Victoria Milan
8,8

201 reviews

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8,8 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.

Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88
Ontevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (201)

 • Danny (49)
  Goudmijntje 1 reactie

  Volgens mij is deze website echt het goudmijntje onder de dating websites want als ik de prijzen hier zie dan wordt hier echt grof geld mee verdient. En het mooie is, de (wanhopige) mensen betalen toch wel, wat voor prijs je ook vraagt mits het wel een beetje een normale prijs blijft. En de site is zo goed dat ik het niet eens erg vind ik heb het er best voor over geen probleem.

  Danny (49) 17 juni 2018
 • Max (35)
  Voor mij ideaal 1 reactie

  Doordat mijn voornaam max is en door hoe ik omga met vrouwen, ik race de ene na de andere voorbij, hebben mijn vrienden mij de bijnaam max verstappen gegeven. Dan is deze site natuurlijk ideaal voor mij. De vrouwen die hier op zitten, zitten niet perse te wachten op huisje boompje beestje maar die willen gewoon lekker een beetje spanning. En dan zitten ze bij mij precies goed! We hebben het er leuk en wanneer een van ons er dan flauw van is dan is dat prima en gaan we allebei verder met ons leven en gaan we op zoek naar onze volgende scharrel

  Max (35) 10 juni 2018
 • Guido (49)
  Te duur 1 reactie

  Victoria Milan is een hele dure site en als je dan kijkt wat je allemaal kunt doen op de site en wat verder mogelijkheden zijn dan vind ik de site zelfs te duur. Het is echt niet beter dan welke andere site ook, maar soms wel drie keer zo duur als een vergelijkbare website. Ik heb dit er niet voor over en met mij denk ik menig andere man en vrouw. Het is jammer dat ze de site niet iets betaalbaarder hebben gemaakt voor de mensen die iets minder te besteden hebben, voor heb is Victoria Milan namelijk geen optie.

  Guido (49) 26 mei 2018
 • Mick (39)
  Zonder geheimen 1 reactie

  Deze site is speciaal voor mensen die een affaire zoeken naast de relatie die ze al hebben. En dan zijn er heel veel mensen die hier moeilijk over gaan doen. Wat hebben die mensen hier dan te zoeke vraag ik me af. Ik heb ook een relatie maar wij hebben geen geheimen voor elkaar, mijn partner weet dat ik dit doe en heeft er ook mee ingestemd. Wanneer beide partijen akkoord zijn zie ik het probleem niet. Mensen moeten niet zo op een ander zeuren en zich met hun eigen zaken gaan bemoeien.

  Mick (39) 6 mei 2018
 • Laura (38)
  Overspel kost geld 1 reactie

  Net goed voor de mensen die overspel plegen! Laat ze maar lekker betalen, die stiekeme bedriegers. Ik ben er acht er gekomen dat mijn man mij achter mijn rug om bedroog met behulp van deze website. Ik keek op onze gezamenlijke rekening en schijnbaar had hij per ongeluk de verkeerde rekening een keer gebruikt om te betalen en zo kwam ik er achter. Ik snap werkelijk niet dat er iets is, website of niet, die het goedkeurt dat mensen overspel plegen en dit ook nog aanmoedigen ook. Ik vind dat te ziek voor woorden en ik kan me daar ook ontzettend boos om maken! Je maakt zo veel relaties kapot op deze manier, dat hebben de mensen die het geld krijgen helemaal niet door of het maakt ze niet uit dat kan ook nog. Totdat het hun zelf overkomt, dan piepen ze wel anders. Gelukkig moeten die stiekeme bedriegers die het op hun heupen halen om overspel te plegen er wel flink voor betalen, maar dat is natuurlijk maar een schamele troost voor dit absurde gedrag! En dan denken die mensen dat ze volwassen zijn, ik noem het puberaal gedrag.

  Laura (38) 2 mei 2018
 • Bjorn (37)
  Geen iDeal mogelijk 1 reactie

  Ik wist niet dat dat überhaupt nog smbestond, websites waar betalen met iDeal niet mogelijk is. Hoe middeleeuws wil je iets hebben, want volgens mij is iDeal tegenwoordig verreweg het meest gebruikte betaalmiddel in Nederland. Misschien wel in meer landen maar dat weet ik niet zeker.

  Bjorn (37) 8 april 2018
 • Dennis (42)
  Victoria Milan 1 reactie

  Ik was altijd in de veronderstelling dat dit juist een hele goede site zou zijn, maar eerlijk gezegd heb ik ook geen flauw idee hoe ik hier bij kwam. Waarschijnlijk van horen zeggen of ergens een keer gelezen. Maar dat bewijst maar weer dat je nooit af moet gaan op ervaringen van anderen, want zoals anderen dit als hele goede site ervaren, ervaar ik Victoria Milan als prut website. Ik vind het echt helemaal niets en het is jammer dat ze zo hoog scoren op allerlei rankings want ik ben van mening dat ze dit helaas niet verdienen.

  Dennis (42) 5 april 2018
 • Celine (47)
  Veel geld als straf 1 reactie

  Victoria Milan is een site die draait op vreemdgaan. Hiervoor moet je echter wel een flinke prijs betalen, waarin mijn ogenblik een beetje een straf is voor de mensen. Nog steeds kun je het vreemdgaan met geen mogelijkheid goed praten want dat mag en hoort gewoon niet, maar het doet me wel deugt dat deze mensen er in ieder geval diep voor inde portemonnee moeten kijken.

  Celine (47) 31 maart 2018
 • Joop (55)
  nep naar alle waarschijnlijkheid 1 reactie

  Victoria Milan is dus ook nep. Net als het gros van de erotische datingsites.
  Dames die vragen stellen en vervolgens niet reageren als je antwoordt. Zelfs niet als ze on-line zijn. Vrouwen (meerdere!) uit Stockholm die je als favoriet toevoegen, terwijl ik in Nederland woon...
  Profielbezoeken op tijdstippen dat normale mensen slapen.
  Vrouwen die discretie vragen, maar wel met 6 herkenbare foto's in hun profiel op de site staan.
  Gelukkig op tijd profiel gedeactiveerd en via de helpdesk laten verwijderen (ik hoop dat dat ook gedaan is).
  Even leuk, maar verder superfake! Zonde van het geld.

  Sterke punten:
  Ziet er goed uit. Profielen lijken echt te zijn. 1 bedrag betalen en dan onbeperkt toegang en chatten... (maar met wie?).

  Zwakke punten:
  Fake profielen. Slechte zoekfunctie. Duur (zeker omdat het nep is).

  Joop (55) 31 maart 2018
 • Jeff (60)
  Victoria Milan en ik 0 reacties

  De verhouding die ik metvictoriamilan heb is een haat en liefdesverhouding. De ene keer vind ik het helemaal geweldig en gaat het goed en vind ik er leuke vrouwen en de dag erna vind ik het juist vreselijk en meld ik me het liefst zo snel mogelijk weer af. Toch ben ik achteraf dan altijd blij dat ik het niet gedaan heb want die keer ena heb ik eigenlijk altijd weer een leuk gesprek met een prachtige vrouw.

  Jeff (60) 24 februari 2018
 • Bram (48)
  Vm veel money 1 reactie

  VM staat natuurlijk voor Victoria Milan, mar je kunt het ook associëren met veel money. Het is namelijk een van de duurdere sites op dit gebied, maar toch zijn er heel veel mensen die ondanks dat het er wel voor over hebben en zich hier gewoon aan blijven melden. Ik betrap mezelf er ook op dat ik iedere keer weer opnieuw blijf betalen en dat zegt wel iets denk ik.

  Bram (48) 26 januari 2018
 • Nika (36)
  Forever alone 1 reactie

  Als het aan deze website moet liggen, dan eindig ik volgens mij eenzaam en alleen later. Ik geloof gewoon niet dat ik hier echt iemand zal gaan vinden waar ik een relatie mee op kan bouwen. De mensen die mij hier hebben benaderd, is er geen een geweest die mijn hart sneller deed slaan.

  Nika (36) 21 januari 2018
 • Will (52)
  Overspel 1 reactie

  Deze stite komt er gewoon open voor uit dat ze een site zijn die bedoelt is voor oversp. Ten eerste vind ik het heel vreemd dat zoiets toegestaan is in deze maatschappij en ten tweede vind ik het misschien nog wel vreemder dat er ook echt mensen zijn die hier ren account hebben en met hun volke versta d weten waar ze aan beginnen en wat ze hun echte partner aandoen door schuldig te zijn aan overspel.

  Will (52) 5 januari 2018
 • Jaap (41)
  Idioot 1 reactie

  De prijzen die op Victoria Milan worden gevraagd zijn idioter dan dat ik zelf ooit voor mogelijk had kunnen houden. Het is vreselijk dat het toegestaan is dat mensen als de mensen van Victoria Milan zelf de prijzen mogen bepalen die de vragen voor websites. Door deze vrijheid krijgen de mensen het hoog in hun bol en dan krijg je van die gekke prijzen als hier. Niet goed dus.

  Jaap (41) 3 januari 2018
 • Jacobine (51)
  Geen manieren 1 reactie

  Waarom lijkt het toch altijd of alle mannen die online daten totaal geen manieren hebben. Dan is het ook niet zo raar dat ze tot op heden nog niemand gevonden hebben of dat hun relatie stuk is gelopen, want als je je zo gedraagt tegenover zoals de meeste mannen hier, dan zou ik ook niets met hen willen hebben. Ik heb ook al regelmatig aangegeven hier bij een man dat ze eerst maar eens moeten zorgen dat ze wat manieren krijgen, voordat ze me weer mogen benaderen.

  Jacobine (51) 29 december 2017
 • Remco (31)
  Jong 1 reactie

  Ik dacht altijd dat datingwebsites voor ouderen waren, lees 50 plussers of nog ouder.
  Het was dan ook nooit in mij opgekomen om mij aan te melden bin zoiets. Hoe lang ik ook single ben. Tot mijn zus me hier ineens op wees omdat een vriendin van haar zo haar partner heeft leren kennen. Nu zou ik niets anders meer willen, ik ben er vAk te vinden en heb al veel mensen ontmoet .

  Remco (31) 20 november 2017
 • Jens (45)
  Om te huilen 1 reactie

  Victoria Milan ossen datingsite om te huilen zo slecht naar mijn mening. Iedere keer hoop Je dat het meevalt en dat het beter wordt, maar die hop linke hier net zo goed opgeven want dat gebeurt toch niet. De vrouwen hier zeggen bijna niets terug, als het überhaupt al echte vrouwen zijn op deze profielen en niet gewoon werknemers van de website. Maar voor die weinige berichten die je over en weer stuurt moet je wel flink betalen.

  Jens (45) 18 november 2017
 • Ben (55)
  Onterecht slechte beoordeling 3 reacties

  Ik vind dat deze site veel te veel slechte beoordelingen heeft. Als je het mij vraagt is dat volkomen onterecht. Ik zit hier al jaren op en heb geen aanmerkingen te melden. Het puntdak je niet met iDeal munt vinding ook zwak, want tegenwoordig heeft iedereen zoveel betaalmiddelen dat dat geen probleem zou mogen zijn.

  Ben (55) 12 november 2017
 • Don (56)
  Slechte reputatie 1 reactie

  Gisteren toen ik op mijn werk was, ging ik om half 1 even lunchen in de personeelsplanner. Toen ik mijn koude maaltijd naar binnen zat te werken, vind ik wat van het gesprek van
  Collega’s op, dit ging onder andere over deze site. Het viel me op wat voor een slechte reputatie deze site heeft. Jammer vind in dat want mij bevalt het geel goed.

  Don (56) 3 november 2017
 • Nanno (55)
  Niet praktisch 1 reactie

  De site ziet er en alles ziet er allemaal heel erg goed uit, maar schijn bedriegt soms hoor.
  Ondanks dat het allemaal zo mooi oogt, vind ik de site helemaal niet praktisch.
  Er is te veel geselecteerd op hoe het er uitziet, terwijl het praktische gedeelte aan het eind toch veel belangrijker is dan het uiterlijk.
  En dan komt er ook nog het gedeelte dat met iDeal betalen niet mogelijk is, wie dat heeft bedacht is niet goed bij zijn hoofd.
  Dat is de makkelijkste manier van betalen en wordt normaal gesproken overal aanbevolen en hier kan het niet.
  Vreemd.

  Nanno (55) 29 oktober 2017