Hearts
8,1

224 reviews

De datingwebsite voor iedereen.

Bij Hearts weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Hearts kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Cijfer en gebruikersgemak

Hearts krijgt van ons een 8,1 omdat de transparantheid en betrouwbaarheid van de website zeer goed is. Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. Daarbij heeft Hearts veel leden en zijn er altijd veel mensen online om mee te chatten.

Prijzenlijst Hearts

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hearts? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (224)

 • jack (45)
  oplichtig 0 reacties

  hallo met jack ik zit nu op de site Hearts waardeloos honderd procent nep krijg berichten van vrouwen maar als ik reageer krijg ik geen reactie van die vrouwen en krijg ik wel reactie terug is het allemaal onzinnige praat en neem je contact op met de mensen van deze site krijg ik te horen dat ze mij van de site willen gooien als ik vraag zijn het fictieve profielen op hun site

  jack (45) 25 november 2021
 • Dbj141180 (40)
  Pas op 0 reacties

  Deze site is bezeikte boel. Denk je een VIP abonnement aan te schaffen dat je dan alles kan, het heet niet voor niks VIP. Kan je gewon geen foto's door sturen. Sterker nog je wordt op dubbelen kosten gejaagd door dat je daar extra voor moet betalen. Dus door dat deze site niet echt te vertrouwen leek heb ik een on herkenbare foto er op gezet. En daar ben ik blij om. Want ik heb gelijk gekregen deze site is totaal niet te vertrouwen. En ik dacht eerst dat dit een site was voor de spannende dates. Want daar zocht ik op. En daar stond hij tussen in. Maar je mag geen spannende foto's plaatsen en er zijn geen spannende details wat je kan in vullen. Nou goed dan een serieuze datingsite. Ook geen probleem. Maar wel vreemd dan dat ik bijna alleen maar berichten krijg van vrouwen die ver weg van mij wonen. Niet echt logisch voor een serieuze relaties. En alle vrouwen vragen vrij snel om een foto door te sturen. Nou zou je zeggen dat als je ze een alternatief geeft waar je dat wel kan en als je ze netjes uit legt dat je via deze site geen foto's kan doorsturen. Dan wordt je uitgemaakt voor een faker. Dat slaat dus echt helemaal nergens op. Dus ik raad iedereen aan hier nooit geld aan uit te geven en hier nooit een profiel aan te maken. Een grote fakers bende. Een grote oplichters bende ze hebben maar 1 doel de niet fakers afpersen van veel geld. Dus zo veel mogelijk geld uit te laten geven.

  Dbj141180 (40) 5 juni 2021
 • Bjorn (44)
  Hearts dating 0 reacties

  Ik zit op Hearts dating in de hoop dat ik hier een leuke vrouw tegen kom. Maar het probleem waar ik wat tegen aan loop is dat het niet echt vrouwen van mijn leeftijd zijn die hier op zitten, de meeste vrouwen hier zijn te jong voor mij en dan houdt het contact al snel op. Dat is even leuk voor beide partijen maar serieus zal het in dat geval nooit worden helaas.

  Bjorn (44) 9 februari 2020
 • Lars (49)
  Hearts datingsite 0 reacties

  Ik zit nu al jaar en dag op de datingsite Hearts, na eerst tijdenlang op een andere site te hebben gezeten. En toen ik op Hearts kwam ging er werkelijk een hele nieuwe wereld voor mij open en zag ik hoe het dus ook kan gaan op datingsites en dat je er werkelijk wat aan kunt hebben en er niet alleen maar voor het online gebabbel op kunt zitten. Op de eerste website waar ik op zat sprak ik namelijk alleen maar de mensen online en dat lijkt me niet bepaald de bedoeling van een datingsite. Sinds ik hier zit heb ik ook al dates in levende lijve gehad en dat is wat ik wil en waarvoor ik mij ook heb aangemeld. Hearts scoort in mijn ogen dus heel goed in potentie.

  Lars (49) 31 januari 2020
 • Paulien (53)
  Hearts en Hearst 0 reacties

  Ik heb nog een leuke anekdote over Hearts, die gaat namelijk als volgt.
  Ik was al een poos single en had het net met mijn vriendinnen er over gehad dat ik wel weer toe ben aan een leuke man in mijn leven toen ik bij toeval op Hearts terecht kwam.
  Ik was namelijk op zoek naar Hearst op mijn computer en maakte per toeval een type fout in de link en zo kwam ik op de website van hearts terecht.
  Voor mijn gevoel heeft dit zo moeten zijn en ik heb meteen een account aangemaakt.
  Dit is nu ruim een maand geleden en ik zit er nog steeds een paar keer per week op.

  Paulien (53) 1 januari 2020
 • Nick (40)
  Hearts nep of niet 0 reacties

  Ik dacht altijd dat alle dating websites nep en oplichterij waren, dat beeld had ik er nu eenmaal van.
  Wist ik veel dat het in de loop der jaren een van de belangrijkste dingen in het dating wereldje was geworden.
  In die tijd had ik een relatie dus toen had ik het niet nodig.
  Nu mijn relatie op de klippen is gelopen heb ik me toch aan een site gewaagd en ik kom bij deze terug op mijn vooroordeel.
  Ik denk niet meer dat alles nep is en ik vind het ook geen oplichterij meer, ik vind het juist mooi en ben blij met alle nieuwe contacten die ik hier heb kunnen leggen.

  Nick (40) 26 december 2019
 • Luuk (42)
  Klant op Hearts 0 reacties

  Ik ben wel al ruim een jaar klant op de website Hearts en ik heb mijn toekomstige bruid hier nog steeds niet ontmoet.
  Maar dat betekent niet dat ik hier niet tevreden over ben, want ik heb wel al met vier verschillende vrouwen gedate die ik hier ontmoet hebt.
  De dates zijn alleen helaas op niets uit gelopen maar daar kan de site niets aan doen.
  Je kunt hier dus wel degelijk veel mensen ontmoeten en ook echt met hen afspreken en op date gaan.

  Luuk (42) 12 december 2019
 • Niek (25)
  Hearts klacht 0 reacties

  Ik heb een klacht over Hearts en die zie ik hier niet veel, maar ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die hier op deze manier over denkt. Ik ben benieuwd of er na deze review meer mensen zijn die zich bij mij aansluiten over dit onderwerp.
  En dat onderwerp is geld betalen. Ik ben een 25 jarige student die op kamers woont en alles zelf moet betalen, dan denken websites als Hearts toch niet werkelijk dat ik ook nog even minimaal 25 euro per maand over heb voor een lidmaatschap op zoiets. En dan ben je er nog niet eens, want wil je foto's sturen of iets dergelijks dan kost dat je er nog weer extra geld overheen. Maar dan nog, waarom zou je geld moeten betalen om op een website een beetje te kunnen chatten, op facebook (of eerder hyves of msn) kostte het toch ook geen geld, waarom moeten ze hier dan ineens wel allemaal geld voor hebben. Als je geld over hebt is dat niet eens zo'n ramp, maar mensen zoals ik, hebben dat geld echt niet even ergens liggen.

  Niek (25) 30 juli 2019
 • Jelle (46)
  Geen nepleden 2 reacties

  Van alle dating websites waar ik op heb gezeten is hearts volgens mij de enige zonder nepleden.
  Dat os voor mijnwet een heel groot voordeel en ook belangrijk vind ik want als een dating website nepleden heeft dan vraag ik me altijd meteen af wat er daar nog meer niet helemaal gaat zoals het hoort.
  Bij hearts heb ik dit rare voorgevoel niet en dat is best uitzonderlijk, nu is hearts natuurlijk ook een hele grote dating website en hebben zij helemaal geen nepleden nodig maar toch.
  Ik vind het voor de verandering wel een keer fijn dat alles er gewoon eerlijk aan toe gaat, zoals het eigenlijk gewoon hoort.
  Ik hoop dat andere dating websites hier ook een voorbeeld aan zullen nemen.

  Jelle (46) 30 juni 2019
 • PGU (55)
  Hearts voorwaarden 1 reactie

  Goededag,

  In de algemene voorwaarden van jullie website staat dit genoemd onder artikel 2.10

  -----
  2.10 Het is niet toegestaan obscene, aanstootgevende of racistische uitspraken op het profiel te plaatsen. Ook accepteren wij geen prive gegevens als zijnde e-mailadressen, telefoonnummers en dergelijke. Tevens is het plaatsen van teksten met doel het overhalen tot het registreren op andere websites/programma's en dergelijke verboden. Bij het invullen van de velden "overmij" en "geïnteresseerd in" zal eerst een keuring worden gedaan alvorens het wordt getoond op het desbetreffende profiel.
  ----

  De wijziging die ik probeer aan te brengen in mijn 'over mij'-tekst op mijn profiel is afgekeurd.
  Blijkbaar zou het in strijd zijn met bovenstaande artikel.

  Ik wilde in mijn 'Over mij'-tekst er melding van maken dat ik alleen een VIP-abo heb en geen Diamanten-abo heb en geen foto's kan sturen.
  Ik word regelmatig via de berichten die ik ontvang op de website gevraagd om foto's te sturen.

  Maar hoe zit dat dan? Waarom wordt mijn toevoeging gezien als tegen artikel 2.10?

  Het is niet obsceen, aanstootgevend of racistisch. Het zijn geen privégegevens en er wordt al helemaal niet overgehaald tot andere websites...

  Kunt u toelichting geven?

  ---

  En verder...

  Vind de website erg goed in gebruik en hoop dat ik er mijn ware liefde zal vinden, genoeg keuze dus zal mijn tijd er voor nemen.

  Vriendelijke groet,
  PGU

  PGU (55) 22 juni 2019
 • Hero (40)
  100 procent echt 18 reacties

  Zeer goede site met veel profielen van mooie vrouwen, tevens in mijn buurt.
  Enige jammere vind ik dat je moet betalen voor diamanten als je van de extra opties gebruik wilt maken zoals foto's sturen. Dit kan je overigens ook makkelijk omzeilen door extra foto's op je profiel te plaatsen.

  Hero (40) 15 april 2019
 • Bastiaan (27)
  Hearts mail 2 reacties

  Ik kreeg vanochtend een e-mail in mijn inbox over Hearts dus dacht maar even proberen, de mail zag er goed uit dus wie weet. Dit is de e-mail.

  Ben je nog single? Op zoek naar een nieuwe liefde? Zoekend naar nieuwe vriendschappen? Eventueel wat spanning in je leven?

  Bij Hearts weten we welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date, serieuze relatie of nieuwe vrienden maken. Bij Hearts kan het allemaal.

  Registreer je nu snel gratis op Hearts.nl, de nummer 1 datingsite van de Benelux, recent vernieuwd met meer opties en duizenden actieve leden in jouw buurt!

  Bastiaan (27) 2 april 2019
 • Maarten (21)
  Geen tijdverspilling 1 reactie

  Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. klinkt heel leuk, totdat je merkt dat je €20 mag betalen om berichten te versturen.
  de profielen zijn in ieder geval wel 100% echt want een mevrouw vroeg om mijn telefoonnummer, een nep profiel vraagt hier nooit om want tja die moeten op de site blijven dus heb er wel een goed gevoel bij gekregen.
  heb zelf niet betaald want heb mijn loon nog niet helaas maar zal binnenkort betalen en dan zal nog een keer een review schrijven.

  Maarten (21) 14 januari 2019
 • Jelle (46)
  Hearts tegenvaller 0 reacties

  Hearts staat heel erg hoog op de lijst met de beste dating websites van heel Nederland en hier had ik op gekeken voordat ik op een site mijn account wou aanmaken. Mede door deze lijst en die beoordelingen heb ik ook voor de website Hearts gekozen. Het gevolg hiervan was alleen helaas dat het in mijn ogen een behoorlijke tegenvaller bleek te zijn.

  Het is een goede site, het is niet duur, maar het heeft in mijn ogen niet net even dat extra beetje wat een site wel zou moeten hebben als je bij de beste van het land zou horen. Misschien is dat mijn kritische oog die hier moeilijk zit te doen of misschien is het gewoon een puntje van kritiek waar de makers van de site wat mee kunnen om het toch nog even next level te krijgen.

  Jelle (46) 28 december 2018
 • Imre (43)
  Hearts negatieve ervaring 1 reactie

  Heel veel mensen hebben negatieve ervaringen met websites als Hearts, maar meestal met het gebruik van datingwebsites over het algemeen.
  Mijn ervaring hiermee is helemaal niet negatief, het is juist positief. Ik heb hier hele leuke mannen leren kennen en ik ben zelfs al met twee van deze mannen op een echte date geweest.
  Met één van hen was een vervolg waardig en de ander niet, maar dat geeft niet want ik heb het in ieder geval geprobeerd.
  Ik heb niet het idee dat ik ooit met iemand heb gesproken waarbij diegene niet echt was wie hij zei, maar met zekerheid kan ik dat natuurlijk nooit zeggen.
  Dat blijft altijd een gok in de duisternis. Ik hoop wel van harte dat de man met wie ik aan het daten ben zo leuk blijft en dat dat daar iets moois uit op zla bloeien.

  Imre (43) 26 december 2018
 • Jeff (58)
  Hearts goede site niet perse betalen 1 reactie

  Wat ik echt heel goed vind aan deze website is dat je niet perse hoeft te betalen. Je kunt hier ook heel goed vertoeven zonder dat het je (al te veel) geld gaat kosten. Je krijgt hier per dag 3 dingen waardoor je andere mensen toch kunt laten weten dat je geïnteresseerd in ze bent zonder dat je hier je geld in gooit, dus ook voor mensen die niet al te veel geld hebben of hun geld hier gewoon niet aan willen uitgeven kunnen hier wel goed online zijn en toch in contact komen met andere mensen.

  En wat heel goed aan deze website is, is dat het een hele grote en bekende site is. Er zitten ontzettend veel mensen op deze site, van heel veel verschillende leeftijden. Dus het maakt helemaal niet zo veel uit hoe oud je bent hier, er zitten mensen van begin 30 maar ook genoeg oudere mensen van mijn leeftijd. Ik vind dat altijd wel leuk omdat je zo met heel veel v erschillende mensen van verschillende leeftijden in contact kunt komen als je dit graag wilt.

  Jeff (58) 16 december 2018
 • Maurice (36)
  Ik heb hierover een klacht 2 reacties

  Ik had de hele tijd vrouwen die alleen maar wilden chatten en vrij snel daten. Ik had alleen standaard abonnement dus ik wilde ze met alle goede wil van de wereld verwijzen naar badoo. Nu zat er iemand tussen, die haar zin niet kreeg en mij aangaf dat ik aan het adverteren was. Ik wilde namelijk niet zo snel daten als mevrouw voor ogen had. Toen ben ik meteen verwijderd. Ik had niet eens de bedoeling van adverteren maar meer verwijzen maar oke, een concurrent site. Maar nu ben ik ineens zonder account.
  Ik wilde overigens ook graag afspreken, maar niet binnen 3 dagen, wat chatten vooraf lijkt me niet zo raar toch? Werd er een beetje moe van. Voor de rest was ik wel tevreden over de dienst, des te spijtiger ook dat ik verwijderd ben voor adverteren. Ga de klantenservice maar eens mailen of ik er misschien toch weer op mag.

  Maurice (36) 13 december 2018
 • carnica (60)
  dhr 1 reactie

  Haerts .nl moeten ze gelijk van internet afhalen en vervolgen door justitie allemaal nep vrouwen ik heb het allemaal uitgetest ik kom kinderen tegen van 14 16 en 17 jarigen die hier gewoon met een fotootje opstaan schandalig en ga morgen gelijk mijn geld terug vragen eens kijken of ze dit durven te plaatsen

  carnica (60) 7 december 2018
 • Rene (28)
  Leden met kroontje zijn goed 1 reactie

  Geweldige datingsite zonder teveel poespas. Veel vrouwen die vrij snel reageren op je profiel na registratie. Ik kreeg mijn mail overigens wel in mijn spambox, iets om op te letten. Een grote aanrader, zeker omdat ik hier mijn nieuwe vriendin heb ontmoet 2 maanden geleden.
  Tip: bericht alleen de mensen met een kroontje voor hun naam. Overige leden kunnen niet chatten omdat ze niet hebben betaald. Mijn inziens moet je deze leden niet serieus nemen. Sommige proberen jou in hun toplijst te zetten waardoor jij een geautomatiseerd berichtje krijgt in de hoop dat je prive gegevens stuurt denk ik, want zelf kunnen ze niks.

  Rene (28) 5 december 2018
 • Jan (33)
  Geld terug 1 reactie

  Hearts heeft vrij snel mijn geld terug betaald toen ik een uur na betaling toch twijfels kreeg en mijn account had opgezegd. In principe staat er in de voorwaarden dat geld retour geen optie is maar je hebt wel degelijk recht op een 14 dagen bedenktijd als het gaat om een online aankoop. Dit gaf de klantenservice ook toe en na enkele dagen had ik mijn geld weer. Had het om eerlijk te zijn niet verwacht maar chapeau. Wie weet probeer ik het in de toekomst nog een keer, kwam er echter vrij snel achter dat online daten niet iets voor mij is. Hier kan Hearts verder weinig aan doen.

  Jan (33) 30 november 2018
 • Wim Harms (51)
  Goede datingsite Hearts 0 reacties

  Goede datingsite, snap niet dat hij hier op de 9e plek staat. Verdiend wel wat hoger in mijn ogen. Met alle respect voor secondlove maar zulk soort websites horen hier niet boven te staan. Dat zijn enkel relatiebrekers. Ik heb 3 maanden terug mijn nieuwe vriend op Hearts gevonden en raadt deze site zeker aan.

  Wim Harms (51) 23 november 2018
 • Uierlover (37)
  voor snelle dates 0 reacties

  Ik ben ook overgehaald door een vriend van me die zei dat Hearts een goede plek was om te daten, na deze reviews te hebben gelezen moest ik ook wel overstag gaan. Dit heeft zich uiteindelijk beloond in wat leuke chats en enkele ontmoetingen met vrouwen. Vind het wel gek dat er ook leden op zitten die geen kroontje voor hun naam hebben, dan registreer je je dus op een datingsite maar je wilt niet met mensen chatten? Deze leden kan je dus ook beter negeren (zelf geen gesprek beginnen), want de kans op een reactie is gering. Of je moet ze al prive gegevens sturen maar dat is niet handig als je iemand niet kent.
  Maar voor mensen die snel een date willen, dit is de plek.

  www.hearts.nl

  Uierlover (37) 15 november 2018
 • Hans (30)
  Geen neppers en goede service 0 reacties

  Oprecht een van de betere datingsites van dit moment. De enige met meer actieve leden is Badoo maar deze is gratis en hierdoor heel makkelijk te gebruiken door neppers. Hearts valt in de categorie waar je betaald maar waar een goede service is en daardoor amper nep leden te vinden zijn. Ik betaal graag voor wat service en meer kans op een date, ben eerder vaak opgelicht op datingsites dus voel me hier wel op mijn plek. Het feit dat je eenmalig betaald voor een pakket en hiermee onbeperkt kan chatten is ook heel fijn.
  Sinds ik een nieuwe vriendin heb door Hearts, wil ik dit toch graag laten blijken door een review te schrijven over deze datingiste. Hopelijk hebben jullie er iets aan.

  Hans (30) 15 november 2018
 • Wessels (28)
  Snel eenvoudig en veel dates 0 reacties

  De datingsite is eenvoudig en snel te gebruiken. Na betaling krijg je meteen je premium toegereikt dus vanaf daar kan je onbeperkt chatten met andere leden. Veel beter kan niet lijkt me, nou ja, gratis dan haha. Maar nee, het pakket dat je koopt is het bedrag zeker waard want je betaald ook voor de service en het feit dat ze nep leden filteren van de website. Snap echter dat dit een persoonlijke mening is. Ik ben momenteel bezig aan mijn tweede lidmaatschap van een maand omdat mijn eerste maand soepel verliep met enkele ontmoetingen en leuke gesprekken. Ik denk dat er weinig mensen negatief kunnen zijn over Hearts, zoals ik de overige reviews lees komt deze voorspelling wel redelijk uit.

  Wessels (28) 9 november 2018
 • Tom Titom (28)
  Prima datingsite 0 reacties

  Hearts is een prima datingsite waarbij ik in een tijdsbestek van 3 maanden meer dan 5 dates heb gehad en ontelbaar veel chats, zelfs nu nog. Heb hierom mijn lidmaatschap verlengd, onbeperkt chatten voor 50 euro 3 maanden is ook niet duur vind ik zelf. Mijn Hearts profiel heet Tom33 dus als je een leuke dame bent? Zoek me maar op!

  Tom Titom (28) 7 november 2018