• Mevrouw Smit (35)
  Victoria Milan voor vrouwen 0 reacties

  Ik wil hier even mijn ervaring delen hoe het is om op Victoria Milan te zitten als vrouw zijnde. Ik merk namelijk dat het vaak vooral de mannen zijn die zoiets laten weten en dat is ook niet raar omdat de mannen op de datingsites vaak ver in de meerderheid zijn. Maar vanuit de optiek van een vrouw is het misschien ook wel een keer interessant dacht ik.

  Ik heb hier dus een account, al ruim een half jaar en ik moet zeggen dat ik zeker geen aandacht te kort kom. Veel mannen nemen contact met mij op en doen mij bepaalde suggesties, zo veel dat ik eigenlijk bijna nooit zelf inititatief hoef te tonen. Toch zijn er genoeg mannen die ik heel appetijtelijk eruit vind zien en die dan geen contact met mij zoeken, natuurlijk trek ik dan wel mijn stoute schoenen aan en spreek ik hen aan. Vaak met als uitkomst dat zij zich erg gevleid voelen en dit heel erg leuk vinden.

  Maar als beoordeling wil ik Victoria Milan graag een goede beoordeling geven, omdat ik geen klachten heb en het hier altijd erg leuk heb. Ik acht de kans ook best groot dat ik hier nog wel een tijd op de site te vinden ben, dus dan doen ze iets goed lijkt me.

  Bezoek Victoria Milan

  Mevrouw Smit (35) 21 januari 2020


Meer informatie en reviews over Victoria Milan