• CB (40)
    Victoria Milan oplichting nep fake alles 0 reacties

    Hallo mensen en potentiële klanten van Victoria Milan,

    Wie op deze onprofessionele site een poging wilt wagen heeft het kennelijk niet helemaal begrepen, deze site staat vol met neppers en daarbij heb ik een tijdje mijn onvrede geuit naar de klantenservice en ik stond perplex van wat voor reacties ik kreeg, deze datingsite is allerminst een visitekaartje voor het online dating van 2020.

    De ontvangst van het hieronder aanwezige bericht is dan ook behoorlijk in ‘t verkeerde keelgat geschoten en ik ben behoorlijk ‘pissed off’! En laat ik dan direct duidelijk zijn ik heb een broertje dood aan onfatsoenlijk behandeld te worden, zeker als dot 2x in successie is.

    Opvallend in dit hele verhaal is dat in onderstaande mail een soort zelfde kromme zinsbouw en bewoording wordt gebruikt als in de dames profielen waar ik door ben benaderd. Nog opvallender is dat twee van de profielen uit verschillende steden op ruime afstand van elkaar qua tekst en zelfs alinea’s nagenoeg op dezelfde manier zijn opgebouwd. Daarnaast is ook de inhoud van de tekst zo goed op dezelfde manier opgebouwd. En dat is heel vreemd, want de beide dames krijgen hier elkaars profiel nooit te zien.

    Wanneer er nu geroepen gaat worden dat het hier écht toeval betreft brengt wellicht het boekje wiskunde voor brugklassers met het hoofdstuk kansberekening uitsluitsel: eventjes weer doornemen om te weten dat dit een dermate nihile kans is dat dit spontaan voorkomt zeker op de kleine schaal binnen een alleen Nederlandse datingsite.

    Ook de modus operandi (dwz de wijze waarop het contact plaatsvind) is bij beide profielen identiek. Beiden stellen ze mij ook nog eens zo goed als dezelfde begin vraag. Hoeveel toevalligheden stapelen zich hier wel niet op! Woohoo, er is hier voer voor wetenschappers!!

    Als ik antwoord op hun vraag komt haakt ook geen van beiden in op wat ik vertel. Beide profielen geven wel aan zéér geinteresseerd in mijn persoon te zijn (ook al ben ik 16(!) jaar ouder dan zij). En nog opvallender, zo geinteresseerd dat zij mij zeggen te zijn: geen van hen nam een moment de moeite om mijn profiel (en de daar aanwezige extra foto’s) te bekijken.

    En dan de leden die amper normaal Nederlands kunnen praten is ook wel zeer frappant te noemen...
    Niet echt Nederlands taalgebruik net als bijvoorbeeld de woorden ‘ingaande dat u stelt’ en ‘weder maal’ in de tevens grammaticaal incorrecte zinnen in de e-mail hieronder.

    Wanneer ik geen geld erin wil steken (in Nederland noemen we dat gewoon een oplichting), dan is de interesse voor mij ineens als sneeuw voor de zon verdwenen. Raar toch...

    Als ik van een derde dame in successie krijg te horen dat ik het ijs mag breken met een tekst maar zodra ik de tekst stuur is er plots geen interesse meer (en ook hier blijkt dat ook zij geen moment heeft gekeken op mijn profiel) wordt het wel heel discutabel wat hier gebeurd. Alweer toeval?

    Wanneer ik haar vraag waarom ze niets meer stuurt wanneer ik heb betaald krijg ik ook geen reactie. Ehm, ok, dit gedrag komt duidelijk overeen met mijn eerdere bevindingen dat ik hier kennelijk degene ben die in het hebben van contacten extra geld moet gaan steken.

    Nadat ik aangeef dat ik denk dat men hier bezig is met ‘het verdien model op deze site: mannen direct wat berichtjes sturen en zodra ze hebben betaald is de buit binnen dus hoef je verder niets meer te doen (en zelf niets sturen) blokkeer ik haar. Ik ben klaar met deze tot niets leidende gesprekken. Tot mijn verbazing krijg ik tóch dwars door mijn blokkade heen een tegenbericht: ze reageert ‘dat ‘ze alleen dates hiermee verdient’.
    Om haar antwoord te kunnen geven dien ik haar eerst weer te deblokkeren: Ok. Suc6 stuur ik haar. En ik blokkeer haar wederom en log uit. Ik heb even helemaal mijn buik vol van deze fake en dat al binnen 1 dag.

    Als ik even later wil inloggen kan dat niet meer. In mijn e-mail vind ik een bericht dat mijn profiel is verwijderd met als reden: ONRUST STOKEN. Pardon?

    En tot mijn verbazing wordt in onderstaande e-mail weer een andere de reden genoemd: BELEDIGEN. Sorry?

    Nergens heb ik gezien dat deze dame zich beledigd voelde. Er is geen onvertogen woord gevallen; sterker nog, haar antwoord was best gevat: ‘ik verdien hier alleen dates mee’. Ja, dat klinkt inderdaad als zwaar beledigd.

    Maar de opmerking (en ik citeer): ‘omdat u iemand hebt beledigd op de website ingaande dat u stelt dat mevrouw voor ons werkt‘, slaat werkelijk alles. Dus iemand die gesuggereerd dat hij of zij voor Victoria Milan werkt is door die opmerking direct beledigd? Och arme, hoe vertel je dan met trots dat je voor deze datingsite werkt als iemand je op een feestje vraagt of je er werkt. Want e-mail opsteller: door die opmerking ben je immers direct door de vrager beledigd...

    En dan kom ik op het totaal ontbreken van enige juridische grondslag om mijn account te blokkeren. Waar in de openbare voorwaarden staat de term vermeld: ONRUST STOKEN? En waaraan toetst deze moderator de in de mail genoemde BELEDIGING in de voorwaarden?

    Waar staat dat het gebruik van de blokkeerknop een halsmisdaad is? Elke juridische grondslag om mijn account op te schorten ontbreekt. Er is hier slechts sprake van een wilde ‘interpretatie’ door een kennelijk overijverige geïrriteerde moderator die ook niet wist onder welk kopje de ‘overtreding’ te plaatsen: dan maar iets als ONRUST STOKEN. Onrust stoken? Op een datingsite? Hoe werkt dat als je 1 op 1 chat?

    Maar geen probleem, ik ben in het bezit van de screenshots. Als iets zo ‘toevallig’ is dan documenteer ik dat. Beroepsdeformatie uit mijn tijd bij het inlichtingenwerk. Want zo kan er niet gezegd worden dat het niet zo was.

    Mag ik de directie hierbij een tip geven: tik de betreffende moderator op de vingers en stop het té doorzichtige spel van zich vervelende callcenter medewerkers.
    Maak het verschil met deze datingsite: er is al genoeg kaf tussen het koren.

    En ik? Graag zie ik excuses tegemoet van zowel de betreffende moderator (met naam) alsook de e-mail schrijver (tevens met naam). Ik verschuil me hier niet, dus excuus vanuit het ‘team’ dat zegt me niets en zit ik niet op te wachten.

    Natuurlijk staat het u vrij om mijn verzoek als klant hier niet te honoreren.
    Echter daarmee dwingt u mij een excuus tezamen met een redelijke vergoeding wegens het opschorten zonder enige juridische grond (die overigens naar een goed doel zal worden overgemaakt) te eisen bij de kantonrechter, want op deze wijze laat ik mij niet behandelen in een professionele zakelijke setting waar sprake is van een betaalde overeenkomst voor een dienst.

    Mocht u het toch zover laten komen dan zal mijn advocaat de screenshots openbaar maken als productie aan de rechtbank en zullen de door mij uitgenodigde media, (waaronder diverse consumenten fora deze publiceren. Daar zal het Nederlandse publiek met liefde haar mening geven inzake de wijze waarop uw moderator de betalende klanten behandelt). ik zou dat in dit geval niet willen, maar nogmaals: daagt u mij vooral uit!

    Bezoek Victoria Milan

    CB (40) 5 augustus 2020


Meer informatie en reviews over Victoria Milan