Victoria Milan
8,8

195 reviews

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8,8 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.

Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88
Ontevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (195)

 • Bartje (40)
  Nepper dan nep 0 reacties

  Je krijgt direct bezoeksters en berichtjes van dames die allemaal tussen de 25-35 zijn en ongelofelijk knap. Als je hun foto's echter door Google image search haalt, blijken het allemaal modellen te zijn die niets met de user van doen hebben. Er wordt dus massaal (door site zelf?) aan het stelen van beeld en persoonsgegevens gedaan. Valt ook erg op dat veel dames alleen maar Engels spreken, ook die zgn uit NL komen. Trap er niet in! Helaas is Internet puur in handen van criminelen.

  Bartje (40) 15 april 2020
 • Sun (43)
  Niet intrappen 0 reacties

  Wat een NEPSITE!! In no-time was ik bij 21 vrouwen favoriet en had ik tientallen berichten... van de mooiste vrouwen van rond de 30..... Alleen maar in de hoop dat je gaat betalen zodat je die berichtjes kan lezen.. Niet doen, het is het zeker niet waard. Helaas kan je niet kiezen om geen ster te geven anders was dat m'n keuze geweest.

  Sun (43) 25 februari 2020
 • Dirkje (57)
  Victoria Milan makkelijk contact 3 reacties

  Als je een website zoekt waarbij je makkelijk met verschillende vrouwen in contact kunt komen dan heb je aan Victoria Milan een goede website. Hier zitten heel veel vrouwen en mannen op van alle leeftijden en in alle spreken en maten dus dan kan ik me niet voorstellen dat er niet iets voor jou tussen zit. Ik heb hier al ontzettend veel leuke, spannende dames ontmoet en zelfs al met een tweetal afgesproken en ik moet zeggen dat dat heel goed bevallen is. Ik hoop gauw weer met een leuke vrouw af te kunnen spreken.

  Dirkje (57) 22 februari 2020
 • Tim (60)
  er in geluisd 0 reacties

  Victoria Milan houd er praktijken op na die dicht bij de term oplichten komen.
  Ik had me geabonneerd voor 1 dag voor 1 euro en dacht dat het abonnement dan automatisch zou stoppen. Niet dus. Er zijn blijkbaar kleine lettertjes. Als je je niet afmeld zit je automatisch vast aan een premium abonnement. 2 x 78 euro=156 euro.
  Toen ik dat door kreeg heb ik mijn abonnement op dag 2 direct opgezegd. Maar geen geld terug hoor. Geen cent. Ik vind dat wordt belazerd door VM.
  Ik kreeg het idee dat het er meer om het verdienen van geld ging bij de website, dan dat het echt opgericht was om mensen met elkaar in contact te brengen en dat stoorde mij ook. Ook krijg je allemaal nep berichtjes van jonge vrouwen.
  MANNEN BEGIN ER NIET AAN.

  Tim (60) 16 februari 2020
 • Peter (57)
  Mixed feelings 0 reacties

  Tijdje een profiel gehad. Nou ja... die heb ik nog steeds... maar geen abbo meer.
  Naar mijn idee zijn er op vm behoorlijk wat fake accounts. Vrouwen die 1x reageren... dasrna nooit meer... vrouwen die altijd mij bezoeken om 4 5 uur in de ochtend. Ik heb er wat moeite mee.
  En laten we het niet hebben over de vrouwen die in hun profiel een andere site hebben staan.
  Maar... ik heb er ook hele leuke vrouwen ontmoet. Leuke gesprekken gehad. Heb er zelfs een vrouw ontmoet die ik nu hartsvriendin zou willen noemen.... niet helemaal vm achtig... bedoel vluchtige sex dating. Maar wel fijn

  Peter (57) 7 februari 2020
 • Fred (45)
  Victoria Milan droom 0 reacties

  Of je hier ook echt datgene kunt halen wat ze beloven, vraag ik me toch echt af maar wat wel zeker is is dat een site als deze wel de droom van iedere man is. Hierdoor zijn er toch veel leden, ik heb me ook laten verleiden door de mooie belofte. Maar desondanks heb ik tot op heden nog geen succes gehad.,

  Fred (45) 2 februari 2020
 • Michiel (55)
  Onwaarschijnlijk 1 reactie

  Sinds een week heb ik een abonnement en begrijp totaal niet waarom je alleen door veel jongere vrouwen wordt aangesproken. Het liefst uit Australië, Amerika of Engelstalige dames in Nederland. Het meest opvallende is dus dat ze gerust 30 jaar jonger zijn. De aap komt dan al gauw uit de mouw.... Soms staan er geen foto's bij en verwijzen zij naar een andere site (bijv yogurtandhoney). Daar moet je dus voor ieder bericht betalen...... Of ze willen direct je mailadres hebben wat ik liever niet doe. Zijn er meerdere mannen (en vrouwen) die dit herkennen? Overigens heb ik helaas nog geen "echt" contact met iemand gehad....

  Michiel (55) 22 januari 2020
 • Mevrouw Smit (35)
  Victoria Milan voor vrouwen 0 reacties

  Ik wil hier even mijn ervaring delen hoe het is om op Victoria Milan te zitten als vrouw zijnde. Ik merk namelijk dat het vaak vooral de mannen zijn die zoiets laten weten en dat is ook niet raar omdat de mannen op de datingsites vaak ver in de meerderheid zijn. Maar vanuit de optiek van een vrouw is het misschien ook wel een keer interessant dacht ik.

  Ik heb hier dus een account, al ruim een half jaar en ik moet zeggen dat ik zeker geen aandacht te kort kom. Veel mannen nemen contact met mij op en doen mij bepaalde suggesties, zo veel dat ik eigenlijk bijna nooit zelf inititatief hoef te tonen. Toch zijn er genoeg mannen die ik heel appetijtelijk eruit vind zien en die dan geen contact met mij zoeken, natuurlijk trek ik dan wel mijn stoute schoenen aan en spreek ik hen aan. Vaak met als uitkomst dat zij zich erg gevleid voelen en dit heel erg leuk vinden.

  Maar als beoordeling wil ik Victoria Milan graag een goede beoordeling geven, omdat ik geen klachten heb en het hier altijd erg leuk heb. Ik acht de kans ook best groot dat ik hier nog wel een tijd op de site te vinden ben, dus dan doen ze iets goed lijkt me.

  Mevrouw Smit (35) 21 januari 2020
 • Mr VM (56)
  VM in het nieuwe jaar 0 reacties

  Het lijkt net of iedereen in het nieuwe jaar weer nieuwe kansen inschat op het gebied van de liefde, want er zitten weer allemaal nieuwe mensen op de website. Fijn voor mij dus! Ik had het idee dat ik het allemaal wel al een beetje had gezien hier en omdat ik nog niet echt een leuk iemand was tegen gekomen, was de lol er voor mij een beetje van af. Maar nu er weer allemaal nieuwe mensen op zitten, kan ik weer beginnen met mijn zoektocht en vind ik het weer veel leuker worden. Iedere dag zie ik mensen die ik nog nog nooit eerder was tegen gekomen op VM en dit zijn dan niet alleen maar wanhopige lelijke mensen die nooit een date krijgen, dit zijn echt oprecht leuke en interessante personen die mijn aandacht weten vast te houden en te boeien.

  Mr VM (56) 19 januari 2020
 • Jeffrey (49)
  Victoria Milan matig 0 reacties

  Ik vind Victoria Milan, in verhouding met de andere datingsites die de top van Nederland op dit moment halen, maar matigjes.
  Als je de reclame er over hoort en de artikels er over leest, dan zou dit helemaal geweldig moeten zijn, maar dat is niet waar.
  Natuurlijk is het een spannende site, want het is een site die ontworpen is voor de vreemdgangers onder ons.
  Maar meer dan dat is het ook niet, want het is niet zo dat de website zelf iets extra's te bieden heeft.

  Jeffrey (49) 17 januari 2020
 • Melvin (48)
  VM date 0 reacties

  Ik ben een alleenstaande man van 48 jaar oud en ik ben niet belachelijk knap of slim en ook niet rijk en beroemd, dus ik ben wel zo realistisch om niet te verwachten dat jonge meiden van in de twintig wat met mij willen beginnen.

  En dat vind ik hier ook helemaal niet erg, want de vrouwen van mijn leeftijd, die hier op VM zitten zijn zoals de jongeren dat noemen allemaal echte milfjes, bloedmooi en lekker stout. Dus dan doet die leeftijd er echt niet toe.

  Melvin (48) 14 januari 2020
 • Maurice (55)
  Victoria Milan te commercieel 0 reacties

  Ik ben een paar maanden lid geweest op Victoria Milan maar ik heb me sinds kort weer afgemeld omdat ik het toch wat te commercieel vond allemaal wat er daar gebeurde.
  Ik kreeg het idee dat het er meer om het verdienen van geld ging bij de website, dan dat het echt opgericht was om mensen met elkaar in contact te brengen en dat stoorde mij.
  Dan zijn er ook wel andere websites met betere intenties die echt het beste met je voor hebben en echt hun best doen om je aan een leuke match te helpen.

  Maurice (55) 11 januari 2020
 • Ricardo (33)
  Victoria Milan hot 0 reacties

  Als je mij zou vragen welke site er tegenwoordig hot is dan zou ik Victoria Milan zeggen, een aantal jaar geleden was dit Tinder maar die gaat een beetje in een neerwaartse spiraal tegenwoordig geloof ik. De site van Victoria Milan is op het moment hartstikke druk bezocht. Je hebt mensen die een relatie hebben en een affaire zoeken, maar er zitten ook gewoon single mensen op die heel graag een date zoeken en op den duur een relatie willen net als alle andere vrijgezelle volwassenen. Ik ben hier al in contact gekomen met een aantal hele mooie en welwillende dames, dus dat wordt vervolgd!

  Ricardo (33) 8 januari 2020
 • luka (35)
  VERY BAD SITE 0 reacties

  FULL OF NAP AND FAKE TRING TO SCAM YOU. BE CAREFULLY! Almost all members from Victoria Milan are fake using other woman’s pictures to hold you on the site chatting for nothing. Although almost nobody chat really fast it’s so stupid that people can do this.

  luka (35) 8 januari 2020
 • Ilse (36)
  Victoria Milan vreemdgaan 0 reacties

  Ik lees heel veel reacties van mensen die Victoria Milan maar een slechte site vinden omdat ze er dan achter komen dat het een site is waar je op kunt vreemdgaan, maar dit is een algemeen bekend feit over Victoria Milan. Dus de mensen die daar pas achteraf achter komen vind ik een beetje dom, zij hebben zich er dan ook niet bepaald goed in verdiept en moeten niet achteraf gaan lopen zeuren omdat ze dan niet tevreden zijn. Dan hadden ze voordat ze zich hier aanmeldden maar wat beter op moeten letten waar ze voor zouden betalen, want het staat gewoon heel duidelijk op de website vermeld. Het is totaal niet iets waar Victoria Milan zelf geheimzinnig over doet, het is juist een ding waardoor zij zich onderscheiden van de rest van de datingwebsites.

  Ilse (36) 6 januari 2020
 • VM member (58)
  VM Member loopt af 1 reactie

  Ik ben al weet ik het hoe lang een Member op VM en ik heb nu eindelijk het punt bereikt dat ik de hoop hier op geef en het ergens anders ga proberen.

  Na zo lang hier een profiel te hebben gehad zonder succes vind ik het welletjes geweest en is het voor mij tijd voor iets nieuws. Ik heb hier amper aanspraak gehad van andere vrouwen terwijl ik er zelf heel veel moeite in heb gestopt en dat gaat mij nu te moeizaam dus ik zoek het ergens anders.

  VM member (58) 1 januari 2020
 • Olaf (48)
  VM datingsite beoordeling 1 reactie

  Ik vind het altijd belangrijk om een beoordeling te schrijven over ondernemingen, of je nou wel of niet tevreden bent dat doet er niet toe.
  Zelf heb ik ook een eigen bedrijf en ik hecht altijd veel waarde aan de beoordelingen, de goede maar ook de slechte.
  Daar kun je als eigenaar wat mee.

  Dus hierbij mijn beoordeling over VM.
  Over het algemeen ben ik heel erg tevreden en heb ik weinig aan te merken, het is een goed werkende site die zijn beloftes na komt.
  Ook vind ik hem niet extreem duur, wat altijd fijn is!
  Als ik dan toch een tip zou moeten geven, dan is het dat ik het persoonlijk leuk zou vinden als ze zich wat meer zouden onderscheiden.
  Iets wat alleen op VM is en op geen enkele andere datingsite.
  Maar verder helemaal prima!

  Olaf (48) 2 december 2019
 • Justin (41)
  HOAX site 1 reactie

  VM is 99% nep. Ik ontdekte een patroon in hun profielen. Allemaal zeer aannemelijke profielen, met normale fotos en omschrijvingen. Ze starten een heel normale chat in het NL. En reageren ook gewoonnormaal.
  Maar na wat kijken zag ik dat ze allemaal ingeschreven waren op 26.2.2018 en nogsteeds premium en veel online (welgeteld 34 profielen). Vandaag heb ik bij hen allemaal terug gereageerd met "inschrijfdatum 26.02.2018. Nepprofiel van VM zelf".
  En nu 2 uur later, hebben ze ineens bijna allemaal "een pauze genomen".
  Overigens tref ik ook profielen aan die al 2 jaar ingeschreven staan, premium zijn, alle bevestigings opties hebben gedaan, maar wel al minstens 2 maanden niet meer online zijn geweest. Beetje vreemd voor iemand die een betaald premium account heeft, alles bevestigd, om vervolgens maanden niet actief te zijn.

  Justin (41) 23 november 2019
 • Luuk (53)
  Victoria Milan goed 1 reactie

  Victoria Milan is een hele goede site, de beste van allemaal op dit gebied naar mijn mening.
  Maar kwaliteit kost in dit geval wel wat, want een maandabonnement op deze site kost wel even €55,- en dat is nogal wat.
  Ik kan me heel goed voorstellen dat dit lang niet voor iedereen is weggelegd en dat veel mensen dit geld heel goed voor andere dingen kunnen gebruiken, eerste levensbehoeften zoals eten en kleding.
  Maar desondanks, als je het geld er voor hebt, dan vind ik Victoria Milan een echte aanrader.

  Luuk (53) 18 november 2019
 • anonieme gebruiker (60)
  Nep site 0 reacties

  Alweer zo'n site die je lokt met gouden bergen, maar eenmaal binnen kan je alleen je alleen maar betalen. Berichten kan je niet eens lezen zonder premium lid te worden. Je reinste geldklopperij en dus niet aan beginnen.
  1 ster is zelfs nog te veel

  anonieme gebruiker (60) 10 november 2019