• Rene (28)
  Leden met kroontje zijn goed 1 reactie

  Geweldige datingsite zonder teveel poespas. Veel vrouwen die vrij snel reageren op je profiel na registratie. Ik kreeg mijn mail overigens wel in mijn spambox, iets om op te letten. Een grote aanrader, zeker omdat ik hier mijn nieuwe vriendin heb ontmoet 2 maanden geleden.
  Tip: bericht alleen de mensen met een kroontje voor hun naam. Overige leden kunnen niet chatten omdat ze niet hebben betaald. Mijn inziens moet je deze leden niet serieus nemen. Sommige proberen jou in hun toplijst te zetten waardoor jij een geautomatiseerd berichtje krijgt in de hoop dat je prive gegevens stuurt denk ik, want zelf kunnen ze niks.

  Bezoek Hearts

  Rene (28) 5 december 2018
  • (36)

   Klopt, goede datingsite! Moet wel zeggen dat dat kroontje verhaal zeker waar is. Mannen die zich aanmelden in de hoop dat iemand prive gegevens stuurt zodat het gratis blijft, tja, veel zin heb je er dan ook niet in volgens mij... Helaas is dit op iedere datingsite het geval. Op Hearts kan je wel veel makkelijker daten dan op andere datingsites het ik het idee... Vooral omdat de chats soepeler en sneller verlopen.

   Freek (36) 5 december 2018


Meer informatie en reviews over Hearts