Victoria Milan
8,5

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8.5 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.


Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88

 

Review gemiddelde2.5 sterren waardering 136 reviews

Bezoek Victoria Milan

https://www.victoriamilan.nl

Ontevreden over Victoria Milan?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 2.542 keer bezocht.

Reviews ( 136 )

 • Meneer Anoniempje (40)
  Top 1 vreemdgaansite 0 reacties

  Als het aankomt op het feit dat je vreemd wilt gaan dan moet je echt op Victoria Milan zijn. Ten eerste zijn andere vreemdgaan sites niet goed genoeg en ten tweede is Victoria Milan simpelweg de grootste waardoor je er simpelweg de meeste keuze hebt. Zeker nu SF (secretflirt) is gehackt en dat eigenlijk afgelopen zaak is, je nog meer neigt naar VM. Ze hebben sinds kort ook anonimity tools waarbij je bepaalde icoontjes over je profielfoto kan plaatsen, wel een leuk concept waardoor je het toch ietsje spannender kan maken.

  4 sterren waardering

  Meneer Anoniempje (40) 15 februari 2019
 • Levi (47)
  Doe het niet 0 reacties

  Mijn boodschap naar andere mensen toe betreft deze site is doet het niet!
  Trap er niet in wat ze allemaal voor mooie dingen beloven en de mooie dames die je vanaf andere datingsites hier naartoe lokken, want eenmaal als betaald lid zie je die dames nergens terug.
  Het is allemaal oplichterij wat ze hier doen, ze zorgen er voor dat je betaald en wanneer ze de buit binnen hebben is het klaar.
  Ik ben er helaas wel in getrapt dus ik probeer nu zoveel mogelijk andere mensen hiervoor te behoeden.

  1 ster waardering

  Levi (47) 26 januari 2019
 • Roel (54)
  Bedrog 1 reactie

  Deze site valt mij echt tegen. Dames geven aan je te willen leren kennen en laten vervolgens niets meer van zich horen. Ook had ik een aantal openingsverzoeken met spelfouten. Exact de zelfde berichtjes kreeg ik van verschillende dames. Waarschijnlijk geautomatiseerd en verdienen die dames geld over de ruggen van nietsvermoedende betalende mannen. Al dit soort sites hebben helaas te maken met fake profielen, maar wekken de indruk betrouwbaar te zijn. Jammer!!!!

  1 ster waardering

  Roel (54) 7 januari 2019
 • Berend (48)
  Victoria Milan goede site voor iede... 0 reacties

  Op Victoria Milan maakt het niet uit of je man of vrouw bent of wat je leeftijd is. Wanneer je op zoek bent naar romantisch gezelschap, in welk opzicht dan ook, dan kun je hier terecht en dan is de kans ook nog groot dat je vindt wat je zoekt. Je moet alleen wel in gedachten houden dat lang niet iedereen hier op zoek is naar een relatie, ook heel veel mensen zoeken kortstondig vertier of gewoon wat spanning. Wanneer je hier echter rekening mee houdt vind ik het een goede site!

  4 sterren waardering

  Berend (48) 9 december 2018
 • Bas (40)
  Victoria Milan voor nieuwe generati... 1 reactie

  Vroeger was een relatie altijd heel zwart wit, je hebt een relatie met iemand en dat hield dan in dat ie mar monogaam behoorde te zijn. Tegenwoordig leren we ook eindelijk dat hier een grijze zone tussen zit. Wanneer de sleur in je relatie begint te komen en je kunt dit tegen gaan met behulp ban websites als Victoria milan, dan zie ik niet in waarom jr hier geen gebruik van zou maken. Zolang je maar goed met elkaar blijft communiceren.

  4 sterren waardering

  Bas (40) 3 december 2018
 • Maurice (53)
  Waardeloze NEP Site 0 reacties

  Ik ben pas vrijgezel en ben via een andere datingsite benaderd door een leuke vrouw en vertelde mij dat ik naar Victoria Milan moest komen om te kunnen praten. Ik goed gelovig en gedaan, blijkt het betaalde site te zijn, ik lid geworden en nu moet je ook elke keer weer extra kopen om met ze in contact te blijven.
  Het is echt allemaal NEP EN GELD KLOPPERIJ.
  Ik heb Victoria Milan benaderd en ze zouden mijn geld terug storten binnen 14 werkdagen, we zijn nu 18 werkdagen verder en heb al 2x gemaild maar laan niets meer horen.
  PAS OP VICTORIA MILAN ZIJN OPLICHTERS!

  1 ster waardering

  Maurice (53) 29 november 2018
 • Lucas (55)
  Victoria Milan stout 1 reactie

  Victoria Milan is echt een site voor mensen die wel een beetje van het snoepen houden. En dan bedoel ik niet van snoepen van snoepjes maar meer van de verboden vruchten en het Turkse fruit. Wanneer je heel braaf en monogaam bent is Victoria Milan geen aanrader, maar wanneer je wel van een beetje stout houdt net als ik, dan is het een echte topper. Ik zou niet anders meer willen.

  5 sterren waardering

  Lucas (55) 17 november 2018
 • Opa (61)
  Jonge dames en te duur 1 reactie

  Ik kan hier heel duidelijk over zijn, 55 euro voor een maand lidmaatschap is echt veel te duur voor Victoria Milan. Ik heb het eens geprobeerd want dacht dat dit voor de wat oudere mensen was die veel geld hadden maar het tegendeel is waar, veel jonge dames op deze site. Mijn hele leven heb ik een hoog libido gehad dus zelfs nu op mijn oude leeftijd hou ik nog wel van wat dagelijkse spanning. Deze site leek me dan wel iets voor mijn behoeftes maar na 7 van de 30 dagen had ik er genoeg van, weinig aanspraak en tevens geen oudere mensen op de site.

  3 sterren waardering

  Opa (61) 9 november 2018
 • Gijs (45)
  Eigen keus 1 reactie

  Ik lees hier heel veel dat mensen negatief zijn over de site in verband met de mogelijkheid tot overspel hier.
  Maar dat is de eigen keus van deze mensen en ik snap niet zo goed waar de andere mensen zich dan zo druk om maken, laat iedereen dit lekker goor zichzelf bepalen.
  En wat dacht je van de andere datingwebsites, daar zitten ook gewoon mensen op die overspel plegen hoor, alleen daar staat het er niet zo nadrukkelijk bij.

  3 sterren waardering

  Gijs (45) 20 oktober 2018
 • Bart (33)
  Victoria Milan zonde van je geld 1 reactie

  Victoria Milan zou zo goed zijn als je alle reclames en advertenties mag geloven, maar eenmaal op deze site kan ik deze mening helaas niet delen.
  Ik vind het een enorme geldverspilling, ik kan het niemand aanraden want als je een account wil ben je alleen al meer dan vijftig euro kwijt en dat is zelfs het minimum pakket.
  Dan denk je dat je een heel erg luxueus pakket hebt gekregen, maar dat is niet waar.
  Geloof me, het is zonde van je geld.
  Ik heb het een keer betaald en daar heb ik tot op de dag van vandaag nog steed spijt van.

  1 ster waardering

  Bart (33) 6 oktober 2018
 • Hugo (56)
  Victoria Milan the best 1 reactie

  Waarschijnlijk krijgen heel veel vrouwen nu een hekel aan mij, maar ik vind Victoria Milan echt the best. De site maakt het zo makkelijk om een leuke vrouw te vinden, dat de verleiding gewoonweg niet te weerstaan is voor de mannen.

  Mijn vrouw weet, in tegenstelling tot bij sommige anderen op deze site niet dat ik er naast haar ook nog andere affaires op na houd en dat wil ik ook graag zo houden.

  De site is hier heel discreet in en ik ben er dan ook niet bang voor ok betrapt te worden door mijn vrouw. Nogmaals, menig vrouw zal me nu niet aardig vinden maar ik vind het top!

  5 sterren waardering

  Hugo (56) 22 september 2018
 • Roy (52)
  Slecht 1 reactie

  Ik vind dit zo’n slecht site, wat raar dat er zo’n ophef hier over wordt gemaakt en dat het allemaal zo goed zou zijn.
  Of dit is allemaal gelogen en er klopt helemaal niets van of ik verschil gewoon gigantisch van mening met die personen.
  Ik vind dat best bijzonder.
  Wat hier ook heel erg vreemd is vind ik, is dat je hier niet met iDeal kunt betalen.
  Dat is een van de grootste betaalmiddelen van tegenwoordig en toch hebben ze het niet.

  2 sterren waardering

  Roy (52) 1 september 2018
 • Gijs (32)
  Giga slechte waardeloze k site 1 reactie

  Ik kan het beste mijn titel nog een keer herhalen want dat is hoe ik over deze website denk.
  Het is een giga slechte waardeloze K site met de hoofdletter K!!!!
  Wat een afzetters dit, ik snap echt niet dat er mensen zijn die hoer langere tijd op zotten en vrijwillig het lidmaatschap verlengen.

  1 ster waardering

  Gijs (32) 5 augustus 2018
 • Martin (36)
  Niet goed in gebruik 1 reactie

  Ik denk dat deze website heel vaak op een verkeerde manier gebruikt wordt, want het is een site die gemaakt is voor het gebruik bij vreemdgaan. Maar het grootste deel van de mensen die hier een profiel op hebben gaan helemaal niet vreemd maar zijn gewoon single. Ik heb thuis ook niemand die op me wacht, maar vind het gewoon een mooie site en heb me daarom hier aangemeld. Ik denk dat het beter zou zijn als ze dit gewoon als een toegankelijke dating site voor iedereen zouden maken en niet alleen voor mensen die willen vreemdgaan.

  3 sterren waardering

  Martin (36) 22 juli 2018
 • Maurits (54)
  Zomer maanden 1 reactie

  Veel mensen zeggen vaak dat je een geliefde pas echt mist tijdens de feestdagen (kerst en oud en nieuw etc.). Maar hier ben ik het niet helemaal mee eens, in deze zomermaanden mis ik het ook ontzettend. Om 's avonds gezellig een glaasje rosé te drinken buiten in de avondzon of samen barbecueen o.i.d. Dat doe je allemaal niet wanneer je alleen bent, tenzij je gasten over de vloer hebt maar dat is ook weer anders. Daarom snap ik niet zo goed waarom ze het altijd over die feestdagen hebben, want daar heb je ten minste normaal gesproken nog je familie wel om je heen. In de zomermaanden gaat iedereen op vakantie behalve de single mensen plus de redenen die ik eerder al genoemd heb. Daarom ben ik zo blij met Victoria Milan, maar ook met andere dating websites, want zij maken het mogelijk om zo snel mogelijk iemand nieuws te ontmoeten zonder dat je hiervoor naar rare single gelegendheden toe hoeft.

  4 sterren waardering

  Maurits (54) 19 juni 2018
 • Danny (49)
  Goudmijntje 1 reactie

  Volgens mij is deze website echt het goudmijntje onder de dating websites want als ik de prijzen hier zie dan wordt hier echt grof geld mee verdient. En het mooie is, de (wanhopige) mensen betalen toch wel, wat voor prijs je ook vraagt mits het wel een beetje een normale prijs blijft. En de site is zo goed dat ik het niet eens erg vind ik heb het er best voor over geen probleem.

  4 sterren waardering

  Danny (49) 17 juni 2018
 • Max (35)
  Voor mij ideaal 1 reactie

  Doordat mijn voornaam max is en door hoe ik omga met vrouwen, ik race de ene na de andere voorbij, hebben mijn vrienden mij de bijnaam max verstappen gegeven. Dan is deze site natuurlijk ideaal voor mij. De vrouwen die hier op zitten, zitten niet perse te wachten op huisje boompje beestje maar die willen gewoon lekker een beetje spanning. En dan zitten ze bij mij precies goed! We hebben het er leuk en wanneer een van ons er dan flauw van is dan is dat prima en gaan we allebei verder met ons leven en gaan we op zoek naar onze volgende scharrel

  4 sterren waardering

  Max (35) 10 juni 2018
 • Guido (49)
  Te duur 1 reactie

  Victoria Milan is een hele dure site en als je dan kijkt wat je allemaal kunt doen op de site en wat verder mogelijkheden zijn dan vind ik de site zelfs te duur. Het is echt niet beter dan welke andere site ook, maar soms wel drie keer zo duur als een vergelijkbare website. Ik heb dit er niet voor over en met mij denk ik menig andere man en vrouw. Het is jammer dat ze de site niet iets betaalbaarder hebben gemaakt voor de mensen die iets minder te besteden hebben, voor heb is Victoria Milan namelijk geen optie.

  2 sterren waardering

  Guido (49) 26 mei 2018
 • Mick (39)
  Zonder geheimen 1 reactie

  Deze site is speciaal voor mensen die een affaire zoeken naast de relatie die ze al hebben. En dan zijn er heel veel mensen die hier moeilijk over gaan doen. Wat hebben die mensen hier dan te zoeke vraag ik me af. Ik heb ook een relatie maar wij hebben geen geheimen voor elkaar, mijn partner weet dat ik dit doe en heeft er ook mee ingestemd. Wanneer beide partijen akkoord zijn zie ik het probleem niet. Mensen moeten niet zo op een ander zeuren en zich met hun eigen zaken gaan bemoeien.

  3 sterren waardering

  Mick (39) 6 mei 2018
 • Laura (38)
  Overspel kost geld 1 reactie

  Net goed voor de mensen die overspel plegen! Laat ze maar lekker betalen, die stiekeme bedriegers. Ik ben er acht er gekomen dat mijn man mij achter mijn rug om bedroog met behulp van deze website. Ik keek op onze gezamenlijke rekening en schijnbaar had hij per ongeluk de verkeerde rekening een keer gebruikt om te betalen en zo kwam ik er achter. Ik snap werkelijk niet dat er iets is, website of niet, die het goedkeurt dat mensen overspel plegen en dit ook nog aanmoedigen ook. Ik vind dat te ziek voor woorden en ik kan me daar ook ontzettend boos om maken! Je maakt zo veel relaties kapot op deze manier, dat hebben de mensen die het geld krijgen helemaal niet door of het maakt ze niet uit dat kan ook nog. Totdat het hun zelf overkomt, dan piepen ze wel anders. Gelukkig moeten die stiekeme bedriegers die het op hun heupen halen om overspel te plegen er wel flink voor betalen, maar dat is natuurlijk maar een schamele troost voor dit absurde gedrag! En dan denken die mensen dat ze volwassen zijn, ik noem het puberaal gedrag.

  1 ster waardering

  Laura (38) 2 mei 2018

Plaats een review