Victoria Milan
8,5

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8.5 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.


Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88

 

Review gemiddelde2.5 sterren waardering 133 reviews

Bezoek Victoria Milan

https://www.victoriamilan.nl

Ontevreden over Victoria Milan?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 1.312 keer bezocht.

Reviews ( 133 )

 • Joop (55)
  nep naar alle waarschijnlijkheid 1 reactie

  Victoria Milan is dus ook nep. Net als het gros van de erotische datingsites.
  Dames die vragen stellen en vervolgens niet reageren als je antwoordt. Zelfs niet als ze on-line zijn. Vrouwen (meerdere!) uit Stockholm die je als favoriet toevoegen, terwijl ik in Nederland woon...
  Profielbezoeken op tijdstippen dat normale mensen slapen.
  Vrouwen die discretie vragen, maar wel met 6 herkenbare foto's in hun profiel op de site staan.
  Gelukkig op tijd profiel gedeactiveerd en via de helpdesk laten verwijderen (ik hoop dat dat ook gedaan is).
  Even leuk, maar verder superfake! Zonde van het geld.

  Sterke punten:
  Ziet er goed uit. Profielen lijken echt te zijn. 1 bedrag betalen en dan onbeperkt toegang en chatten... (maar met wie?).

  Zwakke punten:
  Fake profielen. Slechte zoekfunctie. Duur (zeker omdat het nep is).

  1 ster waardering

  Joop (55) 31 maart 2018
 • Jeff (60)
  Victoria Milan en ik 0 reacties

  De verhouding die ik metvictoriamilan heb is een haat en liefdesverhouding. De ene keer vind ik het helemaal geweldig en gaat het goed en vind ik er leuke vrouwen en de dag erna vind ik het juist vreselijk en meld ik me het liefst zo snel mogelijk weer af. Toch ben ik achteraf dan altijd blij dat ik het niet gedaan heb want die keer ena heb ik eigenlijk altijd weer een leuk gesprek met een prachtige vrouw.

  3 sterren waardering

  Jeff (60) 24 februari 2018
 • Bram (48)
  Vm veel money 1 reactie

  VM staat natuurlijk voor Victoria Milan, mar je kunt het ook associëren met veel money. Het is namelijk een van de duurdere sites op dit gebied, maar toch zijn er heel veel mensen die ondanks dat het er wel voor over hebben en zich hier gewoon aan blijven melden. Ik betrap mezelf er ook op dat ik iedere keer weer opnieuw blijf betalen en dat zegt wel iets denk ik.

  4 sterren waardering

  Bram (48) 26 januari 2018
 • Nika (36)
  Forever alone 1 reactie

  Als het aan deze website moet liggen, dan eindig ik volgens mij eenzaam en alleen later. Ik geloof gewoon niet dat ik hier echt iemand zal gaan vinden waar ik een relatie mee op kan bouwen. De mensen die mij hier hebben benaderd, is er geen een geweest die mijn hart sneller deed slaan.

  2 sterren waardering

  Nika (36) 21 januari 2018
 • Will (52)
  Overspel 1 reactie

  Deze stite komt er gewoon open voor uit dat ze een site zijn die bedoelt is voor oversp. Ten eerste vind ik het heel vreemd dat zoiets toegestaan is in deze maatschappij en ten tweede vind ik het misschien nog wel vreemder dat er ook echt mensen zijn die hier ren account hebben en met hun volke versta d weten waar ze aan beginnen en wat ze hun echte partner aandoen door schuldig te zijn aan overspel.

  1 ster waardering

  Will (52) 5 januari 2018
 • Jaap (41)
  Idioot 1 reactie

  De prijzen die op Victoria Milan worden gevraagd zijn idioter dan dat ik zelf ooit voor mogelijk had kunnen houden. Het is vreselijk dat het toegestaan is dat mensen als de mensen van Victoria Milan zelf de prijzen mogen bepalen die de vragen voor websites. Door deze vrijheid krijgen de mensen het hoog in hun bol en dan krijg je van die gekke prijzen als hier. Niet goed dus.

  1 ster waardering

  Jaap (41) 3 januari 2018
 • Jacobine (51)
  Geen manieren 1 reactie

  Waarom lijkt het toch altijd of alle mannen die online daten totaal geen manieren hebben. Dan is het ook niet zo raar dat ze tot op heden nog niemand gevonden hebben of dat hun relatie stuk is gelopen, want als je je zo gedraagt tegenover zoals de meeste mannen hier, dan zou ik ook niets met hen willen hebben. Ik heb ook al regelmatig aangegeven hier bij een man dat ze eerst maar eens moeten zorgen dat ze wat manieren krijgen, voordat ze me weer mogen benaderen.

  2 sterren waardering

  Jacobine (51) 29 december 2017
 • Remco (31)
  Jong 1 reactie

  Ik dacht altijd dat datingwebsites voor ouderen waren, lees 50 plussers of nog ouder.
  Het was dan ook nooit in mij opgekomen om mij aan te melden bin zoiets. Hoe lang ik ook single ben. Tot mijn zus me hier ineens op wees omdat een vriendin van haar zo haar partner heeft leren kennen. Nu zou ik niets anders meer willen, ik ben er vAk te vinden en heb al veel mensen ontmoet .

  4 sterren waardering

  Remco (31) 20 november 2017
 • Jens (45)
  Om te huilen 1 reactie

  Victoria Milan ossen datingsite om te huilen zo slecht naar mijn mening. Iedere keer hoop Je dat het meevalt en dat het beter wordt, maar die hop linke hier net zo goed opgeven want dat gebeurt toch niet. De vrouwen hier zeggen bijna niets terug, als het überhaupt al echte vrouwen zijn op deze profielen en niet gewoon werknemers van de website. Maar voor die weinige berichten die je over en weer stuurt moet je wel flink betalen.

  1 ster waardering

  Jens (45) 18 november 2017
 • Ben (55)
  Onterecht slechte beoordeling 1 reactie

  Ik vind dat deze site veel te veel slechte beoordelingen heeft. Als je het mij vraagt is dat volkomen onterecht. Ik zit hier al jaren op en heb geen aanmerkingen te melden. Het puntdak je niet met iDeal munt vinding ook zwak, want tegenwoordig heeft iedereen zoveel betaalmiddelen dat dat geen probleem zou mogen zijn.

  5 sterren waardering

  Ben (55) 12 november 2017
 • Don (56)
  Slechte reputatie 1 reactie

  Gisteren toen ik op mijn werk was, ging ik om half 1 even lunchen in de personeelsplanner. Toen ik mijn koude maaltijd naar binnen zat te werken, vind ik wat van het gesprek van
  Collega’s op, dit ging onder andere over deze site. Het viel me op wat voor een slechte reputatie deze site heeft. Jammer vind in dat want mij bevalt het geel goed.

  3 sterren waardering

  Don (56) 3 november 2017
 • Nanno (55)
  Niet praktisch 1 reactie

  De site ziet er en alles ziet er allemaal heel erg goed uit, maar schijn bedriegt soms hoor.
  Ondanks dat het allemaal zo mooi oogt, vind ik de site helemaal niet praktisch.
  Er is te veel geselecteerd op hoe het er uitziet, terwijl het praktische gedeelte aan het eind toch veel belangrijker is dan het uiterlijk.
  En dan komt er ook nog het gedeelte dat met iDeal betalen niet mogelijk is, wie dat heeft bedacht is niet goed bij zijn hoofd.
  Dat is de makkelijkste manier van betalen en wordt normaal gesproken overal aanbevolen en hier kan het niet.
  Vreemd.

  2 sterren waardering

  Nanno (55) 29 oktober 2017
 • Victor (52)
  Open relatie 1 reactie

  Mijn vrouw en ik hebben zoals ze dat ook wel noemen een open relatie, dis dat bij goedkeuring van de ander wij ook met andere mensen mogen daten. Victoria Milan is hier perfect voor en ik ben dan ook graag lid hier en heb al verschillende succesvolle dates gevonden hier. Een puntje van kritiek is wel dat iDeal niet mogelijk is hier, ik snap eerlijk gezegd niet waarom. Je zou denken dat dat de meest voorkomende manier van betalen is tegenwoordig, dit maakt het betalen allemaal wat ingewikkelder voor mij. En ik denk eerlijk gezegd ook voor andere mensen.

  3 sterren waardering

  Victor (52) 21 oktober 2017
 • Boris (33)
  Minder deftig dan het lijkt 1 reactie

  Victoria Milan lijkt heel deftig en hier is de prijs ook naar vind ik.
  Als ze de verwachtingen daarna waar maken is het geen enkel probleem maar dat doen ze dus niet.
  Het is helemaal niet zon deftige en secure Site als ik vooraf had gedacht ik vind het zelfs een beetje goedkoop allemaal.
  Gek dat alkes dan goedkoop voelt en oogt behalve de prijs.
  Kans gemist dus, erg jammer als zeg ik het zelf

  1 ster waardering

  Boris (33) 13 oktober 2017
 • John do (52)
  Fijne site 0 reacties

  Ik vind Victoria Milan een fijne site met veel mogelijkheden. Het moet niet allemaal maar je kunt zelf kiezen als je graag meer opties wilt. Deze opties kosten vanzelfsprekend wel extra geld.

  5 sterren waardering

  John do (52) 24 september 2017
 • Maddy (59)
  Nieuwe generatie 1 reactie

  De mensen die aan online daten doen zijn vooral de mensen van een nieuwe generatie en dat merk je ook gelijk. Het gaat er gewoon anders aan toe dan zoals ik het gewend ben. Tegenwoordig doen mensen aan tindr en dat soort dingen en dat wordt gewoon gebruikt voor meer dan alleen daten en deze gebruiken worden ook teruggebracht naar sites als deze. Helaas niet mijn ding.

  2 sterren waardering

  Maddy (59) 15 september 2017
 • Filip (39)
  Dankbaar 1 reactie

  Na veel mislukte relaties en pogingen tot relaties, Heb ik het zoeken baar een partner opgegeven. Tot ik een keer in een dronken bui mijzelf hier heb aangemeld, en met succes. Ik heb een enorm leuk iemand hier leren kennen, die ik toch minstens een paar keer oer week spreek. Wie weet waar dat toe mag leiden.

  3 sterren waardering

  Filip (39) 10 september 2017
 • Xavi (35)
  Dieptepunt 1 reactie

  Na mijn scheiding twee jaar geleden heb ik heel lang niets te maken willen hebben met vrouwen, ik had wat dat betreft echt mijn dieptepunt bereikt. Uiteindelijk door vrienden aangespoord om toch weer wat te gaan proberen en zo hier terecht gekomen, beland ik in een nieuw dieptepunt imdat ik niet genoeg op mijn rekening heb staan voor de belachelijk hoge contributie die jullie ervoor vragen

  1 ster waardering

  Xavi (35) 1 september 2017
 • Wilco (53)
  Informatie 1 reactie

  Als je soms ziet hoeveel informatie mensen soms achterwege laten op zon site is toch vreselijk. Niet lang geleden kwam ik er nog achter dat een vrouw drie kinderen bleek te hebben, terwijl het profiel en zijzelf zei dat ze geen kinderen heeft. Je moet dus wel goed op je hoede zijn.

  3 sterren waardering

  Wilco (53) 27 augustus 2017
 • Sander (48)
  Heel slecht 1 reactie

  VM kenmerkt zich door een hoog percentage fake profielen van vrouwen. Lege profielen of alleen maar een afgeschermde foto. Foto's van vrouwen die beweren in Nederland te wonen maar alleen foto's van zichzelf hebben in oorden die niet aan Nederland gelinkt kunnen worden. Berichten van verschillende dames allemaal rond hetzelfde tijdstip in de nacht verzonden. Profielen van dames die je naar andere betaalde sites lokken en een klanten service die niet reageren op berichten. VM is één grote fake site!

  1 ster waardering

  Sander (48) 19 augustus 2017

Plaats een review