Hearts
8,1

221 reviews

De datingwebsite voor iedereen.

Bij Hearts weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Hearts kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Cijfer en gebruikersgemak

Hearts krijgt van ons een 8,1 omdat de transparantheid en betrouwbaarheid van de website zeer goed is. Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. Daarbij heeft Hearts veel leden en zijn er altijd veel mensen online om mee te chatten.

Prijzenlijst Hearts

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hearts? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 10.304 keer bezocht.

Reviews ( 221 )

 • Pim (32)
  Lekkere meiden 1 reactie

  Veel lekkere meiden hebben zich aangemeld op deze site!
  Daar wil ik wel een beschuitje mee eten... ;)

  Pim (32) 8 juli 2016
 • Jolien (46)
  Mannelijke aandacht 0 reacties

  Na een zware periode heb ik me aangemeld op Hearts, ik had meteen succes!
  Al die mannelijke aandacht is een genot voor een vrouw in mijn positie!
  Leuke site met lieve en leuke mannen genoeg..

  Jolien (46) 6 juli 2016
 • Chantal (21)
  hearts is goede shit 0 reacties

  hearts is een leuke site waar ik veel van mijn matties heb leren kennen. Ik was namelijk verhuisd van utrecht naar amsterdam. goede shit

  Chantal (21) 1 juli 2016
 • Karin (25)
  Tevreden over Hearts 2 reacties

  Ik ben erg tevreden over mijn maand lidmaatschap tijd op Hearts, het kost 25 euro maar dan kun je ook gemakkelijk enkele leuke afspraakjes plannen. Wel moet ik zeggen dat sommige mannen gewoon te vies voor woorden zijn. Ze sturen een foto met hun *pikkie* nog voordat ze *hoi* of iets dergelijks hebben gezegd. De blokkeer optie is dan ook erg functioneel. Dat er viespeuken op Hearts zitten kan de website zelf niets aan doen en dit zal op andere sites net zo zijn. Als ik een cijfer moet geven had ik gezegd een 9.5

  Groetjes Karin

  Karin (25) 27 juni 2016
 • Vivian (38)
  Hearts heeft mij aan een partner ge... 1 reactie

  In januari heb ik op Hearts mijn nieuwe partner gevonden. De bedoeling is om eind dit jaar te gaan trouwen. We willen Hearts bedanken dat ze ons hebben samen gebracht en we bevelen Hearts dan ook ten harte aan bij andere toekomstige stellen.

  Vivian (38) 14 juni 2016
 • Bart (33)
  Hearts recensie 0 reacties

  Hoi met Bart,

  ik, als datingsite kenner, kan jullie vertellen dat het een lust is om op Hearts aanwezig te mogen zijn. Veel aandacht en daarnaast redelijk makkelijk om een date te krijgen binnen je lidmaatschap periode.

  Groetjes aan de liefhebbers.

  Bart (33) 8 juni 2016
 • Bas (40)
  date kwam 2 uur later 1 reactie

  Een vrouw kwam 2 uur later pas aankakken op een date terwijl ze toch wel degelijk had aangegeven om 20:00 bij het restaurant te zijn. Dit was niet het geval waardoor ik weer naar huis ben gegaan. Toen ze me appte dat ze hinder had gehad toch maar gekomen en al met al toch een leuke avond gehad. Hearts kan hier niet veel aan doen maar vond het niet leuk.

  Bas (40) 29 mei 2016
 • Lianne (18)
  hearts nl gebruik ik veel op school 1 reactie

  Hearts.nl the place to be for me :) Ik gebruik dit veel op de telefoon via de browser tijdens schooluren etc. Wel fijn dat je niet telkens een POING krijgt op de telefoon als je een bericht krijgt. Hierdoor is het heel handig voor op school en/of werk. Ook zijn er super veel leeftijdsgenoten en mensen bij mij uit de buurt online waar ik de hele dag wel mee chat. Kus Lianne

  Lianne (18) 20 mei 2016
 • Ritchie (27)
  hearts is lekker 0 reacties

  2 klappers gemaakt in 1 dag :D niet om stoer te doen ofzoo ma ik had om 12:00 een date en om 19:00 vroeg er ook nog een dame of ik langs wou kome. Niks te klagen dus zou ik zeggen he

  Ritchie (27) 14 mei 2016
 • Natasja (25)
  Hearts 1 reactie

  Hoi ik ben Natasja te Assen en sta op Hearts onder accountnaam "Natasja". Zoek me maar op. Ik chat altijd terug. :) xx

  Natasja (25) 3 mei 2016
 • Bert Schippers (37)
  Hearts weinig opties maar werkt pri... 0 reacties

  Hearts is naar mijn mening een standaard datingsites met zo min mogelijk opties om het voor de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken. Eerder werkte Hearts met gratis berichten echter zijn deze er sinds een tijdje al uit gehaald. Dat is wel een aderlating vind ik al zijn er weinig datingsites die met gratis berichten werken. Daarnaast weet je nu ook, indien je een bericht krijgt, dat diegene terug kan antwoorden. Ik zit er nu zo'n half jaar op en heb wel leuke gesprekken gehad en enkele ontmoetingen. De ware nog niet gevonden helaas.

  Bert Schippers (37) 2 mei 2016
 • Esme (22)
  Hearts top datingsite 0 reacties

  Ruim een maand geleden heb ik mijn huidige vriend op Hearts.nl voor het eerst aangesproken. Vanzelfsprekend dat ik blij ben dat ik me op Hearts heb ingeschreven. Al gauw had ik veel aanspraak en nu dus een nieuwe vriend. IN LOVE :$

  Esme (22) 1 mei 2016
 • Lisette (24)
  hearts veel chats 1 reactie

  Na de update van 25-04 is de website veel sneller geworden en werkt het ook op je telefoon enz heel goed. De vele chats die ik heb kan ik nu overal voort zetten wat het alleen maar makkelijker maakt. Ze hebben dan wel geen app maar het werkt voor de rest prima zo. Morgen weer een date met een jongen uit nijmegen! Keep the show going.

  Lisette (24) 26 april 2016
 • Stef (23)
  Hearst nl review 1 reactie

  Een aantal van mijn vrienden hadden al Hearts, omdat ik single ben vroegen ze al of dit me niet wat leek. Ze waren er positief over te spreken namelijk. Toch maar geprobeerd na wat aandringen van de boys. Om onbeperkt te kunnen chatten moet je een pakketje kopen, qua prijs wel normaal. Zeker omdat het onbeperkt chatten is in plaats van fee per bericht. De boys hadden gelijk, veel vrouwelijk schoon die daarnaast ook nog eens actief zijn. Heb nu ongeveer 3 weken een betaald account waaruit +- 6 dates zijn gekomen. Niets te klagen lijkt me.
  Minpuntje is dat er geen app voor is, misschien komt dit nog. Via telefoon kan eventueel wel via de browser.

  Stef (23) 19 april 2016
 • someone (37)
  Hearts geen oplichters 0 reacties

  Ben al een tijdje lid bij hearts onder het mom eerst eens kijken wat voor vlees je in kuip hebt.
  In het begin kreeg je nog drie gratis berichtjes per dag maar is inmiddels afgeschaft. In die tijd contact met een dame gekregen die regelmatig berichten stuurde ook toen de gratis berichtjes werden afgeschaft. Doordat ze nogal volhield toch een lidmaatschap afgesloten. Nu ik lid ben krijg ik ook meer reacties van andere betaalde leden die me blijkbaar eerst links lieten liggen.

  Kortom hearts is een goede datingsite.

  someone (37) 13 april 2016
 • Frouwke (22)
  Hearts fijne website 1 reactie

  Hearts is een fijne website om mee te werken. Enige kanttekening wat ik heb is dat foto's sturen geld kost op de website. Aan de andere kant fijn dat ze deze optie hebben. Je hoeft er namelijk geen gebruik van te maken.

  Frouwke (22) 10 april 2016
 • Jan (48)
  Hearts is een pluim waard 1 reactie

  Ik beveel Hearts aan. Het heeft mij mijn nieuwe liefde gebracht waar ik een tijd naar op zoek was na het overlijden van mijn vrouw. Aan een zware tijd is een eind gekomen.
  Na een poging te hebben gewaagd op enkele datingsites is het me dan toch gelukt op Hearts in vrij korte periode. Na het lezen van de reviews ben ik blij dat ik niet de enige gelukkige ben en ik vind dat Hearts een pluim verdiend.

  www.hearts.nl

  Groeten Jan

  Jan (48) 4 april 2016
 • Julia (32)
  Datingsites geen 1e keus mannen mee... 1 reactie

  Je moet op Hearts meer lachen dan dat het daadwerkelijk komt tot een date. Voor de duidelijkheid: aan leden geen gebrek. Het is alleen de 2e, 3e of 4e keuze aan mannen die je tegenkomt. De eerste keus zit al keurig bij een andere vrouw aan de keukentafel. De overige zoeken het op een datingsite. Dit gedrag en stommiteiten merk je meteen wanneer je een account aanmaakt. Hearts kan hier verder niets aan doen, website werkt keurig en je kunt elke dag wel een date krijgen. De vraag is: moet je dat willen? Moet je een 2e keus man kiezen? Of moet je het geluk hebben dat er toch een 1e keus man tussen zit? Ik ga voor het laatste en hopen. Overigens is dit niet alleen op Hearts, maar op iedere datingsite.

  To be clear: Hearts werkt heel goed, mijn waardering is ook 5 sterren. De meeste mannen zijn echter het aanzien niet waard.

  Julia (32) 30 maart 2016
 • Simon Weert (46)
  Leven regels wel na maar regelen al... 0 reacties

  De administratoren van Hearts zijn zeer streng. Als er ook maar een paar leden over je klagen wordt je account zonder pardon verwijderd. Dit is mij ook overkomen. Om eerlijk te zijn was ik de dames alleen wat aan het plagen, verder niet racistisch of anderszins. Vip dagen worden dan ook niet uitbetaald.

  Desondanks na wat over en weer te hebben gemaild met de klantenservice kreeg ik mijn account (inclusief Vip dagen) terug.

  Bedankt Hearts.

  Simon Weert (46) 21 maart 2016
 • Nieuw hearts lid (28)
  Bevestigingsmail aanmelding hearts 1 reactie

  Ik krijg geen bevestigingsmail van mijn aanmelding op Hearts. Kan iemand me hierbij helpen?

  Nieuw hearts lid (28) 9 maart 2016

Plaats een review