• Mike (53)
  Nepsite ja of nee 2 reacties

  Er moet mij iets van het hart, en dat is het volgende. Ik zit op diverse sites maar dit is de enige site waar ik binnen een paar berichtjes bij nagenoeg elk contact continu verzoeken krijg om dingen te sturen waar ik voor moet betalen. Dat dat een enkele keer voorkomt kan ik me voorstellen echter dat nagenoeg alle contacten er om vragen vind ik wel verbluffend.
  Wat mij verder bevreemd, is dat ik aan volgens jullie een klant, een constatering doorgeef waar minder nette reacties op komen. Ik bezig ben met een antwoord ik nog voor ik het antwoord kan versturen al geschorst ben.
  Het lijkt mij niet correct om zonder wederhoor toe te passen iemand te schorsen.
  Dat houd in dat als ik zou vinden als iemand niet reageert zoals ik dat wil en ik die een klacht in. Die persoon direct binnen een minuut zonder pardon geschorst word. Daar heeft bij mij voor mijn gevoel werkelijk nog geen minuut tussen gezeten. Zo snel kan niet, zoiets controleer je eerst of geeft een waarschuwing. Anders zou ik iedereen die mij niet aanstaat af kunnen laten sluiten.
  Voor mij rijmt dit niet. Vandaar dat ik ook sprak over een mogelijke collega. De actie was veel te snel en zonder wederhoor. Is geen goede reclame als je zo met je betalende klanten omgaat.
  Mocht mijn constatering niet juist zijn dan op voorhand mijn oprechte excuses.
  Misschien laat ik me te veel leiden door een site waar ik ook op gezeten heb die naar aanleiding van vele klachten en de inmenging van de Consumentenbond gesloten is omdat bleek dat medewerkers zich voordeden als dates en alleen maar bezig waren met nep accounts en het nooit tot een dat kwam. Vandaar dat ik achterdochtig word als ik dit zo binnen een korte tijd meemaak. Dan daar jullie actie bovenop smaakt een beetje raar.

  Laat ik voorop stellen dat ik zeker niet gevraagd heb of dat jullie site een nepsite is. Heb alleen aangegeven dat ik het raar vind dat nagenoeg alle chats hetzelfde klinken.
  Ik denk dat jullie de onderlinge chats niet mogen inzien om privacy redenen, moet je denk ik van beide kanten toestemming voor hebben. Anders was deze reactie denk ik niet gekomen.

  Bezoek Victoria Milan

  Mike (53) 2 juli 2019
  • (46)

   Precies dezelfde ervaring Victoria Milan. Er zitten wel degelijk nep-profielen tussen, en als je op zo'n profiel reageert met argwaan word je direct op in-actief gezet. Dus weg geld. Kan allemaal. Word gezegd dat je mensen beledigd terwijl je zelf van alles verweten word. Ben gelijk genezen van de dating-sites

   Twa (46) 2 juli 2019
  • (31)

   Jqhcmaar z er vragen niet om fotos met kleren aan . en die kan je niet posten slimmerik en Er niet dat iemand kom 0p als je dat zelf ook ben met p stelde of the box denken man man heel die site en vaak alle anderen houden berichten in of ze beginnen extra credits te vragen omdat er iemand zO genaamd hot is nou ik lach me kul uit me broek met dit kansloze gespeculeer net als de persoon die het geld op Ijn rekening krijgt en jah het blijft je eigen keuze om je voor de gek te laten houden dus geef jij lekker 3 sterren hahaha

   Bono (31) 5 juli 2019


Meer informatie en reviews over Victoria Milan