Ourtime
6,4

116 reviews

Ourtime is onderdeel van Meetic die tevens Lexa exploiteert. Het is een datingsite voor gelijkgestemde singles boven de 50 jaar. Ourtime organiseert naast de diensten van de datingwebsite ook activiteiten voor haar leden zoals wandelingen, borrels, reizen en meer. Alle profiel op Ourtime worden gecontroleerd op echtheid.

Cijfer en gebruikersgemak

Het is niet mogelijk om voor je registratie te zien wat het ledenaanbod is en hoe hoog de prijzen van de abonnementen zijn. Om maar te zwijgen over wat de functies zijn op de website. Hierom krijgt Ourtime vooralsnog een 6,4.

Prijzenlijst Ourtime

Geen informatie over gevonden.

Ontevreden over Ourtime? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (116)

 • paul (73)
  contactarm 0 reacties

  beste lezer, heb ourtime gebruikt, mensen van andere site komen ook voor,
  ben zeer ontevreden melden van kengetallen om regio aan te geven, gewist.
  dames aangeboden om met mijn zaak iets te betekenen, geen geld vraag!!! gewist. in melding ''gedeactiveerd'', tegoed kwijt, u volgt de a.v. niet.
  tekst/reden wissen gevraagd, antwoord moet nog komen. pech geld weg, dievenclub, stel CONTACTARME sukkelaars, en die beheren een CONTACTENsite diep triest. bij de rechtbank kan je verweren, hier is je kop weg voor je het weet. SHITzaak

  paul (73) 26 augustus 2020
 • M (65)
  Oplichter genaamd Benjamin Bram 1 reactie

  Er is een heer genaamd Benjamin Bram bij ourtime lid en is een oplichter. Geloof me steek uit ervaring

  M (65) 13 augustus 2020
 • Liepajasilv (74)
  Onduidelijke wegwijzer naar opzegging 0 reacties

  Er is een wegwijzertje naar opzeggen, maar "Mijn membership beheren" werkt niet, dus ik kan de automatische verlenging niet stopzetten ! Zéééér slecht !

  Liepajasilv (74) 31 juli 2020
 • Paul (72)
  Zeer matige site 0 reacties

  Erg veel vrouwen uit Duitsland, Belgie en Frankrijk. De zgn caroussel bestaat voornamelijk uit buitenlandse dames.!! Als je gaat zoeken en je bekijkt een profiel kun je daarna niet teruggaan naar waar je gebleven bent maar moet helemaal opnieuw beginnen. Vraag me af of de profielen nog wel allemaal actief zijn. Weet van een profiel in ieder geval zeker dat zij al lang uitgeschreven is. Bij de link ontdekken komt ze toch weer herhaaldelijk naar voren.
  Reden voor mij om me uit te schrijven nog voordat mijn abonnement verlopen is. Trouwens erg uitkijken als je je abonnement wil verlengen. Een knopje te veel indrukken en het bedrag is van je rekening af.

  Paul (72) 29 juli 2020
 • Roos (66)
  Slechte site 1 reactie

  Niet doen! Is mijn advies.
  Je kan je inschrijven voor 44,94 (6 maanden) actieprijs maar je kan niets mee. Ongevraagd, vaag ineens bedragen van je rekening afschrijven. Waardeloos.

  Roos (66) 28 juli 2020
 • Hans (75)
  Hele slechte site 0 reacties

  Ik ben ruim een half jaar betalend lid geweest en mijn ervaringen zijn bedroevend slecht, Een betaald abonnement zou m.i. alle functies moeten omvatten. Dat is echter niet het geval, voor de min of meer verborgen aanvullende functies moet extra betaald worden. Veel profielen van dames zijn al langer dan een maand inactief. 60% van de dames profielen heeft geen profiel foto en minimale of helemaal geen profiel tekst. Daar kan je dus helemaal niets mee. Ik krijg profielen te zien van dames uit Frankrijk, België, Spanje, Duitsland, Zweden, Denemarken etc. Wat moet ik daar in vredesnaam mee? Handig als je spontaan af wilt spreken! En als je dan een leuke dame vind en je stuurt een fatsoenlijk, persoonlijk berichtje krijg je niet eens een antwoord. Mijn advies NIET DOEN!!!!!!!! Weggegooid geld. Is hetzelfde als LEXA.

  Hans (75) 25 juli 2020
 • Hans Huizing (75)
  Slechte site dus absoluut niet doen 0 reacties

  Veel inactieve profielen. Langer dan een mand niet bezocht door de eigenaar. Kan je dus niets mee. Wat moet ik in vredesnaam met bezoekers uit Zweden en b.v. Frankrijk? Kijk uit met de Carrousel. Je deelt likes uit zonder dat je dat wilt! Onzinnige functie. Extra functies kosten extra geld. Zou all in moeten zijn. Aan de basis heb je niet genoeg. Daardoor wordt e.e.a. behoorlijk kostbaar. Heeft mij in een half jaar nihil opgeleverd. Nogmaals mijn advies: niet doen.

  Hans Huizing (75) 21 juli 2020
 • j v d ven (72)
  wat een pannekoeken 1 reactie

  ik heb via een aangetekende brief opgezegt . en toch durven ze geld af te schrijven .het zijn asocialen. om toch geld af te schrijven. ik heb het laten terug boeken . kijken wat er gaar gebeuren.

  j v d ven (72) 18 juli 2020
 • Van Leeuwen (60)
  Betaling 0 reacties

  Helaas kun je als je annuleert binnen de 24 uur niets dien, je krijgt een melding.
  Je moet maar afwachten of ze je geld terug storten, helaas gaat het zonder toestemming het van je bankrekening afhalen wel, er klopt veel niet, ook de mensen op de site die zogenaamd gereageerd hebben,je kunt het niet bijtijds stoppen.

  Van Leeuwen (60) 16 juli 2020
 • Pd (68)
  Facilitair 1 reactie

  U faciliteert oplichters uit Congo om oudere mensen geld af te troggelen ,ik heb het e-mail adres via uw site verkregen

  Pd (68) 2 juli 2020
 • Marjorie (56)
  Als Ourtime blijft afschrijven ondanks stopzetten 1 reactie

  Je kunt een blokkade lijst instellen via je bank. Als een bedrijf ondanks de rode kaart weer geld van je rekening afschrijft, stel dan een incassoblokkade in en storneer de afgeschreven incasso (terugboeken). Je blokkeert een incasso door een blokkadelijst te maken in bij je eigen bank, bv Rabo Online Bankieren. Als je een bedrijf of land op de blokkadelijst zet, mogen zij geen geld incasseren. Je kunt ook incasso’s uit bepaalde landen blokkeren.

  Marjorie (56) 1 juli 2020
 • Marjorie (56)
  Waardeloos 0 reacties

  Wat een hoog tinder gehalte, echt zonde van je geld! Kansloos als je een serieuze relatie zoekt. Heb verlenging geannuleerd voordat ik mijn Account verwijderd heb. Hoop voor hun dat ze niet alsnog gaan afschrijven .. dan hebben ze een probleem.

  Marjorie (56) 30 juni 2020
 • Hortence (64)
  Oplichters 1 reactie

  Ongevraagd je abonnement verlengen. Bij opzeggen moet je 12,95 betalen. Schrijf je nooit in, het zijn oplichters

  Hortence (64) 24 juni 2020
 • Pons (65)
  Opzeggen abonnement 0 reacties

  Ongewenst geld afschrijven van je rekening ondanks meerdere pogingen om je abonnement te willen opzeggen

  Pons (65) 23 juni 2020
 • Robert (55)
  Incasso gaat steeds doorlopen niemand help je 1 reactie

  Eigen profile opschorten en afsluiten helpt niet, steeds gaat incasso door.
  Veel fake profilen.

  Robert (55) 14 juni 2020
 • Paul (55)
  Veel fake profielen en geen reacties 0 reacties

  Echt heel veel fake/nep profielen die je 'leuk' vinden en dan heb je nog profielen waar je even contact mee hebt en dan weken lang niets van zich laten horen.

  Paul (55) 13 juni 2020
 • Anne (54)
  Ongelofelijk slecht met veel fake profielen 0 reacties

  In de eerste week na mijn aanmelding heb ik 10 ‘gesprekken’ gehad waarvan er zeker 4 een paar dagen later als ‘verdacht’ waren bestempeld en verwijderd. Ook was er een match en heb dus een aardig berichtje gestuurd....bleek diegene nergens van te weten en mijn profiel niet hebben bekeken!
  Gelukkig kon ik gebruik maken van het herroepsrecht en ben blij er vanaf te zijn.

  Anne (54) 8 juni 2020
 • Julia (51)
  Rare site 1 reactie

  Ik dacht laat ik ourtime eens proberen. Maar buiten met hartjes strooien kan je niks. Ik krijg hartjes, maar van wie?
  Wil ik een bericht versturen moet eerst € 29,95 betalen voor een membership.
  Krijg ik een bericht van iemand, moet ik ook € 29,95 betalen voor ik een antwoord terug kan krijgen.

  Dus heren of dames als je geen reactie krijgt van op je bericht zou het daar aan kunnen liggen.

  Julia (51) 7 juni 2020
 • John (54)
  Opzeggen ho maar 1 reactie

  Opzeggen kan schijnbaar niet.
  Wordt een link aangegeven.
  Staat er activeer je account.

  John (54) 7 juni 2020
 • Vera (56)
  Ongewenste doorbetaling 2 reacties

  Ik heb maanden geleden mijn lidmaatschap opgezegd. Toch blijft Ourtime lidmaatschapgeld van mijn rekening halen!!!

  Vera (56) 3 juni 2020
 • Mary (73)
  zoek man vriend 0 reacties

  schrijf net in ????krijg ik allemaal vrouwen te zien ???ik ben op zoek naar mannelijke vriend !!!!

  Mary (73) 27 mei 2020
 • Peter (61)
  Abonnement Our Time 1 reactie

  Koop NOOIT een product van OurTime , heel duur en totaal waardeloos. Weg gegooid geld. Ze zijn alleen op je geld uit, ze proberen buiten een heel duur lidmaatschap 29,95 (!) ook nog allerlei bijproducten te laten kopen, die gewoon bij het standaard pakket hoort te zitten. Bijna alle datingsites zijn ellende. Er is één uitzondering en dat is E Matching, daar kost een abonnement maar 19.95 voor 1 maand ! Je moet wel een beetje opleiding hebben, maar dat valt ook wel mee.

  Peter (61) 26 mei 2020
 • John (56)
  Ourtime lexa 1 reactie

  Ourtime of lexa, ik had ze allebei, het zijn bedriegers. Ik had mij eerst bij lexa aangemeld en betaalde daar ook voor, wat later ook tegelijk bij ourtime.
  Ik dacht dat ik lexa opgezegd had op een gegeven moment maar was onwerkelijkheid opgeschort waardoor ik een jaar lang 25 euro Per maand betaalde, ze zijn zeer lastig met uitschrijven, in de periode dat ik ook uitgeschreven was , laten ze ook niets van zich horen per e mail dat je nog steeds betaald! Lekker verdienen zo .
  Ik kwam er achter dat dit zo was en met veel moeite en mail wisseling hadden ze mij stop gezet .
  Wat ik niet wist , doordat ik niet meer betaalde voor lexa en lexa en ourtime. 1 zijn, begon ik ongemerkt te betalen voor ourtime, ook hier liet men niets van zich horen totdat ik er achter kwam na weer een half jaar betalen .
  Lekker verdienen zo lexa/ ourtime 👍
  Nu ik geen lid meer ben , wordt ik bijna Dagelijks bestookt met reclame van ourtime/ lexa, heel vreemd !!! Eerst je stil houden en nu .....
  Mensen pas op bij deze sites, makkelijk aanmelden.,maar er van af komen ho maar.

  John (56) 14 mei 2020
 • Jos Schilder (66)
  Stopzetten Ourtime 1 reactie

  Ik heb voor één maand April een abonnement genomen wil niet verlengen en ga ik ook niet doen nergens een mogelijkheid om op te zeggen of contact te maken om opzeggen aan te geven heb mijn betaling tegen gehouden kijken hoe lief ze zijn bij Ourtime ???

  Jos Schilder (66) 5 mei 2020
 • Johan (57)
  Ourtime en Lexa oplichters 0 reacties

  Ourtime is van Lexa dus ook de bekende OPLICHTERS Deze criminelen hebben mij al eerder met Lexa via een linke oprichters tru
  uk honderden euros bestolen met automatische afschrijvingen die niet te stoppen waren PAS OP allemaal bedrog
  Fijn dat deze revieuwwebsite eerlijke mensen n kans geeft elkaar te waarschuwen

  Johan (57) 25 april 2020