Ourtime
6,4

122 reviews

Ourtime is onderdeel van Meetic die tevens Lexa exploiteert. Het is een datingsite voor gelijkgestemde singles boven de 50 jaar. Ourtime organiseert naast de diensten van de datingwebsite ook activiteiten voor haar leden zoals wandelingen, borrels, reizen en meer. Alle profiel op Ourtime worden gecontroleerd op echtheid.

Cijfer en gebruikersgemak

Het is niet mogelijk om voor je registratie te zien wat het ledenaanbod is en hoe hoog de prijzen van de abonnementen zijn. Om maar te zwijgen over wat de functies zijn op de website. Hierom krijgt Ourtime vooralsnog een 6,4.

Prijzenlijst Ourtime

Geen informatie over gevonden.

Ontevreden over Ourtime? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (122)

 • Sieb (66)
  Misleid Ourtime zelfde als Lexa 1 reactie

  Ourtime is dezelfde site als Lexa, ik wis het ook niet een werd lid van Ourtime.
  Je komt gewoon dezelfde mensen tegen. Ik vind het corruptie.

  Sieb (66) 25 november 2020
 • maud jansen (50)
  Dubieuze Profielen ourtime 0 reacties

  Verschillende fake profielen.
  Dubieuze man die dwingend af wil spreken.
  Genaamd Fred, 58. Makelaar uit Den bosch... zeer charmant maar niet te vertrouwen.
  Finn ook fake..
  Oplichting ligt op de loer.
  Pas op dames.

  maud jansen (50) 17 november 2020
 • jan (71)
  OPLICHTING vertrouw geen profielen zonder foto 0 reacties

  onlangs ben ik het slachtoffer geworden van oplichting door een Bulgaarse vrouw. ze had zich op jullie site geprofileerd als een vrouw van 60 maar in werkelijkheid is ze pas 39. En zeer geraffineerd in het bespelen van mannen: ze praat/smeekt/bedelt letterlijk je geld uit je portemonnee. duizenden euro's heeft het mij gekost. En met mij vele andere mannen onze lieve Eluzabeth Weizel.
  helaas is hier volgens de politie weinig aan te doen.
  mijn waarschuwing: vertrouw geen profielen zonder foto's want dat zijn meestal oplichters!!!!!!
  en Ourtime: hoe betrouwbaar zijn jullie nu eigenlijk wel?

  jan (71) 12 november 2020
 • Ger de Kroon (52)
  geld terug voor nep profielen 0 reacties

  ik heb gisteren een abonnement genomen op ourtime. maar ik ben niet tevreden zo erg zelfs dat ik mijn geld terug wil. volgens mij zitten er veel nep profielen op. graag een reactie met uitsluitsel of er nep profielen zijn en of jullie mijn geld terug storten

  Ger de Kroon (52) 20 oktober 2020
 • Paul (54)
  Oplichting 0 reacties

  1) een zeer groot deel van de profielen zijn vrouwen die erop uit zijn geld uit je zakken te kloppen. Ben 1 maand lid en de teller van het aantal oplichtsters staat inmiddels op 12(!!!)
  2) een aanzienlijk deel van de vrouwelijke profielen is FAKE, profieltjes zijn gemaakt door de site zelf. Let maar eens op hetzelfde taalgebruik in hun teksten
  3) ordinaire geldklopperij, het kost € 13 om je abonnement op te zeggen

  Volstrekt overbodige site!!

  Paul (54) 19 oktober 2020
 • Desiree (55)
  Slecht 0 reacties

  Veel profielen zijn verwijderd en bovendien krijg je telkens dezelfde in je mailbox. Zonde van je geld en ook als je voor 1 maand een abonnement neemt blijven ze nadien het maandbedrag van je rekening afschrijven. Niet doen dus

  Desiree (55) 2 oktober 2020
 • Bets Baars (75)
  verwijderen onbetaalde lid 1 reactie

  Ik ben geen betalend lid, en heb dus ook geen foto o.i.d. op de site staan alleen dus een incognito beeld met mijn naam, en zij graag zien dat dit verwijderd wordt, daar ik dus helemaal geen mogelijkheden ziet om het zelf te verwijderen . Bij voorbaat mijn dank.

  Bets Baars (75) 25 september 2020
 • Phoebe (56)
  Oude profielen 1 reactie

  Mijn ervaring is dat de meeste profielen al lang geen members meer zijn. Besteed je geld niet aan deze site. Het is een en al teleurstelling.

  Phoebe (56) 6 september 2020
 • Willem van Eeden (57)
  account stop zetten 1 reactie

  ik ben nu al 2 dagen bezig om alles gedaan te krijgen maar het lukt u nog steeds niet om mijn betaling ook door te zetten naar mijn account ik zou graag het contract willen stop zetten en mijn geld terug gestort. ik krijg hier alleen slapeloze nachten van en geen vriendin of vrouw waar ik in geloofde. ik hoop dat ik snel een reactie krijg

  Willem van Eeden (57) 30 augustus 2020
 • Scarlet (65)
  Netjes behandeld door OURTIME 0 reacties

  Heb een aantal dagen op OURTIME gestaan. Ik moet toegeven er zitten een paar engerds bij .Maar tref je die niet overal? Verder over Ourtime zelf kan ik niets negatiefs melden buiten dat ik het jammer vind dat ze telefonisch op dit ogenblik vanwege corona niet te bereiken zijn. Vraag mij dan af wat heeft corona met het opnemen van de telefoon te maken? Ik moet ook gewoon werken in de zorg. Maar vandaag heb ik mijn herroepingsrecht gebruikt.Ik zou binnen 48 uur iets horen maar ik heb vandaag al mijn totale bedrag wat ik betaald had weer keurig op mijn rekening staan.

  Scarlet (65) 28 augustus 2020
 • Er (60)
  Ongevragd abbo omzetten van 1 naar 6 maanden 0 reacties

  Heb me aangemeld voor een proef van een maand en krijg nu mails dat ik voor zes maanden heb aangemeld en per twee maanden moet betalen..
  Na een paar dagen merkte ik al dat het niets voor mij is. Heb geen tijd gehad om in te schatten of er fake accounts bij zitten. Heet gaat er bij mij m.n. om hoe Our-time zelf misleid and fake is.

  Nooit in zee gaan met our-time of lexa..!!

  Er (60) 27 augustus 2020
 • paul (73)
  contactarm 0 reacties

  beste lezer, heb ourtime gebruikt, mensen van andere site komen ook voor,
  ben zeer ontevreden melden van kengetallen om regio aan te geven, gewist.
  dames aangeboden om met mijn zaak iets te betekenen, geen geld vraag!!! gewist. in melding ''gedeactiveerd'', tegoed kwijt, u volgt de a.v. niet.
  tekst/reden wissen gevraagd, antwoord moet nog komen. pech geld weg, dievenclub, stel CONTACTARME sukkelaars, en die beheren een CONTACTENsite diep triest. bij de rechtbank kan je verweren, hier is je kop weg voor je het weet. SHITzaak

  paul (73) 26 augustus 2020
 • M (65)
  Oplichter genaamd Benjamin Bram 1 reactie

  Er is een heer genaamd Benjamin Bram bij ourtime lid en is een oplichter. Geloof me steek uit ervaring

  M (65) 13 augustus 2020
 • Liepajasilv (74)
  Onduidelijke wegwijzer naar opzegging 0 reacties

  Er is een wegwijzertje naar opzeggen, maar "Mijn membership beheren" werkt niet, dus ik kan de automatische verlenging niet stopzetten ! Zéééér slecht !

  Liepajasilv (74) 31 juli 2020
 • Paul (72)
  Zeer matige site 0 reacties

  Erg veel vrouwen uit Duitsland, Belgie en Frankrijk. De zgn caroussel bestaat voornamelijk uit buitenlandse dames.!! Als je gaat zoeken en je bekijkt een profiel kun je daarna niet teruggaan naar waar je gebleven bent maar moet helemaal opnieuw beginnen. Vraag me af of de profielen nog wel allemaal actief zijn. Weet van een profiel in ieder geval zeker dat zij al lang uitgeschreven is. Bij de link ontdekken komt ze toch weer herhaaldelijk naar voren.
  Reden voor mij om me uit te schrijven nog voordat mijn abonnement verlopen is. Trouwens erg uitkijken als je je abonnement wil verlengen. Een knopje te veel indrukken en het bedrag is van je rekening af.

  Paul (72) 29 juli 2020
 • Roos (66)
  Slechte site 1 reactie

  Niet doen! Is mijn advies.
  Je kan je inschrijven voor 44,94 (6 maanden) actieprijs maar je kan niets mee. Ongevraagd, vaag ineens bedragen van je rekening afschrijven. Waardeloos.

  Roos (66) 28 juli 2020
 • Hans (75)
  Hele slechte site 0 reacties

  Ik ben ruim een half jaar betalend lid geweest en mijn ervaringen zijn bedroevend slecht, Een betaald abonnement zou m.i. alle functies moeten omvatten. Dat is echter niet het geval, voor de min of meer verborgen aanvullende functies moet extra betaald worden. Veel profielen van dames zijn al langer dan een maand inactief. 60% van de dames profielen heeft geen profiel foto en minimale of helemaal geen profiel tekst. Daar kan je dus helemaal niets mee. Ik krijg profielen te zien van dames uit Frankrijk, België, Spanje, Duitsland, Zweden, Denemarken etc. Wat moet ik daar in vredesnaam mee? Handig als je spontaan af wilt spreken! En als je dan een leuke dame vind en je stuurt een fatsoenlijk, persoonlijk berichtje krijg je niet eens een antwoord. Mijn advies NIET DOEN!!!!!!!! Weggegooid geld. Is hetzelfde als LEXA.

  Hans (75) 25 juli 2020
 • Hans Huizing (75)
  Slechte site dus absoluut niet doen 0 reacties

  Veel inactieve profielen. Langer dan een mand niet bezocht door de eigenaar. Kan je dus niets mee. Wat moet ik in vredesnaam met bezoekers uit Zweden en b.v. Frankrijk? Kijk uit met de Carrousel. Je deelt likes uit zonder dat je dat wilt! Onzinnige functie. Extra functies kosten extra geld. Zou all in moeten zijn. Aan de basis heb je niet genoeg. Daardoor wordt e.e.a. behoorlijk kostbaar. Heeft mij in een half jaar nihil opgeleverd. Nogmaals mijn advies: niet doen.

  Hans Huizing (75) 21 juli 2020
 • j v d ven (72)
  wat een pannekoeken 1 reactie

  ik heb via een aangetekende brief opgezegt . en toch durven ze geld af te schrijven .het zijn asocialen. om toch geld af te schrijven. ik heb het laten terug boeken . kijken wat er gaar gebeuren.

  j v d ven (72) 18 juli 2020
 • Van Leeuwen (60)
  Betaling 0 reacties

  Helaas kun je als je annuleert binnen de 24 uur niets dien, je krijgt een melding.
  Je moet maar afwachten of ze je geld terug storten, helaas gaat het zonder toestemming het van je bankrekening afhalen wel, er klopt veel niet, ook de mensen op de site die zogenaamd gereageerd hebben,je kunt het niet bijtijds stoppen.

  Van Leeuwen (60) 16 juli 2020