Hearts
8,1

228 reviews

De datingwebsite voor iedereen.

Bij Hearts weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Hearts kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Cijfer en gebruikersgemak

Hearts krijgt van ons een 8,1 omdat de transparantheid en betrouwbaarheid van de website zeer goed is. Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. Daarbij heeft Hearts veel leden en zijn er altijd veel mensen online om mee te chatten.

Prijzenlijst Hearts

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hearts? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (228)

 • Maurice (36)
  Ik heb hierover een klacht 2 reacties

  Ik had de hele tijd vrouwen die alleen maar wilden chatten en vrij snel daten. Ik had alleen standaard abonnement dus ik wilde ze met alle goede wil van de wereld verwijzen naar badoo. Nu zat er iemand tussen, die haar zin niet kreeg en mij aangaf dat ik aan het adverteren was. Ik wilde namelijk niet zo snel daten als mevrouw voor ogen had. Toen ben ik meteen verwijderd. Ik had niet eens de bedoeling van adverteren maar meer verwijzen maar oke, een concurrent site. Maar nu ben ik ineens zonder account.
  Ik wilde overigens ook graag afspreken, maar niet binnen 3 dagen, wat chatten vooraf lijkt me niet zo raar toch? Werd er een beetje moe van. Voor de rest was ik wel tevreden over de dienst, des te spijtiger ook dat ik verwijderd ben voor adverteren. Ga de klantenservice maar eens mailen of ik er misschien toch weer op mag.

  Maurice (36) 13 december 2018
 • carnica (60)
  dhr 1 reactie

  Haerts .nl moeten ze gelijk van internet afhalen en vervolgen door justitie allemaal nep vrouwen ik heb het allemaal uitgetest ik kom kinderen tegen van 14 16 en 17 jarigen die hier gewoon met een fotootje opstaan schandalig en ga morgen gelijk mijn geld terug vragen eens kijken of ze dit durven te plaatsen

  carnica (60) 7 december 2018
 • Rene (28)
  Leden met kroontje zijn goed 1 reactie

  Geweldige datingsite zonder teveel poespas. Veel vrouwen die vrij snel reageren op je profiel na registratie. Ik kreeg mijn mail overigens wel in mijn spambox, iets om op te letten. Een grote aanrader, zeker omdat ik hier mijn nieuwe vriendin heb ontmoet 2 maanden geleden.
  Tip: bericht alleen de mensen met een kroontje voor hun naam. Overige leden kunnen niet chatten omdat ze niet hebben betaald. Mijn inziens moet je deze leden niet serieus nemen. Sommige proberen jou in hun toplijst te zetten waardoor jij een geautomatiseerd berichtje krijgt in de hoop dat je prive gegevens stuurt denk ik, want zelf kunnen ze niks.

  Rene (28) 5 december 2018
 • Jan (33)
  Geld terug 1 reactie

  Hearts heeft vrij snel mijn geld terug betaald toen ik een uur na betaling toch twijfels kreeg en mijn account had opgezegd. In principe staat er in de voorwaarden dat geld retour geen optie is maar je hebt wel degelijk recht op een 14 dagen bedenktijd als het gaat om een online aankoop. Dit gaf de klantenservice ook toe en na enkele dagen had ik mijn geld weer. Had het om eerlijk te zijn niet verwacht maar chapeau. Wie weet probeer ik het in de toekomst nog een keer, kwam er echter vrij snel achter dat online daten niet iets voor mij is. Hier kan Hearts verder weinig aan doen.

  Jan (33) 30 november 2018
 • Wim Harms (51)
  Goede datingsite Hearts 0 reacties

  Goede datingsite, snap niet dat hij hier op de 9e plek staat. Verdiend wel wat hoger in mijn ogen. Met alle respect voor secondlove maar zulk soort websites horen hier niet boven te staan. Dat zijn enkel relatiebrekers. Ik heb 3 maanden terug mijn nieuwe vriend op Hearts gevonden en raadt deze site zeker aan.

  Wim Harms (51) 23 november 2018
 • Uierlover (37)
  voor snelle dates 0 reacties

  Ik ben ook overgehaald door een vriend van me die zei dat Hearts een goede plek was om te daten, na deze reviews te hebben gelezen moest ik ook wel overstag gaan. Dit heeft zich uiteindelijk beloond in wat leuke chats en enkele ontmoetingen met vrouwen. Vind het wel gek dat er ook leden op zitten die geen kroontje voor hun naam hebben, dan registreer je je dus op een datingsite maar je wilt niet met mensen chatten? Deze leden kan je dus ook beter negeren (zelf geen gesprek beginnen), want de kans op een reactie is gering. Of je moet ze al prive gegevens sturen maar dat is niet handig als je iemand niet kent.
  Maar voor mensen die snel een date willen, dit is de plek.

  www.hearts.nl

  Uierlover (37) 15 november 2018
 • Hans (30)
  Geen neppers en goede service 0 reacties

  Oprecht een van de betere datingsites van dit moment. De enige met meer actieve leden is Badoo maar deze is gratis en hierdoor heel makkelijk te gebruiken door neppers. Hearts valt in de categorie waar je betaald maar waar een goede service is en daardoor amper nep leden te vinden zijn. Ik betaal graag voor wat service en meer kans op een date, ben eerder vaak opgelicht op datingsites dus voel me hier wel op mijn plek. Het feit dat je eenmalig betaald voor een pakket en hiermee onbeperkt kan chatten is ook heel fijn.
  Sinds ik een nieuwe vriendin heb door Hearts, wil ik dit toch graag laten blijken door een review te schrijven over deze datingiste. Hopelijk hebben jullie er iets aan.

  Hans (30) 15 november 2018
 • Wessels (28)
  Snel eenvoudig en veel dates 0 reacties

  De datingsite is eenvoudig en snel te gebruiken. Na betaling krijg je meteen je premium toegereikt dus vanaf daar kan je onbeperkt chatten met andere leden. Veel beter kan niet lijkt me, nou ja, gratis dan haha. Maar nee, het pakket dat je koopt is het bedrag zeker waard want je betaald ook voor de service en het feit dat ze nep leden filteren van de website. Snap echter dat dit een persoonlijke mening is. Ik ben momenteel bezig aan mijn tweede lidmaatschap van een maand omdat mijn eerste maand soepel verliep met enkele ontmoetingen en leuke gesprekken. Ik denk dat er weinig mensen negatief kunnen zijn over Hearts, zoals ik de overige reviews lees komt deze voorspelling wel redelijk uit.

  Wessels (28) 9 november 2018
 • Tom Titom (28)
  Prima datingsite 0 reacties

  Hearts is een prima datingsite waarbij ik in een tijdsbestek van 3 maanden meer dan 5 dates heb gehad en ontelbaar veel chats, zelfs nu nog. Heb hierom mijn lidmaatschap verlengd, onbeperkt chatten voor 50 euro 3 maanden is ook niet duur vind ik zelf. Mijn Hearts profiel heet Tom33 dus als je een leuke dame bent? Zoek me maar op!

  Tom Titom (28) 7 november 2018
 • Sjaak (21)
  Nep 8 reacties

  Ik denk nu eigenlijk ook dat het nep is, tot nu toe alleen maar denk ik neppe vrouwen.na vip en 30 euro betaald.komen de mooiste vrouwen op je af en of je foto's wilt sturen.op vragen hoe het gaat reageren ze niet.al die verhaaltje ook bij die fotos ze willen allemaal een fuck buddy haha.beetje te mooi om waar te zijn.had dit niet verwacht vind het best wel kwalijk dat dit soort sites gewoon legaal zijn zeg maar.

  Sjaak (21) 25 oktober 2018
 • Marco (42)
  Bestelling niet aangekomen 0 reacties

  Nou, ik vindt eigenlijk alle datingsites waar voor je moet betalen een raar iets.
  In mijn ogen ben je gewoon een vrouw/man aan het bestellen en die 9 van de 10 keer niet aankomt maar wel voor heb betaald. Plus, er zitten ook fakers tussen, die werken daar gewoon om dat site draaiend te houden. Ze zouden eigenlijk de chat gratis moeten maken, niks geen credits, diamantjes 09nrs of whatever ze hebben moet gebruiken, desnoods alleen inschrijfgeld. Inplaatsvanal dat zooi te bestellen/opwaarderen had je net zo goed een escort kunnen bestellen.......en ik bedoel geen auto 😜
  Maar al dat soort sites zijn best wel slim -of de inschrijvers zijn dom- , maagoed, ieder zijn/haar keus, ik ga het niet meer doen, slechte ervaring mee gehad, ja ik was ook stom bezig. Ik durf het gewoon te zeggen, terwijl ik mij eruit had geschreven kon ik door gaan betalen (de telefoonrekening) kut 09nrs 😡 Bah, ik bestel voortaan een pizza, dan weet ik tenminste zeker dat, dat aankom.

  Marco (42) 25 oktober 2018
 • Ruud (55)
  Hearts goede site 0 reacties

  Hearts is de beste site ooit! Ik vind het echt een hele goede site, ik wou alleen dat ik dit eerder had geweten.
  Dat had me een hele hoop geld bespaard die ik nu helaas aan andere websites heb verspild, dat had dan niet gehoeven.
  Maar dat terzijde ben ik nu wel oprecht heel blij dat ik hier alsnog tegen aan ben gelopen, want nu zit ik hier natuurlijk op.
  Het is ook per toeval dat ik hier op kwam, want het is zo dat een vader van één van de teamgenootjes van mijn zoon hier op zit en zo kreeg ik dit ter gehoor, anders had ik hier niet eens van af geweten dat deze website überhaupt bestaat.
  Het staat waarschijnlijk wel in zo'n top10 of een andere top, maar daar zoek ik ook nooit op.
  Ik zag een keer een dating site op een reclame op de televisie, maar toen ik me op die site aanmeldde, viel deze site heel erg tegen.
  Dat is altijd zo, dan lijkt het op televisie allemaal heel goed en mooi, maar dan is het tegenovergestelde in het echt vaak waar.
  Dat geldt voor Hearts niet, dit is voor mij de top site en hier zal ik hoop ik ooit mijn nieuwe geliefde vinden.

  Ruud (55) 23 oktober 2018
 • Laura (43)
  Hearts goede deal 0 reacties

  Hearts heeft in tegenstelling tot heel veel andere website best hele goede deals die je kunt kiezen als betalingswijze. Want wanneer je één maand betaald dan kost dit 25 en voor drie maanden kost het maar 50, wanneer je een jaar in één keer doet dan is dit 100, terwijl als je vier losse maanden koopt dan is dit ook 100. Voor mij is dat dan echt een goede deal, want het is niet zo dat ik geen geld heb of de eindjes aan elkaar moet knopen maar ik vind het gewoon altijd dom als mensen een goede deal niet aangrijpen wanneer je dit kunt. Dan is het toch zonde van je geld om telkens voor één maand te kopen.

  Verder vind ik de site trouwens ook heel erg goed. Maar in de andere opzichten lijkt Hearts ook gewoon heel erg veel op alle andere datingsites. Ik denk dat dit ook wel een goed teken is, want alle goede sites zouden ook op elkaar moeten lijken. Dan is het dus heel goed dat Hearts deze deals heeft, want dat heeft er bij mij wel voor gezorgd dat ik daar voor gekozen heb.

  Laura (43) 23 oktober 2018
 • Harm (58)
  Hearts niet goed 1 reactie

  Toen ik me op Hearts aanmeldde, was dit simpelweg omdat die als één van de beste datingsites op internet stond aangeschreven. En van de sites die boven aan stonden, beviel Hearts mij makkelijk zat het beste. Zowel in hoe het eruit zag als wat ik op de site kon vinden over hoe alles in elkaar zit. Vervolgens kwam natuurlijk de stap dat ik me echt moest aanmelden.

  Dit ging allemaal veel eenvoudiger dan dat ik had verwacht. Ik ben geen held op het internet en ik vraag regelmatig even hulp van mijn kinderen, maar hier kwam ik verrassend genoeg zelf prima uit. En dat zegt meer over de website dan dat het over mij als mens zegt. Helaas hahaha. Toen ik eenmaal een account had kon ik lekker een beetje gaan rondstruinen en kijken wat er allemaal te vinden was op de site.

  Hier vond ik tot mijn verbazing best heel erg veel leden en van die leden was ook een aanzienlijk aantal vrouwelijk. Dit was allemaal erg positief en daar was ik heel erg blij mee. Daarna kwam ik bij de volgende stap en dat was een vrouw van mijn leeftijd zoeken, dat werd wat lastiger. Want de meeste vrouwelijke leden die hier op zitten zijn een stuk jonger dan ik. De oudste vrouwen waren rond de 45 jaar oud en zelfs dat vind ik voor mij nog een beetje te jong.

  Dus eigenlijk is alles heel goed aan deze site, alleen voor mij als oudere man en naar wat ik zoek is dit niet de perfecte oplossing. Wanneer ik tien jaar jonger was geweest dan wist ik het wel, dan zat ik hier dag in dag uit op en met allerlei verschillende vrouwen te chatten.

  Harm (58) 23 oktober 2018
 • Raymond (40)
  Kijk uit voor deze fake site en trap er niet 4 reacties

  PAS OP PAS OP!!!!

  Deze site is een puur fake en gaat je alleen maar geld kosten. Maak een account en per direct krijg je contact ( wat al vaag is natuurlijk ). Als je besluit om vip te nemen komen de dames weer terug met de vraag voor prive foto's. Deze verzenden kost je chter diamanten die je weer los moet komen. Meld dan voor de grap tegen een dame dat de site een grote fake is dan wordt je per direct verwijderd. Twijfel je over mijn verhaal doe dan hetzelfde als ik.........dan staat je verhaal binnen een uurtje ook hier. Wees gewaarschuwd!!!!!!!!!!

  Raymond (40) 22 oktober 2018
 • Leon (56)
  Hearts beoordeling positief 1 reactie

  Ik ben al zo lang actief op zo veel verschillende dating websites en nooit had ik bij een site dat goede gevoel wat ik bij de website hearts wel heb.
  Ik vind het altijd heel erg jammer om dan al die negatieve dingen van mensen te lezen die dan om van die kleine ondingen niet tevreden zijn en het dan te beschrijven alsof het allemaal prut is.
  Ik ben helemaal niet zo en ik hou meer van de positieve dingen te benoemen.
  Dat kan hier prima want hier zijn zo veel positieve dingen over te benoemen dat ik het gewoon een hoog cijfer voor wil geven.

  Leon (56) 1 september 2018
 • Steve (35)
  Hearts not fake 1 reactie

  Wow, what do they eat in Holland that make the dutch girls zo damn stunning! I don't know what it is, but I find the dutch girls way more beautifull than the english ones and I really don't know why. After I made a profile here I first got scared it was a fake site with fake profiles, but soon different girls started talking to me and some of them gave me their numbers etc. so it is definitely not a fake one. I still have a lot of contact with the girls from around here, with some of them only online and with two of them alson on facebook and mobile.

  Steve (35) 30 juni 2018
 • Luuk (42)
  Hearts Decentie 4 reacties

  En ik maar denken dat ik iemand zou zijn die niet aan decentie en andere beoordelingen zou doen, maar hier blijkt toch het tegenovergestelde bij Hearts. Hearts was voor mij ook zo'n dingetje, waar ik nooit aan zou beginnen zij ik altijd. Tot ik me toch een keer door mijn voetbalmaten liet overhalen en me een keer voor de grap heb aangemeld, heb ik toch even binnen twee weken een geweldige vrouw ontmoet daar waar ik nu nog steeds heel goed contact mee heb. Ik heb er zo'n goed gevoel bij, dat ik zelfs durf te benoemen dat hier misschien wel een relatie of meer uit zal volgen als het aan mij ligt. Daar gaat het vooroordeel dat online datingsites voor oude en vieze mannen zijn die wanhoopig op zoek zijn naar jonge meiden die zich willen uitkleden voor de webcam. Dat was tenminste het beeld wat ik er altijd van had maar gelukkig moet ik deze mening intrekken want dat bleek helemaal niet zo te zijn. En dat ik daar ook nog eens ... heb ontmoet maakt het voor mij nog tien keer mooier dan dat ik het al vond.

  Luuk (42) 22 juni 2018
 • Paul (50)
  Favoriet 1 reactie

  Het is eigenlijk best gênant maar ik moet bekennen dat ik van drie verschillende dating websites lid ben en van deze drie websites is hearts wel echt mijn favoriet! Het is een goede site met heel veel prachtige en aardige vrouwen, je kunt zowel gewoon chatten als foto’s sturen en het is niet duur. Je kunt uit verschillende pakketten kiezen en wanneer je niet wilt betalen is dat ook nog mogelijk. Ik denk dat iedereen hier wel blijven wordt en zoals ik al zei is het mijn favoriet.

  Paul (50) 26 mei 2018
 • Niels (31)
  super 2 reacties

  Waardeloze site. Alleen maar gezeur. (Als je zegt dat je die niet stuurd geen reactie meer.) Ben nu paar dagen lid, en nu al spijt van. Als ik had geweten dat je nog meer dan lidmaatschap moest betalen dan had ik het niet gedaan.

  Niels (31) 25 mei 2018