• Valerie (37)
  Mengelmoes 2 reacties

  Ik vind het op Hearts het fijnst om online te dat en met andere mensen omdat het op Hearts een heerlijke mengelmoes is van mannen en vrouwen, jong en oud, homo, hetero en lesbisch het maakt hier allemaal niet uit wat je bent en waar je op valt. Ik denk dat deze site het beste in deze tijd en hoe de mensen nu in het leven staan. Ik vind het zo mooi om te zien dat er tegenwoordig zo veel meer mensen zijn die het niet uit maakt of je nu wel of niet hetero bent en tegenwoordig zie je zelfs steeds meer transgenders. Ik zeg ook altijd, als mijn kind maar gelukkig is, dan maakt het mij niet uit. Maar je hoopt gewoon dat de maatschappij en de mensen hier in de anderen ook accepteren. Ik heb gewoon het gevoel dat dit bij Hearts helemaal gebeurt en dat vind ik echt heel erg goed aan deze site.

  Bezoek Hearts

  Valerie (37) 2 januari 2018
  • (39)

   Ik snap je helemaal, mijn broer valt ook op kannen en ik weet dus hoe moeilijk sommige mensen daar nog steed over doen, te gek voor woorden. Het is goed om te zien dat een website als dit gewoon normaliseert.

   Milan (39) 5 januari 2018
  • (50)

   Ik weet inderdaad dat er ook speciale websites zijn voor mensen die niet perse hetero zijn en dat vind ik eigenlijk heel erg jammer. Het zou toch gewoon moeten kunnen en eigenlijk normaal moeten zijn dat iedereen gewoon op eenzelfde dating website terecht kan.

   Heiko (50) 2 april 2018


Meer informatie en reviews over Hearts