• Luuk (42)
  Hearts Decentie 4 reacties

  En ik maar denken dat ik iemand zou zijn die niet aan decentie en andere beoordelingen zou doen, maar hier blijkt toch het tegenovergestelde bij Hearts. Hearts was voor mij ook zo'n dingetje, waar ik nooit aan zou beginnen zij ik altijd. Tot ik me toch een keer door mijn voetbalmaten liet overhalen en me een keer voor de grap heb aangemeld, heb ik toch even binnen twee weken een geweldige vrouw ontmoet daar waar ik nu nog steeds heel goed contact mee heb. Ik heb er zo'n goed gevoel bij, dat ik zelfs durf te benoemen dat hier misschien wel een relatie of meer uit zal volgen als het aan mij ligt. Daar gaat het vooroordeel dat online datingsites voor oude en vieze mannen zijn die wanhoopig op zoek zijn naar jonge meiden die zich willen uitkleden voor de webcam. Dat was tenminste het beeld wat ik er altijd van had maar gelukkig moet ik deze mening intrekken want dat bleek helemaal niet zo te zijn. En dat ik daar ook nog eens ... heb ontmoet maakt het voor mij nog tien keer mooier dan dat ik het al vond.

  Bezoek Hearts

  Luuk (42) 22 juni 2018
  • (53)

   Dat beeld wat jij schetst Luuk, volgens mij is dat het ouderwetse beeld van de online dating websites die schijnbaar nog steeds heel vele mensen hebben. Als je het mij vraagt is dit beeld ook totaal niet realistisch, want mijn ervaringen op deze site zijn helemaal niet zo. Het zijn ten eerste geen oude, vieze mannetjes en ten tweede zijn de mensen die hier op zitten echt op zoek naar meer dan al die viezigheid. Volgens mij is echt het grootste deel van iedereen die hier online zit echt op zoek naar een nieuwe partner. Dus voor de mensen die nog steeds dat rare vooroordeel hebben die jij ook had Luuk, die kan ik bij deze ontkrachten want dat is helemaal niet het geval hier. Of het eerder wel zo was, kan ik geen uitspraak over doen maar over hoe het nu gaat wel. In deze tijd waarbij alles online gebeurt, hoort daar ook online daten bij.

   Gretha (53) 22 juni 2018
  • (59)

   Over "Hearts Decentie" van Luuk: Ik snap ook eerlijk gezegd nooit zo goed waarom mensen altijd maar denken dat het online daten tegenwoordig alleen maar om sex gaat en niet meer om het vinden van je partner, want dat is hier nog steeds wel het geval. Het zou fijn zijn als de mensen op de website dat ook allemaal weten, want helaas heb je nog wel af en toe het aparte geval er tussen zitten die wel het beeld heeft van vijftig tinten grijs wanneer ze hier zijn en dat klopt dus niet. Maar over het algemeen vind ik dat Hearts hier veruit boven uit stijgt en dat de 'normale datingsites' hier vele malen erger in zijn. Wanneer je op Hearts kijkt, zie je ook heel veel mensen van middelbare leeftijd die echt heel bewust op zoek zijn naar een relatie en niet naar wat spanning voor tussendoor.

   Robert (59) 23 juni 2018
  • (64)

   Ik kan ook mee praten over dit verhaal, want eerder moest ik er ook niets van hebben. Maar uiteindelijk na mij hier aangemeld te hebben, heb ik hier wel mijn inmiddels ex-vriendin gevonden. We hebben toch maar mooi 2 jaar lang een hele fijne relatie gehad voordat het uiteindelijk helaas toch misliep, maar daar kan de website natuurlijk ook niets aan doen. Na een tijdje gerouwd te hebben om mijn stukgelopen relatie heb ik me hier toch maar weer aangemeld in de hoop dat ik hier opnieuw een geliefde zal vinden.

   Jan (64) 23 juni 2018
  • (42)

   Dat vind ik nou echt een mooie decentie over Hearts Jan (64)! Wanneer ik dit soort verhalen lees, dan komt er bij mij toch ook weer een beetje hoop naar boven voor een goede en mooie afloop met een leuke, lieve vrouw bij mij thuis op de bank. Dat is toch wel het ideaalplaatje dat je dan hebt en waarvan ik dan ook echt hoop dat deze werkelijkheid zal worden. Dat zou het beste zijn wat me hier zou kunnen gebeuren. Ik hoop het in ieder geval van harte! En ik hoop voor jou ook dat je dit opnieuw zal lukken jan!

   Luuk (42) 23 juni 2018


Meer informatie en reviews over Hearts