• Pepijn (57)
  Hearts klacht 4 reacties

  De datingwebsite Hearts is volgens mij een website die nog niet zo heel erg lang bestaat, dit kun je ook zien aan de aantallen mensen die er op zitten. Nu ben ik al ruim een jaar lid en in dat jaar is het aantal leden bijna verdriedubbeld, dus ik zie wel duidelijk dat ze enorm aan het groeien zijn wat natuurlijk heel erg goed is. Maar ik denk eerlijk gezegd wel dat dit voor veel mensen een reden is om een klacht over Hearts te schrijven, omdat in het begin het nog lastiger was om een date te vinden dan nu omdat er nu veel meer mensen op zitten. Zelf heb ik hier echter niet zo veel moeite mee, want ook toen er minder leden op zaten kon ik nog steeds meer dan genoeg leuke mensen vinden die met mij een gesprek aan willen gaan. Het lijkt eigenlijk wel wat op skype als je het vergelijkt vind ik, het is altijd erg gezellig en er zijn altijd wel mensen online. Hoe laat je ook online komt, dat doet er niet eens echt toe.

  Eén keer heb ik hier een account gevonden die volgens mij niet helemaal door de beugel kan en ik heb aangegeven dat ik het idee had dat er een nep account op Hearts zat en ik heb aangegeven hoe deze dame heet. Ik heb gelijk een bericht terug gekregen van de service dat ze het waardeerden dat ik zo oplettend was en dat ze gingen onderzoeken of dit ook daadwerkelijk klopte. Ik vond het fijn dat mijn klacht eigenlijk gelijk serieus werd genomen en even later heb ik diegene ook eigenlijk nooit weer gezien op de site. Maar of dit toeval was of niet, dat weet ik ook niet zeker.

  Bezoek Hearts

  Pepijn (57) 29 april 2018
  • (35)

   Mij was het inderdaad ook al opgevallen dat er hier veel minder profielen zijn dat op een heleboel andere dating sites.
   Of dat dan ook echt erg is, is natuurlijk maar de vraag want dat hoeft helemaal niet perse het geval te zijn.
   Hearts is volgens mij wel een goede en serieuze website waar maar weinig nep profielen op zitten en dat is voor mij het belangrijkste.
   Wanneer je op een kleinschaligere website zit voor dating, denk ik dat je altijd minder kans hebt op nep profielen, omdat ze daar veel sneller opvallen dan wanneer je op een hele grootschalige website zit.
   Hier zullen deze mensen veel sneller door de mand vallen wanneer ze iets doen wat fake is.

   Manfred (35) 30 april 2018
  • (49)

   Hoe vaak ik wel niet voor een nepprofiel wordt aangezien door verschillende mannen, dat is niet op twee handen te tellen.
   Eigenlijk jammer hoe wantrouwend mensen hierin zijn geworden, want ik wil, net als heel veel mannen gewoon heel graag weer een relatie opbouwen met iemand en ik zit op Hearts om deze persoon te vinden. Het klopt ook dat er meer mannen dan vrouwen op Hearts zitten, maar volgens mij is dat op iedere dating site wel het geval. Alleen wel heel erg jammer dat mannen er bijna direct van uit gaan dat je nep bent als je als vrouw op een dating site zit, terwijl mijn intenties juist hartstikke serieus zijn!

   Rosalie (49) 30 april 2018
  • (57)

   Ik snap wat je bedoelt Rosalie en eerlijk gezegd ben ik ook iemand die zich daar soms wel schuldig aan maakt, maar dat heeft ook een reden! De reden dat ik dat doe is omdat ik dan denk dat het eigenlijk te mooi is om waar te zijn wat ik dan zie en dan word ik argwanend, wat ook een beetje mens eigen is. En ik heb al meer dan genoeg leed in de liefde meegemaakt, wat er nu voor zorgt dat ik best wel voorzichtig ben naar vrouwen toe en er eerst echt zeker van wil zijn dat ze niet nep is en daarna ga ik er dan ook wel voor de volle honderd procent voor. Maar als ik je nu tegen zou komen op de website, dan beloof ik dat ik niet zal zeggen dat je fake bent en zal ik je reactie ook altijd in mijn achterhoofd houden en er bij stil zal staan dat vrouwen hierdoor ook gekwetst kunnen worden. Ook al is het natuurlijk nooit de bedoeling geweest om dit te doen.

   Pepijn (57) 30 april 2018
  • (44)

   Het is vaak ook een enorm groot aantal op de meeste dating websites wat gewoon wel een nepprofiel heeft, en dan vooral juist vaak bij de vrouwen. Dus ik snap best dat het voor vrouwen als Rosalie heel vervelend kan zijn dat mannen dat meestal denken, maar het is ook heel begrijpelijk dat mannen denken dat ze fake is omdat dat heel erg vaak voorkomt.

   Het is je op hearts gelukkig nog nooit overkomen en volgens mij zijn de vrouwen hier wel gewoon echt. Dat zegt ook wel iets over de kwaliteit van de website en over de mensen die erop zitten. Het is toch enorm vervelend wanneer je denkt dat je een leuke vrouw hebt ontmoet en dat ze dan uiteindelijk een nep profiel blijkt te zijn. Dan gaat je vertrouwen erin wel een beetje weg.

   Gregor (44) 2 mei 2018
  • (51)

   Ik ben pas vrijgezel en ben via een andere datingsite benaderd door een leuke vrouw en vertelde mij dat ik naar Hearts moest komen om te kunnen praten. Ik goed gelovig en gedaan, blijkt het betaalde site te zijn, ik lid geworden en nu moet je ook elke keer extra Diamanten kopen om met ze in contact te blijven.
   Het is echt allemaal NEP EN GELD KLOPPERIJ.
   Ik heb Hearts benaderd en ze zouden mijn geld terug storten binnen 14 werkdagen, we zijn nu 18 werkdagen verder en heb al 2x gemaild maar laan niets meer horen.
   PAS OP HEARTS ZIJN OPLICHTERS

   Martin (51) 29 november 2018


Meer informatie en reviews over Hearts