Hearts
8,1

223 reviews

De datingwebsite voor iedereen.

Bij Hearts weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Hearts kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Cijfer en gebruikersgemak

Hearts krijgt van ons een 8,1 omdat de transparantheid en betrouwbaarheid van de website zeer goed is. Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. Daarbij heeft Hearts veel leden en zijn er altijd veel mensen online om mee te chatten.

Prijzenlijst Hearts

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hearts? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (223)

 • Simon Weert (46)
  Leven regels wel na maar regelen alles goed 0 reacties

  De administratoren van Hearts zijn zeer streng. Als er ook maar een paar leden over je klagen wordt je account zonder pardon verwijderd. Dit is mij ook overkomen. Om eerlijk te zijn was ik de dames alleen wat aan het plagen, verder niet racistisch of anderszins. Vip dagen worden dan ook niet uitbetaald.

  Desondanks na wat over en weer te hebben gemaild met de klantenservice kreeg ik mijn account (inclusief Vip dagen) terug.

  Bedankt Hearts.

  Simon Weert (46) 21 maart 2016
 • Nieuw hearts lid (28)
  Bevestigingsmail aanmelding hearts 1 reactie

  Ik krijg geen bevestigingsmail van mijn aanmelding op Hearts. Kan iemand me hierbij helpen?

  Nieuw hearts lid (28) 9 maart 2016
 • Dirk vd Buizen (39)
  Mijn hearts ervaring 0 reacties

  Op Hearts zijn heel veel actieve leden, dit kun je makkelijk zien als je de zoekpagina doorzoekt naar leden bij je in de buurt. Een VIP account is even duur als bijvoorbeeld Pepper of Lexa. Je zult denken dat dit te duur is. Het is me echter gelukt om op Hearts enkele dates te krijgen wat me nog nooit is gelukt op Pepper of Lexa! Hearts is worth it!

  Dirk vd Buizen (39) 4 maart 2016
 • Geen poespas (24)
  Hearts is een keurige website 1 reactie

  Top website zonder teveel gedoe. Chatten, foto sturen, zoeken en that's it.
  Geen overbodige dingen zoals dat je iemands profielfoto niet kan zien of wat dan ook. Simpele keuze: wel of niet betalen.

  Oftewel in 2 woorden: Keurige website.
  Heb er 6 maanden gebruik van gemaakt.

  Geen poespas (24) 3 maart 2016
 • Froukje (26)
  Hearts hoogste percentage matches in cosmopolitan 1 reactie

  Ik zag Hearts.nl staan in een magazine als beste datingsite van nederland. Althans met de hoogste percentage matches! Cosmopolitan dacht ik. Zelf geprobeerd maar ik had helaas geen 25 euro ervoor over :P Jammer dan weer.

  Froukje (26) 27 februari 2016
 • Jolanda (25)
  Hearts nl aanbeveling 0 reacties

  Mijn hearts.nl aanbeveling is een 6.0. Ik vind het prijzig. Het is even duur als bijvoorbeeld een Pepper die adverteert op de tv enzovoort. De app en website werken wel prima en er is verder weinig te klagen, op de prijzen na. Hopelijk gaan ze het goedkoper maken. Ik kan me herinneren dat Hearts vroeger een pakket van 15 euro had. Hopelijk komt deze terug.

  Jolanda (25) 17 februari 2016
 • Lianne (30)
  Hearts bedankt 0 reacties

  Oktober 2015 heb ik hier mijn geliefde leren kennen. Bedankt Hearts! Mag ook wel eens gezegd worden.

  Lianne (30) 29 januari 2016
 • Hans en Irene (36)
  Wij bevelen hearts aan 0 reacties

  Wij, Hans en Irene bevelen Hearts.nl aan. We hebben elkaar hier leren kennen en zijn nu dolgelukkig met elkaar.

  Hans en Irene (36) 25 januari 2016
 • Ferdi (25)
  Hearts postieve review 0 reacties

  Na op wat credit sites te hebben gezeten is het een verademing om op Hearts te zitten. Hier kun je onbeperkt chatten zonder dat je er extra voor betaald. Veel meiden chatten terug (tenminste tegen mij) dus ik kan alleen maar positief zijn.

  Ferdi (25) 23 januari 2016
 • Henk (33)
  Hearts aanbeveling 0 reacties

  Na 5 jaar single te zijn geweest door veel werk en een ellendige scheiding heb ik het maar weer eens geprobeerd op Hearts.nl. Binnen een schaal van 25 km waren er honderden vrouwen. In no time had ik wat leuke gesprekken en van het een kwam het ander. Bij deze kan ik dus alleen maar positief terug kijken op mijn Hearts periode!

  Henk (33) 13 januari 2016
 • Ferry (34)
  Hearts beviel goed 0 reacties

  Door een kameraad, die zei dat Hearts goed beviel, heb ik een account aangemaakt. Na 5 minuten kon ik al met andere leden chatten -> Account aanmaken ging snel en betaling eveneens. Leuk gechat met wat dames uit de buurt. Niks te klagen.

  Ferry (34) 9 januari 2016
 • Chantal (38)
  Herats grootste datingsite van nederland 0 reacties

  Onderstaande review heb ik ook ervaren. Hearts is verreweg de grootste datingsite met daarop de meeste leden. Helaas niet mijn prins op het witte paard gevonden. Die vind je denk ik niet op een datingsite.

  Chantal (38) 7 januari 2016
 • Leuke vrouw (48)
  Hearts de datingsite met de meeste leden online 0 reacties

  Mijn Hearts.nl review is goed en ik ga Hearts 5 sterren geven.

  Volgens mijn vrienden is deze website de grootste van Nederland. Hierom heb ik maar eens een gokje gewaagd op Hearts in plaats van op een wat bekendere datingsite die bijvoorbeeld adverteert op tv. Direct na het aanmeldingsproces kwam ik op de zoekpagina met meer dan 1500 paginas. Na tientallen paginas te hebben gehad stonden de mensen nog steeds op online. Even getest door iemand aan te spreken, wie weet was de persoon op pagina 200 wel al een half uur inactief bij wijze van spreken. 15 seconden na mijn bericht had ik al een reactie ontvangen.

  Een datingsite beoordelen is makkelijker dan je denkt. De beste datingsite heeft simpelweg de meeste leden online, hier maak je namelijk het meeste kans op een nieuwe partner.

  Leuke vrouw (48) 3 januari 2016
 • Bjorn (22)
  Hearts speed daten goede datingsite 0 reacties

  Aangemeld op 1 januari 2016 (vandaag) wegens goede voornemens :P Het is me gelukt om morgenavond een date te regelen. Lijkt wel speed daten!

  Bjorn (22) 1 januari 2016
 • Jeroen (62)
  Update hearts 29 dec 0 reacties

  Na de update van 29 december is het een hele verbetering geworden. Top gedaan.

  Jeroen (62) 30 december 2015
 • Leo (27)
  Dating Hearts ervaring 0 reacties

  Ik heb me over laten halen door een kameraad om me te registreren op hearts.nl omdat hij hier wat leuke contacten vandaan had gehaald. Mijn eerste indruk van de website was goed, vrolijk, mooie vrouw op de pagina, niks op aan te merken dus. Na inschrijving was het aardig rustig, geen overspoeling zoals je op Badoo hebt. Een betaald account genomen, hierna ging het wel lopen met de aanspraken. Veel vrouwen vroegen of ik een duidelijkere foto wou versturen, dit kost diamanten waar je ook voor moet betalen. Maar als je slim bent kun je 4 extra fotos op je profiel zetten waardoor je hier onderuit kan komen. Voor de rest een prima website, veel leden. Een goed gevoel heb ik er aan over gehouden.

  Leo (27) 28 december 2015
 • Sanne (19)
  Hearts is een fijne website niets meer aan doen 0 reacties

  Hearts is een fijne website. Niets meer aan doen.

  Sanne (19) 20 december 2015
 • Specter (29)
  Hearts nl ervaring 0 reacties

  Had me vorige week aangemeld op Hearts.nl en wil graag mijn ervaring met jullie delen. Na de aanmelding ging ik even door de zoeklijst op zoek naar leuke dames, waren er wel maar goed altijd even de kat uit de boom kijken. 3 dagen erna had ik al wat mailtjes gehad van meiden die wel interesse in me hadden getoond. Een lidmaatschap genomen en veel gechat met enkele dames. Met 1 van hen heb ik al een leuke date achter de rug.

  Specter (29) 10 december 2015
 • Chantal (31)
  Hearts goede ervaringen mee 0 reacties

  Tussen 17:00 en 23:00 is het super druk op Hearts.nl. Mijn ervaring is dat je dan het makkelijkste een date kunt regelen simpelweg omdat op dat moment de meeste mannen terug praten. 25 euro voor een maand abonnement vind ik enerzijds veel geld, aan de andere kant ben ik in de kroeg meer kwijt. Ik ga overigens al meer dan 15 jaar uit en je merkt dat het steeds minder druk wordt in de kroegen omdat de mens het niet meer kan betalen. Hier zullen datingsites als Hearts.nl wel van profiteren.

  Pluspunten:
  - Geen hele vragenlijst bij registratie (registratie duurde +- 1 minuut).
  - Veel leden (die actief zijn).
  - Fijne chat waarbij je ook prive fotos kunt delen (diamanten kost het wel).
  - Geen automatische incasso (als je abonnementstijd verbruikt is wordt er niet automatisch geld van je rekening gehaald).

  Nadelen:
  - VIP en diamanten zijn aparte betalingen.

  Chantal (31) 8 december 2015
 • Sanne (28)
  Hearts 0 reacties

  De maand december is aangebroken. Eens kijken of ik met kerst niet alleen zit.

  Sanne (28) 2 december 2015