• Youssef (39)
  Topkwaliteit 3 reacties

  Dit is nou echt een website van topkwaliteit en zo vind je ze tegenwoordig niet vaak meer geloof me.
  De lady’s hier zijn mooier dan de meeste vrouwen die ik in het echt ken.
  Ik hou er wel van als vrouwen een beetje pit hebben en dat hebben ze hier zeker.
  Van mij hoeft een vrouw niet alleen te koken en schoon te maken, ondanks de vele vooroordelen die mensen over mijn geloof hebben.
  Ik kan het juist waarderen als een vrouw haar eigen boontjes kan doppen en geloof me, dat kunnen de vrouwtjes hier zeker weten.

  Bezoek Victoria Milan

  Youssef (39) 7 juli 2019
  • (41)

   Heb je aandelen in de website haha. Je maakt het duizendmaal mooier dan heel de site is, maar ieder zijn mening daarin. Wat wel heel slim aangepakt is dat door jouw review ze weer een halve ster bij hebben gekregen...want die stond laatst een tikkeltje lager. Daarintegen wens ik veel succes op deze site, ik kan lig niet wachten tot mijn membership is afgelopen.

   Monique (41) 8 juli 2019
  • (34)

   Zelfs de grote jongens zijn oplichters allemaal uit op je poen. Dates scoor je hier niet mee echt geen geld aan uitgeven alles is nep nep nep en nog eens nep !!!!! Zelfs de profielen van die hele lelijke dikke nep alles is nep

   Tjerk (34) 31 juli 2019
  • (99)

   haha, ook hier dezelfde NEP profielen als op de website VictorMilabn.com zelf.. hier alleen om positieve berichten te plaatsen.. Zoooo doorzichtig, TRAP ER NIET IN MENSEN!!!

   Victoria Milan is SCAM (99) 20 september 2019


Meer informatie en reviews over Victoria Milan