• Theo (57)
  Hearts echt of nep 2 reacties

  Al die rare waarschuwingen die je tegenwoordig hoort over online daten en of de profielen wel echt zijn of dat ze nep zijn vind ik maar onzin. Natuurlijk ben ik echt denk ik dan, anders heb je jezelf er toch alleen maar mee. Ik kan wel een nep profiel aanmaken met foto's van iemand van in de twintig, maar wanneer ik dan met diegene in het echt afspreek dan heb ik toch zelf een probleem omdat ik er dan ineens heel anders uit zie?! En het lijkt me toch ook niet meer dan logisch dat anderen dit op precies dezelfde manier relativeren en als dat niet zo is, dan zijn ze volgens mij gewoon heel erg dom bezig. Waarschijnlijk worden dat soort dingen ook best wel een beetje van bovenaf in de gaten gehouden.

  Al met al maak ik me hier dus totaal niet druk om en ik vind echt dat andere mensen zich hier ook niet druk om zouden moeten maken want je kunt er toch niets aan doen denk ik. Als het gebeurt dan gebeurt het natuurlijk, je hebt er altijd gekken bij die het wel zouden doen en dat kun je toch niet tegen houden. Maar zoals ik al zij is de keuring hier best streng en worden zelfs sommige foto's verwijderd omdat je er dan met meerdere personen op staat en dan is het niet duidelijk wie jij bent (dit gebeurde mij namelijk een keer), dus wat dat betreft kun je echt niet achterwege houden wie jij zelf bent en komt dat volgens mij dus allemaal wel goed hier.

  Bezoek Hearts

  Theo (57) 2 mei 2018
  • (42)

   Aan de ene kant ben ik het helemaal met je eens, maar aan de andere kant vind ik dit ook wel weer lastig. Ik ben namelijk wel echt wie ik zeg dat ik ben en ik geef me hier met ziel en zaligheid bloot in de hoop dat ik iemand vind die mij net zo leuk vindt als dat ik hem leuk vind en die dan ook zijn leven verder met mij wil delen. Als diegene dan wel nep is en dus niet is wie hij zegt dat hij is, kan hij mij hier wel heel erg mee kwetsen. Dus misschien moet je je, zoals jij aangeeft, hier wel niet te druk om maken, maar dat is voor mensen als ik best wel moeilijk. Als je al meerdere keren gekwetst bent in het leven, dan leer je wel om wat meer beschermend naar jezelf te zijn en je overal niet maar in het diepe te gooien met het idee van 'ik zie wel hoe het loopt'. Misschien is het levenservaring of misschien de leeftijd ik weet het niet, maar ik heb hier heel veel moeite mee. Maar zoals ik al zei, ik ben het ergens wel met je eens hoor en dat je ook gewoon moet geloven in de goedheid van de mens, maar helaas zijn er ook genoeg mensen die hier misbruik van maken. Ik hoop dat dat op Hearts niet het geval is.

   Nicoll (42) 2 mei 2018
  • (62)

   Hiervoor word ik ook heel vaak gewaarschuwd door mijn kinderen, zij weten namelijk dat ik op online datingsites zit. Zij zijn zelfs de reden dat ik me hier heb aangemeld, want zij kwamen met het idee. Hier ben ik ze nog steeds dankbaar voor en ik heb het ontzettend naar mijn zin op Hearts. Ik ontmoet zo veel leuke mensen, jong en oud dat maakt niet uit. Met de één maak je gewoon een praatje en met de ander kijk je op hoger niveau of jullie verder ook goed bij elkaar passen en wanneer dit goed gaat heb ik zelfs al een paar keer met een vrouw gebeld en één keer met iemand in het echt afgesproken.

   Ik ben op deze site in ieder geval nog nooit voor de gek gehouden en iedere keer was degene met wie ik sprak gewoon echt en had die dus geen nep foto's van andere mensen gebruikt. Dat van die keuring waarover jij het had Theo dat wist ik niet, maar dat vind ik wel heel erg goed. Ik denk dat je op deze manier heel veel mensen die niet echt zijn er zo wel tussen uit kunt plukken. Ik snap ook echt niet waarom mensen een nep profiel zouden aanmaken, want als je met diegene afspreekt dan komen ze er uiteindelijk toch wel achter wie je echt bent en dan heeft het allemaal geen enkele zin gehad.

   Bert (62) 2 mei 2018
  • (45)

   Een dating site met een streng regime. Als je niet koopt en veel diamanten spendeert aan nep profielen dan kom je automatisch op een zwarte lijst te staan. En als je nog eens op onderzoek gaat naar verschillende opdringerige dames die alleen maar foto's van je willen hebben, om vervolgens niets meer van zich te laten horen krijg je meteen een vieze smaak in je mond. Wanneer je deze zogenaamde onschuldige dames middels een vraagstelling aan de tand voelt dan voelen ze zich bedreigd en maken meteen melding. Ik heb sterk het gevoel gekregen dat de vrouwelijke scouts van Hearts druk aan het werk zijn om een gevoel van valse warmte bij de klant te creëren. Wanneer de credits op beginnen te raken en er niets meer te halen valt dan is deze warmte snel omgeslagen naar een ijskoude douche. Je kunt beter naar de sauna gaan en daar je geld uitgeven en wanneer je die koude dompelbad ziet, dan bepaal je zelf of je erin springt ipv erin geduwd worden.

   Mvgr

   Ex-Hearts klant.

   7 dagen Hearts (45) 9 december 2018


Meer informatie en reviews over Hearts