Victoria Milan
8,8

190 reviews

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8,8 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.

Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88
Ontevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (190)

 • michel (34)
  NEP SITE PAS OP ECHT TE SLECHT 0 reacties

  Deze website draait op geautomatiseerde chats. Weliswaar met studenten of thuiswerkers achter de knoppen, maar allemaal met gescripte teksten om je zo lang mogelijk aan de praat te houden. OF het zijn studenten of thuiswerkers van andere website en willen je daar naar toe lokken.

  Je merkt vanzelf snel genoeg dat je heel veel aandacht krijgt en de fake profielen het initiatief tonen.. Geloof me, dit is ook anno 2019 meer uitzondering dan regel :-)

  DONT THROW YOUR MONEY HERE!!!!

  michel (34) 20 september 2019
 • Enrico (47)
  Klacht Victoria Milan 0 reacties

  Via deze weg wil ik mijn beklag doen.
  Het irriteert mij mateloos dat ik bij elk contact met een vrouw. (Zij nemen met mij contact op).
  Door deze vrouwen min of meer verplicht wordt om dit te doen en geen date te krijgen. Als ik aangeef dat niet te willen doen wordt direct het chat contact afgebroken.

  Ik wil dat u per direct verdere betalingsverplichting intrek.

  Was mij van te voren bekent dat de site op deze manier werkt. Had ik geen betaling gedaan.

  Enrico (47) 15 augustus 2019
 • Guisipe (30)
  VM Nepprofielen 0 reacties

  Merkt u dat een datingwebsite gebruik maakt van nepprofielen? Dit zijn profielen van mensen die niet echt bestaan. Meld dit bij ConsuWijzer. Dat kan ook anoniem. Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) kan de meldingen dan onderzoeken. En er tegen optreden als bedrijven consumenten op deze manier misleiden.

  JA! Ik wil dit per direct melden en anderen hiervoor tevens waarschuwen. PAS OP.

  Guisipe (30) 19 juli 2019
 • Youssef (39)
  Topkwaliteit 3 reacties

  Dit is nou echt een website van topkwaliteit en zo vind je ze tegenwoordig niet vaak meer geloof me.
  De lady’s hier zijn mooier dan de meeste vrouwen die ik in het echt ken.
  Ik hou er wel van als vrouwen een beetje pit hebben en dat hebben ze hier zeker.
  Van mij hoeft een vrouw niet alleen te koken en schoon te maken, ondanks de vele vooroordelen die mensen over mijn geloof hebben.
  Ik kan het juist waarderen als een vrouw haar eigen boontjes kan doppen en geloof me, dat kunnen de vrouwtjes hier zeker weten.

  Youssef (39) 7 juli 2019
 • Mike (53)
  Nepsite ja of nee 2 reacties

  Er moet mij iets van het hart, en dat is het volgende. Ik zit op diverse sites maar dit is de enige site waar ik binnen een paar berichtjes bij nagenoeg elk contact continu verzoeken krijg om dingen te sturen waar ik voor moet betalen. Dat dat een enkele keer voorkomt kan ik me voorstellen echter dat nagenoeg alle contacten er om vragen vind ik wel verbluffend.
  Wat mij verder bevreemd, is dat ik aan volgens jullie een klant, een constatering doorgeef waar minder nette reacties op komen. Ik bezig ben met een antwoord ik nog voor ik het antwoord kan versturen al geschorst ben.
  Het lijkt mij niet correct om zonder wederhoor toe te passen iemand te schorsen.
  Dat houd in dat als ik zou vinden als iemand niet reageert zoals ik dat wil en ik die een klacht in. Die persoon direct binnen een minuut zonder pardon geschorst word. Daar heeft bij mij voor mijn gevoel werkelijk nog geen minuut tussen gezeten. Zo snel kan niet, zoiets controleer je eerst of geeft een waarschuwing. Anders zou ik iedereen die mij niet aanstaat af kunnen laten sluiten.
  Voor mij rijmt dit niet. Vandaar dat ik ook sprak over een mogelijke collega. De actie was veel te snel en zonder wederhoor. Is geen goede reclame als je zo met je betalende klanten omgaat.
  Mocht mijn constatering niet juist zijn dan op voorhand mijn oprechte excuses.
  Misschien laat ik me te veel leiden door een site waar ik ook op gezeten heb die naar aanleiding van vele klachten en de inmenging van de Consumentenbond gesloten is omdat bleek dat medewerkers zich voordeden als dates en alleen maar bezig waren met nep accounts en het nooit tot een dat kwam. Vandaar dat ik achterdochtig word als ik dit zo binnen een korte tijd meemaak. Dan daar jullie actie bovenop smaakt een beetje raar.

  Laat ik voorop stellen dat ik zeker niet gevraagd heb of dat jullie site een nepsite is. Heb alleen aangegeven dat ik het raar vind dat nagenoeg alle chats hetzelfde klinken.
  Ik denk dat jullie de onderlinge chats niet mogen inzien om privacy redenen, moet je denk ik van beide kanten toestemming voor hebben. Anders was deze reactie denk ik niet gekomen.

  Mike (53) 2 juli 2019
 • De magische uil (48)
  beste vreemdgaan site 1 reactie

  Als je een vreemdgaan website zoekt moet je victoria milan hebben, verreweg de beste optie. Het kost veel, dat wel. Helaas kosten alle vreemdgaan datingsites vaak het dubbele als normale datingsites terwijl je op de normale ook gewoon veel vreemdgangers ziet maar dit ter zijde. Als je een hoog slagingspercentage wilt dan is victoria milan the way to go. Verreweg de meeste leden en ik kan het vertellen, heb al op anotherlove gezeten en secondlove, beide zijn scharminkels ten aanzien van VM. Tip: betaal met je creditcard, dan kan je in veel gevallen je geld terug halen als het toch niet bevalt.

  De magische uil (48) 21 juni 2019
 • Armando (36)
  Slechtste nep site ooit 1 reactie

  Slechtste nep site ooit, GA HIER NIET OP, allemaal nep accounts, ik heb het een week geprobeerd en je krijgt alleen maar Hallo en Hay te lezen, vervolgens heb je er een die een gesprek wilt beginnen en dan is het in het Engels, en zijn ze zogenaamd en paar dagen in Nederland en willen ze afspreken, of je je mail adres wilt geven om link met foto`s te delen yeah right, oplichters eerste klas!!!!

  Armando (36) 14 juni 2019
 • Dennis (42)
  Negatieve beoordelingen 0 reacties

  Ik lees helaas best wel veel negatieve beoordelingen over Victoria Milan hier op de site en dat allemaal het op deze site is toegestaan om een affaire of iets wat hier op lijkt.
  Ik snap deze negatievelingen eerlijk gezegd niet zo goed, want wanneer je op Victoria Milan kijkt, dan is dat een van de eerste dingen die luid en duidelijk vermeld staan op de site.
  En als datgene dan iets is waar je het niet mee eens bent of wat niet bij je past, dan lijkt het me een kleine moeite om de site te verlaten en op zoek te gaan naar iets anders.
  Maar nee, dan nemen ze juist nog weer extra moeite om hier een boze beoordeling te schrijven over waarom je dit niet moet doen.

  Ik zou zeggen laat de mensen die dat willen doen lekker hun eigen leven bepalen en laat de negatievelingen zich lekker met hun eigen leven bemoeien in plaats van die van een ander.
  Wanneer je hier immers wel voor te porren bent dan is Victoria Milan echt een goede site die voor heel wat leven in de brouwerij zorgt!

  Dennis (42) 3 juni 2019
 • Anonimous (58)
  Spannende site 1 reactie

  Victoria Milan is nou net de spannende site waar ik op zat te wachten. Ik zat in zo’n sleur in mijn relatie dat het dit was of de relatie verbreken, want ik had alleen nog maar ruzie met mijn vrouw.

  Nu ik hier ook andere dames spreek, ik ontmoet ze niet eens in het echt, merk ik dat er een grote spanning van mij af glijdt en dat ik met mijn vrouw ook weer heter contact heb.

  Dus of het alleen maar slecht is zo’n datingsite en of dit vreemdgaan is dat laat ik in het midden, maar mijn huwelijk is er wel beter van geworden en dat is waar het mij om gaat.

  Dus Victoria Milan, bedankt hiervoor!

  Anonimous (58) 26 mei 2019
 • Aasgier Bob (40)
  42 1 reactie

  Allemaal positieve reviews, dus heb ik me aangemeld. Helaas zoals zo veel sites. Een en al valse profielen en chatbots die alleen maar proberen je geld uit je zak te kloppen. Een gewoon gesprek zit er niet in. Iedereen wil voor een hoop geld contact met je hebben???? Als je een vraag stelt krijg je een standaard antwoord die geen antwoord geeft op je vraag of je krijgt een cadeautje. Er staan ook alleen maar mooie jonge vrouwen op. Ook zo opvallend. Geen afspiegeling van de werkelijkheid. Ik vermoed dat al die positieve reacties geplaatst zijn door Victoria Milan zelf. Echt zonde van je geld. NIET DOEN!!!!!

  Aasgier Bob (40) 3 mei 2019
 • dirkie (55)
  Betalen 0 reacties

  Snap niet dat mannen moeten betalen en vrouwen niet, zie veel vrouwen die hier zitten die ook op andere gratis sites zitten......en dan zeggen ze dat betaalbare mannen betrouwbaar zijn omdat die wel echt op zoek zijn, dus met andere woorden NIET betaalbare vrouwen zijn niet serieus omdat ze gratis gebruik kunnen maken van alle websites waar een date te halen is, vind het triest dat mannen weer in een slecht daglicht komen te staan.
  Mijn visie is dat men nog in het vroeger leeft, mannen werken die die hebben het geld.....HALLO vrouwen werken ook hoor laat hun ook betalen dan kan het voor mannen weer goedkoper om het te compenseren!!
  Veel vrouwen reageren helemaal niet op een bericht van een man, net alsof ze er zitten ter opvulling van de site.
  Nee als je 50 euro betaald voor een prostituee dan weet je zeker dat je een echte lijfelijke date hebt en dan spek je diegene niet die achter deze site zit.

  dirkie (55) 29 april 2019
 • Jeroen (52)
  Uitvlucht 0 reacties

  Voor veel mensen die hier zitten is een website als deze een kaatste uitvlucht van hun relatie of huwelijk.
  Natuurlijk is dat geen goed teken en de kans dat het kater alsnog mis gaat is heel groot, maar ik snap wel dat deze site op dat moment een welkome afleiding is omdat ik zelf ook in deze situatie heb gezeten.
  Ik praat niet goed wat er hier gebeurt of waar de website voor staat, ik wil alleen maar zeggen dat ik de mensen die hier zitten wel kan begrijpen.

  Jeroen (52) 20 april 2019
 • Merlin (42)
  goede site 1 reactie

  Mijn huwelijk is jarenlang een ramp geweest. Ik voelde me alleen, hoewel ik een man had. Ik heb nooit eerder gedacht over een affaire, maar het aanmelden voor Victoria Milan heeft mijn leven ten goede veranderd.

  Merlin (42) 5 april 2019
 • Sigarensnuiver (51)
  verwijderd door onrust stoken 0 reacties

  U voert onrust stoken aan als reden om mijn account te verwijderen.
  Vind ik kort door de bocht. Ik heb de tijd genomen om mijn reacties door te nemen. De onrust voel ik zelf door de reacties die ik krijg . Er is niet één date die adequaat reageert op wat ík vraag of zeg......dat geeft mij absoluut het gevoel dat er een ander typt dan de vrouw op het profiel. Probeert alleen maar geld van mij los te krijgen, zonder dat er n vorm van klik is.....Ik betaal n bedrag, en telkens moet ok nog meer geld uutgeven voor extra diensten en zo....
  Het doel is voor jullie - zo lijkt het- geldklopperij i.p.v. mensen n leuke date te bezorgen.
  Hopelijk willen jullie het besluit terugdraaien en mij mijn account teruggeven.

  Sigarensnuiver (51) 24 maart 2019
 • Meneer Anoniempje (40)
  Top 1 vreemdgaansite 0 reacties

  Als het aankomt op het feit dat je vreemd wilt gaan dan moet je echt op Victoria Milan zijn. Ten eerste zijn andere vreemdgaan sites niet goed genoeg en ten tweede is Victoria Milan simpelweg de grootste waardoor je er simpelweg de meeste keuze hebt. Zeker nu SF (secretflirt) is gehackt en dat eigenlijk afgelopen zaak is, je nog meer neigt naar VM. Ze hebben sinds kort ook anonimity tools waarbij je bepaalde icoontjes over je profielfoto kan plaatsen, wel een leuk concept waardoor je het toch ietsje spannender kan maken.

  Meneer Anoniempje (40) 15 februari 2019
 • Levi (47)
  Doe het niet 0 reacties

  Mijn boodschap naar andere mensen toe betreft deze site is doet het niet!
  Trap er niet in wat ze allemaal voor mooie dingen beloven en de mooie dames die je vanaf andere datingsites hier naartoe lokken, want eenmaal als betaald lid zie je die dames nergens terug.
  Het is allemaal oplichterij wat ze hier doen, ze zorgen er voor dat je betaald en wanneer ze de buit binnen hebben is het klaar.
  Ik ben er helaas wel in getrapt dus ik probeer nu zoveel mogelijk andere mensen hiervoor te behoeden.

  Levi (47) 26 januari 2019
 • Roel (54)
  Bedrog 1 reactie

  Deze site valt mij echt tegen. Dames geven aan je te willen leren kennen en laten vervolgens niets meer van zich horen. Ook had ik een aantal openingsverzoeken met spelfouten. Exact de zelfde berichtjes kreeg ik van verschillende dames. Waarschijnlijk geautomatiseerd en verdienen die dames geld over de ruggen van nietsvermoedende betalende mannen. Al dit soort sites hebben helaas te maken met fake profielen, maar wekken de indruk betrouwbaar te zijn. Jammer!!!!

  Roel (54) 7 januari 2019
 • Berend (48)
  Victoria Milan goede site voor iedereen 0 reacties

  Op Victoria Milan maakt het niet uit of je man of vrouw bent of wat je leeftijd is. Wanneer je op zoek bent naar romantisch gezelschap, in welk opzicht dan ook, dan kun je hier terecht en dan is de kans ook nog groot dat je vindt wat je zoekt. Je moet alleen wel in gedachten houden dat lang niet iedereen hier op zoek is naar een relatie, ook heel veel mensen zoeken kortstondig vertier of gewoon wat spanning. Wanneer je hier echter rekening mee houdt vind ik het een goede site!

  Berend (48) 9 december 2018
 • Bas (40)
  Victoria Milan voor nieuwe generatie 1 reactie

  Vroeger was een relatie altijd heel zwart wit, je hebt een relatie met iemand en dat hield dan in dat ie mar monogaam behoorde te zijn. Tegenwoordig leren we ook eindelijk dat hier een grijze zone tussen zit. Wanneer de sleur in je relatie begint te komen en je kunt dit tegen gaan met behulp ban websites als Victoria milan, dan zie ik niet in waarom jr hier geen gebruik van zou maken. Zolang je maar goed met elkaar blijft communiceren.

  Bas (40) 3 december 2018
 • Maurice (53)
  Waardeloze NEP Site 0 reacties

  Ik ben pas vrijgezel en ben via een andere datingsite benaderd door een leuke vrouw en vertelde mij dat ik naar Victoria Milan moest komen om te kunnen praten. Ik goed gelovig en gedaan, blijkt het betaalde site te zijn, ik lid geworden en nu moet je ook elke keer weer extra kopen om met ze in contact te blijven.
  Het is echt allemaal NEP EN GELD KLOPPERIJ.
  Ik heb Victoria Milan benaderd en ze zouden mijn geld terug storten binnen 14 werkdagen, we zijn nu 18 werkdagen verder en heb al 2x gemaild maar laan niets meer horen.
  PAS OP VICTORIA MILAN ZIJN OPLICHTERS!

  Maurice (53) 29 november 2018