• Leon (56)
  Hearts beoordeling positief 1 reactie

  Ik ben al zo lang actief op zo veel verschillende dating websites en nooit had ik bij een site dat goede gevoel wat ik bij de website hearts wel heb.
  Ik vind het altijd heel erg jammer om dan al die negatieve dingen van mensen te lezen die dan om van die kleine ondingen niet tevreden zijn en het dan te beschrijven alsof het allemaal prut is.
  Ik ben helemaal niet zo en ik hou meer van de positieve dingen te benoemen.
  Dat kan hier prima want hier zijn zo veel positieve dingen over te benoemen dat ik het gewoon een hoog cijfer voor wil geven.

  Bezoek Hearts

  Leon (56) 1 september 2018
  • (58)

   Ik ben ook van het positieve eerst benoemen en mocht er dan een minpuntje zijn dan moet je dit achter aan noemen en ze er niet meteen mee om de oren gooien. Ik vind ook dat Hearts vooral goede dingen heeft, dat blijkt wel uit mijn beoordeling want die is over het algemeen bijna volledig postief. Op één klein pluntje na.

   Het valt mij we lop dat jij bijna even oud bent als dat ik ben, maar jij hebt geen moeite met de jonge vrouwen die hier op zitten. Het kan natuurlijk zo zijn dat jij gewoon op jongere vrouwen valt en in dat geval is het hele probleem ook meteen opgelost.

   Harm (58) 23 oktober 2018


Meer informatie en reviews over Hearts