Victoria Milan
8,8

190 reviews

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8,8 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.

Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88
Ontevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (190)

 • Frank (56)
  Klacht en afkeur van profiel 0 reacties

  Mijn profiel is afgekeurd. Dit bevestigt mijn indruk dat uw site een verdienmodel heeft wat feitelijk betaalde klanten oplicht. Vrouwen zijn uit op van alles en nog wat en krijgen hier iets voor terug en mannen worden gestimuleerd om naast een abonnement extra kosten te maken om van alles en dergelijke te kunnen versturen. Direct contact met een vrouw wordt niet gefaciliteerd ondanks dat de mannen en vrouwen al voor de site maandelijks abonnement kosten betalen.

  Frank (56) 16 september 2021
 • Tramonto (43)
  Grote oplichters 0 reacties

  Ik heb me in m’n leven niet zo opgelicht gevoeld. Dat dit tegenwoordig nog kan en dat ze hier mee wegkomen!
  Allemaal fake profielen. Ik denk serieus 9 van de 10.
  Ik had een 2 daagse proefabonnement afgesloten en ergens zou moeten hebben gestaan in het Engels dat dit na 2 dagen wordt overgezet naar een premium abonnement voor een HALF JAAR! €178 lichter en automatisch afgeschreven. Na mail contact wordt je doodleuk naar de voorwaarden verwezen. Tja.. ik lees die ellenlange voorwaarden niet, mijn fout, maar dit kan toch niet waar zijn dat dit zomaar kan.

  Tramonto (43) 27 juni 2021
 • Mike (36)
  Scammers en fakers 2 reacties

  Helaas zit de site vol met nep profielen die je doorverwijzen naar een andere app of site. Vaak vragen ze je mail, dan willen ze zo verder chatten.

  Zelfs als je geen foto hebt geupload, zeggen ze dat je een leuke foto hebt. Beete gek, als je er geen 1 hebt... maargoed.

  Prijzen die vermeld zijn zijn PER WEEK. Voor €117 zit je er 3 maanden aan vast en is automatische verlenging ingeschakeld.
  Stop meteen je automatische verlenging!

  Daarnaast vallen ze onder de Maltese wet, omdat ze daar zijn gebaseerd. Bij het aangaan van een aankoop staat in de kleine letters dat je afziet van je herroepingsrecht. Je bent dus minimaal €117 kwijt, en geen kans op teruggave. Mail ze direct als je mijn bericht te laat leest, en vraag ze om de verlenging te annuleren. Vraag ze niet om geld terug, omdat je daar naar kunt fluiten.

  Succes!! Trap er niet in

  Mike (36) 9 maart 2021
 • lilly (45)
  Mijn eerlijke mening 0 reacties

  Ik ben een tijdje geleden actief lid geweest en als vrouw wordt je overstelpt van berichten maar ik heb er veel mannen leren kennen en zelfs ook toffe dates.
  Mannen klagen enorm dat het een fake site is maar nochtans zitten er veel echte vrouwen op maar helaas is de keuze aan mannen groter dan de vrouwen. Sommige vrouwen zijn dan wat kieskeuriger want ze zoeken geen levenspartner maar een leuke extra. Toch wil ik de nadruk leggen dat ik er zelfs mooie vriendschappen heb uit verkregen die niet de bedoeling was voor zo site en zelfs mannen die het super vonden dat je ook een luisterende oor was. Op veel datingsites zitten helaas ook vrouwen met slechte bedoelingen maar goede tip mannen ga niet direct kijken bij de topmodels want dan weet je zo ie zo dat deze dames niet zo goede bedoelingen hebben.

  lilly (45) 3 maart 2021
 • Edd (35)
  Pure oplichterij 3 reacties

  Enige tijd geleden een account aangemaakt, zelfs toen ik nog geen foto oid had geplaatst kreeg ik toch al wel 'winks' en profielbezoekers..

  Het viel mij al op hier dat de meeste 'vrouwelijke members' op hun foto het gezicht wazig is gemaakt en bij nader onderzoek bleek dat AL deze profielen ook nog eens zijn aangemaakt in januari/februarie en begin maart 2017... Heel erg toevallig zeker? ;-)

  Buitenom dat je keihard genept word, zijn ze ook nog echt tering duur!!!!

  Aanrader!!! :-P

  Edd (35) 14 januari 2021
 • BigHug (50)
  Nepprofielen 1 reactie

  Veel nep profielen. Ik ben heel veel als favoriet aangemerkt. Als je dan een chat start krijg je geen reactie.

  Er zullen ongetwijfeld een paar echte profielen zijn.
  Second love is veel betrouwbaarder is mijn ervaring.

  BigHug (50) 29 oktober 2020
 • sergio (39)
  ordinaire oplichters 1 reactie

  ik dacht laat ik eens een lidmaatschap van een maand proberen en er wordt gelijk voor 6 maanden afgeboek. neem ik contact met ze op zeggen ze dat ik m'n geld niet terug kan krijgen omdat ik bij het afsluiten van een premium abbonoment akkoord ga met de voorwaarden dat ik gelijk gebruik maak van de diensten en dus m'n geld niet terug kan krijgen.

  sergio (39) 19 oktober 2020
 • Klaas Vaak (61)
  Erg ordinaire site 1 reactie

  Veel ordinaire goedkope golddiggers . Geen serieus aanbod. Zonde van je geld en als je je bedenkt binnen de termijn van 14 dagen krijg je je geld niet terug. Schaamteloos en erg slecht dus. EEN AFRADER.

  Klaas Vaak (61) 25 september 2020
 • Henk V (56)
  Victoria Milan daten zeker mogelijk 0 reacties

  Als je er wat tijd in steekt kan je echt wel wat dates krijgen op Victoria Milan. Het enige nadeel wat ik heb ondervonden is dat je niet met iDeal kan betalen. Alleen met een creditcard en die heb ik nou juist niet dus via via heb ik betaald. Een vriend van me wil me graag aan een vriendin helpen dus dan moet die het ook maar betalen hahah. Het is wel lastig wat ik al zei, veel vrouwen zijn niet makkelijk want ze krijgen veel dickpicks toegestuurd etc heb ik begrepen dus je moet eerst flink praten als een brugman om uberhaupt een goed gesprek te hebben. Als je dat uiteindelijk hebt en je er flink wat energie in steekt kan je gemakkelijk daten. Ik zat elke avond een uur of 3 te chatten met enkele dames dus tja als je dat doet dan lukt het wel!

  Henk V (56) 24 september 2020
 • Willem (58)
  Fake en heeeel veel al lange tijd inactief 0 reacties

  Op de site kom ik heel veel inactieve leden tegen, soms wel een jaar inactief. Ofwel veel leden, maar veel zijn fake.

  Willem (58) 4 september 2020
 • Robert (44)
  In strijd met de AVG 0 reacties

  Het is dikke nep allemaal en als je jezelf dan wil verwijderen, kan dat niet, noch contact met ze opnemen. Niets werkt. Pas op, je komt er nooit meer vanaf. Ik heb een klacht ingediend bij de AVG, maar of het werkt weet ik niet. Erg chabby allemaal.

  Robert (44) 11 augustus 2020
 • CB (40)
  Victoria Milan oplichting nep fake alles 0 reacties

  Hallo mensen en potentiële klanten van Victoria Milan,

  Wie op deze onprofessionele site een poging wilt wagen heeft het kennelijk niet helemaal begrepen, deze site staat vol met neppers en daarbij heb ik een tijdje mijn onvrede geuit naar de klantenservice en ik stond perplex van wat voor reacties ik kreeg, deze datingsite is allerminst een visitekaartje voor het online dating van 2020.

  De ontvangst van het hieronder aanwezige bericht is dan ook behoorlijk in ‘t verkeerde keelgat geschoten en ik ben behoorlijk ‘pissed off’! En laat ik dan direct duidelijk zijn ik heb een broertje dood aan onfatsoenlijk behandeld te worden, zeker als dot 2x in successie is.

  Opvallend in dit hele verhaal is dat in onderstaande mail een soort zelfde kromme zinsbouw en bewoording wordt gebruikt als in de dames profielen waar ik door ben benaderd. Nog opvallender is dat twee van de profielen uit verschillende steden op ruime afstand van elkaar qua tekst en zelfs alinea’s nagenoeg op dezelfde manier zijn opgebouwd. Daarnaast is ook de inhoud van de tekst zo goed op dezelfde manier opgebouwd. En dat is heel vreemd, want de beide dames krijgen hier elkaars profiel nooit te zien.

  Wanneer er nu geroepen gaat worden dat het hier écht toeval betreft brengt wellicht het boekje wiskunde voor brugklassers met het hoofdstuk kansberekening uitsluitsel: eventjes weer doornemen om te weten dat dit een dermate nihile kans is dat dit spontaan voorkomt zeker op de kleine schaal binnen een alleen Nederlandse datingsite.

  Ook de modus operandi (dwz de wijze waarop het contact plaatsvind) is bij beide profielen identiek. Beiden stellen ze mij ook nog eens zo goed als dezelfde begin vraag. Hoeveel toevalligheden stapelen zich hier wel niet op! Woohoo, er is hier voer voor wetenschappers!!

  Als ik antwoord op hun vraag komt haakt ook geen van beiden in op wat ik vertel. Beide profielen geven wel aan zéér geinteresseerd in mijn persoon te zijn (ook al ben ik 16(!) jaar ouder dan zij). En nog opvallender, zo geinteresseerd dat zij mij zeggen te zijn: geen van hen nam een moment de moeite om mijn profiel (en de daar aanwezige extra foto’s) te bekijken.

  En dan de leden die amper normaal Nederlands kunnen praten is ook wel zeer frappant te noemen...
  Niet echt Nederlands taalgebruik net als bijvoorbeeld de woorden ‘ingaande dat u stelt’ en ‘weder maal’ in de tevens grammaticaal incorrecte zinnen in de e-mail hieronder.

  Wanneer ik geen geld erin wil steken (in Nederland noemen we dat gewoon een oplichting), dan is de interesse voor mij ineens als sneeuw voor de zon verdwenen. Raar toch...

  Als ik van een derde dame in successie krijg te horen dat ik het ijs mag breken met een tekst maar zodra ik de tekst stuur is er plots geen interesse meer (en ook hier blijkt dat ook zij geen moment heeft gekeken op mijn profiel) wordt het wel heel discutabel wat hier gebeurd. Alweer toeval?

  Wanneer ik haar vraag waarom ze niets meer stuurt wanneer ik heb betaald krijg ik ook geen reactie. Ehm, ok, dit gedrag komt duidelijk overeen met mijn eerdere bevindingen dat ik hier kennelijk degene ben die in het hebben van contacten extra geld moet gaan steken.

  Nadat ik aangeef dat ik denk dat men hier bezig is met ‘het verdien model op deze site: mannen direct wat berichtjes sturen en zodra ze hebben betaald is de buit binnen dus hoef je verder niets meer te doen (en zelf niets sturen) blokkeer ik haar. Ik ben klaar met deze tot niets leidende gesprekken. Tot mijn verbazing krijg ik tóch dwars door mijn blokkade heen een tegenbericht: ze reageert ‘dat ‘ze alleen dates hiermee verdient’.
  Om haar antwoord te kunnen geven dien ik haar eerst weer te deblokkeren: Ok. Suc6 stuur ik haar. En ik blokkeer haar wederom en log uit. Ik heb even helemaal mijn buik vol van deze fake en dat al binnen 1 dag.

  Als ik even later wil inloggen kan dat niet meer. In mijn e-mail vind ik een bericht dat mijn profiel is verwijderd met als reden: ONRUST STOKEN. Pardon?

  En tot mijn verbazing wordt in onderstaande e-mail weer een andere de reden genoemd: BELEDIGEN. Sorry?

  Nergens heb ik gezien dat deze dame zich beledigd voelde. Er is geen onvertogen woord gevallen; sterker nog, haar antwoord was best gevat: ‘ik verdien hier alleen dates mee’. Ja, dat klinkt inderdaad als zwaar beledigd.

  Maar de opmerking (en ik citeer): ‘omdat u iemand hebt beledigd op de website ingaande dat u stelt dat mevrouw voor ons werkt‘, slaat werkelijk alles. Dus iemand die gesuggereerd dat hij of zij voor Victoria Milan werkt is door die opmerking direct beledigd? Och arme, hoe vertel je dan met trots dat je voor deze datingsite werkt als iemand je op een feestje vraagt of je er werkt. Want e-mail opsteller: door die opmerking ben je immers direct door de vrager beledigd...

  En dan kom ik op het totaal ontbreken van enige juridische grondslag om mijn account te blokkeren. Waar in de openbare voorwaarden staat de term vermeld: ONRUST STOKEN? En waaraan toetst deze moderator de in de mail genoemde BELEDIGING in de voorwaarden?

  Waar staat dat het gebruik van de blokkeerknop een halsmisdaad is? Elke juridische grondslag om mijn account op te schorten ontbreekt. Er is hier slechts sprake van een wilde ‘interpretatie’ door een kennelijk overijverige geïrriteerde moderator die ook niet wist onder welk kopje de ‘overtreding’ te plaatsen: dan maar iets als ONRUST STOKEN. Onrust stoken? Op een datingsite? Hoe werkt dat als je 1 op 1 chat?

  Maar geen probleem, ik ben in het bezit van de screenshots. Als iets zo ‘toevallig’ is dan documenteer ik dat. Beroepsdeformatie uit mijn tijd bij het inlichtingenwerk. Want zo kan er niet gezegd worden dat het niet zo was.

  Mag ik de directie hierbij een tip geven: tik de betreffende moderator op de vingers en stop het té doorzichtige spel van zich vervelende callcenter medewerkers.
  Maak het verschil met deze datingsite: er is al genoeg kaf tussen het koren.

  En ik? Graag zie ik excuses tegemoet van zowel de betreffende moderator (met naam) alsook de e-mail schrijver (tevens met naam). Ik verschuil me hier niet, dus excuus vanuit het ‘team’ dat zegt me niets en zit ik niet op te wachten.

  Natuurlijk staat het u vrij om mijn verzoek als klant hier niet te honoreren.
  Echter daarmee dwingt u mij een excuus tezamen met een redelijke vergoeding wegens het opschorten zonder enige juridische grond (die overigens naar een goed doel zal worden overgemaakt) te eisen bij de kantonrechter, want op deze wijze laat ik mij niet behandelen in een professionele zakelijke setting waar sprake is van een betaalde overeenkomst voor een dienst.

  Mocht u het toch zover laten komen dan zal mijn advocaat de screenshots openbaar maken als productie aan de rechtbank en zullen de door mij uitgenodigde media, (waaronder diverse consumenten fora deze publiceren. Daar zal het Nederlandse publiek met liefde haar mening geven inzake de wijze waarop uw moderator de betalende klanten behandelt). ik zou dat in dit geval niet willen, maar nogmaals: daagt u mij vooral uit!

  CB (40) 5 augustus 2020
 • Epje (50)
  Waardeloos 0 reacties

  Ondertussen wel al ruim 30 chats. Geloof me...29 "dames" lokken je naar andere sites. Schrijf je terug dat je hier verder wilt chatten en niet op andere sites, dan einde verhaal. Eentje was maar redelijk serieus. VM doet er niets aan terwijl het doel van de site uitvoerig beschreven wordt. Domme mannen net als ik trappen er toch een keertje in.

  Epje (50) 26 juni 2020
 • Ep (51)
  Waardeloos 0 reacties

  Ook ik zo stom geweest om een duur abonnement te nemen. Totaal geen echt zoekende dames waarvoor de site bedoeld is. Zoekoptie is beperkt en bij "nieuw" dames die al 2 maanden niet online zijn geweest. Veel fake. Echt waardeloos.

  Ep (51) 4 juni 2020
 • Emma (28)
  Niet meer neppers dan elders 0 reacties

  Als vrouw heb je op Victoria Milan de mannen wel voor het uitkiezen. Niet dat dat op een andere datingsite anders is maar niks te klagen dus. Las bij veel andere reviews het het nep is enzovoort maar goed ik ben gewoon actief op de website dus en ik ben niet nep.... Zullen vast wat neppers zijn maar dat is op elke datingsite zo.

  Emma (28) 18 mei 2020
 • Bartje (40)
  Nepper dan nep 0 reacties

  Je krijgt direct bezoeksters en berichtjes van dames die allemaal tussen de 25-35 zijn en ongelofelijk knap. Als je hun foto's echter door Google image search haalt, blijken het allemaal modellen te zijn die niets met de user van doen hebben. Er wordt dus massaal (door site zelf?) aan het stelen van beeld en persoonsgegevens gedaan. Valt ook erg op dat veel dames alleen maar Engels spreken, ook die zgn uit NL komen. Trap er niet in! Helaas is Internet puur in handen van criminelen.

  Bartje (40) 15 april 2020
 • Sun (43)
  Niet intrappen 0 reacties

  Wat een NEPSITE!! In no-time was ik bij 21 vrouwen favoriet en had ik tientallen berichten... van de mooiste vrouwen van rond de 30..... Alleen maar in de hoop dat je gaat betalen zodat je die berichtjes kan lezen.. Niet doen, het is het zeker niet waard. Helaas kan je niet kiezen om geen ster te geven anders was dat m'n keuze geweest.

  Sun (43) 25 februari 2020
 • Dirkje (57)
  Victoria Milan makkelijk contact 3 reacties

  Als je een website zoekt waarbij je makkelijk met verschillende vrouwen in contact kunt komen dan heb je aan Victoria Milan een goede website. Hier zitten heel veel vrouwen en mannen op van alle leeftijden en in alle spreken en maten dus dan kan ik me niet voorstellen dat er niet iets voor jou tussen zit. Ik heb hier al ontzettend veel leuke, spannende dames ontmoet en zelfs al met een tweetal afgesproken en ik moet zeggen dat dat heel goed bevallen is. Ik hoop gauw weer met een leuke vrouw af te kunnen spreken.

  Dirkje (57) 22 februari 2020
 • Tim (60)
  er in geluisd 0 reacties

  Victoria Milan houd er praktijken op na die dicht bij de term oplichten komen.
  Ik had me geabonneerd voor 1 dag voor 1 euro en dacht dat het abonnement dan automatisch zou stoppen. Niet dus. Er zijn blijkbaar kleine lettertjes. Als je je niet afmeld zit je automatisch vast aan een premium abonnement. 2 x 78 euro=156 euro.
  Toen ik dat door kreeg heb ik mijn abonnement op dag 2 direct opgezegd. Maar geen geld terug hoor. Geen cent. Ik vind dat wordt belazerd door VM.
  Ik kreeg het idee dat het er meer om het verdienen van geld ging bij de website, dan dat het echt opgericht was om mensen met elkaar in contact te brengen en dat stoorde mij ook. Ook krijg je allemaal nep berichtjes van jonge vrouwen.
  MANNEN BEGIN ER NIET AAN.

  Tim (60) 16 februari 2020
 • Peter (57)
  Mixed feelings 0 reacties

  Tijdje een profiel gehad. Nou ja... die heb ik nog steeds... maar geen abbo meer.
  Naar mijn idee zijn er op vm behoorlijk wat fake accounts. Vrouwen die 1x reageren... dasrna nooit meer... vrouwen die altijd mij bezoeken om 4 5 uur in de ochtend. Ik heb er wat moeite mee.
  En laten we het niet hebben over de vrouwen die in hun profiel een andere site hebben staan.
  Maar... ik heb er ook hele leuke vrouwen ontmoet. Leuke gesprekken gehad. Heb er zelfs een vrouw ontmoet die ik nu hartsvriendin zou willen noemen.... niet helemaal vm achtig... bedoel vluchtige sex dating. Maar wel fijn

  Peter (57) 7 februari 2020