Ourtime
6,4

122 reviews

Ourtime is onderdeel van Meetic die tevens Lexa exploiteert. Het is een datingsite voor gelijkgestemde singles boven de 50 jaar. Ourtime organiseert naast de diensten van de datingwebsite ook activiteiten voor haar leden zoals wandelingen, borrels, reizen en meer. Alle profiel op Ourtime worden gecontroleerd op echtheid.

Cijfer en gebruikersgemak

Het is niet mogelijk om voor je registratie te zien wat het ledenaanbod is en hoe hoog de prijzen van de abonnementen zijn. Om maar te zwijgen over wat de functies zijn op de website. Hierom krijgt Ourtime vooralsnog een 6,4.

Prijzenlijst Ourtime

Geen informatie over gevonden.

Ontevreden over Ourtime? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (122)

 • Ted (60)
  Ourtime positief 1 reactie

  Ik vind ourtime een website waar ik heel positief over mag zijn. Je hoort ook mensen zeggen dat ze vinden dat er geen sites speciaal voor 50 plussers moet zijn, maar die mensen willen dan waarschijnlijk met een jonger iemand daten verwacht ik.

  Zo zit ik niet in elkaar, ik zoek gewoon iemand van mijn eigen leeftijd die ook met dezelfde ideeen in het leven staat als ik dat doe en dat soort vrouwen ben ik hier al tegen gekomen dus ik ben er van overtuigd dat het me gaat lukken om hier een leuke en lieve vrouw ge vinden waar ik iets moois mee kan opbouwen.

  Ted (60) 11 maart 2019
 • Wesley (56)
  Goede site met aparte dingen 1 reactie

  Ik vind ourtime op zich een goede site, want je zit hier lekker met allemaal mensen van 50 jaar en ouder die op zoek zijn naar hetzelfde.
  We willen gewoon allemaal een fijne relatie met een leuke man of vrouw waar je dingen mee kunt doen die jullie allebei leuk vinden, zonder al die gekkigheid en hectiek van jongere mensen.
  Wat ik hier wel wat minder goed vind is dat je vooraf heel weinig informatie kunt vinden over de website, wat het allemaal erg geheimzinnig maakt en zo worden mensen achterdochtig.
  De website is gemaakt van een bedrijf die ook Lexa beheert en volgens mij is dat wel een groot bedrijf aangezien daar reclame en alles voor wordt gemaakt op internet en televisie.
  Maar door die geheimzinnigheid denk ik wel dat ze veel leden mislopen, ik vond dit zelf ook heel apart maar heb gelukkig toch de gok gewaagd om een keertje lid te worden.
  Achteraf heb ik hier dus geen spijt van, maar ik kan me wel voorstellen dat andere mensen hierdoor op zoek gaan naar iets anders.

  Wesley (56) 3 maart 2019
 • Benny (58)
  Goede site voor ouderen 2 reacties

  Ik heb als titel wel dat ik het een goede site voor ouderen vind maar eerlijk gezegd vind ik mensen boven de 50 niet meteen ouderen.
  Wat ik er eigenlijk mee bedoel is dat ik het verfrissend vind dat er niet allerlei jonge vrouwen zijn die me allerlei voorstellen doen op sexuele gebied want hier ben ik helemaal niet naar op zoek en dat hebben veel jongere volwassenen wel.
  Hier ga je lekker praten over hobby’s als wandelen en vissen en dergelijke en dat bevalt mij uitstekend.

  Benny (58) 21 februari 2019