Hearts
8,1

224 reviews

De datingwebsite voor iedereen.

Bij Hearts weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Hearts kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Cijfer en gebruikersgemak

Hearts krijgt van ons een 8,1 omdat de transparantheid en betrouwbaarheid van de website zeer goed is. Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. Daarbij heeft Hearts veel leden en zijn er altijd veel mensen online om mee te chatten.

Prijzenlijst Hearts

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hearts? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (224)

 • Sjaak (21)
  Nep 8 reacties

  Ik denk nu eigenlijk ook dat het nep is, tot nu toe alleen maar denk ik neppe vrouwen.na vip en 30 euro betaald.komen de mooiste vrouwen op je af en of je foto's wilt sturen.op vragen hoe het gaat reageren ze niet.al die verhaaltje ook bij die fotos ze willen allemaal een fuck buddy haha.beetje te mooi om waar te zijn.had dit niet verwacht vind het best wel kwalijk dat dit soort sites gewoon legaal zijn zeg maar.

  Sjaak (21) 25 oktober 2018
 • Marco (42)
  Bestelling niet aangekomen 0 reacties

  Nou, ik vindt eigenlijk alle datingsites waar voor je moet betalen een raar iets.
  In mijn ogen ben je gewoon een vrouw/man aan het bestellen en die 9 van de 10 keer niet aankomt maar wel voor heb betaald. Plus, er zitten ook fakers tussen, die werken daar gewoon om dat site draaiend te houden. Ze zouden eigenlijk de chat gratis moeten maken, niks geen credits, diamantjes 09nrs of whatever ze hebben moet gebruiken, desnoods alleen inschrijfgeld. Inplaatsvanal dat zooi te bestellen/opwaarderen had je net zo goed een escort kunnen bestellen.......en ik bedoel geen auto 😜
  Maar al dat soort sites zijn best wel slim -of de inschrijvers zijn dom- , maagoed, ieder zijn/haar keus, ik ga het niet meer doen, slechte ervaring mee gehad, ja ik was ook stom bezig. Ik durf het gewoon te zeggen, terwijl ik mij eruit had geschreven kon ik door gaan betalen (de telefoonrekening) kut 09nrs 😡 Bah, ik bestel voortaan een pizza, dan weet ik tenminste zeker dat, dat aankom.

  Marco (42) 25 oktober 2018
 • Ruud (55)
  Hearts goede site 0 reacties

  Hearts is de beste site ooit! Ik vind het echt een hele goede site, ik wou alleen dat ik dit eerder had geweten.
  Dat had me een hele hoop geld bespaard die ik nu helaas aan andere websites heb verspild, dat had dan niet gehoeven.
  Maar dat terzijde ben ik nu wel oprecht heel blij dat ik hier alsnog tegen aan ben gelopen, want nu zit ik hier natuurlijk op.
  Het is ook per toeval dat ik hier op kwam, want het is zo dat een vader van één van de teamgenootjes van mijn zoon hier op zit en zo kreeg ik dit ter gehoor, anders had ik hier niet eens van af geweten dat deze website überhaupt bestaat.
  Het staat waarschijnlijk wel in zo'n top10 of een andere top, maar daar zoek ik ook nooit op.
  Ik zag een keer een dating site op een reclame op de televisie, maar toen ik me op die site aanmeldde, viel deze site heel erg tegen.
  Dat is altijd zo, dan lijkt het op televisie allemaal heel goed en mooi, maar dan is het tegenovergestelde in het echt vaak waar.
  Dat geldt voor Hearts niet, dit is voor mij de top site en hier zal ik hoop ik ooit mijn nieuwe geliefde vinden.

  Ruud (55) 23 oktober 2018
 • Laura (43)
  Hearts goede deal 0 reacties

  Hearts heeft in tegenstelling tot heel veel andere website best hele goede deals die je kunt kiezen als betalingswijze. Want wanneer je één maand betaald dan kost dit 25 en voor drie maanden kost het maar 50, wanneer je een jaar in één keer doet dan is dit 100, terwijl als je vier losse maanden koopt dan is dit ook 100. Voor mij is dat dan echt een goede deal, want het is niet zo dat ik geen geld heb of de eindjes aan elkaar moet knopen maar ik vind het gewoon altijd dom als mensen een goede deal niet aangrijpen wanneer je dit kunt. Dan is het toch zonde van je geld om telkens voor één maand te kopen.

  Verder vind ik de site trouwens ook heel erg goed. Maar in de andere opzichten lijkt Hearts ook gewoon heel erg veel op alle andere datingsites. Ik denk dat dit ook wel een goed teken is, want alle goede sites zouden ook op elkaar moeten lijken. Dan is het dus heel goed dat Hearts deze deals heeft, want dat heeft er bij mij wel voor gezorgd dat ik daar voor gekozen heb.

  Laura (43) 23 oktober 2018
 • Harm (58)
  Hearts niet goed 1 reactie

  Toen ik me op Hearts aanmeldde, was dit simpelweg omdat die als één van de beste datingsites op internet stond aangeschreven. En van de sites die boven aan stonden, beviel Hearts mij makkelijk zat het beste. Zowel in hoe het eruit zag als wat ik op de site kon vinden over hoe alles in elkaar zit. Vervolgens kwam natuurlijk de stap dat ik me echt moest aanmelden.

  Dit ging allemaal veel eenvoudiger dan dat ik had verwacht. Ik ben geen held op het internet en ik vraag regelmatig even hulp van mijn kinderen, maar hier kwam ik verrassend genoeg zelf prima uit. En dat zegt meer over de website dan dat het over mij als mens zegt. Helaas hahaha. Toen ik eenmaal een account had kon ik lekker een beetje gaan rondstruinen en kijken wat er allemaal te vinden was op de site.

  Hier vond ik tot mijn verbazing best heel erg veel leden en van die leden was ook een aanzienlijk aantal vrouwelijk. Dit was allemaal erg positief en daar was ik heel erg blij mee. Daarna kwam ik bij de volgende stap en dat was een vrouw van mijn leeftijd zoeken, dat werd wat lastiger. Want de meeste vrouwelijke leden die hier op zitten zijn een stuk jonger dan ik. De oudste vrouwen waren rond de 45 jaar oud en zelfs dat vind ik voor mij nog een beetje te jong.

  Dus eigenlijk is alles heel goed aan deze site, alleen voor mij als oudere man en naar wat ik zoek is dit niet de perfecte oplossing. Wanneer ik tien jaar jonger was geweest dan wist ik het wel, dan zat ik hier dag in dag uit op en met allerlei verschillende vrouwen te chatten.

  Harm (58) 23 oktober 2018
 • Raymond (40)
  Kijk uit voor deze fake site en trap er niet 4 reacties

  PAS OP PAS OP!!!!

  Deze site is een puur fake en gaat je alleen maar geld kosten. Maak een account en per direct krijg je contact ( wat al vaag is natuurlijk ). Als je besluit om vip te nemen komen de dames weer terug met de vraag voor prive foto's. Deze verzenden kost je chter diamanten die je weer los moet komen. Meld dan voor de grap tegen een dame dat de site een grote fake is dan wordt je per direct verwijderd. Twijfel je over mijn verhaal doe dan hetzelfde als ik.........dan staat je verhaal binnen een uurtje ook hier. Wees gewaarschuwd!!!!!!!!!!

  Raymond (40) 22 oktober 2018
 • Leon (56)
  Hearts beoordeling positief 1 reactie

  Ik ben al zo lang actief op zo veel verschillende dating websites en nooit had ik bij een site dat goede gevoel wat ik bij de website hearts wel heb.
  Ik vind het altijd heel erg jammer om dan al die negatieve dingen van mensen te lezen die dan om van die kleine ondingen niet tevreden zijn en het dan te beschrijven alsof het allemaal prut is.
  Ik ben helemaal niet zo en ik hou meer van de positieve dingen te benoemen.
  Dat kan hier prima want hier zijn zo veel positieve dingen over te benoemen dat ik het gewoon een hoog cijfer voor wil geven.

  Leon (56) 1 september 2018
 • Steve (35)
  Hearts not fake 1 reactie

  Wow, what do they eat in Holland that make the dutch girls zo damn stunning! I don't know what it is, but I find the dutch girls way more beautifull than the english ones and I really don't know why. After I made a profile here I first got scared it was a fake site with fake profiles, but soon different girls started talking to me and some of them gave me their numbers etc. so it is definitely not a fake one. I still have a lot of contact with the girls from around here, with some of them only online and with two of them alson on facebook and mobile.

  Steve (35) 30 juni 2018
 • Luuk (42)
  Hearts Decentie 4 reacties

  En ik maar denken dat ik iemand zou zijn die niet aan decentie en andere beoordelingen zou doen, maar hier blijkt toch het tegenovergestelde bij Hearts. Hearts was voor mij ook zo'n dingetje, waar ik nooit aan zou beginnen zij ik altijd. Tot ik me toch een keer door mijn voetbalmaten liet overhalen en me een keer voor de grap heb aangemeld, heb ik toch even binnen twee weken een geweldige vrouw ontmoet daar waar ik nu nog steeds heel goed contact mee heb. Ik heb er zo'n goed gevoel bij, dat ik zelfs durf te benoemen dat hier misschien wel een relatie of meer uit zal volgen als het aan mij ligt. Daar gaat het vooroordeel dat online datingsites voor oude en vieze mannen zijn die wanhoopig op zoek zijn naar jonge meiden die zich willen uitkleden voor de webcam. Dat was tenminste het beeld wat ik er altijd van had maar gelukkig moet ik deze mening intrekken want dat bleek helemaal niet zo te zijn. En dat ik daar ook nog eens ... heb ontmoet maakt het voor mij nog tien keer mooier dan dat ik het al vond.

  Luuk (42) 22 juni 2018
 • Paul (50)
  Favoriet 1 reactie

  Het is eigenlijk best gênant maar ik moet bekennen dat ik van drie verschillende dating websites lid ben en van deze drie websites is hearts wel echt mijn favoriet! Het is een goede site met heel veel prachtige en aardige vrouwen, je kunt zowel gewoon chatten als foto’s sturen en het is niet duur. Je kunt uit verschillende pakketten kiezen en wanneer je niet wilt betalen is dat ook nog mogelijk. Ik denk dat iedereen hier wel blijven wordt en zoals ik al zei is het mijn favoriet.

  Paul (50) 26 mei 2018
 • Niels (31)
  super 2 reacties

  Waardeloze site. Alleen maar gezeur. (Als je zegt dat je die niet stuurd geen reactie meer.) Ben nu paar dagen lid, en nu al spijt van. Als ik had geweten dat je nog meer dan lidmaatschap moest betalen dan had ik het niet gedaan.

  Niels (31) 25 mei 2018
 • Jan springer (31)
  Hearts dating werkt 0 reacties

  Na een tijdje op datingsites te hebben gezeten heb ik van mijn vrienden gehoord over Hearts.nl. Deze datingsite adverteert niet op tv maar heeft desondanks heel veel actieve leden omdat zij samenwerken met andere datingsites om zo meer leden te genereren en daarbij de kans op een date te vergroten. Nooit geweten dat je datingsites kon bundelen maar het schijnt dat ze dus met meerdere datingsites samenwerken. Dit kan je ook wel merken, het aantal reacties is een stuk hoger dan op andere datingsites, zelfs op gratis datingsites als Badoo heb je niet zoveel reactie terug. Vaak denk ik wel eens, wat doen die mensen op een datingsite als ze toch niet reageren?

  Ik raadt Hearts.nl aan voor mensen die daadwerkelijk een date willen krijgen.

  Jan springer (31) 18 mei 2018
 • Bernie (33)
  Hearts nep 3 reacties

  Soms vraag ik me echt af of dating sites, waaronder Hearts, niet nep zijn.
  En dan bedoel ik dat niet als nep in de mensen die er op zitten maar meer over de intenties.
  Want in principe zijn alle dating sites gewoon commerciële websites die uit zijn op de mensen hun geld, maar er wordt dan een mooi verhaaltje omheen gedraaid dat het er om gaat dat iedereen een nieuwe liefde vindt en gelukkig wordt in de liefde.
  Maar voor die kans op liefde moet je wel een bedragje neertellen, en dat bedrag is bij de ene website hoger dan bij de ander, dat dan weer wel.
  Wanneer je deze bedragen gaat vergelijken, dan kom je er toch achter dat (op de gratis websites na) Hearts wel één van de goedkoopste dating sites van allemaal is.
  Dat is dan weer een positief punt.
  Ik heb er helemaal niet zo veel moeite mee dat het ook commercieel is, maar wees daar dan ook eerlijk over vind ik altijd en draai er niet om heen.
  Daar hou ik niet van en dat zou ik zelf ook nooit doen.
  Ik vind de site wel een goede site en dan is het toch prima dat het geld kost, die mensen die hier werken moeten er ook van leven denk ik dan en er moet ook reclame gemaakt worden, dat is allemaal niet gratis.
  Een tijdje geleden heb ik hier iemand ontmoet waar het heel erg goed mee klikte en daar heb ik later ook een date mee gehad.
  Helaas ging die date alleen niet zo zoals we allebei hadden gehoopt, het was geen succes, dat was dan wel weer jammer.
  Maar aan de andere kant wel super fijn om te zien dat het niet onmogelijk is om met mensen die je hier ontmoet in het echt af te spreken.

  Bernie (33) 4 mei 2018
 • Theo (57)
  Hearts echt of nep 2 reacties

  Al die rare waarschuwingen die je tegenwoordig hoort over online daten en of de profielen wel echt zijn of dat ze nep zijn vind ik maar onzin. Natuurlijk ben ik echt denk ik dan, anders heb je jezelf er toch alleen maar mee. Ik kan wel een nep profiel aanmaken met foto's van iemand van in de twintig, maar wanneer ik dan met diegene in het echt afspreek dan heb ik toch zelf een probleem omdat ik er dan ineens heel anders uit zie?! En het lijkt me toch ook niet meer dan logisch dat anderen dit op precies dezelfde manier relativeren en als dat niet zo is, dan zijn ze volgens mij gewoon heel erg dom bezig. Waarschijnlijk worden dat soort dingen ook best wel een beetje van bovenaf in de gaten gehouden.

  Al met al maak ik me hier dus totaal niet druk om en ik vind echt dat andere mensen zich hier ook niet druk om zouden moeten maken want je kunt er toch niets aan doen denk ik. Als het gebeurt dan gebeurt het natuurlijk, je hebt er altijd gekken bij die het wel zouden doen en dat kun je toch niet tegen houden. Maar zoals ik al zij is de keuring hier best streng en worden zelfs sommige foto's verwijderd omdat je er dan met meerdere personen op staat en dan is het niet duidelijk wie jij bent (dit gebeurde mij namelijk een keer), dus wat dat betreft kun je echt niet achterwege houden wie jij zelf bent en komt dat volgens mij dus allemaal wel goed hier.

  Theo (57) 2 mei 2018
 • Pepijn (57)
  Hearts klacht 4 reacties

  De datingwebsite Hearts is volgens mij een website die nog niet zo heel erg lang bestaat, dit kun je ook zien aan de aantallen mensen die er op zitten. Nu ben ik al ruim een jaar lid en in dat jaar is het aantal leden bijna verdriedubbeld, dus ik zie wel duidelijk dat ze enorm aan het groeien zijn wat natuurlijk heel erg goed is. Maar ik denk eerlijk gezegd wel dat dit voor veel mensen een reden is om een klacht over Hearts te schrijven, omdat in het begin het nog lastiger was om een date te vinden dan nu omdat er nu veel meer mensen op zitten. Zelf heb ik hier echter niet zo veel moeite mee, want ook toen er minder leden op zaten kon ik nog steeds meer dan genoeg leuke mensen vinden die met mij een gesprek aan willen gaan. Het lijkt eigenlijk wel wat op skype als je het vergelijkt vind ik, het is altijd erg gezellig en er zijn altijd wel mensen online. Hoe laat je ook online komt, dat doet er niet eens echt toe.

  Eén keer heb ik hier een account gevonden die volgens mij niet helemaal door de beugel kan en ik heb aangegeven dat ik het idee had dat er een nep account op Hearts zat en ik heb aangegeven hoe deze dame heet. Ik heb gelijk een bericht terug gekregen van de service dat ze het waardeerden dat ik zo oplettend was en dat ze gingen onderzoeken of dit ook daadwerkelijk klopte. Ik vond het fijn dat mijn klacht eigenlijk gelijk serieus werd genomen en even later heb ik diegene ook eigenlijk nooit weer gezien op de site. Maar of dit toeval was of niet, dat weet ik ook niet zeker.

  Pepijn (57) 29 april 2018
 • Mr schuurman (52)
  Hearts nummer een 0 reacties

  Voor mij is hearts nummer een voor mij en deze steekt er dan ook met kop en schouders boven uit ben ik van mening. Wanneer je deze site met al die andere vergelijkbare websites vergelijkt, dan merk je toch wel dat hearts wel tien keer beter is dan de rest, al dan niet meer dan dit. Ik ben in ieder geval om en dit zal voor mij ook altijd zo blijven eb ik denk dat dit voor heel veel meer mensen ook zo is en zo zal zijn wanneer deze de site voor het eerst ervaren.

  Mr schuurman (52) 14 april 2018
 • Heiko (50)
  Geen juweeltje 1 reactie

  Dit is niet het juweeltje dat je oubdenken dat het is aks je de beoordelingen van de site ziet. Het is best een hele prima website en het is ook echt geen hele dure site, maar om nou te zeggen dat het een stuk beter is dan sommige andere dating web sites dat durf ik niet uit mijn mond te laten komen. Het doet zeker goed mee en ik Ben ook niet ontevreden maar dat was ik bij een andere site ook niet.

  Heiko (50) 2 april 2018
 • Vigo (32)
  Nice 1 reactie

  Dese site is echt super Nice! De chicks hier zijn erg knap en ten minste niet zo oud als op de meeste andere websites. En de prijs hier is niet zo duur, dat vind ik ook best belangrijk.

  Hier kun je lekker met een Chick chatten en foto’s sturen en je krijgt ook altijd wel snel reactie eigenlijk. Ik vind het echt tof en soms zitten er ook lekkere hete foto’s bij, zeer Nice!

  Vigo (32) 24 maart 2018
 • Milan (39)
  Goede site 1 reactie

  Ik vind Hearst wel een goede site hoor! Ze zijn niet te duur en de vrouwen die erop zitten daar heb ik niets over te klagen. Ze zijn mooi en kief en willen soms best wat geks voor je doen. Ik heb een favorietenlijstje gemaakt zodat ik mijn meisjes snel kan vinden, dat is echt heel erg handig. Al die dingen zorgen er coor dat ik het wel een goede site vindt.

  Milan (39) 5 januari 2018
 • Valerie (37)
  Mengelmoes 2 reacties

  Ik vind het op Hearts het fijnst om online te dat en met andere mensen omdat het op Hearts een heerlijke mengelmoes is van mannen en vrouwen, jong en oud, homo, hetero en lesbisch het maakt hier allemaal niet uit wat je bent en waar je op valt. Ik denk dat deze site het beste in deze tijd en hoe de mensen nu in het leven staan. Ik vind het zo mooi om te zien dat er tegenwoordig zo veel meer mensen zijn die het niet uit maakt of je nu wel of niet hetero bent en tegenwoordig zie je zelfs steeds meer transgenders. Ik zeg ook altijd, als mijn kind maar gelukkig is, dan maakt het mij niet uit. Maar je hoopt gewoon dat de maatschappij en de mensen hier in de anderen ook accepteren. Ik heb gewoon het gevoel dat dit bij Hearts helemaal gebeurt en dat vind ik echt heel erg goed aan deze site.

  Valerie (37) 2 januari 2018
 • John (30)
  3 gratis likes 1 reactie

  Op deze site krijg je drie gratis likes per dag, hierdoor is iedereen in staat om met anderen contact te zoeken. Ook als je niet betaald, hier ben ik zelf heel dankbaar voor want ik ben gewoon niet in de gelegenheid om lidmaatschap te kopen met het bedrag dat ik per maand tot mijn beschikking heb. Ik heb wel iedere dag dat ik binnen vijf minuten door mijn drie likes heen ben en dan baal ik wel dat er niet meer zijn. Maar dat ter zijde ben ik altijd heel erg dankbaar dat we al iets krijgen zonder er voor te betalen want bij de meeste sites daar is betalen verplicht en anders heb je er gewoon niets te zoeken. Dus zoiets heeft altijd twee kanten.

  John (30) 1 januari 2018
 • Noah (52)
  Niet mijn ding 1 reactie

  Ik heb al meerdere malen gemerkt hier dat vrouwen hier heel direct zijn. Ze laten zich niet de kaas van het brood eten zoals dat heten en maken duidelijk kenbaar wat ze wel en niet willen. Als je al met tientallen mensen hebt geprobeerd te daten hier snap ik dat wel, maar zo gaat wel de hele charme van het romantische elkaar leren kennen eraf vind ik. En dat is wel erg jammer. Het Simon duidelijk geworden dat het toch niet mijn ding is.

  Noah (52) 17 november 2017
 • Man (43)
  Eindelijk een Site met vrouwen 3 reacties

  Op bijna alle datingwebsites is bijna geen vrouw te vinden. En het spijt ne wel, hoe aardig ik mannen ook vind en dat meen ik echt, ik zou er nooit een relatie mee kunnen en willen hebben. Hier is dat niet nodig omdat er gewoon meer dan genoeg vrouwen op zitten die op oek zijn naar hetzelfde als wat ik zoek, een relatie

  Man (43) 13 november 2017
 • Tommy (48)
  Voor iedereen 2 reacties

  Dit is een dating website die volgens mij voor iedereen wel geschikt is, of je nu jong of oud(er) bent.
  Ik zie ten minste altijd mensen hier van allerlei verschillende leeftijden, zelf vind ik dit erg belangrijkt.
  Ik werk zelf in de marketing en dan kom je er achter hoe belangrijk het is om rekening te houden met de verschillende generaites.
  Wat wel heel erg handig is, is dat je dan ook gebruik kunt maken van zoekfuncties, onder andere betreft de leeftijd.
  Dit komt dan goed uit, zo kun je het ene hanteren, zonder dat mensen hier last van hebben.
  Ik vind het een goede en fijne site om mee te daten en andere vrouwen te leren kennen.

  Tommy (48) 1 oktober 2017
 • Mien (62)
  Spannend 1 reactie

  Wat ontzettend spannend is het toch om zoiets te proberen, helemaal op mijn leeftijd.
  Ik had nooit gedacht dat ik zoiets nog eens een keer zou gaan doen, maar ik vind het ontzettend leuk!
  Er zijn mannen die staan hier in de rij voor mij, dat had ik nooit verwacht.

  Mien (62) 17 september 2017