• crazyman (27)
  toppie website Hearts nl 0 reacties

  Deze website staat op dit moment nog nergens op internet want ik heb er naar gezocht voor de reviews. Helemaal niks te vinden behalve muilkorf die me net voor was op deze website. Dit betekent eigenlijk dat er geen negatieve reviews voor deze website zijn.
  Ik heb me 3 weken geleden aangemeld en zit er nog steeds op omdat er elke dag zoveel nieuwe meiden op komen. Althans ik kom de zoekpagina niet door en zie telkens weer wat nieuw leuks. In de 3 weken tijd toch al wel veel echt contact gehad met de vrouwtjes. Wat muilkorf ook zegt, super dat je 3 keer een gratis bericht krijgt echter heb ik daar natuurlijk niet genoeg aan met al die vrouwtjes waar ik op kick.

  Als tip zal ik de nieuwe leden mee willen geven dat ze meteen een maand abonnement kopen, als ik had geweten dat de website zo goed was had ik ook niet eerst een week pakket gekocht. Die is relatief een stuk duurder namelijk.
  Tip 2, als je helemaal gek wilt doen moet je jezelf bovenaan de pagina zetten. Spotlight heet dat dacht ik. Dan krijg je me toch een aandacht :P maar dan moet je wel een avondje niks te doen hebben anders word je gek.

  Bezoek Hearts

  crazyman (27) 7 maart 2015


Meer informatie en reviews over Hearts