Victoria Milan
8,8

195 reviews

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8,8 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.

Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88
Ontevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (195)

 • Fred (45)
  Victoria Milan droom 0 reacties

  Of je hier ook echt datgene kunt halen wat ze beloven, vraag ik me toch echt af maar wat wel zeker is is dat een site als deze wel de droom van iedere man is. Hierdoor zijn er toch veel leden, ik heb me ook laten verleiden door de mooie belofte. Maar desondanks heb ik tot op heden nog geen succes gehad.,

  Fred (45) 2 februari 2020
 • Michiel (55)
  Onwaarschijnlijk 1 reactie

  Sinds een week heb ik een abonnement en begrijp totaal niet waarom je alleen door veel jongere vrouwen wordt aangesproken. Het liefst uit Australië, Amerika of Engelstalige dames in Nederland. Het meest opvallende is dus dat ze gerust 30 jaar jonger zijn. De aap komt dan al gauw uit de mouw.... Soms staan er geen foto's bij en verwijzen zij naar een andere site (bijv yogurtandhoney). Daar moet je dus voor ieder bericht betalen...... Of ze willen direct je mailadres hebben wat ik liever niet doe. Zijn er meerdere mannen (en vrouwen) die dit herkennen? Overigens heb ik helaas nog geen "echt" contact met iemand gehad....

  Michiel (55) 22 januari 2020
 • Mevrouw Smit (35)
  Victoria Milan voor vrouwen 0 reacties

  Ik wil hier even mijn ervaring delen hoe het is om op Victoria Milan te zitten als vrouw zijnde. Ik merk namelijk dat het vaak vooral de mannen zijn die zoiets laten weten en dat is ook niet raar omdat de mannen op de datingsites vaak ver in de meerderheid zijn. Maar vanuit de optiek van een vrouw is het misschien ook wel een keer interessant dacht ik.

  Ik heb hier dus een account, al ruim een half jaar en ik moet zeggen dat ik zeker geen aandacht te kort kom. Veel mannen nemen contact met mij op en doen mij bepaalde suggesties, zo veel dat ik eigenlijk bijna nooit zelf inititatief hoef te tonen. Toch zijn er genoeg mannen die ik heel appetijtelijk eruit vind zien en die dan geen contact met mij zoeken, natuurlijk trek ik dan wel mijn stoute schoenen aan en spreek ik hen aan. Vaak met als uitkomst dat zij zich erg gevleid voelen en dit heel erg leuk vinden.

  Maar als beoordeling wil ik Victoria Milan graag een goede beoordeling geven, omdat ik geen klachten heb en het hier altijd erg leuk heb. Ik acht de kans ook best groot dat ik hier nog wel een tijd op de site te vinden ben, dus dan doen ze iets goed lijkt me.

  Mevrouw Smit (35) 21 januari 2020
 • Mr VM (56)
  VM in het nieuwe jaar 0 reacties

  Het lijkt net of iedereen in het nieuwe jaar weer nieuwe kansen inschat op het gebied van de liefde, want er zitten weer allemaal nieuwe mensen op de website. Fijn voor mij dus! Ik had het idee dat ik het allemaal wel al een beetje had gezien hier en omdat ik nog niet echt een leuk iemand was tegen gekomen, was de lol er voor mij een beetje van af. Maar nu er weer allemaal nieuwe mensen op zitten, kan ik weer beginnen met mijn zoektocht en vind ik het weer veel leuker worden. Iedere dag zie ik mensen die ik nog nog nooit eerder was tegen gekomen op VM en dit zijn dan niet alleen maar wanhopige lelijke mensen die nooit een date krijgen, dit zijn echt oprecht leuke en interessante personen die mijn aandacht weten vast te houden en te boeien.

  Mr VM (56) 19 januari 2020
 • Jeffrey (49)
  Victoria Milan matig 0 reacties

  Ik vind Victoria Milan, in verhouding met de andere datingsites die de top van Nederland op dit moment halen, maar matigjes.
  Als je de reclame er over hoort en de artikels er over leest, dan zou dit helemaal geweldig moeten zijn, maar dat is niet waar.
  Natuurlijk is het een spannende site, want het is een site die ontworpen is voor de vreemdgangers onder ons.
  Maar meer dan dat is het ook niet, want het is niet zo dat de website zelf iets extra's te bieden heeft.

  Jeffrey (49) 17 januari 2020
 • Melvin (48)
  VM date 0 reacties

  Ik ben een alleenstaande man van 48 jaar oud en ik ben niet belachelijk knap of slim en ook niet rijk en beroemd, dus ik ben wel zo realistisch om niet te verwachten dat jonge meiden van in de twintig wat met mij willen beginnen.

  En dat vind ik hier ook helemaal niet erg, want de vrouwen van mijn leeftijd, die hier op VM zitten zijn zoals de jongeren dat noemen allemaal echte milfjes, bloedmooi en lekker stout. Dus dan doet die leeftijd er echt niet toe.

  Melvin (48) 14 januari 2020
 • Maurice (55)
  Victoria Milan te commercieel 0 reacties

  Ik ben een paar maanden lid geweest op Victoria Milan maar ik heb me sinds kort weer afgemeld omdat ik het toch wat te commercieel vond allemaal wat er daar gebeurde.
  Ik kreeg het idee dat het er meer om het verdienen van geld ging bij de website, dan dat het echt opgericht was om mensen met elkaar in contact te brengen en dat stoorde mij.
  Dan zijn er ook wel andere websites met betere intenties die echt het beste met je voor hebben en echt hun best doen om je aan een leuke match te helpen.

  Maurice (55) 11 januari 2020
 • Ricardo (33)
  Victoria Milan hot 0 reacties

  Als je mij zou vragen welke site er tegenwoordig hot is dan zou ik Victoria Milan zeggen, een aantal jaar geleden was dit Tinder maar die gaat een beetje in een neerwaartse spiraal tegenwoordig geloof ik. De site van Victoria Milan is op het moment hartstikke druk bezocht. Je hebt mensen die een relatie hebben en een affaire zoeken, maar er zitten ook gewoon single mensen op die heel graag een date zoeken en op den duur een relatie willen net als alle andere vrijgezelle volwassenen. Ik ben hier al in contact gekomen met een aantal hele mooie en welwillende dames, dus dat wordt vervolgd!

  Ricardo (33) 8 januari 2020
 • luka (35)
  VERY BAD SITE 0 reacties

  FULL OF NAP AND FAKE TRING TO SCAM YOU. BE CAREFULLY! Almost all members from Victoria Milan are fake using other woman’s pictures to hold you on the site chatting for nothing. Although almost nobody chat really fast it’s so stupid that people can do this.

  luka (35) 8 januari 2020
 • Ilse (36)
  Victoria Milan vreemdgaan 0 reacties

  Ik lees heel veel reacties van mensen die Victoria Milan maar een slechte site vinden omdat ze er dan achter komen dat het een site is waar je op kunt vreemdgaan, maar dit is een algemeen bekend feit over Victoria Milan. Dus de mensen die daar pas achteraf achter komen vind ik een beetje dom, zij hebben zich er dan ook niet bepaald goed in verdiept en moeten niet achteraf gaan lopen zeuren omdat ze dan niet tevreden zijn. Dan hadden ze voordat ze zich hier aanmeldden maar wat beter op moeten letten waar ze voor zouden betalen, want het staat gewoon heel duidelijk op de website vermeld. Het is totaal niet iets waar Victoria Milan zelf geheimzinnig over doet, het is juist een ding waardoor zij zich onderscheiden van de rest van de datingwebsites.

  Ilse (36) 6 januari 2020
 • VM member (58)
  VM Member loopt af 1 reactie

  Ik ben al weet ik het hoe lang een Member op VM en ik heb nu eindelijk het punt bereikt dat ik de hoop hier op geef en het ergens anders ga proberen.

  Na zo lang hier een profiel te hebben gehad zonder succes vind ik het welletjes geweest en is het voor mij tijd voor iets nieuws. Ik heb hier amper aanspraak gehad van andere vrouwen terwijl ik er zelf heel veel moeite in heb gestopt en dat gaat mij nu te moeizaam dus ik zoek het ergens anders.

  VM member (58) 1 januari 2020
 • Olaf (48)
  VM datingsite beoordeling 1 reactie

  Ik vind het altijd belangrijk om een beoordeling te schrijven over ondernemingen, of je nou wel of niet tevreden bent dat doet er niet toe.
  Zelf heb ik ook een eigen bedrijf en ik hecht altijd veel waarde aan de beoordelingen, de goede maar ook de slechte.
  Daar kun je als eigenaar wat mee.

  Dus hierbij mijn beoordeling over VM.
  Over het algemeen ben ik heel erg tevreden en heb ik weinig aan te merken, het is een goed werkende site die zijn beloftes na komt.
  Ook vind ik hem niet extreem duur, wat altijd fijn is!
  Als ik dan toch een tip zou moeten geven, dan is het dat ik het persoonlijk leuk zou vinden als ze zich wat meer zouden onderscheiden.
  Iets wat alleen op VM is en op geen enkele andere datingsite.
  Maar verder helemaal prima!

  Olaf (48) 2 december 2019
 • Justin (41)
  HOAX site 1 reactie

  VM is 99% nep. Ik ontdekte een patroon in hun profielen. Allemaal zeer aannemelijke profielen, met normale fotos en omschrijvingen. Ze starten een heel normale chat in het NL. En reageren ook gewoonnormaal.
  Maar na wat kijken zag ik dat ze allemaal ingeschreven waren op 26.2.2018 en nogsteeds premium en veel online (welgeteld 34 profielen). Vandaag heb ik bij hen allemaal terug gereageerd met "inschrijfdatum 26.02.2018. Nepprofiel van VM zelf".
  En nu 2 uur later, hebben ze ineens bijna allemaal "een pauze genomen".
  Overigens tref ik ook profielen aan die al 2 jaar ingeschreven staan, premium zijn, alle bevestigings opties hebben gedaan, maar wel al minstens 2 maanden niet meer online zijn geweest. Beetje vreemd voor iemand die een betaald premium account heeft, alles bevestigd, om vervolgens maanden niet actief te zijn.

  Justin (41) 23 november 2019
 • Luuk (53)
  Victoria Milan goed 1 reactie

  Victoria Milan is een hele goede site, de beste van allemaal op dit gebied naar mijn mening.
  Maar kwaliteit kost in dit geval wel wat, want een maandabonnement op deze site kost wel even €55,- en dat is nogal wat.
  Ik kan me heel goed voorstellen dat dit lang niet voor iedereen is weggelegd en dat veel mensen dit geld heel goed voor andere dingen kunnen gebruiken, eerste levensbehoeften zoals eten en kleding.
  Maar desondanks, als je het geld er voor hebt, dan vind ik Victoria Milan een echte aanrader.

  Luuk (53) 18 november 2019
 • anonieme gebruiker (60)
  Nep site 0 reacties

  Alweer zo'n site die je lokt met gouden bergen, maar eenmaal binnen kan je alleen je alleen maar betalen. Berichten kan je niet eens lezen zonder premium lid te worden. Je reinste geldklopperij en dus niet aan beginnen.
  1 ster is zelfs nog te veel

  anonieme gebruiker (60) 10 november 2019
 • Pascal Stalman (45)
  VM account verwijderen 0 reacties

  Het is werkelijk te gek voor woorden hoe moeilijk het is om alle gegevens te verwijderen van je account op Victoria Milan. Eerst probeer je het via de website, dan kan je alleen je profeil verbergen. Als je alles wilt verwijderen moet het via de klantenservice die niks van zich laat horen. Dan krijg je nog een mail waar je op moet klikken en waarop staat dat als je hebt betaald dat automatische incasso's alsnog verlengd worden tenzij je contact opneemt met Android en IOS en ga zo maar door. Kan echt niet naar mijn mening en hier moeten ze wel voor op de vingers worden getikt!

  Wel veel leden trouwens, met name mannen, maar goed. Dit topic gaat over account verwijderen en dat is werkelijk BAGGER.

  Pascal Stalman (45) 4 november 2019
 • Huub (33)
  Victoria Milan goede site 0 reacties

  Als je jong bent en je wilt in het online dating wereldje stappen, dan zou ik Victoria Milan aanraden. Het was voor mijzelf ook even zoeken want ik bijna alle dating websites vond ik alleen maar oudere mensen, meestal boven de 50 en 60 jaar en af en toe boven de 40. Maar echt iemand van mijn eigen leeftijd kwam ik daar niet tegen.

  Toen kwam ik op Victoria Milan terecht en zag ik ineens hoe het ook kan! Super veel mensen en veelal van rondom mijn leeftijd en allemaal actief op zoek naar leuke ervaringen op het liefdesgebied. Ik wou dat ik dit eerder had geweten, dat had me een hoop tijd en geld bespaard die ik nu op andere sites heb vergooid.

  Huub (33) 30 oktober 2019
 • Bas (51)
  Victoria Milan ervaringen 0 reacties

  Ik ben van nature iemand die niet monogaam kan blijven, iedere relatie die ik heb gehad is stukgelopen omdat ik het verknald heb en dat mijn vriendin van dat moment er achter kwam.
  Nu ik op Victoria Milan een account heb hoef ik dit risico niet meer te lopen, want ik spreek niet meer met andere vrouwen af.
  Niet in het echt in ieder geval, ik hou het alleen bij chatten en foto’s en aangezien mijn vriendin mijn wachtwoorden niet kent komt ze hier niet achter.
  Wel jammer dat ik de dames die hier op zitten niet in het echt kan zien, maar dat is een kleinigheid die ik dan maar voor lief neem.
  Ik weet zeker dat mijn vriendin het er niet mee eens zou zijn als ze dit leest, maar iedere relatie kent zijn geheimen toch?!
  Zonder Victoria Milan zou de relatie zo wie zo stuk lopen dus in principe redt het juist onze relatie.

  Bas (51) 25 oktober 2019
 • Chantal (46)
  Zoek me op Victoria Milan 0 reacties

  Zoek en mij zul je vinden. En wie ben ik dan? Kom dat maar ontdekken. Nu de zon zich meer laat zien heb ik besloten dat ik niet meer alleen wil zijn met mooi weer.
  Dat doe ik nu al 3 jaar en dat wil ik niet meer. Nou moet je niet denken dat ik echt alleen ben want vrienden om me heen heb ik heus wel, maar een man aan mijn zijde die mijn hartje sneller doet slaan is toch een stuk fijner.
  Dus zullen wij samen de zomer ( en dan natuurlijk alle seizoenen die daarna komen) doorbrengen? Vertel me dan snel meer over jezelf.
  Stuur me hier een berichtje op Victoria Milan. Het liefste met een leuke foto.

  Chantal (46) 24 oktober 2019
 • Bas (43)
  Victoria milan beste overspel datingsite 0 reacties

  Een erg goede en betrouwbare website. Waarom? Er wordt veelvuldig gecheckt of profielen echt of nep zijn, de neppers worden vanzelfsprekend snel verwijderd. Heb vaak gezien dat een vrouw mijn profiel heeft bezocht en snel is verwijderd door de administratoren. Het kost wel een beste bult maar dan krijg je er ook wat voor terug moet je maar denken. De vrouwen zijn niet makkelijk en hopen op een man met veel geld krijg ik altijd het idee, ze hopen ook vaak betaald te worden voor een goede date. Ik heb nog geen datingsite gevonden op basis van overspel en dergelijke dan Victoria Milan. Hierom 5 sterren van mij.

  Groet Bas.

  Bas (43) 22 oktober 2019
 • michel (34)
  NEP SITE PAS OP ECHT TE SLECHT 0 reacties

  Deze website draait op geautomatiseerde chats. Weliswaar met studenten of thuiswerkers achter de knoppen, maar allemaal met gescripte teksten om je zo lang mogelijk aan de praat te houden. OF het zijn studenten of thuiswerkers van andere website en willen je daar naar toe lokken.

  Je merkt vanzelf snel genoeg dat je heel veel aandacht krijgt en de fake profielen het initiatief tonen.. Geloof me, dit is ook anno 2019 meer uitzondering dan regel :-)

  DONT THROW YOUR MONEY HERE!!!!

  michel (34) 20 september 2019
 • Enrico (47)
  Klacht Victoria Milan 0 reacties

  Via deze weg wil ik mijn beklag doen.
  Het irriteert mij mateloos dat ik bij elk contact met een vrouw. (Zij nemen met mij contact op).
  Door deze vrouwen min of meer verplicht wordt om dit te doen en geen date te krijgen. Als ik aangeef dat niet te willen doen wordt direct het chat contact afgebroken.

  Ik wil dat u per direct verdere betalingsverplichting intrek.

  Was mij van te voren bekent dat de site op deze manier werkt. Had ik geen betaling gedaan.

  Enrico (47) 15 augustus 2019
 • Guisipe (30)
  VM Nepprofielen 0 reacties

  Merkt u dat een datingwebsite gebruik maakt van nepprofielen? Dit zijn profielen van mensen die niet echt bestaan. Meld dit bij ConsuWijzer. Dat kan ook anoniem. Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) kan de meldingen dan onderzoeken. En er tegen optreden als bedrijven consumenten op deze manier misleiden.

  JA! Ik wil dit per direct melden en anderen hiervoor tevens waarschuwen. PAS OP.

  Guisipe (30) 19 juli 2019
 • Youssef (39)
  Topkwaliteit 3 reacties

  Dit is nou echt een website van topkwaliteit en zo vind je ze tegenwoordig niet vaak meer geloof me.
  De lady’s hier zijn mooier dan de meeste vrouwen die ik in het echt ken.
  Ik hou er wel van als vrouwen een beetje pit hebben en dat hebben ze hier zeker.
  Van mij hoeft een vrouw niet alleen te koken en schoon te maken, ondanks de vele vooroordelen die mensen over mijn geloof hebben.
  Ik kan het juist waarderen als een vrouw haar eigen boontjes kan doppen en geloof me, dat kunnen de vrouwtjes hier zeker weten.

  Youssef (39) 7 juli 2019
 • Mike (53)
  Nepsite ja of nee 2 reacties

  Er moet mij iets van het hart, en dat is het volgende. Ik zit op diverse sites maar dit is de enige site waar ik binnen een paar berichtjes bij nagenoeg elk contact continu verzoeken krijg om dingen te sturen waar ik voor moet betalen. Dat dat een enkele keer voorkomt kan ik me voorstellen echter dat nagenoeg alle contacten er om vragen vind ik wel verbluffend.
  Wat mij verder bevreemd, is dat ik aan volgens jullie een klant, een constatering doorgeef waar minder nette reacties op komen. Ik bezig ben met een antwoord ik nog voor ik het antwoord kan versturen al geschorst ben.
  Het lijkt mij niet correct om zonder wederhoor toe te passen iemand te schorsen.
  Dat houd in dat als ik zou vinden als iemand niet reageert zoals ik dat wil en ik die een klacht in. Die persoon direct binnen een minuut zonder pardon geschorst word. Daar heeft bij mij voor mijn gevoel werkelijk nog geen minuut tussen gezeten. Zo snel kan niet, zoiets controleer je eerst of geeft een waarschuwing. Anders zou ik iedereen die mij niet aanstaat af kunnen laten sluiten.
  Voor mij rijmt dit niet. Vandaar dat ik ook sprak over een mogelijke collega. De actie was veel te snel en zonder wederhoor. Is geen goede reclame als je zo met je betalende klanten omgaat.
  Mocht mijn constatering niet juist zijn dan op voorhand mijn oprechte excuses.
  Misschien laat ik me te veel leiden door een site waar ik ook op gezeten heb die naar aanleiding van vele klachten en de inmenging van de Consumentenbond gesloten is omdat bleek dat medewerkers zich voordeden als dates en alleen maar bezig waren met nep accounts en het nooit tot een dat kwam. Vandaar dat ik achterdochtig word als ik dit zo binnen een korte tijd meemaak. Dan daar jullie actie bovenop smaakt een beetje raar.

  Laat ik voorop stellen dat ik zeker niet gevraagd heb of dat jullie site een nepsite is. Heb alleen aangegeven dat ik het raar vind dat nagenoeg alle chats hetzelfde klinken.
  Ik denk dat jullie de onderlinge chats niet mogen inzien om privacy redenen, moet je denk ik van beide kanten toestemming voor hebben. Anders was deze reactie denk ik niet gekomen.

  Mike (53) 2 juli 2019