Victoria Milan
8,8

201 reviews

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8,8 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.

Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88
Ontevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (201)

 • Willem (58)
  Fake en heeeel veel al lange tijd inactief 0 reacties

  Op de site kom ik heel veel inactieve leden tegen, soms wel een jaar inactief. Ofwel veel leden, maar veel zijn fake.

  Willem (58) 4 september 2020
 • Robert (44)
  In strijd met de AVG 0 reacties

  Het is dikke nep allemaal en als je jezelf dan wil verwijderen, kan dat niet, noch contact met ze opnemen. Niets werkt. Pas op, je komt er nooit meer vanaf. Ik heb een klacht ingediend bij de AVG, maar of het werkt weet ik niet. Erg chabby allemaal.

  Robert (44) 11 augustus 2020
 • CB (40)
  Victoria Milan oplichting nep fake alles 0 reacties

  Hallo mensen en potentiële klanten van Victoria Milan,

  Wie op deze onprofessionele site een poging wilt wagen heeft het kennelijk niet helemaal begrepen, deze site staat vol met neppers en daarbij heb ik een tijdje mijn onvrede geuit naar de klantenservice en ik stond perplex van wat voor reacties ik kreeg, deze datingsite is allerminst een visitekaartje voor het online dating van 2020.

  De ontvangst van het hieronder aanwezige bericht is dan ook behoorlijk in ‘t verkeerde keelgat geschoten en ik ben behoorlijk ‘pissed off’! En laat ik dan direct duidelijk zijn ik heb een broertje dood aan onfatsoenlijk behandeld te worden, zeker als dot 2x in successie is.

  Opvallend in dit hele verhaal is dat in onderstaande mail een soort zelfde kromme zinsbouw en bewoording wordt gebruikt als in de dames profielen waar ik door ben benaderd. Nog opvallender is dat twee van de profielen uit verschillende steden op ruime afstand van elkaar qua tekst en zelfs alinea’s nagenoeg op dezelfde manier zijn opgebouwd. Daarnaast is ook de inhoud van de tekst zo goed op dezelfde manier opgebouwd. En dat is heel vreemd, want de beide dames krijgen hier elkaars profiel nooit te zien.

  Wanneer er nu geroepen gaat worden dat het hier écht toeval betreft brengt wellicht het boekje wiskunde voor brugklassers met het hoofdstuk kansberekening uitsluitsel: eventjes weer doornemen om te weten dat dit een dermate nihile kans is dat dit spontaan voorkomt zeker op de kleine schaal binnen een alleen Nederlandse datingsite.

  Ook de modus operandi (dwz de wijze waarop het contact plaatsvind) is bij beide profielen identiek. Beiden stellen ze mij ook nog eens zo goed als dezelfde begin vraag. Hoeveel toevalligheden stapelen zich hier wel niet op! Woohoo, er is hier voer voor wetenschappers!!

  Als ik antwoord op hun vraag komt haakt ook geen van beiden in op wat ik vertel. Beide profielen geven wel aan zéér geinteresseerd in mijn persoon te zijn (ook al ben ik 16(!) jaar ouder dan zij). En nog opvallender, zo geinteresseerd dat zij mij zeggen te zijn: geen van hen nam een moment de moeite om mijn profiel (en de daar aanwezige extra foto’s) te bekijken.

  En dan de leden die amper normaal Nederlands kunnen praten is ook wel zeer frappant te noemen...
  Niet echt Nederlands taalgebruik net als bijvoorbeeld de woorden ‘ingaande dat u stelt’ en ‘weder maal’ in de tevens grammaticaal incorrecte zinnen in de e-mail hieronder.

  Wanneer ik geen geld erin wil steken (in Nederland noemen we dat gewoon een oplichting), dan is de interesse voor mij ineens als sneeuw voor de zon verdwenen. Raar toch...

  Als ik van een derde dame in successie krijg te horen dat ik het ijs mag breken met een tekst maar zodra ik de tekst stuur is er plots geen interesse meer (en ook hier blijkt dat ook zij geen moment heeft gekeken op mijn profiel) wordt het wel heel discutabel wat hier gebeurd. Alweer toeval?

  Wanneer ik haar vraag waarom ze niets meer stuurt wanneer ik heb betaald krijg ik ook geen reactie. Ehm, ok, dit gedrag komt duidelijk overeen met mijn eerdere bevindingen dat ik hier kennelijk degene ben die in het hebben van contacten extra geld moet gaan steken.

  Nadat ik aangeef dat ik denk dat men hier bezig is met ‘het verdien model op deze site: mannen direct wat berichtjes sturen en zodra ze hebben betaald is de buit binnen dus hoef je verder niets meer te doen (en zelf niets sturen) blokkeer ik haar. Ik ben klaar met deze tot niets leidende gesprekken. Tot mijn verbazing krijg ik tóch dwars door mijn blokkade heen een tegenbericht: ze reageert ‘dat ‘ze alleen dates hiermee verdient’.
  Om haar antwoord te kunnen geven dien ik haar eerst weer te deblokkeren: Ok. Suc6 stuur ik haar. En ik blokkeer haar wederom en log uit. Ik heb even helemaal mijn buik vol van deze fake en dat al binnen 1 dag.

  Als ik even later wil inloggen kan dat niet meer. In mijn e-mail vind ik een bericht dat mijn profiel is verwijderd met als reden: ONRUST STOKEN. Pardon?

  En tot mijn verbazing wordt in onderstaande e-mail weer een andere de reden genoemd: BELEDIGEN. Sorry?

  Nergens heb ik gezien dat deze dame zich beledigd voelde. Er is geen onvertogen woord gevallen; sterker nog, haar antwoord was best gevat: ‘ik verdien hier alleen dates mee’. Ja, dat klinkt inderdaad als zwaar beledigd.

  Maar de opmerking (en ik citeer): ‘omdat u iemand hebt beledigd op de website ingaande dat u stelt dat mevrouw voor ons werkt‘, slaat werkelijk alles. Dus iemand die gesuggereerd dat hij of zij voor Victoria Milan werkt is door die opmerking direct beledigd? Och arme, hoe vertel je dan met trots dat je voor deze datingsite werkt als iemand je op een feestje vraagt of je er werkt. Want e-mail opsteller: door die opmerking ben je immers direct door de vrager beledigd...

  En dan kom ik op het totaal ontbreken van enige juridische grondslag om mijn account te blokkeren. Waar in de openbare voorwaarden staat de term vermeld: ONRUST STOKEN? En waaraan toetst deze moderator de in de mail genoemde BELEDIGING in de voorwaarden?

  Waar staat dat het gebruik van de blokkeerknop een halsmisdaad is? Elke juridische grondslag om mijn account op te schorten ontbreekt. Er is hier slechts sprake van een wilde ‘interpretatie’ door een kennelijk overijverige geïrriteerde moderator die ook niet wist onder welk kopje de ‘overtreding’ te plaatsen: dan maar iets als ONRUST STOKEN. Onrust stoken? Op een datingsite? Hoe werkt dat als je 1 op 1 chat?

  Maar geen probleem, ik ben in het bezit van de screenshots. Als iets zo ‘toevallig’ is dan documenteer ik dat. Beroepsdeformatie uit mijn tijd bij het inlichtingenwerk. Want zo kan er niet gezegd worden dat het niet zo was.

  Mag ik de directie hierbij een tip geven: tik de betreffende moderator op de vingers en stop het té doorzichtige spel van zich vervelende callcenter medewerkers.
  Maak het verschil met deze datingsite: er is al genoeg kaf tussen het koren.

  En ik? Graag zie ik excuses tegemoet van zowel de betreffende moderator (met naam) alsook de e-mail schrijver (tevens met naam). Ik verschuil me hier niet, dus excuus vanuit het ‘team’ dat zegt me niets en zit ik niet op te wachten.

  Natuurlijk staat het u vrij om mijn verzoek als klant hier niet te honoreren.
  Echter daarmee dwingt u mij een excuus tezamen met een redelijke vergoeding wegens het opschorten zonder enige juridische grond (die overigens naar een goed doel zal worden overgemaakt) te eisen bij de kantonrechter, want op deze wijze laat ik mij niet behandelen in een professionele zakelijke setting waar sprake is van een betaalde overeenkomst voor een dienst.

  Mocht u het toch zover laten komen dan zal mijn advocaat de screenshots openbaar maken als productie aan de rechtbank en zullen de door mij uitgenodigde media, (waaronder diverse consumenten fora deze publiceren. Daar zal het Nederlandse publiek met liefde haar mening geven inzake de wijze waarop uw moderator de betalende klanten behandelt). ik zou dat in dit geval niet willen, maar nogmaals: daagt u mij vooral uit!

  CB (40) 5 augustus 2020
 • Epje (50)
  Waardeloos 0 reacties

  Ondertussen wel al ruim 30 chats. Geloof me...29 "dames" lokken je naar andere sites. Schrijf je terug dat je hier verder wilt chatten en niet op andere sites, dan einde verhaal. Eentje was maar redelijk serieus. VM doet er niets aan terwijl het doel van de site uitvoerig beschreven wordt. Domme mannen net als ik trappen er toch een keertje in.

  Epje (50) 26 juni 2020
 • Ep (51)
  Waardeloos 0 reacties

  Ook ik zo stom geweest om een duur abonnement te nemen. Totaal geen echt zoekende dames waarvoor de site bedoeld is. Zoekoptie is beperkt en bij "nieuw" dames die al 2 maanden niet online zijn geweest. Veel fake. Echt waardeloos.

  Ep (51) 4 juni 2020
 • Emma (28)
  Niet meer neppers dan elders 0 reacties

  Als vrouw heb je op Victoria Milan de mannen wel voor het uitkiezen. Niet dat dat op een andere datingsite anders is maar niks te klagen dus. Las bij veel andere reviews het het nep is enzovoort maar goed ik ben gewoon actief op de website dus en ik ben niet nep.... Zullen vast wat neppers zijn maar dat is op elke datingsite zo.

  Emma (28) 18 mei 2020
 • Bartje (40)
  Nepper dan nep 0 reacties

  Je krijgt direct bezoeksters en berichtjes van dames die allemaal tussen de 25-35 zijn en ongelofelijk knap. Als je hun foto's echter door Google image search haalt, blijken het allemaal modellen te zijn die niets met de user van doen hebben. Er wordt dus massaal (door site zelf?) aan het stelen van beeld en persoonsgegevens gedaan. Valt ook erg op dat veel dames alleen maar Engels spreken, ook die zgn uit NL komen. Trap er niet in! Helaas is Internet puur in handen van criminelen.

  Bartje (40) 15 april 2020
 • Sun (43)
  Niet intrappen 0 reacties

  Wat een NEPSITE!! In no-time was ik bij 21 vrouwen favoriet en had ik tientallen berichten... van de mooiste vrouwen van rond de 30..... Alleen maar in de hoop dat je gaat betalen zodat je die berichtjes kan lezen.. Niet doen, het is het zeker niet waard. Helaas kan je niet kiezen om geen ster te geven anders was dat m'n keuze geweest.

  Sun (43) 25 februari 2020
 • Dirkje (57)
  Victoria Milan makkelijk contact 3 reacties

  Als je een website zoekt waarbij je makkelijk met verschillende vrouwen in contact kunt komen dan heb je aan Victoria Milan een goede website. Hier zitten heel veel vrouwen en mannen op van alle leeftijden en in alle spreken en maten dus dan kan ik me niet voorstellen dat er niet iets voor jou tussen zit. Ik heb hier al ontzettend veel leuke, spannende dames ontmoet en zelfs al met een tweetal afgesproken en ik moet zeggen dat dat heel goed bevallen is. Ik hoop gauw weer met een leuke vrouw af te kunnen spreken.

  Dirkje (57) 22 februari 2020
 • Tim (60)
  er in geluisd 0 reacties

  Victoria Milan houd er praktijken op na die dicht bij de term oplichten komen.
  Ik had me geabonneerd voor 1 dag voor 1 euro en dacht dat het abonnement dan automatisch zou stoppen. Niet dus. Er zijn blijkbaar kleine lettertjes. Als je je niet afmeld zit je automatisch vast aan een premium abonnement. 2 x 78 euro=156 euro.
  Toen ik dat door kreeg heb ik mijn abonnement op dag 2 direct opgezegd. Maar geen geld terug hoor. Geen cent. Ik vind dat wordt belazerd door VM.
  Ik kreeg het idee dat het er meer om het verdienen van geld ging bij de website, dan dat het echt opgericht was om mensen met elkaar in contact te brengen en dat stoorde mij ook. Ook krijg je allemaal nep berichtjes van jonge vrouwen.
  MANNEN BEGIN ER NIET AAN.

  Tim (60) 16 februari 2020
 • Peter (57)
  Mixed feelings 0 reacties

  Tijdje een profiel gehad. Nou ja... die heb ik nog steeds... maar geen abbo meer.
  Naar mijn idee zijn er op vm behoorlijk wat fake accounts. Vrouwen die 1x reageren... dasrna nooit meer... vrouwen die altijd mij bezoeken om 4 5 uur in de ochtend. Ik heb er wat moeite mee.
  En laten we het niet hebben over de vrouwen die in hun profiel een andere site hebben staan.
  Maar... ik heb er ook hele leuke vrouwen ontmoet. Leuke gesprekken gehad. Heb er zelfs een vrouw ontmoet die ik nu hartsvriendin zou willen noemen.... niet helemaal vm achtig... bedoel vluchtige sex dating. Maar wel fijn

  Peter (57) 7 februari 2020
 • Fred (45)
  Victoria Milan droom 0 reacties

  Of je hier ook echt datgene kunt halen wat ze beloven, vraag ik me toch echt af maar wat wel zeker is is dat een site als deze wel de droom van iedere man is. Hierdoor zijn er toch veel leden, ik heb me ook laten verleiden door de mooie belofte. Maar desondanks heb ik tot op heden nog geen succes gehad.,

  Fred (45) 2 februari 2020
 • Michiel (55)
  Onwaarschijnlijk 1 reactie

  Sinds een week heb ik een abonnement en begrijp totaal niet waarom je alleen door veel jongere vrouwen wordt aangesproken. Het liefst uit Australië, Amerika of Engelstalige dames in Nederland. Het meest opvallende is dus dat ze gerust 30 jaar jonger zijn. De aap komt dan al gauw uit de mouw.... Soms staan er geen foto's bij en verwijzen zij naar een andere site (bijv yogurtandhoney). Daar moet je dus voor ieder bericht betalen...... Of ze willen direct je mailadres hebben wat ik liever niet doe. Zijn er meerdere mannen (en vrouwen) die dit herkennen? Overigens heb ik helaas nog geen "echt" contact met iemand gehad....

  Michiel (55) 22 januari 2020
 • Mevrouw Smit (35)
  Victoria Milan voor vrouwen 0 reacties

  Ik wil hier even mijn ervaring delen hoe het is om op Victoria Milan te zitten als vrouw zijnde. Ik merk namelijk dat het vaak vooral de mannen zijn die zoiets laten weten en dat is ook niet raar omdat de mannen op de datingsites vaak ver in de meerderheid zijn. Maar vanuit de optiek van een vrouw is het misschien ook wel een keer interessant dacht ik.

  Ik heb hier dus een account, al ruim een half jaar en ik moet zeggen dat ik zeker geen aandacht te kort kom. Veel mannen nemen contact met mij op en doen mij bepaalde suggesties, zo veel dat ik eigenlijk bijna nooit zelf inititatief hoef te tonen. Toch zijn er genoeg mannen die ik heel appetijtelijk eruit vind zien en die dan geen contact met mij zoeken, natuurlijk trek ik dan wel mijn stoute schoenen aan en spreek ik hen aan. Vaak met als uitkomst dat zij zich erg gevleid voelen en dit heel erg leuk vinden.

  Maar als beoordeling wil ik Victoria Milan graag een goede beoordeling geven, omdat ik geen klachten heb en het hier altijd erg leuk heb. Ik acht de kans ook best groot dat ik hier nog wel een tijd op de site te vinden ben, dus dan doen ze iets goed lijkt me.

  Mevrouw Smit (35) 21 januari 2020
 • Mr VM (56)
  VM in het nieuwe jaar 0 reacties

  Het lijkt net of iedereen in het nieuwe jaar weer nieuwe kansen inschat op het gebied van de liefde, want er zitten weer allemaal nieuwe mensen op de website. Fijn voor mij dus! Ik had het idee dat ik het allemaal wel al een beetje had gezien hier en omdat ik nog niet echt een leuk iemand was tegen gekomen, was de lol er voor mij een beetje van af. Maar nu er weer allemaal nieuwe mensen op zitten, kan ik weer beginnen met mijn zoektocht en vind ik het weer veel leuker worden. Iedere dag zie ik mensen die ik nog nog nooit eerder was tegen gekomen op VM en dit zijn dan niet alleen maar wanhopige lelijke mensen die nooit een date krijgen, dit zijn echt oprecht leuke en interessante personen die mijn aandacht weten vast te houden en te boeien.

  Mr VM (56) 19 januari 2020
 • Jeffrey (49)
  Victoria Milan matig 0 reacties

  Ik vind Victoria Milan, in verhouding met de andere datingsites die de top van Nederland op dit moment halen, maar matigjes.
  Als je de reclame er over hoort en de artikels er over leest, dan zou dit helemaal geweldig moeten zijn, maar dat is niet waar.
  Natuurlijk is het een spannende site, want het is een site die ontworpen is voor de vreemdgangers onder ons.
  Maar meer dan dat is het ook niet, want het is niet zo dat de website zelf iets extra's te bieden heeft.

  Jeffrey (49) 17 januari 2020
 • Melvin (48)
  VM date 0 reacties

  Ik ben een alleenstaande man van 48 jaar oud en ik ben niet belachelijk knap of slim en ook niet rijk en beroemd, dus ik ben wel zo realistisch om niet te verwachten dat jonge meiden van in de twintig wat met mij willen beginnen.

  En dat vind ik hier ook helemaal niet erg, want de vrouwen van mijn leeftijd, die hier op VM zitten zijn zoals de jongeren dat noemen allemaal echte milfjes, bloedmooi en lekker stout. Dus dan doet die leeftijd er echt niet toe.

  Melvin (48) 14 januari 2020
 • Maurice (55)
  Victoria Milan te commercieel 0 reacties

  Ik ben een paar maanden lid geweest op Victoria Milan maar ik heb me sinds kort weer afgemeld omdat ik het toch wat te commercieel vond allemaal wat er daar gebeurde.
  Ik kreeg het idee dat het er meer om het verdienen van geld ging bij de website, dan dat het echt opgericht was om mensen met elkaar in contact te brengen en dat stoorde mij.
  Dan zijn er ook wel andere websites met betere intenties die echt het beste met je voor hebben en echt hun best doen om je aan een leuke match te helpen.

  Maurice (55) 11 januari 2020
 • Ricardo (33)
  Victoria Milan hot 0 reacties

  Als je mij zou vragen welke site er tegenwoordig hot is dan zou ik Victoria Milan zeggen, een aantal jaar geleden was dit Tinder maar die gaat een beetje in een neerwaartse spiraal tegenwoordig geloof ik. De site van Victoria Milan is op het moment hartstikke druk bezocht. Je hebt mensen die een relatie hebben en een affaire zoeken, maar er zitten ook gewoon single mensen op die heel graag een date zoeken en op den duur een relatie willen net als alle andere vrijgezelle volwassenen. Ik ben hier al in contact gekomen met een aantal hele mooie en welwillende dames, dus dat wordt vervolgd!

  Ricardo (33) 8 januari 2020
 • luka (35)
  VERY BAD SITE 0 reacties

  FULL OF NAP AND FAKE TRING TO SCAM YOU. BE CAREFULLY! Almost all members from Victoria Milan are fake using other woman’s pictures to hold you on the site chatting for nothing. Although almost nobody chat really fast it’s so stupid that people can do this.

  luka (35) 8 januari 2020