan en er moet ook reclame gemaakt worden, dat is allemaal niet gratis.
  Een tijdje geleden heb ik hier iemand ontmoet waar het heel erg goed mee klikte en daar heb ik later ook een date mee gehad.
  Helaas ging die date alleen niet zo zoals we allebei hadden gehoopt, het was geen succes, dat was dan wel weer jammer.
  Maar aan de andere kant wel super fijn om te zien dat het niet onmogelijk is om met mensen die je hier ontmoet in het echt af te spreken.

  Bezoek Hearts

  Bernie (33) 4 mei 2018
  • (42)

   Ik denk dat wanneer je zo naar bepaalde dingen gaat kijken dat alles ineens nep is zoals jij het noemt.
   Want wat wordt er tegenwoordig nog op vrijwillige basis gedaan?
   Wees nou eerlijk naar jezelf toe, tegenwoordig draait alles toch om geld.
   En logisch ook, want wat je ook wilt kopen, het is allemaal ontzettend duur en het wordt ook steeds duurder.
   Dus mensen hebben nu eenmaal steeds meer en meer geld nodig.
   Ik denk dat je jezelf er een groter plezier mee doet wanneer je alles niet meer met dat idee of het wel of niet om geld draait, want dat is toch wel het geval.
   Wat ik wel heel fijn vind om te horen is dat je hier al iemand hebt ontmoet en dat je diegene ook in het echt hebt gezien, want dat is voor mij altijd een twijfelpunt.
   Ik was altijd bang dat je alleen online met mensen zou spreken en dat er daarna verder nooit iets van zou komen, maar dat valt in dit opzicht dus mee dat is fijn en ook belangrijk denk ik.

   Michiel (42) 4 mei 2018
  • (39)

   Jij en ik hebben geven schijnbaar een hele andere betekenis aan het woord nep. Ik noem nep als niet echt dus dat de site mensen zou oplichten en jij noemt nep meer als het moreel en het idee er achter. Ik vind niet dat dat ook maar iets met nep te maken heeft, maar meer met zaken doen. Ik zit zelf ook in de zakenwereld en ik weet hoe hard het er daar aan toe gaat. Je hebt natuurlijk ook te maken met andere sites denk ik die waarschijnlijk, net als bij winkels, onder je gaan zitten met de prijs. Dus daar moet je naar mijn verwachting ook weer rekening mee houden, dan doet naar mijn zeggen Hearts dit nog best keurig. Ik vind niet dat ze te veel vragen voor wat je er voor terug krijgt, dat valt best mee. Wanneer ik op een echte date ga, ben ik minstens zo veel geld kwijt, dus ik vind dat niet zo erg.

   Pieter (39) 4 mei 2018
  • (34)

   Ik schrok best wel toen ik het woord Hearts en nep zag staan, dus ik ben het meteen gaan lezen. Ik was bang dat het inderdaad, net zoals Pieter aangaf, een oplicht site zou zijn. Dat ze je geld afhandig maken en dat je dan uiteindelijk niet eens echte mensen zou ontmoeten. Maar dat is dus niet het geval, ik lees zelfs dat je nog iemand hier hebt ontmoet, eerst online en later in het echt. Dus dan is het wat dat betreft volgens mij hartstikke echt en in geen geval nep. Waar het jou om gaat is dat het geld kost, maar als je dat niet wilt betalen, dan kun je toch ook gewoon naar een datingsite gaan die gratis is lijkt me? Volgens mij zijn die er ook wel, dus ik zie het probleem niet zo.

   Vera (34) 4 mei 2018


Meer informatie en reviews over Hearts