Victoria Milan
8,8

184 reviews

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8,8 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.

Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88
Ontevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 184 )

 • Armando (36)
  Slechtste nep site ooit 1 reactie

  Slechtste nep site ooit, GA HIER NIET OP, allemaal nep accounts, ik heb het een week geprobeerd en je krijgt alleen maar Hallo en Hay te lezen, vervolgens heb je er een die een gesprek wilt beginnen en dan is het in het Engels, en zijn ze zogenaamd en paar dagen in Nederland en willen ze afspreken, of je je mail adres wilt geven om link met foto`s te delen yeah right, oplichters eerste klas!!!!

  Armando (36) 14 juni 2019
 • Dennis (42)
  Negatieve beoordelingen 0 reacties

  Ik lees helaas best wel veel negatieve beoordelingen over Victoria Milan hier op de site en dat allemaal het op deze site is toegestaan om een affaire of iets wat hier op lijkt.
  Ik snap deze negatievelingen eerlijk gezegd niet zo goed, want wanneer je op Victoria Milan kijkt, dan is dat een van de eerste dingen die luid en duidelijk vermeld staan op de site.
  En als datgene dan iets is waar je het niet mee eens bent of wat niet bij je past, dan lijkt het me een kleine moeite om de site te verlaten en op zoek te gaan naar iets anders.
  Maar nee, dan nemen ze juist nog weer extra moeite om hier een boze beoordeling te schrijven over waarom je dit niet moet doen.

  Ik zou zeggen laat de mensen die dat willen doen lekker hun eigen leven bepalen en laat de negatievelingen zich lekker met hun eigen leven bemoeien in plaats van die van een ander.
  Wanneer je hier immers wel voor te porren bent dan is Victoria Milan echt een goede site die voor heel wat leven in de brouwerij zorgt!

  Dennis (42) 3 juni 2019
 • Anonimous (58)
  Spannende site 1 reactie

  Victoria Milan is nou net de spannende site waar ik op zat te wachten. Ik zat in zo’n sleur in mijn relatie dat het dit was of de relatie verbreken, want ik had alleen nog maar ruzie met mijn vrouw.

  Nu ik hier ook andere dames spreek, ik ontmoet ze niet eens in het echt, merk ik dat er een grote spanning van mij af glijdt en dat ik met mijn vrouw ook weer heter contact heb.

  Dus of het alleen maar slecht is zo’n datingsite en of dit vreemdgaan is dat laat ik in het midden, maar mijn huwelijk is er wel beter van geworden en dat is waar het mij om gaat.

  Dus Victoria Milan, bedankt hiervoor!

  Anonimous (58) 26 mei 2019
 • Aasgier Bob (40)
  42 1 reactie

  Allemaal positieve reviews, dus heb ik me aangemeld. Helaas zoals zo veel sites. Een en al valse profielen en chatbots die alleen maar proberen je geld uit je zak te kloppen. Een gewoon gesprek zit er niet in. Iedereen wil voor een hoop geld contact met je hebben???? Als je een vraag stelt krijg je een standaard antwoord die geen antwoord geeft op je vraag of je krijgt een cadeautje. Er staan ook alleen maar mooie jonge vrouwen op. Ook zo opvallend. Geen afspiegeling van de werkelijkheid. Ik vermoed dat al die positieve reacties geplaatst zijn door Victoria Milan zelf. Echt zonde van je geld. NIET DOEN!!!!!

  Aasgier Bob (40) 3 mei 2019
 • dirkie (55)
  Betalen 0 reacties

  Snap niet dat mannen moeten betalen en vrouwen niet, zie veel vrouwen die hier zitten die ook op andere gratis sites zitten......en dan zeggen ze dat betaalbare mannen betrouwbaar zijn omdat die wel echt op zoek zijn, dus met andere woorden NIET betaalbare vrouwen zijn niet serieus omdat ze gratis gebruik kunnen maken van alle websites waar een date te halen is, vind het triest dat mannen weer in een slecht daglicht komen te staan.
  Mijn visie is dat men nog in het vroeger leeft, mannen werken die die hebben het geld.....HALLO vrouwen werken ook hoor laat hun ook betalen dan kan het voor mannen weer goedkoper om het te compenseren!!
  Veel vrouwen reageren helemaal niet op een bericht van een man, net alsof ze er zitten ter opvulling van de site.
  Nee als je 50 euro betaald voor een prostituee dan weet je zeker dat je een echte lijfelijke date hebt en dan spek je diegene niet die achter deze site zit.

  dirkie (55) 29 april 2019
 • Jeroen (52)
  Uitvlucht 0 reacties

  Voor veel mensen die hier zitten is een website als deze een kaatste uitvlucht van hun relatie of huwelijk.
  Natuurlijk is dat geen goed teken en de kans dat het kater alsnog mis gaat is heel groot, maar ik snap wel dat deze site op dat moment een welkome afleiding is omdat ik zelf ook in deze situatie heb gezeten.
  Ik praat niet goed wat er hier gebeurt of waar de website voor staat, ik wil alleen maar zeggen dat ik de mensen die hier zitten wel kan begrijpen.

  Jeroen (52) 20 april 2019
 • Merlin (42)
  goede site 1 reactie

  Mijn huwelijk is jarenlang een ramp geweest. Ik voelde me alleen, hoewel ik een man had. Ik heb nooit eerder gedacht over een affaire, maar het aanmelden voor Victoria Milan heeft mijn leven ten goede veranderd.

  Merlin (42) 5 april 2019
 • Sigarensnuiver (51)
  verwijderd door onrust stoken 0 reacties

  U voert onrust stoken aan als reden om mijn account te verwijderen.
  Vind ik kort door de bocht. Ik heb de tijd genomen om mijn reacties door te nemen. De onrust voel ik zelf door de reacties die ik krijg . Er is niet één date die adequaat reageert op wat ík vraag of zeg......dat geeft mij absoluut het gevoel dat er een ander typt dan de vrouw op het profiel. Probeert alleen maar geld van mij los te krijgen, zonder dat er n vorm van klik is.....Ik betaal n bedrag, en telkens moet ok nog meer geld uutgeven voor extra diensten en zo....
  Het doel is voor jullie - zo lijkt het- geldklopperij i.p.v. mensen n leuke date te bezorgen.
  Hopelijk willen jullie het besluit terugdraaien en mij mijn account teruggeven.

  Sigarensnuiver (51) 24 maart 2019
 • Meneer Anoniempje (40)
  Top 1 vreemdgaansite 0 reacties

  Als het aankomt op het feit dat je vreemd wilt gaan dan moet je echt op Victoria Milan zijn. Ten eerste zijn andere vreemdgaan sites niet goed genoeg en ten tweede is Victoria Milan simpelweg de grootste waardoor je er simpelweg de meeste keuze hebt. Zeker nu SF (secretflirt) is gehackt en dat eigenlijk afgelopen zaak is, je nog meer neigt naar VM. Ze hebben sinds kort ook anonimity tools waarbij je bepaalde icoontjes over je profielfoto kan plaatsen, wel een leuk concept waardoor je het toch ietsje spannender kan maken.

  Meneer Anoniempje (40) 15 februari 2019
 • Levi (47)
  Doe het niet 0 reacties

  Mijn boodschap naar andere mensen toe betreft deze site is doet het niet!
  Trap er niet in wat ze allemaal voor mooie dingen beloven en de mooie dames die je vanaf andere datingsites hier naartoe lokken, want eenmaal als betaald lid zie je die dames nergens terug.
  Het is allemaal oplichterij wat ze hier doen, ze zorgen er voor dat je betaald en wanneer ze de buit binnen hebben is het klaar.
  Ik ben er helaas wel in getrapt dus ik probeer nu zoveel mogelijk andere mensen hiervoor te behoeden.

  Levi (47) 26 januari 2019
 • Roel (54)
  Bedrog 1 reactie

  Deze site valt mij echt tegen. Dames geven aan je te willen leren kennen en laten vervolgens niets meer van zich horen. Ook had ik een aantal openingsverzoeken met spelfouten. Exact de zelfde berichtjes kreeg ik van verschillende dames. Waarschijnlijk geautomatiseerd en verdienen die dames geld over de ruggen van nietsvermoedende betalende mannen. Al dit soort sites hebben helaas te maken met fake profielen, maar wekken de indruk betrouwbaar te zijn. Jammer!!!!

  Roel (54) 7 januari 2019
 • Berend (48)
  Victoria Milan goede site voor iedereen 0 reacties

  Op Victoria Milan maakt het niet uit of je man of vrouw bent of wat je leeftijd is. Wanneer je op zoek bent naar romantisch gezelschap, in welk opzicht dan ook, dan kun je hier terecht en dan is de kans ook nog groot dat je vindt wat je zoekt. Je moet alleen wel in gedachten houden dat lang niet iedereen hier op zoek is naar een relatie, ook heel veel mensen zoeken kortstondig vertier of gewoon wat spanning. Wanneer je hier echter rekening mee houdt vind ik het een goede site!

  Berend (48) 9 december 2018
 • Bas (40)
  Victoria Milan voor nieuwe generatie 1 reactie

  Vroeger was een relatie altijd heel zwart wit, je hebt een relatie met iemand en dat hield dan in dat ie mar monogaam behoorde te zijn. Tegenwoordig leren we ook eindelijk dat hier een grijze zone tussen zit. Wanneer de sleur in je relatie begint te komen en je kunt dit tegen gaan met behulp ban websites als Victoria milan, dan zie ik niet in waarom jr hier geen gebruik van zou maken. Zolang je maar goed met elkaar blijft communiceren.

  Bas (40) 3 december 2018
 • Maurice (53)
  Waardeloze NEP Site 0 reacties

  Ik ben pas vrijgezel en ben via een andere datingsite benaderd door een leuke vrouw en vertelde mij dat ik naar Victoria Milan moest komen om te kunnen praten. Ik goed gelovig en gedaan, blijkt het betaalde site te zijn, ik lid geworden en nu moet je ook elke keer weer extra kopen om met ze in contact te blijven.
  Het is echt allemaal NEP EN GELD KLOPPERIJ.
  Ik heb Victoria Milan benaderd en ze zouden mijn geld terug storten binnen 14 werkdagen, we zijn nu 18 werkdagen verder en heb al 2x gemaild maar laan niets meer horen.
  PAS OP VICTORIA MILAN ZIJN OPLICHTERS!

  Maurice (53) 29 november 2018
 • Lucas (55)
  Victoria Milan stout 1 reactie

  Victoria Milan is echt een site voor mensen die wel een beetje van het snoepen houden. En dan bedoel ik niet van snoepen van snoepjes maar meer van de verboden vruchten en het Turkse fruit. Wanneer je heel braaf en monogaam bent is Victoria Milan geen aanrader, maar wanneer je wel van een beetje stout houdt net als ik, dan is het een echte topper. Ik zou niet anders meer willen.

  Lucas (55) 17 november 2018
 • Opa (61)
  Jonge dames en te duur 1 reactie

  Ik kan hier heel duidelijk over zijn, 55 euro voor een maand lidmaatschap is echt veel te duur voor Victoria Milan. Ik heb het eens geprobeerd want dacht dat dit voor de wat oudere mensen was die veel geld hadden maar het tegendeel is waar, veel jonge dames op deze site. Mijn hele leven heb ik een hoog libido gehad dus zelfs nu op mijn oude leeftijd hou ik nog wel van wat dagelijkse spanning. Deze site leek me dan wel iets voor mijn behoeftes maar na 7 van de 30 dagen had ik er genoeg van, weinig aanspraak en tevens geen oudere mensen op de site.

  Opa (61) 9 november 2018
 • Gijs (45)
  Eigen keus 1 reactie

  Ik lees hier heel veel dat mensen negatief zijn over de site in verband met de mogelijkheid tot overspel hier.
  Maar dat is de eigen keus van deze mensen en ik snap niet zo goed waar de andere mensen zich dan zo druk om maken, laat iedereen dit lekker goor zichzelf bepalen.
  En wat dacht je van de andere datingwebsites, daar zitten ook gewoon mensen op die overspel plegen hoor, alleen daar staat het er niet zo nadrukkelijk bij.

  Gijs (45) 20 oktober 2018
 • Bart (33)
  Victoria Milan zonde van je geld 1 reactie

  Victoria Milan zou zo goed zijn als je alle reclames en advertenties mag geloven, maar eenmaal op deze site kan ik deze mening helaas niet delen.
  Ik vind het een enorme geldverspilling, ik kan het niemand aanraden want als je een account wil ben je alleen al meer dan vijftig euro kwijt en dat is zelfs het minimum pakket.
  Dan denk je dat je een heel erg luxueus pakket hebt gekregen, maar dat is niet waar.
  Geloof me, het is zonde van je geld.
  Ik heb het een keer betaald en daar heb ik tot op de dag van vandaag nog steed spijt van.

  Bart (33) 6 oktober 2018
 • Hugo (56)
  Victoria Milan the best 1 reactie

  Waarschijnlijk krijgen heel veel vrouwen nu een hekel aan mij, maar ik vind Victoria Milan echt the best. De site maakt het zo makkelijk om een leuke vrouw te vinden, dat de verleiding gewoonweg niet te weerstaan is voor de mannen.

  Mijn vrouw weet, in tegenstelling tot bij sommige anderen op deze site niet dat ik er naast haar ook nog andere affaires op na houd en dat wil ik ook graag zo houden.

  De site is hier heel discreet in en ik ben er dan ook niet bang voor ok betrapt te worden door mijn vrouw. Nogmaals, menig vrouw zal me nu niet aardig vinden maar ik vind het top!

  Hugo (56) 22 september 2018
 • Roy (52)
  Slecht 1 reactie

  Ik vind dit zo’n slecht site, wat raar dat er zo’n ophef hier over wordt gemaakt en dat het allemaal zo goed zou zijn.
  Of dit is allemaal gelogen en er klopt helemaal niets van of ik verschil gewoon gigantisch van mening met die personen.
  Ik vind dat best bijzonder.
  Wat hier ook heel erg vreemd is vind ik, is dat je hier niet met iDeal kunt betalen.
  Dat is een van de grootste betaalmiddelen van tegenwoordig en toch hebben ze het niet.

  Roy (52) 1 september 2018