Hearts
8,1

228 reviews

De datingwebsite voor iedereen.

Bij Hearts weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Hearts kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Cijfer en gebruikersgemak

Hearts krijgt van ons een 8,1 omdat de transparantheid en betrouwbaarheid van de website zeer goed is. Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. Daarbij heeft Hearts veel leden en zijn er altijd veel mensen online om mee te chatten.

Prijzenlijst Hearts

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hearts? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (228)

 • Jordie (41)
  compliment aan hearts 0 reacties

  Deze website stijgt de pan uit en is naar mijn mening de grootste en beste. Nu check ik natuurlijk niet alle websites maar beter dan dit kan ik me niet indenken. De website is overzichtelijk, transparant, leuke pakketten, gratis berichten per dag en er is veel te beleven op Hearts.nl
  Er is geen enkele website waar ik op heb gezeten de afgelopen jaren die deze punten ook allemaal goed hadden. Dus bij deze een compliment aan Hearts.nl. Keep up the good work.

  Jordie (41) 15 maart 2015
 • Ilse (28)
  veel vieze mannen 0 reacties

  Zitten wel erg veel mannen hier die alleen hun lul tonen. Om moedeloos van te worden! Wil jij sex? Heb je een hoog libido? Al lang geen sex gehad? Please.... waar is het fatsoen gebleven?

  Ilse (28) 12 maart 2015
 • henk (41)
  hearts mijn favoriete website 0 reacties

  mijn favoriete website. Ik heb al op websites gezeten als lexa pepper noem ze maar op. hearts wint op alle fronten. Ziet er beter uit, werkt sneller en makkelijker, goedkopere pakketten enzovoort. Qua leden ook veel meer actieve leden. Ik ben dus erg blij met mijn lidmaatschap van 3 maanden.

  gr henk

  henk (41) 12 maart 2015
 • Clasie (42)
  beste website 2015 0 reacties

  Dit is de website van 2015.

  Ik probeer kritisch te kijken naar de gehele website maar ik ben erg goed geholpen, heb er wat leuke dates aan over gehouden..... ik kan er niets negatiefs over zeggen. O ja 1 minpuntje is dat je oude gesprekken nergens terug kunt vinden. Maar daar heb je totaal geen hinder van.

  Clasie (42) 9 maart 2015
 • Harmstra (33)
  perfecte datingsite 0 reacties

  Fijne website om mee te werken en helemaal top dat je elke dag wat gratis berichten krijgt. Onbeperkt berichten account kopen voor een week is ook mogelijk. De perfecte datingsite voor mij.

  Harmstra (33) 9 maart 2015
 • anoniem (26)
  Hearts nl werkt goed 0 reacties

  weinig te vinden over deze website.
  me 2 dagen geleden aangemeld en heb er allerminst spijt van.
  ben op dit moment met een leuke vrouw aan het chatten. ik heb onderhand haar nummer ook al. gaat de goede kant op.

  anoniem (26) 8 maart 2015
 • Harm (41)
  professionele website 0 reacties

  Ik denk de meest professionele website die ik ken. Erg gebruiksvriendelijk en is erg fijn om mee te werken.

  Groetjes Harm

  Harm (41) 8 maart 2015
 • crazyman (27)
  toppie website Hearts nl 0 reacties

  Deze website staat op dit moment nog nergens op internet want ik heb er naar gezocht voor de reviews. Helemaal niks te vinden behalve muilkorf die me net voor was op deze website. Dit betekent eigenlijk dat er geen negatieve reviews voor deze website zijn.
  Ik heb me 3 weken geleden aangemeld en zit er nog steeds op omdat er elke dag zoveel nieuwe meiden op komen. Althans ik kom de zoekpagina niet door en zie telkens weer wat nieuw leuks. In de 3 weken tijd toch al wel veel echt contact gehad met de vrouwtjes. Wat muilkorf ook zegt, super dat je 3 keer een gratis bericht krijgt echter heb ik daar natuurlijk niet genoeg aan met al die vrouwtjes waar ik op kick.

  Als tip zal ik de nieuwe leden mee willen geven dat ze meteen een maand abonnement kopen, als ik had geweten dat de website zo goed was had ik ook niet eerst een week pakket gekocht. Die is relatief een stuk duurder namelijk.
  Tip 2, als je helemaal gek wilt doen moet je jezelf bovenaan de pagina zetten. Spotlight heet dat dacht ik. Dan krijg je me toch een aandacht :P maar dan moet je wel een avondje niks te doen hebben anders word je gek.

  crazyman (27) 7 maart 2015
 • muilkorf (37)
  fijne website hearts 0 reacties

  Fijn dat je 3 keer per dag gratis berichten krijgt. 2 week geleden geleden me hier aangemeld en heb er zeker geen spijt van!

  muilkorf (37) 7 maart 2015