Hearts
8,1

228 reviews

De datingwebsite voor iedereen.

Bij Hearts weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Hearts kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Cijfer en gebruikersgemak

Hearts krijgt van ons een 8,1 omdat de transparantheid en betrouwbaarheid van de website zeer goed is. Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. Daarbij heeft Hearts veel leden en zijn er altijd veel mensen online om mee te chatten.

Prijzenlijst Hearts

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hearts? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (228)

 • Leo (27)
  Dating Hearts ervaring 0 reacties

  Ik heb me over laten halen door een kameraad om me te registreren op hearts.nl omdat hij hier wat leuke contacten vandaan had gehaald. Mijn eerste indruk van de website was goed, vrolijk, mooie vrouw op de pagina, niks op aan te merken dus. Na inschrijving was het aardig rustig, geen overspoeling zoals je op Badoo hebt. Een betaald account genomen, hierna ging het wel lopen met de aanspraken. Veel vrouwen vroegen of ik een duidelijkere foto wou versturen, dit kost diamanten waar je ook voor moet betalen. Maar als je slim bent kun je 4 extra fotos op je profiel zetten waardoor je hier onderuit kan komen. Voor de rest een prima website, veel leden. Een goed gevoel heb ik er aan over gehouden.

  Leo (27) 28 december 2015
 • Sanne (19)
  Hearts is een fijne website niets meer aan doen 0 reacties

  Hearts is een fijne website. Niets meer aan doen.

  Sanne (19) 20 december 2015
 • Specter (29)
  Hearts nl ervaring 0 reacties

  Had me vorige week aangemeld op Hearts.nl en wil graag mijn ervaring met jullie delen. Na de aanmelding ging ik even door de zoeklijst op zoek naar leuke dames, waren er wel maar goed altijd even de kat uit de boom kijken. 3 dagen erna had ik al wat mailtjes gehad van meiden die wel interesse in me hadden getoond. Een lidmaatschap genomen en veel gechat met enkele dames. Met 1 van hen heb ik al een leuke date achter de rug.

  Specter (29) 10 december 2015
 • Chantal (31)
  Hearts goede ervaringen mee 0 reacties

  Tussen 17:00 en 23:00 is het super druk op Hearts.nl. Mijn ervaring is dat je dan het makkelijkste een date kunt regelen simpelweg omdat op dat moment de meeste mannen terug praten. 25 euro voor een maand abonnement vind ik enerzijds veel geld, aan de andere kant ben ik in de kroeg meer kwijt. Ik ga overigens al meer dan 15 jaar uit en je merkt dat het steeds minder druk wordt in de kroegen omdat de mens het niet meer kan betalen. Hier zullen datingsites als Hearts.nl wel van profiteren.

  Pluspunten:
  - Geen hele vragenlijst bij registratie (registratie duurde +- 1 minuut).
  - Veel leden (die actief zijn).
  - Fijne chat waarbij je ook prive fotos kunt delen (diamanten kost het wel).
  - Geen automatische incasso (als je abonnementstijd verbruikt is wordt er niet automatisch geld van je rekening gehaald).

  Nadelen:
  - VIP en diamanten zijn aparte betalingen.

  Chantal (31) 8 december 2015
 • Sanne (28)
  Hearts 0 reacties

  De maand december is aangebroken. Eens kijken of ik met kerst niet alleen zit.

  Sanne (28) 2 december 2015
 • Fan (27)
  Hearts goed bezig 0 reacties

  Volgens mij is Hearts de snelst groeiende datingsite van alles. Elke dag kijk ik er weer op en zie ik dat er weer super veel nieuwe leden zijn die ik nog nooit eerder heb gezien. Keep up the good work Hearts :)

  Fan (27) 6 november 2015
 • Janet (34)
  Amper tot een date weten te komen ze haken af 0 reacties

  Op Hearts.nl zitten alleen mannen die kicken op de gedachte dat er een date uit de chat kan voortbloeien. Wanneer het echter tijd is voor de date durven ze niet meer. Dan komen de smoesjes tevoorschijn dat ze iets anders hebben, moeten werken, ziek zijn, blabla!

  Wanneer puntje bij paaltje komt haken ze dus bijna altijd af. Mannen, het is een DATINGsite. Een Date is dus de insteek van het hele spel!

  Website werkt verder perfect, jammer van de 2e, 3e, 4e en 5e keus mannen!

  Janet (34) 5 oktober 2015
 • Pascal (30)
  Hearts ideale datingsite 0 reacties

  Ik kan heel kort over Hearts.nl zijn. De website is voor mij de ideale datingsite: veel members en daarnaast duidelijk en goedkoop (prijs kwaliteit verhouding is prima).

  Pascal (30) 27 september 2015
 • Malou (29)
  Genoeg keuze hearts 0 reacties

  Als vrouw zijnde heb je op Hearts.nl genoeg keuze. De berichten vliegen je om de oren waardoor je ze niet allemaal kunt beantwoorden wat als gevolg heeft dat sommige mannen boos worden! :O
  Maar goed, voor de vrouw is het dus ideaal i.v.m. de ruimte keuze! :)

  Malou (29) 18 september 2015
 • Janneke (22)
  Hearts recensie 0 reacties

  Leuke website om te zien en functioneert prima. De gratis berichten per dag zijn de kers op de taart. Groetjes Janneke

  Janneke (22) 10 september 2015
 • Belledekat (35)
  Hearts werkt heel goed 0 reacties

  Ik zit nu 2 maanden op de datingwebsite Hearts en het is elke dag weer leuk. Het valt op dat de website elke dag drukker en drukker wordt waardoor je de hele dag leuke mensen kunt aanspreken enzovoort. Een gesprek is snel gemaakt en veel mensen chatten ook daadwerkelijk terug!

  Belledekat (35) 30 augustus 2015
 • Bart Engels (54)
  Hearts is een aanrader 0 reacties

  In een lange relatie komt er mijn inziens altijd een soort van sleur. Na mate de tijd vordert gaat het intieme er ook een beetje af, vanzelfsprekend ga je dat dan elders zoeken. Aangemeld op Hearts.nl en in no-time had ik al leuke gesprekken met andere vrouwen die eigenlijk met hetzelfde probleem zaten. Het is zeker een aanrader.

  Bart Engels (54) 21 augustus 2015
 • Floris (27)
  Hearts top categorie met gratis berichten 0 reacties

  Hearts is een dating website die behoort tot de top. Daarnaast krijgt ieder lid elke dag gratis berichten. Top dus!

  Floris (27) 25 juli 2015
 • Gerard (37)
  Tevreden over Hearts 0 reacties

  Ik ben erg tevreden over mijn tijd op http://www.hearts.nl.
  Wel moet ik zeggen dat een gratis account niet veel nut heeft want je irriteert de betalende klanten alleen maar door te zeggen: ja ik antwoord binnenkort wel weer met een gratis bericht. Je moet dus wel Premium lid worden om er echt iets van te maken. Wanneer je dit doet is het een kwestie van tijd. :)

  Gerard (37) 14 juli 2015
 • Esme (34)
  Hearts is een topsite 0 reacties

  Er is weinig op Hearts.nl aan te merken. Er zijn vrijwel op elk dagdeel wel leuke mannen actief waardoor je genoeg aanspraak krijgt.

  Een klein minpuntje vind ik is dat gratis accounts ook beperkt berichten kunnen sturen waardoor deze wanhoopspogingen gaan doen door meteen hun telefoonnummer enzovoort te sturen. Zelfs accounts zonder foto... Echter, als je de gratis accounts negeert is het een topsite.

  Esme (34) 30 juni 2015
 • Harm (42)
  Hearts allemaal pluspunten 0 reacties

  Hearts is naar mijn mening 1 van de compleetste dating sites van dit moment. Het ziet er goed uit met die goudkleur en alle opties zijn aanwezig. Ook is alles erg duidelijk en heeft de website geen stilzwijgende automatische incasso. Allemaal pluspunten.
  Groetjes Harm

  Harm (42) 23 juni 2015
 • Ano (26)
  Top datingwebsite Hearts 0 reacties

  Via een kameraad te horen gekregen dat deze Hearts.nl goed werkt en dat hij er al veel leuke dames had ontmoet. Ik kan vertellen dat ik dezelfde mening heb als mijn kameraad. Hearts.nl is een top datingwebsite met enorme getalen actieve leden.

  Ano (26) 16 juni 2015
 • Joeri (34)
  Veel actieve vrouwen op hearts nl 0 reacties

  Wat me vooral opvalt op www.hearts.nl is het grote aantal actieve vrouwen op de site die daadwerkelijk een conversatie aan willen gaan. Dit is op andere datingwebsites echt wel anders, geloof me; ik kan het weten.

  Joeri (34) 11 juni 2015
 • Miranda (27)
  goed zoeken 0 reacties

  Hahaha Chanine ik ken het! Ik negeer ook veel mannen.
  De begintekst:
  hey zoek je sex? kende je die al? Ongelofeloos toch?
  Of iemand foto die zijn nummer stuurt ook altijd leuk. :P:P

  Maar als je goed zoekt zit er altijd wel wat leuks tussen.

  Miranda (27) 10 juni 2015
 • Chanine (28)
  schorum 0 reacties

  Het feit dat al dat schorum van mannen in hun eerste bericht al vragen om je telefoonnummer of zelfs hun eigen nummer open en bloot op tafel gooien zegt genoeg. Alle mannen op datingsites zijn 2e, 3e of 4e keuze en zijn zo asociaal als maar kan! Als je iedereen moet negeren die asociaal gedrag vertoond hou je maar een handvol mannen over. Jammer maar helaas.

  Chanine (28) 10 juni 2015