Victoria Milan
8,8

201 reviews

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8,8 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.

Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88
Ontevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (201)

 • Jay (42)
  BLIJF ER WEG 0 reacties

  Dit is oplichterij! Zeer veel (waarschijnlijk) nep-profielen. Minuten nadat je lid wordt ontvang je al bezoekjes aan je profiel en 'likes' van mensen uit je eigen woonplaats, ook al is dat nog zo'n uitgestorven gat. Heel toevallig! Wanneer je profielen bekijkt, 'bekijken' en 'liken' deze profielen de jouwe ook. Vrijwel direct.

  Je hebt geen afkoelperiode van 14-dagen, wat bij een abonnement (want dat is dit) volgens Nederlands consumentenrecht verplicht is. Ook kun je na 4-5 dagen nog steeds je 'auto-renewal' instelling niet veranderen, met andere woorden: ook je abonnement van 1 maand wordt automatisch verlengd. Bij invullen van het contactformulier ontvang je géén bevestiging, dus je hebt geen bewijs dat je ze hebt gemaild. Via email naar support@victoriamilan.com krijg je dit wel, maar 'in verband met grote drukte kan het even duren'.

  Je ontvangt binnen no-time ook mails van de zustersite EliteMeetsBeauty.com, waarom je niet gevraagd hebt.

  Grote oplichterij, ze vangen €64,99 per maand en dan zoek je het maar uit. Maar goed, dit 'bedrijf' is dan ook geregistreerd op Malta, het ontwikkelingsland in de EU met corrupte autoriteiten en geen controle...

  Jay (42) 12 augustus 2023
 • ben (58)
  Pure oplichters 0 reacties

  Het zijn de grootste criminelen op aarde. Op de sit kun je nergens je account verwijderen en je geld wordt dan automatisch na een periode weer afgeschreven. Ik ben hierdoor een nieuwe bankrekening moeten starten. En dates vindt je niet. Allemaal nep. Het is de grootste Amerikaanse Maffiabende die bestaat. Begin er niet aan !!!!!!

  ben (58) 8 juni 2023
 • Juan (53)
  Fake 0 reacties

  Nog nooit zoveel fake accounts bij elkaar gezien. 80% zijn gegenereerde fake accounts. Geen ingevulde accounts , geen reacties, berichten van callcentre personen en ga zo maar door. Pure geldklopperij en niets anders. Ongekend dat mensen hier geld aan uit gecen en hopen dat ze iemand vinden. Ik kan je zeggen....' due vind je niet op Victoria Milan.

  Juan (53) 4 juni 2023
 • Sjaakie (37)
  Alleen maar Scammers 1 reactie

  Op deze site zitten alleen maar scammer. Zelf helaas opgelicht geworden, ondanks dat ik dacht voorzichtig te zijn en alleen geverifieerde gebruikers te contacteren. Tijdje contact gehad en over van alles gesproken. Toen ze wilde dat ik ging betalen voor iets wilde ik dat niet doen. In de tussentijd hadden ze al mijn gegevens opgezocht en mij daarna gedreigd met betalen anders zouden ze mijn familie/vrienden inlichten.
  NIET OP DEZE SITE GAAN.

  Sjaakie (37) 9 maart 2023
 • Abd (37)
  Oprichters 0 reacties

  Slechtste nep site ooit, GA HIER NIET OP, allemaal nep accounts, ik heb het een week geprobeerd en je krijgt alleen maar Hallo en Hay te lezen, vervolgens heb je er een die een gesprek wilt beginnen en dan is het in het Engels, en zijn ze zogenaamd en paar dagen in Nederland en willen ze afspreken, of je je mail adres wilt geven om link met foto`s te delen yeah right, oplichters eerste klas!!!!

  Abd (37) 25 februari 2023
 • Tom (40)
  Zeer slecht en fake profielen 0 reacties

  Alles is fake !!! Geld kwijt allemaal fake Ik heb me in m’n leven niet zo opgelicht gevoeld. Dat dit tegenwoordig nog kan en dat ze hier mee wegkomen!
  Allemaal fake profielen. Ik denk serieus 9 van de 10.
  Ik had een 2 daagse proefabonnement afgesloten en ergens zou moeten hebben gestaan in het Engels dat dit na 2 dagen wordt overgezet naar een premium abonnement voor een HALF JAAR! €178 lichter en automatisch afgeschreven. Na mail contact wordt je doodleuk naar de voorwaarden verwezen. Tja.. ik lees die ellenlange voorwaarden niet, mijn fout, maar dit kan toch niet waar zijn dat dit zomaar kan.

  Tom (40) 3 februari 2023
 • Kim (41)
  Booty call 0 reacties

  Jeroen Loohuis uit Best (politie van beroep) heeft zich schuldig gemaakt aan booty call. Nooit hoor je iets van deze man tot meneer ergens behoefte aan heeft. Heb ervoor bedankt. Wat ben je in en in triest/ zielig om als politie man dit op deze manier te doen. En dan vervolgens schijnheilig te gaan werken. Terwijl ik alleen op de koffie zou komen heeft hij mijn bijna gedwongen sex te hebben met hem. Heb dit gelukkig kunnen uitstellen door te zeggen volgende x gaan we veder. Wacht dacht jij jeroen loohuis dat je mijn nog zou zien. Echt dan heb je het mooi mis. Wees gewaarschuwd dames. Vertrouw deze man nooit neemt alleen midden in de nacht contact op met je omdat meneer g..l is en niet bang haha wat een eenzaam figuur ben je dan zeg. Bah bah

  Kim (41) 13 november 2022
 • Bart (53)
  Oplichting 0 reacties

  Let op:
  Het lijkt even dat je contact krijgt.met een leuke vrouw. Helaas na een tijdje wilde ze ineens geld van me lenen.
  Op een of andere magische manier werd ik vaak als favoriet aangemerkt door vrouwen uit de hele wereld!! Nou, zo knap ben ik nou ook weer niet. In mijn geval gaf de zoekfunctie overigens veelal mannen. Kennelijk een instelling fout, 3x de support afdeling gehaald zonder resultaat.
  Kortom er klopt niets van trap er svp niet in zoals ik.
  Voor de zekerheid m'n creditcard geblokkeerd ik verwacht dat mijn abonnement automatisch verlengd wordt, nergens op de site terug te vinden hoe daar onderuit te komen. Helaas je bent gewaarschuwd en voorkom teleurstelling en laat je niet oplichten.

  Bart (53) 18 september 2022
 • Dean (54)
  Betrouwbare site 0 reacties

  Zit nu 2 maanden op deze site en had contact met diverse vrouwen die ook in een relatie zitten!
  Zoeken naar een leuke vent om mee vreemd te gaan 😂😂.
  Maar na maximaal 4 berichten zijn ze verdwenen en antwoorden niet meer.
  Volgens profiel zijn ze getrouwd en zeggen in berichtje single te zijn , ook spreken ze Nederlands maar typen in Engels 🤭.
  Kort gezegd " één grote nep site " oplichting , fake profielen die in Nederland wonen terwijl er op de foto duidelijk Poolse of Franse teksten staan 🤗

  Badoo is nog betrouwbaarder 😂😂😂

  Dean (54) 4 september 2022
 • Jan (35)
  Oplichters alles is nep 0 reacties

  Alleen maar nep profielen. Slaat nergens op dat dit mag bestaan en er geld voor durven te vragen. Uren mee bezig geweest, maar van de 80 berichtjes enkele die eenmalig reageren, de rest niemand.

  Jan (35) 9 augustus 2022
 • Maurice (25)
  Opgelicht of niet 0 reacties

  Mijn naam is Maurice en ik ben 25 jaar. Onlangs heb ik een account gemaakt op jullie website van Victoria Milan. Ik kreeg wat reacties en wilde daarom terug reageren. Ik heb daarom voor 1 maand gekocht.

  Ik ben toen benaderd door een vrouw die veel ouder dan mij was. Zij vroeg mij om een foto, en dat ze dat heel spannend vond. Ik was getriggerd, maar omdat ik nog jong was en de gevaren kende was ik behoedzaam. Ik vond het eng, dus vroeg haar daarom ook om een foto te sturen, en dat ik in ruil ook iets zou terugsturen. Zij stuurde mij toen haar eigen profielfoto op. Terwijl ik dacht dat het seksueel getint zou zijn. Toen ik daarna ook een foto wilde sturen, bleek dat ik daar geld iets anders moest hebben en dit had ik helaas niet.

  Toen ik aangaf dat ik het niet meer zou opsturen, ontving ik een e-mail van jullie waarin stond dat ik aan oplichting heb gedaan. Hier ben ik heel erg van geschrokken. Ook ben ik mijn account kwijt waar ik vandaag geld voor heb betaald.

  Wat moeten we nu doen? Krijg ik mijn account terug? Het voelt alsof ikzelf door die vrouw bent opgelicht, alsof zij vanaf het begin hier achter zat.

  Maurice (25) 21 oktober 2021
 • Frank (56)
  Klacht en afkeur van profiel 0 reacties

  Mijn profiel is afgekeurd. Dit bevestigt mijn indruk dat uw site een verdienmodel heeft wat feitelijk betaalde klanten oplicht. Vrouwen zijn uit op van alles en nog wat en krijgen hier iets voor terug en mannen worden gestimuleerd om naast een abonnement extra kosten te maken om van alles en dergelijke te kunnen versturen. Direct contact met een vrouw wordt niet gefaciliteerd ondanks dat de mannen en vrouwen al voor de site maandelijks abonnement kosten betalen.

  Frank (56) 16 september 2021
 • Tramonto (43)
  Grote oplichters 0 reacties

  Ik heb me in m’n leven niet zo opgelicht gevoeld. Dat dit tegenwoordig nog kan en dat ze hier mee wegkomen!
  Allemaal fake profielen. Ik denk serieus 9 van de 10.
  Ik had een 2 daagse proefabonnement afgesloten en ergens zou moeten hebben gestaan in het Engels dat dit na 2 dagen wordt overgezet naar een premium abonnement voor een HALF JAAR! €178 lichter en automatisch afgeschreven. Na mail contact wordt je doodleuk naar de voorwaarden verwezen. Tja.. ik lees die ellenlange voorwaarden niet, mijn fout, maar dit kan toch niet waar zijn dat dit zomaar kan.

  Tramonto (43) 27 juni 2021
 • Mike (36)
  Scammers en fakers 3 reacties

  Helaas zit de site vol met nep profielen die je doorverwijzen naar een andere app of site. Vaak vragen ze je mail, dan willen ze zo verder chatten.

  Zelfs als je geen foto hebt geupload, zeggen ze dat je een leuke foto hebt. Beete gek, als je er geen 1 hebt... maargoed.

  Prijzen die vermeld zijn zijn PER WEEK. Voor €117 zit je er 3 maanden aan vast en is automatische verlenging ingeschakeld.
  Stop meteen je automatische verlenging!

  Daarnaast vallen ze onder de Maltese wet, omdat ze daar zijn gebaseerd. Bij het aangaan van een aankoop staat in de kleine letters dat je afziet van je herroepingsrecht. Je bent dus minimaal €117 kwijt, en geen kans op teruggave. Mail ze direct als je mijn bericht te laat leest, en vraag ze om de verlenging te annuleren. Vraag ze niet om geld terug, omdat je daar naar kunt fluiten.

  Succes!! Trap er niet in

  Mike (36) 9 maart 2021
 • lilly (45)
  Mijn eerlijke mening 0 reacties

  Ik ben een tijdje geleden actief lid geweest en als vrouw wordt je overstelpt van berichten maar ik heb er veel mannen leren kennen en zelfs ook toffe dates.
  Mannen klagen enorm dat het een fake site is maar nochtans zitten er veel echte vrouwen op maar helaas is de keuze aan mannen groter dan de vrouwen. Sommige vrouwen zijn dan wat kieskeuriger want ze zoeken geen levenspartner maar een leuke extra. Toch wil ik de nadruk leggen dat ik er zelfs mooie vriendschappen heb uit verkregen die niet de bedoeling was voor zo site en zelfs mannen die het super vonden dat je ook een luisterende oor was. Op veel datingsites zitten helaas ook vrouwen met slechte bedoelingen maar goede tip mannen ga niet direct kijken bij de topmodels want dan weet je zo ie zo dat deze dames niet zo goede bedoelingen hebben.

  lilly (45) 3 maart 2021
 • Edd (35)
  Pure oplichterij 4 reacties

  Enige tijd geleden een account aangemaakt, zelfs toen ik nog geen foto oid had geplaatst kreeg ik toch al wel 'winks' en profielbezoekers..

  Het viel mij al op hier dat de meeste 'vrouwelijke members' op hun foto het gezicht wazig is gemaakt en bij nader onderzoek bleek dat AL deze profielen ook nog eens zijn aangemaakt in januari/februarie en begin maart 2017... Heel erg toevallig zeker? ;-)

  Buitenom dat je keihard genept word, zijn ze ook nog echt tering duur!!!!

  Aanrader!!! :-P

  Edd (35) 14 januari 2021
 • BigHug (50)
  Nepprofielen 1 reactie

  Veel nep profielen. Ik ben heel veel als favoriet aangemerkt. Als je dan een chat start krijg je geen reactie.

  Er zullen ongetwijfeld een paar echte profielen zijn.
  Second love is veel betrouwbaarder is mijn ervaring.

  BigHug (50) 29 oktober 2020
 • sergio (39)
  ordinaire oplichters 1 reactie

  ik dacht laat ik eens een lidmaatschap van een maand proberen en er wordt gelijk voor 6 maanden afgeboek. neem ik contact met ze op zeggen ze dat ik m'n geld niet terug kan krijgen omdat ik bij het afsluiten van een premium abbonoment akkoord ga met de voorwaarden dat ik gelijk gebruik maak van de diensten en dus m'n geld niet terug kan krijgen.

  sergio (39) 19 oktober 2020
 • Klaas Vaak (61)
  Erg ordinaire site 1 reactie

  Veel ordinaire goedkope golddiggers . Geen serieus aanbod. Zonde van je geld en als je je bedenkt binnen de termijn van 14 dagen krijg je je geld niet terug. Schaamteloos en erg slecht dus. EEN AFRADER.

  Klaas Vaak (61) 25 september 2020
 • Henk V (56)
  Victoria Milan daten zeker mogelijk 0 reacties

  Als je er wat tijd in steekt kan je echt wel wat dates krijgen op Victoria Milan. Het enige nadeel wat ik heb ondervonden is dat je niet met iDeal kan betalen. Alleen met een creditcard en die heb ik nou juist niet dus via via heb ik betaald. Een vriend van me wil me graag aan een vriendin helpen dus dan moet die het ook maar betalen hahah. Het is wel lastig wat ik al zei, veel vrouwen zijn niet makkelijk want ze krijgen veel dickpicks toegestuurd etc heb ik begrepen dus je moet eerst flink praten als een brugman om uberhaupt een goed gesprek te hebben. Als je dat uiteindelijk hebt en je er flink wat energie in steekt kan je gemakkelijk daten. Ik zat elke avond een uur of 3 te chatten met enkele dames dus tja als je dat doet dan lukt het wel!

  Henk V (56) 24 september 2020