• Raymond (40)
  Kijk uit voor deze fake site en trap er niet 4 reacties

  PAS OP PAS OP!!!!

  Deze site is een puur fake en gaat je alleen maar geld kosten. Maak een account en per direct krijg je contact ( wat al vaag is natuurlijk ). Als je besluit om vip te nemen komen de dames weer terug met de vraag voor prive foto's. Deze verzenden kost je chter diamanten die je weer los moet komen. Meld dan voor de grap tegen een dame dat de site een grote fake is dan wordt je per direct verwijderd. Twijfel je over mijn verhaal doe dan hetzelfde als ik.........dan staat je verhaal binnen een uurtje ook hier. Wees gewaarschuwd!!!!!!!!!!

  Bezoek Hearts

  Raymond (40) 22 oktober 2018
  • (29)

   Dus je klaagt omdat je vrij snel na je registratie contact hebt met andere leden? Dat is niet vaag, alleen maar positief... Lijkt mij. Lachwekkende review.

   Harm (29) 23 oktober 2018
  • (40)

   Lachwekkende review??? Test het uit en kom dan je verhaal doen

   Raymond (40) 5 november 2018
  • (22)

   Je hebt gelijk Raymond ook gevraagd aan iemand of het een fake site is mijn vip is verwijderd + mijn foto's.. je kan dus wel stellen dat het niet klopr

   David (22) 5 november 2018
  • (21)

   Helemaal gelijk aleen maar fake profielen die gelijk wat sturen. als je zegt dat ze fake zijn of dat ze eens echt een gesprek moeten beginnen word je acount verwijderd zonder reden

   Brainless (21) 28 november 2018
  • (38)

   Ik kan jullie met 100% zekerheid vertellen dat deze website wel degelijk echt is. Binnen no time had ik meerdere gesprekken op gang waarbij het ONBEPERKT CHATTEN is voor een VASTE PRIJS. Wat wil je nog meer? Na een paar dagen had ik al een leuke vrouw bij me op de koffie. Ik ben van mening dat het echt aan jezelf ligt als het je hier niet lukt om een date te realiseren. Dus mannen, kijk eens flink in de spiegel.

   Jan (38) 4 december 2018


Meer informatie en reviews over Hearts