Victoria Milan
8,8

201 reviews

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8,8 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.

Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88
Ontevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (201)

 • Ilse (36)
  Victoria Milan vreemdgaan 0 reacties

  Ik lees heel veel reacties van mensen die Victoria Milan maar een slechte site vinden omdat ze er dan achter komen dat het een site is waar je op kunt vreemdgaan, maar dit is een algemeen bekend feit over Victoria Milan. Dus de mensen die daar pas achteraf achter komen vind ik een beetje dom, zij hebben zich er dan ook niet bepaald goed in verdiept en moeten niet achteraf gaan lopen zeuren omdat ze dan niet tevreden zijn. Dan hadden ze voordat ze zich hier aanmeldden maar wat beter op moeten letten waar ze voor zouden betalen, want het staat gewoon heel duidelijk op de website vermeld. Het is totaal niet iets waar Victoria Milan zelf geheimzinnig over doet, het is juist een ding waardoor zij zich onderscheiden van de rest van de datingwebsites.

  Ilse (36) 6 januari 2020
 • VM member (58)
  VM Member loopt af 1 reactie

  Ik ben al weet ik het hoe lang een Member op VM en ik heb nu eindelijk het punt bereikt dat ik de hoop hier op geef en het ergens anders ga proberen.

  Na zo lang hier een profiel te hebben gehad zonder succes vind ik het welletjes geweest en is het voor mij tijd voor iets nieuws. Ik heb hier amper aanspraak gehad van andere vrouwen terwijl ik er zelf heel veel moeite in heb gestopt en dat gaat mij nu te moeizaam dus ik zoek het ergens anders.

  VM member (58) 1 januari 2020
 • Olaf (48)
  VM datingsite beoordeling 1 reactie

  Ik vind het altijd belangrijk om een beoordeling te schrijven over ondernemingen, of je nou wel of niet tevreden bent dat doet er niet toe.
  Zelf heb ik ook een eigen bedrijf en ik hecht altijd veel waarde aan de beoordelingen, de goede maar ook de slechte.
  Daar kun je als eigenaar wat mee.

  Dus hierbij mijn beoordeling over VM.
  Over het algemeen ben ik heel erg tevreden en heb ik weinig aan te merken, het is een goed werkende site die zijn beloftes na komt.
  Ook vind ik hem niet extreem duur, wat altijd fijn is!
  Als ik dan toch een tip zou moeten geven, dan is het dat ik het persoonlijk leuk zou vinden als ze zich wat meer zouden onderscheiden.
  Iets wat alleen op VM is en op geen enkele andere datingsite.
  Maar verder helemaal prima!

  Olaf (48) 2 december 2019
 • Justin (41)
  HOAX site 1 reactie

  VM is 99% nep. Ik ontdekte een patroon in hun profielen. Allemaal zeer aannemelijke profielen, met normale fotos en omschrijvingen. Ze starten een heel normale chat in het NL. En reageren ook gewoonnormaal.
  Maar na wat kijken zag ik dat ze allemaal ingeschreven waren op 26.2.2018 en nogsteeds premium en veel online (welgeteld 34 profielen). Vandaag heb ik bij hen allemaal terug gereageerd met "inschrijfdatum 26.02.2018. Nepprofiel van VM zelf".
  En nu 2 uur later, hebben ze ineens bijna allemaal "een pauze genomen".
  Overigens tref ik ook profielen aan die al 2 jaar ingeschreven staan, premium zijn, alle bevestigings opties hebben gedaan, maar wel al minstens 2 maanden niet meer online zijn geweest. Beetje vreemd voor iemand die een betaald premium account heeft, alles bevestigd, om vervolgens maanden niet actief te zijn.

  Justin (41) 23 november 2019
 • Luuk (53)
  Victoria Milan goed 1 reactie

  Victoria Milan is een hele goede site, de beste van allemaal op dit gebied naar mijn mening.
  Maar kwaliteit kost in dit geval wel wat, want een maandabonnement op deze site kost wel even €55,- en dat is nogal wat.
  Ik kan me heel goed voorstellen dat dit lang niet voor iedereen is weggelegd en dat veel mensen dit geld heel goed voor andere dingen kunnen gebruiken, eerste levensbehoeften zoals eten en kleding.
  Maar desondanks, als je het geld er voor hebt, dan vind ik Victoria Milan een echte aanrader.

  Luuk (53) 18 november 2019
 • anonieme gebruiker (60)
  Nep site 0 reacties

  Alweer zo'n site die je lokt met gouden bergen, maar eenmaal binnen kan je alleen je alleen maar betalen. Berichten kan je niet eens lezen zonder premium lid te worden. Je reinste geldklopperij en dus niet aan beginnen.
  1 ster is zelfs nog te veel

  anonieme gebruiker (60) 10 november 2019
 • Pascal Stalman (45)
  VM account verwijderen 0 reacties

  Het is werkelijk te gek voor woorden hoe moeilijk het is om alle gegevens te verwijderen van je account op Victoria Milan. Eerst probeer je het via de website, dan kan je alleen je profeil verbergen. Als je alles wilt verwijderen moet het via de klantenservice die niks van zich laat horen. Dan krijg je nog een mail waar je op moet klikken en waarop staat dat als je hebt betaald dat automatische incasso's alsnog verlengd worden tenzij je contact opneemt met Android en IOS en ga zo maar door. Kan echt niet naar mijn mening en hier moeten ze wel voor op de vingers worden getikt!

  Wel veel leden trouwens, met name mannen, maar goed. Dit topic gaat over account verwijderen en dat is werkelijk BAGGER.

  Pascal Stalman (45) 4 november 2019
 • Huub (33)
  Victoria Milan goede site 0 reacties

  Als je jong bent en je wilt in het online dating wereldje stappen, dan zou ik Victoria Milan aanraden. Het was voor mijzelf ook even zoeken want ik bijna alle dating websites vond ik alleen maar oudere mensen, meestal boven de 50 en 60 jaar en af en toe boven de 40. Maar echt iemand van mijn eigen leeftijd kwam ik daar niet tegen.

  Toen kwam ik op Victoria Milan terecht en zag ik ineens hoe het ook kan! Super veel mensen en veelal van rondom mijn leeftijd en allemaal actief op zoek naar leuke ervaringen op het liefdesgebied. Ik wou dat ik dit eerder had geweten, dat had me een hoop tijd en geld bespaard die ik nu op andere sites heb vergooid.

  Huub (33) 30 oktober 2019
 • Bas (51)
  Victoria Milan ervaringen 0 reacties

  Ik ben van nature iemand die niet monogaam kan blijven, iedere relatie die ik heb gehad is stukgelopen omdat ik het verknald heb en dat mijn vriendin van dat moment er achter kwam.
  Nu ik op Victoria Milan een account heb hoef ik dit risico niet meer te lopen, want ik spreek niet meer met andere vrouwen af.
  Niet in het echt in ieder geval, ik hou het alleen bij chatten en foto’s en aangezien mijn vriendin mijn wachtwoorden niet kent komt ze hier niet achter.
  Wel jammer dat ik de dames die hier op zitten niet in het echt kan zien, maar dat is een kleinigheid die ik dan maar voor lief neem.
  Ik weet zeker dat mijn vriendin het er niet mee eens zou zijn als ze dit leest, maar iedere relatie kent zijn geheimen toch?!
  Zonder Victoria Milan zou de relatie zo wie zo stuk lopen dus in principe redt het juist onze relatie.

  Bas (51) 25 oktober 2019
 • Chantal (46)
  Zoek me op Victoria Milan 0 reacties

  Zoek en mij zul je vinden. En wie ben ik dan? Kom dat maar ontdekken. Nu de zon zich meer laat zien heb ik besloten dat ik niet meer alleen wil zijn met mooi weer.
  Dat doe ik nu al 3 jaar en dat wil ik niet meer. Nou moet je niet denken dat ik echt alleen ben want vrienden om me heen heb ik heus wel, maar een man aan mijn zijde die mijn hartje sneller doet slaan is toch een stuk fijner.
  Dus zullen wij samen de zomer ( en dan natuurlijk alle seizoenen die daarna komen) doorbrengen? Vertel me dan snel meer over jezelf.
  Stuur me hier een berichtje op Victoria Milan. Het liefste met een leuke foto.

  Chantal (46) 24 oktober 2019
 • Bas (43)
  Victoria milan beste overspel datingsite 0 reacties

  Een erg goede en betrouwbare website. Waarom? Er wordt veelvuldig gecheckt of profielen echt of nep zijn, de neppers worden vanzelfsprekend snel verwijderd. Heb vaak gezien dat een vrouw mijn profiel heeft bezocht en snel is verwijderd door de administratoren. Het kost wel een beste bult maar dan krijg je er ook wat voor terug moet je maar denken. De vrouwen zijn niet makkelijk en hopen op een man met veel geld krijg ik altijd het idee, ze hopen ook vaak betaald te worden voor een goede date. Ik heb nog geen datingsite gevonden op basis van overspel en dergelijke dan Victoria Milan. Hierom 5 sterren van mij.

  Groet Bas.

  Bas (43) 22 oktober 2019
 • michel (34)
  NEP SITE PAS OP ECHT TE SLECHT 0 reacties

  Deze website draait op geautomatiseerde chats. Weliswaar met studenten of thuiswerkers achter de knoppen, maar allemaal met gescripte teksten om je zo lang mogelijk aan de praat te houden. OF het zijn studenten of thuiswerkers van andere website en willen je daar naar toe lokken.

  Je merkt vanzelf snel genoeg dat je heel veel aandacht krijgt en de fake profielen het initiatief tonen.. Geloof me, dit is ook anno 2019 meer uitzondering dan regel :-)

  DONT THROW YOUR MONEY HERE!!!!

  michel (34) 20 september 2019
 • Enrico (47)
  Klacht Victoria Milan 0 reacties

  Via deze weg wil ik mijn beklag doen.
  Het irriteert mij mateloos dat ik bij elk contact met een vrouw. (Zij nemen met mij contact op).
  Door deze vrouwen min of meer verplicht wordt om dit te doen en geen date te krijgen. Als ik aangeef dat niet te willen doen wordt direct het chat contact afgebroken.

  Ik wil dat u per direct verdere betalingsverplichting intrek.

  Was mij van te voren bekent dat de site op deze manier werkt. Had ik geen betaling gedaan.

  Enrico (47) 15 augustus 2019
 • Guisipe (30)
  VM Nepprofielen 0 reacties

  Merkt u dat een datingwebsite gebruik maakt van nepprofielen? Dit zijn profielen van mensen die niet echt bestaan. Meld dit bij ConsuWijzer. Dat kan ook anoniem. Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) kan de meldingen dan onderzoeken. En er tegen optreden als bedrijven consumenten op deze manier misleiden.

  JA! Ik wil dit per direct melden en anderen hiervoor tevens waarschuwen. PAS OP.

  Guisipe (30) 19 juli 2019
 • Youssef (39)
  Topkwaliteit 3 reacties

  Dit is nou echt een website van topkwaliteit en zo vind je ze tegenwoordig niet vaak meer geloof me.
  De lady’s hier zijn mooier dan de meeste vrouwen die ik in het echt ken.
  Ik hou er wel van als vrouwen een beetje pit hebben en dat hebben ze hier zeker.
  Van mij hoeft een vrouw niet alleen te koken en schoon te maken, ondanks de vele vooroordelen die mensen over mijn geloof hebben.
  Ik kan het juist waarderen als een vrouw haar eigen boontjes kan doppen en geloof me, dat kunnen de vrouwtjes hier zeker weten.

  Youssef (39) 7 juli 2019
 • Mike (53)
  Nepsite ja of nee 2 reacties

  Er moet mij iets van het hart, en dat is het volgende. Ik zit op diverse sites maar dit is de enige site waar ik binnen een paar berichtjes bij nagenoeg elk contact continu verzoeken krijg om dingen te sturen waar ik voor moet betalen. Dat dat een enkele keer voorkomt kan ik me voorstellen echter dat nagenoeg alle contacten er om vragen vind ik wel verbluffend.
  Wat mij verder bevreemd, is dat ik aan volgens jullie een klant, een constatering doorgeef waar minder nette reacties op komen. Ik bezig ben met een antwoord ik nog voor ik het antwoord kan versturen al geschorst ben.
  Het lijkt mij niet correct om zonder wederhoor toe te passen iemand te schorsen.
  Dat houd in dat als ik zou vinden als iemand niet reageert zoals ik dat wil en ik die een klacht in. Die persoon direct binnen een minuut zonder pardon geschorst word. Daar heeft bij mij voor mijn gevoel werkelijk nog geen minuut tussen gezeten. Zo snel kan niet, zoiets controleer je eerst of geeft een waarschuwing. Anders zou ik iedereen die mij niet aanstaat af kunnen laten sluiten.
  Voor mij rijmt dit niet. Vandaar dat ik ook sprak over een mogelijke collega. De actie was veel te snel en zonder wederhoor. Is geen goede reclame als je zo met je betalende klanten omgaat.
  Mocht mijn constatering niet juist zijn dan op voorhand mijn oprechte excuses.
  Misschien laat ik me te veel leiden door een site waar ik ook op gezeten heb die naar aanleiding van vele klachten en de inmenging van de Consumentenbond gesloten is omdat bleek dat medewerkers zich voordeden als dates en alleen maar bezig waren met nep accounts en het nooit tot een dat kwam. Vandaar dat ik achterdochtig word als ik dit zo binnen een korte tijd meemaak. Dan daar jullie actie bovenop smaakt een beetje raar.

  Laat ik voorop stellen dat ik zeker niet gevraagd heb of dat jullie site een nepsite is. Heb alleen aangegeven dat ik het raar vind dat nagenoeg alle chats hetzelfde klinken.
  Ik denk dat jullie de onderlinge chats niet mogen inzien om privacy redenen, moet je denk ik van beide kanten toestemming voor hebben. Anders was deze reactie denk ik niet gekomen.

  Mike (53) 2 juli 2019
 • De magische uil (48)
  beste vreemdgaan site 1 reactie

  Als je een vreemdgaan website zoekt moet je victoria milan hebben, verreweg de beste optie. Het kost veel, dat wel. Helaas kosten alle vreemdgaan datingsites vaak het dubbele als normale datingsites terwijl je op de normale ook gewoon veel vreemdgangers ziet maar dit ter zijde. Als je een hoog slagingspercentage wilt dan is victoria milan the way to go. Verreweg de meeste leden en ik kan het vertellen, heb al op anotherlove gezeten en secondlove, beide zijn scharminkels ten aanzien van VM. Tip: betaal met je creditcard, dan kan je in veel gevallen je geld terug halen als het toch niet bevalt.

  De magische uil (48) 21 juni 2019
 • Armando (36)
  Slechtste nep site ooit 1 reactie

  Slechtste nep site ooit, GA HIER NIET OP, allemaal nep accounts, ik heb het een week geprobeerd en je krijgt alleen maar Hallo en Hay te lezen, vervolgens heb je er een die een gesprek wilt beginnen en dan is het in het Engels, en zijn ze zogenaamd en paar dagen in Nederland en willen ze afspreken, of je je mail adres wilt geven om link met foto`s te delen yeah right, oplichters eerste klas!!!!

  Armando (36) 14 juni 2019
 • Dennis (42)
  Negatieve beoordelingen 0 reacties

  Ik lees helaas best wel veel negatieve beoordelingen over Victoria Milan hier op de site en dat allemaal het op deze site is toegestaan om een affaire of iets wat hier op lijkt.
  Ik snap deze negatievelingen eerlijk gezegd niet zo goed, want wanneer je op Victoria Milan kijkt, dan is dat een van de eerste dingen die luid en duidelijk vermeld staan op de site.
  En als datgene dan iets is waar je het niet mee eens bent of wat niet bij je past, dan lijkt het me een kleine moeite om de site te verlaten en op zoek te gaan naar iets anders.
  Maar nee, dan nemen ze juist nog weer extra moeite om hier een boze beoordeling te schrijven over waarom je dit niet moet doen.

  Ik zou zeggen laat de mensen die dat willen doen lekker hun eigen leven bepalen en laat de negatievelingen zich lekker met hun eigen leven bemoeien in plaats van die van een ander.
  Wanneer je hier immers wel voor te porren bent dan is Victoria Milan echt een goede site die voor heel wat leven in de brouwerij zorgt!

  Dennis (42) 3 juni 2019
 • Anonimous (58)
  Spannende site 1 reactie

  Victoria Milan is nou net de spannende site waar ik op zat te wachten. Ik zat in zo’n sleur in mijn relatie dat het dit was of de relatie verbreken, want ik had alleen nog maar ruzie met mijn vrouw.

  Nu ik hier ook andere dames spreek, ik ontmoet ze niet eens in het echt, merk ik dat er een grote spanning van mij af glijdt en dat ik met mijn vrouw ook weer heter contact heb.

  Dus of het alleen maar slecht is zo’n datingsite en of dit vreemdgaan is dat laat ik in het midden, maar mijn huwelijk is er wel beter van geworden en dat is waar het mij om gaat.

  Dus Victoria Milan, bedankt hiervoor!

  Anonimous (58) 26 mei 2019