Ourtime
6,4

111 reviews

Ourtime is onderdeel van Meetic die tevens Lexa exploiteert. Het is een datingsite voor gelijkgestemde singles boven de 50 jaar. Ourtime organiseert naast de diensten van de datingwebsite ook activiteiten voor haar leden zoals wandelingen, borrels, reizen en meer. Alle profiel op Ourtime worden gecontroleerd op echtheid.

Cijfer en gebruikersgemak

Het is niet mogelijk om voor je registratie te zien wat het ledenaanbod is en hoe hoog de prijzen van de abonnementen zijn. Om maar te zwijgen over wat de functies zijn op de website. Hierom krijgt Ourtime vooralsnog een 6,4.

Prijzenlijst Ourtime

Geen informatie over gevonden.

Ontevreden over Ourtime? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (111)

 • Janny (52)
  Te oud 0 reacties

  Toen ik over ourtime hoorde was ik in eerste instantie erg enthousiast, omdat ik niet echt zin heb om op een website te zitten waar alleen maar jonge broekies op zitten.
  Maar op ourtime is het dan wel weer compleet het tegenovergestelde, daar mag je blij zijn als je een keer een man tegen komt die de 60 jaar nog niet gepasseerd is.
  Ik voel mijzelf hier bijna een broekie als ik hier op zit en normaal gesproken vind ik het heerlijk om jonger geschat te worden dan dat ik ben of gewoon jonger te zijn dan de rest, maar op een dating website is dat dan weer niet zo handig.
  Ik hoeft geen man te vinden van over de 60, ik wil gewoon een leuke man vinden die ongeveer dezelfde leeftijd heeft als ik.
  Dus het enthousiasme wat ik in eerste instantie voor deze website voelde, nam aardig snel af helaas.

  Janny (52) 8 juli 2019
 • Henk (59)
  Ourtime dating 1 reactie

  De laatste periode wordt er volgens mij erg veel reclame gemaakt voor ourtime, dit is ook de oorzaak dat ik hier terecht ben gekomen. Ik zag het op de televisie voorbij komen.
  Daarvoor had ik nog nooit van ourtime gehoord, maar ik moet bekennen dat ik me ook nooit echt heb verdiept in welke datingsites er allemaal zijn.
  Ik kan me er iets bij voorstellen dat ze veel gaan adverteren voor dit soort sites, helemaal als het voor ouderen is bedoelt. Anders weet ik zeker dat de helft van de potentiële leden hier niet van op de hoogte is, net als ik had eigenlijk.
  Maar het is wel een hele mooie website als je hier eenmaal op zit, dus ik ben wel blij dat ze hier reclame voor hebben gemaakt want anders had ik het nooit gezien en dan was ik hier ook nooit op terecht gekomen.

  Henk (59) 8 juli 2019
 • jo v d weide (80)
  klacht 2 reacties

  ik zou willen dat ourtime stopte met al die emails te sturen ik krijg er soms 20/25 per dag van er ge beurt van alles terwijl er niks isals er wat is kunnen we zelf wel kijken ik hoop dat het hier mee stopt

  jo v d weide (80) 5 juli 2019
 • Veerle (62)
  Valt tegen 2 reacties

  Je kunt op deze site niet zien of iemand betalend member is. Elk contact stopt na een mailtje, waarschijnlijk kunnen niet betalende leden dan niet meer reageren. Ook krijg ik op mijn mailadres een mail dat ik een bericht heb ontvangen van iemand. Kijk ik dan op de site bij berichten staat er niets.
  Dit neigt naar bedrog.

  Veerle (62) 30 juni 2019
 • Toby (58)
  Dating fraude 1 reactie

  Ik zit nu een paar maanden op de site en al drie keer achter elkaar iemand die aan dating fraude deed. Er zou meer controle moeten komen.

  Toby (58) 24 juni 2019
 • Karin (53)
  Goede website jammer van de uitjes 0 reacties

  Ik vind ourtime een hele goede website en ik ben erg blij dat er zoiets is speciaal voor mensen van 50 jaar en ouder.
  Ik ben van mening dat mensen van deze leeftijdscategorie toch naar iets anders op zoek zijn dan bijvoorbeeld mensen van rond de 30 jaar, die mensen zitten nog in een hele andere levensfase.
  En dat is helemaal niet erg, maar dan mis je de connectie op romantisch vlak wel volledig en dan ga je je doel volledig voorbij.
  Wat ik hier wel erg jammer vind zijn alle uitjes die hier geregeld worden en alle reclames en push berichten die hier bij horen.
  Ik ga hier toch niet naartoe want dat is echt niets voor mij dus dan zou ik het fijn vinden als ik al die berichten ook niet zou krijgen, maar dat kan volgens mij helaas niets.
  Dus die reden haalt mijn beoordeling helaas wel iets omlaag, over de website zelf verder heb ik weinig aan te merken.

  Karin (53) 4 juni 2019
 • Dennis (58)
  Uitstapjes 1 reactie

  Ourtime is een datingsite die ik heel erg geschikt vind voor de wat oudere daters, bijvoorbeeld over de 50. Ourtime doet namelijk aan het organiseren van verschillende uitstapjes, hier kun je dan naartoe gaan en dan ontmoet je daar onderweg leden van de Zelf ben ik hier al twee keer naartoe geweest en het beviel mij erg goed, met een persoon die ik daar ontmoet heb heb ik zelfs nog steeds contact. Ik denk dat jongere mensen hier minder behoefte aan hebben vandaar dat ik denk dat dit vooral geschikt is voor de wat oudere daters.

  Dennis (58) 5 mei 2019
 • Jeffrey (59)
  Speciale app voor ouderen 2 reacties

  Doris volgens mij een hele mooie app die speciaal gemaakt is voor mensen die op zoek zijn baar iemand om mee te daten en eigenlijk zelfs naar een relatie.
  Waar ik dan vraagtekens bij heb is of zoiets als werkt voor mensen die vijftig jaar en ouder zijn aangezien de oudere mensen hiervan niet echt zijn opgegroeid met computers en apps en het voor deze mensen dus behoorlijk ingewikkeld kan zijn.

  Jeffrey (59) 19 april 2019
 • Ria (59)
  Teleurstellend 1 reactie

  Toen ik deze website tegen kwam in een ranglijst met de beste datingwebsites voor bepaalde personen, was ik heel erg enthousiast.
  Ook omdat de website 'our time' heet en zo zie ik het eigenlijk ook een beetje, nu is het onze tijd.
  Jarenlang heb ik mij volledig gegeven voor mijn kinderen en heb ik van alles hiervoor gelaten, zonder spijt hoor begrijp me goed, maar nu zie ik het inderdaad zo dat het nu mijn tijd is om te doen wat ik graag zou willen doen.
  Even een korte uitleg dus waarom ik hier zo enthousiast over was en misschien is dat ook de reden dat ik te overhaast heb gehandeld en me, zonder verder onderzoek, eigenlijk gelijk heb aangemeld.
  Eenmaal hier een profiel aangemaakt, ben ik vol enthousiasme de chatroom ingegaan en ben ik op zoek gegaan naar die leuke man die ik zo graag hoop te vinden.
  Dat was wel even een domper want ten eerste zaten er niet heel veel mannen op de site, en de mannen die hier op zaten waren naar mijn mening zo oud van stof dat ik me gelijk bejaard voelde.
  Ik ben dan misschien 59 jaar oud en niet meer de jongste, ik sta nog wel in de bloei van mijn leven en ik zoek een man die ook zoveel energie heeft en nog van alles wil doen en niet achter de geraniums wil zitten.
  Het was een teleurstellende ervaring en waarschijnlijk dus toch een verkeerde keus van mij, deze website.

  Ria (59) 31 maart 2019
 • Ted (60)
  Ourtime positief 1 reactie

  Ik vind ourtime een website waar ik heel positief over mag zijn. Je hoort ook mensen zeggen dat ze vinden dat er geen sites speciaal voor 50 plussers moet zijn, maar die mensen willen dan waarschijnlijk met een jonger iemand daten verwacht ik.

  Zo zit ik niet in elkaar, ik zoek gewoon iemand van mijn eigen leeftijd die ook met dezelfde ideeen in het leven staat als ik dat doe en dat soort vrouwen ben ik hier al tegen gekomen dus ik ben er van overtuigd dat het me gaat lukken om hier een leuke en lieve vrouw ge vinden waar ik iets moois mee kan opbouwen.

  Ted (60) 11 maart 2019
 • Wesley (56)
  Goede site met aparte dingen 1 reactie

  Ik vind ourtime op zich een goede site, want je zit hier lekker met allemaal mensen van 50 jaar en ouder die op zoek zijn naar hetzelfde.
  We willen gewoon allemaal een fijne relatie met een leuke man of vrouw waar je dingen mee kunt doen die jullie allebei leuk vinden, zonder al die gekkigheid en hectiek van jongere mensen.
  Wat ik hier wel wat minder goed vind is dat je vooraf heel weinig informatie kunt vinden over de website, wat het allemaal erg geheimzinnig maakt en zo worden mensen achterdochtig.
  De website is gemaakt van een bedrijf die ook Lexa beheert en volgens mij is dat wel een groot bedrijf aangezien daar reclame en alles voor wordt gemaakt op internet en televisie.
  Maar door die geheimzinnigheid denk ik wel dat ze veel leden mislopen, ik vond dit zelf ook heel apart maar heb gelukkig toch de gok gewaagd om een keertje lid te worden.
  Achteraf heb ik hier dus geen spijt van, maar ik kan me wel voorstellen dat andere mensen hierdoor op zoek gaan naar iets anders.

  Wesley (56) 3 maart 2019
 • Benny (58)
  Goede site voor ouderen 2 reacties

  Ik heb als titel wel dat ik het een goede site voor ouderen vind maar eerlijk gezegd vind ik mensen boven de 50 niet meteen ouderen.
  Wat ik er eigenlijk mee bedoel is dat ik het verfrissend vind dat er niet allerlei jonge vrouwen zijn die me allerlei voorstellen doen op sexuele gebied want hier ben ik helemaal niet naar op zoek en dat hebben veel jongere volwassenen wel.
  Hier ga je lekker praten over hobby’s als wandelen en vissen en dergelijke en dat bevalt mij uitstekend.

  Benny (58) 21 februari 2019