Hearts
8,1

228 reviews

De datingwebsite voor iedereen.

Bij Hearts weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Hearts kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Cijfer en gebruikersgemak

Hearts krijgt van ons een 8,1 omdat de transparantheid en betrouwbaarheid van de website zeer goed is. Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. Daarbij heeft Hearts veel leden en zijn er altijd veel mensen online om mee te chatten.

Prijzenlijst Hearts

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hearts? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (228)

 • Sabine (53)
  Fake 0 reacties

  Wat een slechte site. Moet je nog voor betalen ook en best een hoop geld. Ik krijg constant bloemetjes gestuurd en vragen maar er komen geen antwoorden alleen maar weer nieuwe vragen om je lekker bezig te houden. GEEN AANRADER!!
  Verder krijg ik of mensen die veel jonger zijn of ze wonen 100 kilometer bij mij vandaan. Oh en ik zag op Badoo ook profielen die verwijzen naar Hearts!! Trap er niet in! Zo nep als het maar kan!

  Sabine (53) 25 februari 2023
 • Arie (46)
  Oplichting 1 reactie

  Onterecht afgesloten van deze site.
  Ik ben door deze site beschuldigd van oplichting.
  Zonder enige verdere uitleg ben ik als betalende klant zomaar afgesloten van de VIP status waardoor ik niet meer kon deelnemen aan deze site.
  Ze laten je 30 euro betalen voor een maand lid te mogen zijn en vervolgens sluiten ze je af zonder enige verklaring.

  DAT IS PAS OPLICHTING!!!!

  Arie (46) 28 september 2022
 • Harry (56)
  Super goed 0 reacties

  Deze site is super goed, profielen van de vrouwen zijn echt en proberen veel contact met je te krijgen. Het is ook niet super duur want je betaald eenmalig om onbeperkt te chatten. Zijn veel profielen die me proberen te verleiden en heb met veel ook al een leuk gesprek..
  Reacties krijg je ook heel snel in de chat dus alles verloopt snel en soepel
  Ik begrijp niet waarom een datingwebsite als Hearts niet hoger staat aangeschreven. De meeste reviews dat ik lees zijn positief echter denk ik dat de negatieve reviews geschreven zijn door concurrenten want er is niks waar je ontevreden over kan zijn.

  Harry (56) 16 september 2022
 • Miriam (38)
  kon niet op de website 0 reacties

  Ik kon twee dagen niet op de website van Hearts.nl komen terwijl ik er wel gewoon voor heb betaald. Ook een paar keer gemaild maar geen reactie gehad. Uiteindelijk op Facebook gelezen dat er een storing was en dat ze spoedig terug zouden keren. Nu zijn ze terug maar was mijn VIP weg, dus gemaild. Hebben ze wel gelijk geregeld en ze hebben me zelfs wat extra dagen gegeven.

  Miriam (38) 4 augustus 2022
 • jack (45)
  oplichtig 0 reacties

  hallo met jack ik zit nu op de site Hearts waardeloos honderd procent nep krijg berichten van vrouwen maar als ik reageer krijg ik geen reactie van die vrouwen en krijg ik wel reactie terug is het allemaal onzinnige praat en neem je contact op met de mensen van deze site krijg ik te horen dat ze mij van de site willen gooien als ik vraag zijn het fictieve profielen op hun site

  jack (45) 25 november 2021
 • Dbj141180 (40)
  Pas op 0 reacties

  Deze site is bezeikte boel. Denk je een VIP abonnement aan te schaffen dat je dan alles kan, het heet niet voor niks VIP. Kan je gewon geen foto's door sturen. Sterker nog je wordt op dubbelen kosten gejaagd door dat je daar extra voor moet betalen. Dus door dat deze site niet echt te vertrouwen leek heb ik een on herkenbare foto er op gezet. En daar ben ik blij om. Want ik heb gelijk gekregen deze site is totaal niet te vertrouwen. En ik dacht eerst dat dit een site was voor de spannende dates. Want daar zocht ik op. En daar stond hij tussen in. Maar je mag geen spannende foto's plaatsen en er zijn geen spannende details wat je kan in vullen. Nou goed dan een serieuze datingsite. Ook geen probleem. Maar wel vreemd dan dat ik bijna alleen maar berichten krijg van vrouwen die ver weg van mij wonen. Niet echt logisch voor een serieuze relaties. En alle vrouwen vragen vrij snel om een foto door te sturen. Nou zou je zeggen dat als je ze een alternatief geeft waar je dat wel kan en als je ze netjes uit legt dat je via deze site geen foto's kan doorsturen. Dan wordt je uitgemaakt voor een faker. Dat slaat dus echt helemaal nergens op. Dus ik raad iedereen aan hier nooit geld aan uit te geven en hier nooit een profiel aan te maken. Een grote fakers bende. Een grote oplichters bende ze hebben maar 1 doel de niet fakers afpersen van veel geld. Dus zo veel mogelijk geld uit te laten geven.

  Dbj141180 (40) 5 juni 2021
 • Bjorn (44)
  Hearts dating 0 reacties

  Ik zit op Hearts dating in de hoop dat ik hier een leuke vrouw tegen kom. Maar het probleem waar ik wat tegen aan loop is dat het niet echt vrouwen van mijn leeftijd zijn die hier op zitten, de meeste vrouwen hier zijn te jong voor mij en dan houdt het contact al snel op. Dat is even leuk voor beide partijen maar serieus zal het in dat geval nooit worden helaas.

  Bjorn (44) 9 februari 2020
 • Lars (49)
  Hearts datingsite 0 reacties

  Ik zit nu al jaar en dag op de datingsite Hearts, na eerst tijdenlang op een andere site te hebben gezeten. En toen ik op Hearts kwam ging er werkelijk een hele nieuwe wereld voor mij open en zag ik hoe het dus ook kan gaan op datingsites en dat je er werkelijk wat aan kunt hebben en er niet alleen maar voor het online gebabbel op kunt zitten. Op de eerste website waar ik op zat sprak ik namelijk alleen maar de mensen online en dat lijkt me niet bepaald de bedoeling van een datingsite. Sinds ik hier zit heb ik ook al dates in levende lijve gehad en dat is wat ik wil en waarvoor ik mij ook heb aangemeld. Hearts scoort in mijn ogen dus heel goed in potentie.

  Lars (49) 31 januari 2020
 • Paulien (53)
  Hearts en Hearst 0 reacties

  Ik heb nog een leuke anekdote over Hearts, die gaat namelijk als volgt.
  Ik was al een poos single en had het net met mijn vriendinnen er over gehad dat ik wel weer toe ben aan een leuke man in mijn leven toen ik bij toeval op Hearts terecht kwam.
  Ik was namelijk op zoek naar Hearst op mijn computer en maakte per toeval een type fout in de link en zo kwam ik op de website van hearts terecht.
  Voor mijn gevoel heeft dit zo moeten zijn en ik heb meteen een account aangemaakt.
  Dit is nu ruim een maand geleden en ik zit er nog steeds een paar keer per week op.

  Paulien (53) 1 januari 2020
 • Nick (40)
  Hearts nep of niet 0 reacties

  Ik dacht altijd dat alle dating websites nep en oplichterij waren, dat beeld had ik er nu eenmaal van.
  Wist ik veel dat het in de loop der jaren een van de belangrijkste dingen in het dating wereldje was geworden.
  In die tijd had ik een relatie dus toen had ik het niet nodig.
  Nu mijn relatie op de klippen is gelopen heb ik me toch aan een site gewaagd en ik kom bij deze terug op mijn vooroordeel.
  Ik denk niet meer dat alles nep is en ik vind het ook geen oplichterij meer, ik vind het juist mooi en ben blij met alle nieuwe contacten die ik hier heb kunnen leggen.

  Nick (40) 26 december 2019
 • Luuk (42)
  Klant op Hearts 0 reacties

  Ik ben wel al ruim een jaar klant op de website Hearts en ik heb mijn toekomstige bruid hier nog steeds niet ontmoet.
  Maar dat betekent niet dat ik hier niet tevreden over ben, want ik heb wel al met vier verschillende vrouwen gedate die ik hier ontmoet hebt.
  De dates zijn alleen helaas op niets uit gelopen maar daar kan de site niets aan doen.
  Je kunt hier dus wel degelijk veel mensen ontmoeten en ook echt met hen afspreken en op date gaan.

  Luuk (42) 12 december 2019
 • Niek (25)
  Hearts klacht 0 reacties

  Ik heb een klacht over Hearts en die zie ik hier niet veel, maar ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die hier op deze manier over denkt. Ik ben benieuwd of er na deze review meer mensen zijn die zich bij mij aansluiten over dit onderwerp.
  En dat onderwerp is geld betalen. Ik ben een 25 jarige student die op kamers woont en alles zelf moet betalen, dan denken websites als Hearts toch niet werkelijk dat ik ook nog even minimaal 25 euro per maand over heb voor een lidmaatschap op zoiets. En dan ben je er nog niet eens, want wil je foto's sturen of iets dergelijks dan kost dat je er nog weer extra geld overheen. Maar dan nog, waarom zou je geld moeten betalen om op een website een beetje te kunnen chatten, op facebook (of eerder hyves of msn) kostte het toch ook geen geld, waarom moeten ze hier dan ineens wel allemaal geld voor hebben. Als je geld over hebt is dat niet eens zo'n ramp, maar mensen zoals ik, hebben dat geld echt niet even ergens liggen.

  Niek (25) 30 juli 2019
 • Jelle (46)
  Geen nepleden 2 reacties

  Van alle dating websites waar ik op heb gezeten is hearts volgens mij de enige zonder nepleden.
  Dat os voor mijnwet een heel groot voordeel en ook belangrijk vind ik want als een dating website nepleden heeft dan vraag ik me altijd meteen af wat er daar nog meer niet helemaal gaat zoals het hoort.
  Bij hearts heb ik dit rare voorgevoel niet en dat is best uitzonderlijk, nu is hearts natuurlijk ook een hele grote dating website en hebben zij helemaal geen nepleden nodig maar toch.
  Ik vind het voor de verandering wel een keer fijn dat alles er gewoon eerlijk aan toe gaat, zoals het eigenlijk gewoon hoort.
  Ik hoop dat andere dating websites hier ook een voorbeeld aan zullen nemen.

  Jelle (46) 30 juni 2019
 • PGU (55)
  Hearts voorwaarden 1 reactie

  Goededag,

  In de algemene voorwaarden van jullie website staat dit genoemd onder artikel 2.10

  -----
  2.10 Het is niet toegestaan obscene, aanstootgevende of racistische uitspraken op het profiel te plaatsen. Ook accepteren wij geen prive gegevens als zijnde e-mailadressen, telefoonnummers en dergelijke. Tevens is het plaatsen van teksten met doel het overhalen tot het registreren op andere websites/programma's en dergelijke verboden. Bij het invullen van de velden "overmij" en "geïnteresseerd in" zal eerst een keuring worden gedaan alvorens het wordt getoond op het desbetreffende profiel.
  ----

  De wijziging die ik probeer aan te brengen in mijn 'over mij'-tekst op mijn profiel is afgekeurd.
  Blijkbaar zou het in strijd zijn met bovenstaande artikel.

  Ik wilde in mijn 'Over mij'-tekst er melding van maken dat ik alleen een VIP-abo heb en geen Diamanten-abo heb en geen foto's kan sturen.
  Ik word regelmatig via de berichten die ik ontvang op de website gevraagd om foto's te sturen.

  Maar hoe zit dat dan? Waarom wordt mijn toevoeging gezien als tegen artikel 2.10?

  Het is niet obsceen, aanstootgevend of racistisch. Het zijn geen privégegevens en er wordt al helemaal niet overgehaald tot andere websites...

  Kunt u toelichting geven?

  ---

  En verder...

  Vind de website erg goed in gebruik en hoop dat ik er mijn ware liefde zal vinden, genoeg keuze dus zal mijn tijd er voor nemen.

  Vriendelijke groet,
  PGU

  PGU (55) 22 juni 2019
 • Hero (40)
  100 procent echt 18 reacties

  Zeer goede site met veel profielen van mooie vrouwen, tevens in mijn buurt.
  Enige jammere vind ik dat je moet betalen voor diamanten als je van de extra opties gebruik wilt maken zoals foto's sturen. Dit kan je overigens ook makkelijk omzeilen door extra foto's op je profiel te plaatsen.

  Hero (40) 15 april 2019
 • Bastiaan (27)
  Hearts mail 2 reacties

  Ik kreeg vanochtend een e-mail in mijn inbox over Hearts dus dacht maar even proberen, de mail zag er goed uit dus wie weet. Dit is de e-mail.

  Ben je nog single? Op zoek naar een nieuwe liefde? Zoekend naar nieuwe vriendschappen? Eventueel wat spanning in je leven?

  Bij Hearts weten we welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date, serieuze relatie of nieuwe vrienden maken. Bij Hearts kan het allemaal.

  Registreer je nu snel gratis op Hearts.nl, de nummer 1 datingsite van de Benelux, recent vernieuwd met meer opties en duizenden actieve leden in jouw buurt!

  Bastiaan (27) 2 april 2019
 • Maarten (21)
  Geen tijdverspilling 1 reactie

  Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. klinkt heel leuk, totdat je merkt dat je €20 mag betalen om berichten te versturen.
  de profielen zijn in ieder geval wel 100% echt want een mevrouw vroeg om mijn telefoonnummer, een nep profiel vraagt hier nooit om want tja die moeten op de site blijven dus heb er wel een goed gevoel bij gekregen.
  heb zelf niet betaald want heb mijn loon nog niet helaas maar zal binnenkort betalen en dan zal nog een keer een review schrijven.

  Maarten (21) 14 januari 2019
 • Jelle (46)
  Hearts tegenvaller 0 reacties

  Hearts staat heel erg hoog op de lijst met de beste dating websites van heel Nederland en hier had ik op gekeken voordat ik op een site mijn account wou aanmaken. Mede door deze lijst en die beoordelingen heb ik ook voor de website Hearts gekozen. Het gevolg hiervan was alleen helaas dat het in mijn ogen een behoorlijke tegenvaller bleek te zijn.

  Het is een goede site, het is niet duur, maar het heeft in mijn ogen niet net even dat extra beetje wat een site wel zou moeten hebben als je bij de beste van het land zou horen. Misschien is dat mijn kritische oog die hier moeilijk zit te doen of misschien is het gewoon een puntje van kritiek waar de makers van de site wat mee kunnen om het toch nog even next level te krijgen.

  Jelle (46) 28 december 2018
 • Imre (43)
  Hearts negatieve ervaring 1 reactie

  Heel veel mensen hebben negatieve ervaringen met websites als Hearts, maar meestal met het gebruik van datingwebsites over het algemeen.
  Mijn ervaring hiermee is helemaal niet negatief, het is juist positief. Ik heb hier hele leuke mannen leren kennen en ik ben zelfs al met twee van deze mannen op een echte date geweest.
  Met één van hen was een vervolg waardig en de ander niet, maar dat geeft niet want ik heb het in ieder geval geprobeerd.
  Ik heb niet het idee dat ik ooit met iemand heb gesproken waarbij diegene niet echt was wie hij zei, maar met zekerheid kan ik dat natuurlijk nooit zeggen.
  Dat blijft altijd een gok in de duisternis. Ik hoop wel van harte dat de man met wie ik aan het daten ben zo leuk blijft en dat dat daar iets moois uit op zla bloeien.

  Imre (43) 26 december 2018
 • Jeff (58)
  Hearts goede site niet perse betalen 1 reactie

  Wat ik echt heel goed vind aan deze website is dat je niet perse hoeft te betalen. Je kunt hier ook heel goed vertoeven zonder dat het je (al te veel) geld gaat kosten. Je krijgt hier per dag 3 dingen waardoor je andere mensen toch kunt laten weten dat je geïnteresseerd in ze bent zonder dat je hier je geld in gooit, dus ook voor mensen die niet al te veel geld hebben of hun geld hier gewoon niet aan willen uitgeven kunnen hier wel goed online zijn en toch in contact komen met andere mensen.

  En wat heel goed aan deze website is, is dat het een hele grote en bekende site is. Er zitten ontzettend veel mensen op deze site, van heel veel verschillende leeftijden. Dus het maakt helemaal niet zo veel uit hoe oud je bent hier, er zitten mensen van begin 30 maar ook genoeg oudere mensen van mijn leeftijd. Ik vind dat altijd wel leuk omdat je zo met heel veel v erschillende mensen van verschillende leeftijden in contact kunt komen als je dit graag wilt.

  Jeff (58) 16 december 2018