Victoria Milan
8,8

198 reviews

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8,8 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.

Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88
Ontevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (198)

 • Sjaakie (37)
  Alleen maar Scammers 0 reacties

  Op deze site zitten alleen maar scammer. Zelf helaas opgelicht geworden, ondanks dat ik dacht voorzichtig te zijn en alleen geverifieerde gebruikers te contacteren. Tijdje contact gehad en over van alles gesproken. Toen ze wilde dat ik ging betalen voor iets wilde ik dat niet doen. In de tussentijd hadden ze al mijn gegevens opgezocht en mij daarna gedreigd met betalen anders zouden ze mijn familie/vrienden inlichten.
  NIET OP DEZE SITE GAAN.

  Sjaakie (37) 9 maart 2023
 • Abd (37)
  Oprichters 0 reacties

  Slechtste nep site ooit, GA HIER NIET OP, allemaal nep accounts, ik heb het een week geprobeerd en je krijgt alleen maar Hallo en Hay te lezen, vervolgens heb je er een die een gesprek wilt beginnen en dan is het in het Engels, en zijn ze zogenaamd en paar dagen in Nederland en willen ze afspreken, of je je mail adres wilt geven om link met foto`s te delen yeah right, oplichters eerste klas!!!!

  Abd (37) 25 februari 2023
 • Tom (40)
  Zeer slecht en fake profielen 0 reacties

  Alles is fake !!! Geld kwijt allemaal fake Ik heb me in m’n leven niet zo opgelicht gevoeld. Dat dit tegenwoordig nog kan en dat ze hier mee wegkomen!
  Allemaal fake profielen. Ik denk serieus 9 van de 10.
  Ik had een 2 daagse proefabonnement afgesloten en ergens zou moeten hebben gestaan in het Engels dat dit na 2 dagen wordt overgezet naar een premium abonnement voor een HALF JAAR! €178 lichter en automatisch afgeschreven. Na mail contact wordt je doodleuk naar de voorwaarden verwezen. Tja.. ik lees die ellenlange voorwaarden niet, mijn fout, maar dit kan toch niet waar zijn dat dit zomaar kan.

  Tom (40) 3 februari 2023
 • Kim (41)
  Booty call 0 reacties

  Jeroen Loohuis uit Best (politie van beroep) heeft zich schuldig gemaakt aan booty call. Nooit hoor je iets van deze man tot meneer ergens behoefte aan heeft. Heb ervoor bedankt. Wat ben je in en in triest/ zielig om als politie man dit op deze manier te doen. En dan vervolgens schijnheilig te gaan werken. Terwijl ik alleen op de koffie zou komen heeft hij mijn bijna gedwongen sex te hebben met hem. Heb dit gelukkig kunnen uitstellen door te zeggen volgende x gaan we veder. Wacht dacht jij jeroen loohuis dat je mijn nog zou zien. Echt dan heb je het mooi mis. Wees gewaarschuwd dames. Vertrouw deze man nooit neemt alleen midden in de nacht contact op met je omdat meneer g..l is en niet bang haha wat een eenzaam figuur ben je dan zeg. Bah bah

  Kim (41) 13 november 2022
 • Bart (53)
  Oplichting 0 reacties

  Let op:
  Het lijkt even dat je contact krijgt.met een leuke vrouw. Helaas na een tijdje wilde ze ineens geld van me lenen.
  Op een of andere magische manier werd ik vaak als favoriet aangemerkt door vrouwen uit de hele wereld!! Nou, zo knap ben ik nou ook weer niet. In mijn geval gaf de zoekfunctie overigens veelal mannen. Kennelijk een instelling fout, 3x de support afdeling gehaald zonder resultaat.
  Kortom er klopt niets van trap er svp niet in zoals ik.
  Voor de zekerheid m'n creditcard geblokkeerd ik verwacht dat mijn abonnement automatisch verlengd wordt, nergens op de site terug te vinden hoe daar onderuit te komen. Helaas je bent gewaarschuwd en voorkom teleurstelling en laat je niet oplichten.

  Bart (53) 18 september 2022
 • Dean (54)
  Betrouwbare site 0 reacties

  Zit nu 2 maanden op deze site en had contact met diverse vrouwen die ook in een relatie zitten!
  Zoeken naar een leuke vent om mee vreemd te gaan 😂😂.
  Maar na maximaal 4 berichten zijn ze verdwenen en antwoorden niet meer.
  Volgens profiel zijn ze getrouwd en zeggen in berichtje single te zijn , ook spreken ze Nederlands maar typen in Engels 🤭.
  Kort gezegd " één grote nep site " oplichting , fake profielen die in Nederland wonen terwijl er op de foto duidelijk Poolse of Franse teksten staan 🤗

  Badoo is nog betrouwbaarder 😂😂😂

  Dean (54) 4 september 2022
 • Jan (35)
  Oplichters alles is nep 0 reacties

  Alleen maar nep profielen. Slaat nergens op dat dit mag bestaan en er geld voor durven te vragen. Uren mee bezig geweest, maar van de 80 berichtjes enkele die eenmalig reageren, de rest niemand.

  Jan (35) 9 augustus 2022
 • Maurice (25)
  Opgelicht of niet 0 reacties

  Mijn naam is Maurice en ik ben 25 jaar. Onlangs heb ik een account gemaakt op jullie website van Victoria Milan. Ik kreeg wat reacties en wilde daarom terug reageren. Ik heb daarom voor 1 maand gekocht.

  Ik ben toen benaderd door een vrouw die veel ouder dan mij was. Zij vroeg mij om een foto, en dat ze dat heel spannend vond. Ik was getriggerd, maar omdat ik nog jong was en de gevaren kende was ik behoedzaam. Ik vond het eng, dus vroeg haar daarom ook om een foto te sturen, en dat ik in ruil ook iets zou terugsturen. Zij stuurde mij toen haar eigen profielfoto op. Terwijl ik dacht dat het seksueel getint zou zijn. Toen ik daarna ook een foto wilde sturen, bleek dat ik daar geld iets anders moest hebben en dit had ik helaas niet.

  Toen ik aangaf dat ik het niet meer zou opsturen, ontving ik een e-mail van jullie waarin stond dat ik aan oplichting heb gedaan. Hier ben ik heel erg van geschrokken. Ook ben ik mijn account kwijt waar ik vandaag geld voor heb betaald.

  Wat moeten we nu doen? Krijg ik mijn account terug? Het voelt alsof ikzelf door die vrouw bent opgelicht, alsof zij vanaf het begin hier achter zat.

  Maurice (25) 21 oktober 2021
 • Frank (56)
  Klacht en afkeur van profiel 0 reacties

  Mijn profiel is afgekeurd. Dit bevestigt mijn indruk dat uw site een verdienmodel heeft wat feitelijk betaalde klanten oplicht. Vrouwen zijn uit op van alles en nog wat en krijgen hier iets voor terug en mannen worden gestimuleerd om naast een abonnement extra kosten te maken om van alles en dergelijke te kunnen versturen. Direct contact met een vrouw wordt niet gefaciliteerd ondanks dat de mannen en vrouwen al voor de site maandelijks abonnement kosten betalen.

  Frank (56) 16 september 2021
 • Tramonto (43)
  Grote oplichters 0 reacties

  Ik heb me in m’n leven niet zo opgelicht gevoeld. Dat dit tegenwoordig nog kan en dat ze hier mee wegkomen!
  Allemaal fake profielen. Ik denk serieus 9 van de 10.
  Ik had een 2 daagse proefabonnement afgesloten en ergens zou moeten hebben gestaan in het Engels dat dit na 2 dagen wordt overgezet naar een premium abonnement voor een HALF JAAR! €178 lichter en automatisch afgeschreven. Na mail contact wordt je doodleuk naar de voorwaarden verwezen. Tja.. ik lees die ellenlange voorwaarden niet, mijn fout, maar dit kan toch niet waar zijn dat dit zomaar kan.

  Tramonto (43) 27 juni 2021
 • Mike (36)
  Scammers en fakers 2 reacties

  Helaas zit de site vol met nep profielen die je doorverwijzen naar een andere app of site. Vaak vragen ze je mail, dan willen ze zo verder chatten.

  Zelfs als je geen foto hebt geupload, zeggen ze dat je een leuke foto hebt. Beete gek, als je er geen 1 hebt... maargoed.

  Prijzen die vermeld zijn zijn PER WEEK. Voor €117 zit je er 3 maanden aan vast en is automatische verlenging ingeschakeld.
  Stop meteen je automatische verlenging!

  Daarnaast vallen ze onder de Maltese wet, omdat ze daar zijn gebaseerd. Bij het aangaan van een aankoop staat in de kleine letters dat je afziet van je herroepingsrecht. Je bent dus minimaal €117 kwijt, en geen kans op teruggave. Mail ze direct als je mijn bericht te laat leest, en vraag ze om de verlenging te annuleren. Vraag ze niet om geld terug, omdat je daar naar kunt fluiten.

  Succes!! Trap er niet in

  Mike (36) 9 maart 2021
 • lilly (45)
  Mijn eerlijke mening 0 reacties

  Ik ben een tijdje geleden actief lid geweest en als vrouw wordt je overstelpt van berichten maar ik heb er veel mannen leren kennen en zelfs ook toffe dates.
  Mannen klagen enorm dat het een fake site is maar nochtans zitten er veel echte vrouwen op maar helaas is de keuze aan mannen groter dan de vrouwen. Sommige vrouwen zijn dan wat kieskeuriger want ze zoeken geen levenspartner maar een leuke extra. Toch wil ik de nadruk leggen dat ik er zelfs mooie vriendschappen heb uit verkregen die niet de bedoeling was voor zo site en zelfs mannen die het super vonden dat je ook een luisterende oor was. Op veel datingsites zitten helaas ook vrouwen met slechte bedoelingen maar goede tip mannen ga niet direct kijken bij de topmodels want dan weet je zo ie zo dat deze dames niet zo goede bedoelingen hebben.

  lilly (45) 3 maart 2021
 • Edd (35)
  Pure oplichterij 4 reacties

  Enige tijd geleden een account aangemaakt, zelfs toen ik nog geen foto oid had geplaatst kreeg ik toch al wel 'winks' en profielbezoekers..

  Het viel mij al op hier dat de meeste 'vrouwelijke members' op hun foto het gezicht wazig is gemaakt en bij nader onderzoek bleek dat AL deze profielen ook nog eens zijn aangemaakt in januari/februarie en begin maart 2017... Heel erg toevallig zeker? ;-)

  Buitenom dat je keihard genept word, zijn ze ook nog echt tering duur!!!!

  Aanrader!!! :-P

  Edd (35) 14 januari 2021
 • BigHug (50)
  Nepprofielen 1 reactie

  Veel nep profielen. Ik ben heel veel als favoriet aangemerkt. Als je dan een chat start krijg je geen reactie.

  Er zullen ongetwijfeld een paar echte profielen zijn.
  Second love is veel betrouwbaarder is mijn ervaring.

  BigHug (50) 29 oktober 2020
 • sergio (39)
  ordinaire oplichters 1 reactie

  ik dacht laat ik eens een lidmaatschap van een maand proberen en er wordt gelijk voor 6 maanden afgeboek. neem ik contact met ze op zeggen ze dat ik m'n geld niet terug kan krijgen omdat ik bij het afsluiten van een premium abbonoment akkoord ga met de voorwaarden dat ik gelijk gebruik maak van de diensten en dus m'n geld niet terug kan krijgen.

  sergio (39) 19 oktober 2020
 • Klaas Vaak (61)
  Erg ordinaire site 1 reactie

  Veel ordinaire goedkope golddiggers . Geen serieus aanbod. Zonde van je geld en als je je bedenkt binnen de termijn van 14 dagen krijg je je geld niet terug. Schaamteloos en erg slecht dus. EEN AFRADER.

  Klaas Vaak (61) 25 september 2020
 • Henk V (56)
  Victoria Milan daten zeker mogelijk 0 reacties

  Als je er wat tijd in steekt kan je echt wel wat dates krijgen op Victoria Milan. Het enige nadeel wat ik heb ondervonden is dat je niet met iDeal kan betalen. Alleen met een creditcard en die heb ik nou juist niet dus via via heb ik betaald. Een vriend van me wil me graag aan een vriendin helpen dus dan moet die het ook maar betalen hahah. Het is wel lastig wat ik al zei, veel vrouwen zijn niet makkelijk want ze krijgen veel dickpicks toegestuurd etc heb ik begrepen dus je moet eerst flink praten als een brugman om uberhaupt een goed gesprek te hebben. Als je dat uiteindelijk hebt en je er flink wat energie in steekt kan je gemakkelijk daten. Ik zat elke avond een uur of 3 te chatten met enkele dames dus tja als je dat doet dan lukt het wel!

  Henk V (56) 24 september 2020
 • Willem (58)
  Fake en heeeel veel al lange tijd inactief 0 reacties

  Op de site kom ik heel veel inactieve leden tegen, soms wel een jaar inactief. Ofwel veel leden, maar veel zijn fake.

  Willem (58) 4 september 2020
 • Robert (44)
  In strijd met de AVG 0 reacties

  Het is dikke nep allemaal en als je jezelf dan wil verwijderen, kan dat niet, noch contact met ze opnemen. Niets werkt. Pas op, je komt er nooit meer vanaf. Ik heb een klacht ingediend bij de AVG, maar of het werkt weet ik niet. Erg chabby allemaal.

  Robert (44) 11 augustus 2020
 • CB (40)
  Victoria Milan oplichting nep fake alles 0 reacties

  Hallo mensen en potentiële klanten van Victoria Milan,

  Wie op deze onprofessionele site een poging wilt wagen heeft het kennelijk niet helemaal begrepen, deze site staat vol met neppers en daarbij heb ik een tijdje mijn onvrede geuit naar de klantenservice en ik stond perplex van wat voor reacties ik kreeg, deze datingsite is allerminst een visitekaartje voor het online dating van 2020.

  De ontvangst van het hieronder aanwezige bericht is dan ook behoorlijk in ‘t verkeerde keelgat geschoten en ik ben behoorlijk ‘pissed off’! En laat ik dan direct duidelijk zijn ik heb een broertje dood aan onfatsoenlijk behandeld te worden, zeker als dot 2x in successie is.

  Opvallend in dit hele verhaal is dat in onderstaande mail een soort zelfde kromme zinsbouw en bewoording wordt gebruikt als in de dames profielen waar ik door ben benaderd. Nog opvallender is dat twee van de profielen uit verschillende steden op ruime afstand van elkaar qua tekst en zelfs alinea’s nagenoeg op dezelfde manier zijn opgebouwd. Daarnaast is ook de inhoud van de tekst zo goed op dezelfde manier opgebouwd. En dat is heel vreemd, want de beide dames krijgen hier elkaars profiel nooit te zien.

  Wanneer er nu geroepen gaat worden dat het hier écht toeval betreft brengt wellicht het boekje wiskunde voor brugklassers met het hoofdstuk kansberekening uitsluitsel: eventjes weer doornemen om te weten dat dit een dermate nihile kans is dat dit spontaan voorkomt zeker op de kleine schaal binnen een alleen Nederlandse datingsite.

  Ook de modus operandi (dwz de wijze waarop het contact plaatsvind) is bij beide profielen identiek. Beiden stellen ze mij ook nog eens zo goed als dezelfde begin vraag. Hoeveel toevalligheden stapelen zich hier wel niet op! Woohoo, er is hier voer voor wetenschappers!!

  Als ik antwoord op hun vraag komt haakt ook geen van beiden in op wat ik vertel. Beide profielen geven wel aan zéér geinteresseerd in mijn persoon te zijn (ook al ben ik 16(!) jaar ouder dan zij). En nog opvallender, zo geinteresseerd dat zij mij zeggen te zijn: geen van hen nam een moment de moeite om mijn profiel (en de daar aanwezige extra foto’s) te bekijken.

  En dan de leden die amper normaal Nederlands kunnen praten is ook wel zeer frappant te noemen...
  Niet echt Nederlands taalgebruik net als bijvoorbeeld de woorden ‘ingaande dat u stelt’ en ‘weder maal’ in de tevens grammaticaal incorrecte zinnen in de e-mail hieronder.

  Wanneer ik geen geld erin wil steken (in Nederland noemen we dat gewoon een oplichting), dan is de interesse voor mij ineens als sneeuw voor de zon verdwenen. Raar toch...

  Als ik van een derde dame in successie krijg te horen dat ik het ijs mag breken met een tekst maar zodra ik de tekst stuur is er plots geen interesse meer (en ook hier blijkt dat ook zij geen moment heeft gekeken op mijn profiel) wordt het wel heel discutabel wat hier gebeurd. Alweer toeval?

  Wanneer ik haar vraag waarom ze niets meer stuurt wanneer ik heb betaald krijg ik ook geen reactie. Ehm, ok, dit gedrag komt duidelijk overeen met mijn eerdere bevindingen dat ik hier kennelijk degene ben die in het hebben van contacten extra geld moet gaan steken.

  Nadat ik aangeef dat ik denk dat men hier bezig is met ‘het verdien model op deze site: mannen direct wat berichtjes sturen en zodra ze hebben betaald is de buit binnen dus hoef je verder niets meer te doen (en zelf niets sturen) blokkeer ik haar. Ik ben klaar met deze tot niets leidende gesprekken. Tot mijn verbazing krijg ik tóch dwars door mijn blokkade heen een tegenbericht: ze reageert ‘dat ‘ze alleen dates hiermee verdient’.
  Om haar antwoord te kunnen geven dien ik haar eerst weer te deblokkeren: Ok. Suc6 stuur ik haar. En ik blokkeer haar wederom en log uit. Ik heb even helemaal mijn buik vol van deze fake en dat al binnen 1 dag.

  Als ik even later wil inloggen kan dat niet meer. In mijn e-mail vind ik een bericht dat mijn profiel is verwijderd met als reden: ONRUST STOKEN. Pardon?

  En tot mijn verbazing wordt in onderstaande e-mail weer een andere de reden genoemd: BELEDIGEN. Sorry?

  Nergens heb ik gezien dat deze dame zich beledigd voelde. Er is geen onvertogen woord gevallen; sterker nog, haar antwoord was best gevat: ‘ik verdien hier alleen dates mee’. Ja, dat klinkt inderdaad als zwaar beledigd.

  Maar de opmerking (en ik citeer): ‘omdat u iemand hebt beledigd op de website ingaande dat u stelt dat mevrouw voor ons werkt‘, slaat werkelijk alles. Dus iemand die gesuggereerd dat hij of zij voor Victoria Milan werkt is door die opmerking direct beledigd? Och arme, hoe vertel je dan met trots dat je voor deze datingsite werkt als iemand je op een feestje vraagt of je er werkt. Want e-mail opsteller: door die opmerking ben je immers direct door de vrager beledigd...

  En dan kom ik op het totaal ontbreken van enige juridische grondslag om mijn account te blokkeren. Waar in de openbare voorwaarden staat de term vermeld: ONRUST STOKEN? En waaraan toetst deze moderator de in de mail genoemde BELEDIGING in de voorwaarden?

  Waar staat dat het gebruik van de blokkeerknop een halsmisdaad is? Elke juridische grondslag om mijn account op te schorten ontbreekt. Er is hier slechts sprake van een wilde ‘interpretatie’ door een kennelijk overijverige geïrriteerde moderator die ook niet wist onder welk kopje de ‘overtreding’ te plaatsen: dan maar iets als ONRUST STOKEN. Onrust stoken? Op een datingsite? Hoe werkt dat als je 1 op 1 chat?

  Maar geen probleem, ik ben in het bezit van de screenshots. Als iets zo ‘toevallig’ is dan documenteer ik dat. Beroepsdeformatie uit mijn tijd bij het inlichtingenwerk. Want zo kan er niet gezegd worden dat het niet zo was.

  Mag ik de directie hierbij een tip geven: tik de betreffende moderator op de vingers en stop het té doorzichtige spel van zich vervelende callcenter medewerkers.
  Maak het verschil met deze datingsite: er is al genoeg kaf tussen het koren.

  En ik? Graag zie ik excuses tegemoet van zowel de betreffende moderator (met naam) alsook de e-mail schrijver (tevens met naam). Ik verschuil me hier niet, dus excuus vanuit het ‘team’ dat zegt me niets en zit ik niet op te wachten.

  Natuurlijk staat het u vrij om mijn verzoek als klant hier niet te honoreren.
  Echter daarmee dwingt u mij een excuus tezamen met een redelijke vergoeding wegens het opschorten zonder enige juridische grond (die overigens naar een goed doel zal worden overgemaakt) te eisen bij de kantonrechter, want op deze wijze laat ik mij niet behandelen in een professionele zakelijke setting waar sprake is van een betaalde overeenkomst voor een dienst.

  Mocht u het toch zover laten komen dan zal mijn advocaat de screenshots openbaar maken als productie aan de rechtbank en zullen de door mij uitgenodigde media, (waaronder diverse consumenten fora deze publiceren. Daar zal het Nederlandse publiek met liefde haar mening geven inzake de wijze waarop uw moderator de betalende klanten behandelt). ik zou dat in dit geval niet willen, maar nogmaals: daagt u mij vooral uit!

  CB (40) 5 augustus 2020