• Harm (58)
  Hearts niet goed 1 reactie

  Toen ik me op Hearts aanmeldde, was dit simpelweg omdat die als één van de beste datingsites op internet stond aangeschreven. En van de sites die boven aan stonden, beviel Hearts mij makkelijk zat het beste. Zowel in hoe het eruit zag als wat ik op de site kon vinden over hoe alles in elkaar zit. Vervolgens kwam natuurlijk de stap dat ik me echt moest aanmelden.

  Dit ging allemaal veel eenvoudiger dan dat ik had verwacht. Ik ben geen held op het internet en ik vraag regelmatig even hulp van mijn kinderen, maar hier kwam ik verrassend genoeg zelf prima uit. En dat zegt meer over de website dan dat het over mij als mens zegt. Helaas hahaha. Toen ik eenmaal een account had kon ik lekker een beetje gaan rondstruinen en kijken wat er allemaal te vinden was op de site.

  Hier vond ik tot mijn verbazing best heel erg veel leden en van die leden was ook een aanzienlijk aantal vrouwelijk. Dit was allemaal erg positief en daar was ik heel erg blij mee. Daarna kwam ik bij de volgende stap en dat was een vrouw van mijn leeftijd zoeken, dat werd wat lastiger. Want de meeste vrouwelijke leden die hier op zitten zijn een stuk jonger dan ik. De oudste vrouwen waren rond de 45 jaar oud en zelfs dat vind ik voor mij nog een beetje te jong.

  Dus eigenlijk is alles heel goed aan deze site, alleen voor mij als oudere man en naar wat ik zoek is dit niet de perfecte oplossing. Wanneer ik tien jaar jonger was geweest dan wist ik het wel, dan zat ik hier dag in dag uit op en met allerlei verschillende vrouwen te chatten.

  Bezoek Hearts

  Harm (58) 23 oktober 2018
  • (41)

   Dat is dan wel heel erg zonde zoals ik dit lees, want ik ben 41 jaar oud en voor mij speelt dit geen enkele rol hier. Er zijn erg veel vrouwen van mijn leeftijd, het was me nooit opgevallen dat er van jouw leeftijd niet veel vrouwen zijn. Maar ik moet natuurlijk wel bekennen dat ik daar ook niet bewust naar aan het zoeken ben, maar dat is ook logisch.

   Wat alle andere dingen betreft, daar ben ik het helemaal mee eens, ik vind dit ook echt helemaal top. Waar jij dus maar één klein minpuntje hebt, heb ik helemaal niets bijzonders aan te merken op een site. En dat is niet vaak zo, dus ik denk dat dat best iets is wat deze site ook in hun zak mag steken.

   Nico (41) 23 oktober 2018


Meer informatie en reviews over Hearts