Hearts
8,1

218 reviews

De datingwebsite voor iedereen.

Bij Hearts weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Hearts kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Cijfer en gebruikersgemak

Hearts krijgt van ons een 8,1 omdat de transparantheid en betrouwbaarheid van de website zeer goed is. Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. Daarbij heeft Hearts veel leden en zijn er altijd veel mensen online om mee te chatten.

Prijzenlijst Hearts

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hearts? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 8.680 keer bezocht.

Reviews ( 218 )

 • Belledekat (35)
  Hearts werkt heel goed 0 reacties

  Ik zit nu 2 maanden op de datingwebsite Hearts en het is elke dag weer leuk. Het valt op dat de website elke dag drukker en drukker wordt waardoor je de hele dag leuke mensen kunt aanspreken enzovoort. Een gesprek is snel gemaakt en veel mensen chatten ook daadwerkelijk terug!

  Belledekat (35) 30 augustus 2015
 • Bart Engels (54)
  Hearts is een aanrader 0 reacties

  In een lange relatie komt er mijn inziens altijd een soort van sleur. Na mate de tijd vordert gaat het intieme er ook een beetje af, vanzelfsprekend ga je dat dan elders zoeken. Aangemeld op Hearts.nl en in no-time had ik al leuke gesprekken met andere vrouwen die eigenlijk met hetzelfde probleem zaten. Het is zeker een aanrader.

  Bart Engels (54) 21 augustus 2015
 • Floris (27)
  Hearts top categorie met gratis ber... 0 reacties

  Hearts is een dating website die behoort tot de top. Daarnaast krijgt ieder lid elke dag gratis berichten. Top dus!

  Floris (27) 25 juli 2015
 • Gerard (37)
  Tevreden over Hearts 0 reacties

  Ik ben erg tevreden over mijn tijd op http://www.hearts.nl.
  Wel moet ik zeggen dat een gratis account niet veel nut heeft want je irriteert de betalende klanten alleen maar door te zeggen: ja ik antwoord binnenkort wel weer met een gratis bericht. Je moet dus wel Premium lid worden om er echt iets van te maken. Wanneer je dit doet is het een kwestie van tijd. :)

  Gerard (37) 14 juli 2015
 • Esme (34)
  Hearts is een topsite 0 reacties

  Er is weinig op Hearts.nl aan te merken. Er zijn vrijwel op elk dagdeel wel leuke mannen actief waardoor je genoeg aanspraak krijgt.

  Een klein minpuntje vind ik is dat gratis accounts ook beperkt berichten kunnen sturen waardoor deze wanhoopspogingen gaan doen door meteen hun telefoonnummer enzovoort te sturen. Zelfs accounts zonder foto... Echter, als je de gratis accounts negeert is het een topsite.

  Esme (34) 30 juni 2015
 • Harm (42)
  Hearts allemaal pluspunten 0 reacties

  Hearts is naar mijn mening 1 van de compleetste dating sites van dit moment. Het ziet er goed uit met die goudkleur en alle opties zijn aanwezig. Ook is alles erg duidelijk en heeft de website geen stilzwijgende automatische incasso. Allemaal pluspunten.
  Groetjes Harm

  Harm (42) 23 juni 2015
 • Ano (26)
  Top datingwebsite Hearts 0 reacties

  Via een kameraad te horen gekregen dat deze Hearts.nl goed werkt en dat hij er al veel leuke dames had ontmoet. Ik kan vertellen dat ik dezelfde mening heb als mijn kameraad. Hearts.nl is een top datingwebsite met enorme getalen actieve leden.

  Ano (26) 16 juni 2015
 • Joeri (34)
  Veel actieve vrouwen op hearts nl 0 reacties

  Wat me vooral opvalt op www.hearts.nl is het grote aantal actieve vrouwen op de site die daadwerkelijk een conversatie aan willen gaan. Dit is op andere datingwebsites echt wel anders, geloof me; ik kan het weten.

  Joeri (34) 11 juni 2015
 • Miranda (27)
  goed zoeken 0 reacties

  Hahaha Chanine ik ken het! Ik negeer ook veel mannen.
  De begintekst:
  hey zoek je sex? kende je die al? Ongelofeloos toch?
  Of iemand foto die zijn nummer stuurt ook altijd leuk. :P:P

  Maar als je goed zoekt zit er altijd wel wat leuks tussen.

  Miranda (27) 10 juni 2015
 • Chanine (28)
  schorum 0 reacties

  Het feit dat al dat schorum van mannen in hun eerste bericht al vragen om je telefoonnummer of zelfs hun eigen nummer open en bloot op tafel gooien zegt genoeg. Alle mannen op datingsites zijn 2e, 3e of 4e keuze en zijn zo asociaal als maar kan! Als je iedereen moet negeren die asociaal gedrag vertoond hou je maar een handvol mannen over. Jammer maar helaas.

  Chanine (28) 10 juni 2015
 • Stan (30)
  Review over Hearts 0 reacties

  Review: Hearts.nl is een datingsite waar echt honderden online mensen de hele dag online zijn en veel hiervan chatten ook terug. Moet je natuurlijk wel een foto op je profiel hebben anders denk ik dat dit percentage erg daalt. De chat werkt super nadat je een VIP pakket koopt. Anders krijg je 3 gratis berichten wat eigenlijk te weinig is maar toch handig om iemand iets te zeggen als het noodzakelijk is. Hearts.nl is voor mij een grote aanrader geweest.

  Stan (30) 7 juni 2015
 • Lianne (46)
  Veel mannen zoeken seks 0 reacties

  Wat je veel merkt op dit soort dating sites is dat veel mannen puur en alleen op zoek zijn naar seks. Het woord relatie mag je eigenlijk niet in de mond nemen want dat is wel zo raar. Veranderen de tijden dan zo of was ik eerder blind?

  Lianne (46) 4 juni 2015
 • Michiel (30)
  Datingsite Hearts nl 0 reacties

  Ik sluit me aan bij de reviews hieronder. Als je snel een leuke ontmoeting wilt realiseren moet je op Hearts zijn. Binnen een weekje heb je zo wat nieuwe mensen over de vloer.

  Michiel (30) 1 juni 2015
 • Rooie (33)
  Hearts is echt 0 reacties

  Hearts is niet nep!
  Ik moet eerlijk zijn. Voordat ik me op Hearts.nl had aangemeld was ik ook voorbarig omdat veel datingsites tegenwoordig nep accounts hebben, lees alle fora er maar op na.
  Nu ik 3 weken lid ben geweest kan ik u vertellen dat Hearts.nl echt is, alle accounts zijn van echte mensen die ook daadwerkelijk met je kennis willen maken.
  Ps. Kijk voordat jij je aanmeld op een datingsite altijd op de contactpagina of daar een KVK te vinden is. Vaak is het dan wel goed.

  Rooie (33) 28 mei 2015
 • Jasper (28)
  Hearts review 0 reacties

  Goede website sonder teveel poes pas. Wat leuke ontmoetingen gehad. Ok met een hele oude vrouw.

  Jasper (28) 20 mei 2015
 • Dirk (26)
  mooie nieuwe layout 0 reacties

  Mooie nieuwe layout. Dat goud past goed bij de website. Van al dat roze werd ik niet goed lol.

  Dirk (26) 15 mei 2015
 • Henriette (28)
  veel mensen die hun 06 geven 0 reacties

  Belachelijk hoeveel mannen meteen hun 06 nummers geven. Serieus meteen na aanmelding en ik had nog geen foto 1 man die zegt: Goh, wil je appen? 06........
  Nogmaals ik had geen foto! :P Dat ik zo gewild was wist ik niet haha

  Ik denk dat Hearts beter af is als ze die gratis berichten er uit halen. Dan heb je dat 06 gedoe niet de heletijd. Niemand geeft zo snel haar prive gegevens (lijkt me) dus snap niet dat ze het proberen.

  Henriette (28) 11 mei 2015
 • Paulien (41)
  Gemengde gevoelens 0 reacties

  Ik kijk met gemengde gevoelens terug op mijn Hearts periode van 1 maand.

  Aan de ene kant...... Er zijn massa's mensen online en daar doe je het toch uiteindelijk voor. En het meerendeel chat ook terug (niet onbelangrijk). Ook is het me gelukt om 3 ontmoetingen te hebben in deze periode.
  Aan de andere kant...... Heb ik het idee dat Hearts nog niet helemaal klaar is. Iedere week kreeg ik een mail met updates en je ziet de website ook nog telkens veranderen.

  Paulien (41) 10 mei 2015
 • Aapje (32)
  Veel lof voor Hearts 0 reacties

  Dit is mijn Hearts.nl review.

  Qua mogelijkheden en opties heeft Hearts.nl niet veel. Het voordeel hiervan is dat alles daardoor wel erg duidelijk en overzichtelijk is. Je kunt makkelijk een pakketje kopen met iDeal, hierdoor kun je onbeperkt chatten wat wel handig is natuurlijk.

  Na 3 dagen had ik al veel leuke chats gehad en had het tot een ontmoeting kunnen komen echter ben ik met koningsdag een leuke vrouw tegen het lijf gelopen. Anders weet ik zeker dat ik een leuke vriendin had gekregen door Hearts.nl. Nu Hearts.nl dus weer verwijderd maar niks minder dan lof.

  Als ik ooit weer een vriendin zoek meldt ik me 100% zeker weer aan op Hearts.nl!

  Aapje (32) 29 april 2015
 • Ronald (34)
  Positief 0 reacties

  Na deze goede reviews ook maar eens een account aan gemaakt op Hearts.nl. Mijn mening over de website is nagenoeg positief. Ik was niet meer zo van het online daten na veel slechte verhalen maar Hearts.nl verdient wat krediet vind ik. De website ziet er gelikt uit en werkt optimaal en heeft geen onnodige opties. Veel dames praten terug wat je op andere datingsites nog wel eens mist en ze gaan ook echt in op je verhaal, dit moet dus wel echt zijn. Van een date is het nog niet gekomen, zit er ook nog maar 3 dagen op. Ik zal hier nogmaals een review op zetten wanneer ik meer informatie heb.

  Ronald

  Ronald (34) 26 april 2015

Plaats een review