Ourtime
6,4

122 reviews

Ourtime is onderdeel van Meetic die tevens Lexa exploiteert. Het is een datingsite voor gelijkgestemde singles boven de 50 jaar. Ourtime organiseert naast de diensten van de datingwebsite ook activiteiten voor haar leden zoals wandelingen, borrels, reizen en meer. Alle profiel op Ourtime worden gecontroleerd op echtheid.

Cijfer en gebruikersgemak

Het is niet mogelijk om voor je registratie te zien wat het ledenaanbod is en hoe hoog de prijzen van de abonnementen zijn. Om maar te zwijgen over wat de functies zijn op de website. Hierom krijgt Ourtime vooralsnog een 6,4.

Prijzenlijst Ourtime

Geen informatie over gevonden.

Ontevreden over Ourtime? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (122)

 • joop (48)
  fake 1 reactie

  lijkt helemaal niet echt en kijk uit

  joop (48) 5 april 2020
 • elzer (73)
  wat opvalt 0 reacties

  ik ben lid bij Ourtime schrijf regelmatig naar vrouwen die op de site staan en het valt mij op dat je heel vaak niets hoor of je krijgt een bericht wat haast allemaal het zelfde is. Ik heb het vermoeden dat die vrouwen niet bestaan en dat we gewoon aan het lijntje worden gehouden. Is het niet tijd dat we dat varkentje onderhanden met zijn allen .Dit moet stoppen het is alleen geld ???????

  elzer (73) 3 april 2020
 • Vrouwke (57)
  Trap er niet in 1 reactie

  Hier ga je die nieuwe partner echt niet vinden. De site werkt tot op bepaalde hoogte wel prima, maar er zit toch ook een boel vreemde praktijken bij.
  Samengevat: waardeloos en tijdverspilling.

  Vrouwke (57) 3 april 2020
 • Yvonne (64)
  Oplichters 0 reacties

  Na voor 6mnd lid geworden had al na 1 dag spijt!Totaal geen contact te krijgen OVERAL staat TECHNISCHE problemen!!Op 29 febr 29,98 BETAALD dat zou dus 3x betaald moeten worden tot augustus.Nu 29 maart houden ze weer 29,98 in!Gestorneerd natuurlijk!!En ben eigenlijk nog tot 29 april lid hebben ze gewoon geannuleerd!! NOOIT MEER Psion 1maand 3 berichten ZWENDEL

  Yvonne (64) 2 april 2020
 • olga (55)
  reviews 0 reacties

  heb alle reviews gelezen voor dat ik me lid maakt .Rood is slecht en groen is goed nu lees ik dat graag maar ik weet van andere site dat hun eigen mensen ook reviews er op zetten .Dus mijn mening is alles wat groen is geloof het niet.En de 6,4 nou breng die maar naar 4 toe meer zijn ze niet waard.

  olga (55) 29 maart 2020
 • klant (60)
  ondeugend 1 reactie

  ik ben al een poosje op Ourtime maar wat me op valt dat ik heel veel vrouwen heb geschreven 50 stuks en heb van 2 vrouwen bericht gekregen .maar ik vraag me af of die vrouwen wel bestaan of zijn het vrouwen die lid zijn geweest en zich allemaal afgemeld hebben .nu dan is het lang zoeken,maar de andere site zijn precies het zelfde DUS WEGGEGOOID GELD.raad iedereen aan stop er mee.

  klant (60) 29 maart 2020
 • Coco (57)
  Oplitchers samen met Lexa 0 reacties

  Naast een tijd met Lexa, dacht ik om een nieuwe dating site te gaan proberen. Keek op lijst betrouwbare datief sites en heb Our Time gevonden. Mijzelf ingeschreven, uitgeraasd met hetzelfde naam en email address. Toen ik ging 'ontdekken' TO MY SURPRISE!!! ZIJN LEXA EN OUR TIME HETZELFDE SITE!!!! Dus, allen maar tijd verloren i n profiel maken en bijna nog aks een idioot twee membership gaan betalen voor hetzelfde dating site. Pas op mensen , niet in deze valstrik vallen!!!

  Coco (57) 7 maart 2020
 • Jan (57)
  Ourtime en Lexa 0 reacties

  Ik zat altijd op Lexa, maar kreeg gezien mijn leeftijd, op een gegeven moment een mail van Lexa met informatie over ourtime en toen ben ik eigenlijk direct over gestapt. Dat had ik veel eerder moeten doen, want voor mannen als ik en van mijn leeftijd is het daar veel leuker en daar valt er ook veel meer voor ons te halen dan op de normale Lexa websitebezoek. Maar toen was ik nog niet op de hoogte van ourtime, dus ik ben blij dat Lexa dit zelf in de gaten houdt en de mensen van vijftig jaar en ouder zelf contact hier over.

  Jan (57) 6 maart 2020
 • Steve (33)
  Afschrijvingen automatische incasso Ourtime 2 reacties

  Folks, Er is ondanks mijn afzegging op 11 -02 geld afgeschreven van mijn rekening. Dit ondanks alle gelukwensen met mijn nieuwe liefde. Had een abonnement van 6 maanden en heb zelfs voor die tijd aangegeven te willen stoppen, maar dat mocht niet baten. Zou graag mijn geld teruggestort willen zien van 14,99. Mvg Steve.

  Steve (33) 22 februari 2020
 • Astrid (53)
  Lidmaatschap al lang opgezegd 0 reacties

  Zag tot mijn verbazing dat er geld is geïncasseerd door OurTime, terwijl ik allang mijn lidmaatschap heb opgezegd en ruim binnen het termijn. Ik heb het terug laten boeken want ik betaal niet voor iets wat ik niet heb of aan mee doe en laat mij zeker niet dwingen om tegen mijn wil in lid blijven bij Our Time. En ik vind het ook schandalig de reviews die ik lees hoe er met mensen wordt om gegaan die het lidmaatschap willen beëindigen maar dat Our Time ze daar bewust in negeren. Wie denken ze wel dat zij zijn? Hoop dat de personen die het lidmaatschap op willen zeggen het bijltje er niet bij neergooien, en Our Time tot inkeer mag en kan krijgen, want waar staat dat je verplicht bent om bij Our Time te blijven, en je je lidmaatschap niet op mag en/of kan zeggen? Én ik hoop dat al mijn persoonlijke gegevens van de site wordt gehaald, anders is Our Time in overtreding van privacy gegevens van personen die het lidmaatschap hebben opgezegd en niet langer gebruik willen maken van hun diensten. Ik persoonlijk geef hier ABSOLUUT geen toestemming voor om mijn privacy gevoelige informatie op de site te houden, ik ben namelijk GÉÉN lid meer van Our Time en wens met rust gelaten te worden.

  Astrid (53) 18 februari 2020
 • Harrie (62)
  Ourtime vrouwen 0 reacties

  Ik zit wel op ourtime maar zo heel veel zit ik nu ook weer niet op deze website te kletsen met andere vrouwen. Waar het mij vooral om gaat zijn de activiteiten die zij organiseren deze sla ik niet over en hier heb ik al veel leuke mensen ontmoet. De vrouw die ik zoek zat er helaas nog niet tussen maar die hoop ik daar binnenkort te vinden. Een mooie gedachte vind ik het van de makers hiervan om het virtuele met het echte te verbinden.

  Harrie (62) 8 februari 2020
 • Anja Welp (29)
  Automatische verlenging ourtime stopzetten 1 reactie

  Ik wil mijn automatische verlenging stopzetten. Ik heb een android dus kan niet opzeggen per telefoon, maar heb geen pc meer. Wat is het mailadres om dit te doen? Ik wil het graag per formulier doen. wel van de zotte overigens dat het zo moeilijk is om dingen op te zeggen op Ourtime.

  Anja Welp (29) 4 februari 2020
 • Max (53)
  Ourtime super 0 reacties

  Sinds ik een account op ourtime heb voel ik me weer veel energieker en vrolijker, want ik spreek ineens weer allemaal lieve dames die er ook nog eens heel erg goed uit zien.
  Binnenkort ga ik naar een bijeenkomst die ourtime heeft georganiseerd en ik ben heel erg benieuwd hoeveel van die mooie dames daar op zullen komen dagen, ik hoop heel wat.
  Moet ik wel bekennen dat ik stiekem best zenuwachtig voor die dag, maar ik zou het voor geen goud willen missen.

  Max (53) 30 januari 2020
 • Anna (41)
  Account verwijderen en lidmaatschap stoppen 1 reactie

  Ik wil graag mijn lidmaatschap van Ourtime beeindigen. Kunt u mij zeggen waar ik dat moet doen? Zo eenvoudig als ik lid kon worden, zo ingewikkeld lijkt het om op te zeggen. Ook wil ik graag mijn gehele profiel van de website verwijderen en heb geen idee waar dit kan. Dat ze het zo moeilijk maken zegt wel genoeg dat veel mensen van de website willen, anders hadden ze het wel gemakkelijker gemaakt, zo houden ze nog wat mensen tegen hun wil op de site, lijkt het iets drukker dan dat het daadwerkelijk is pffff.

  Anna (41) 25 januari 2020
 • Bela Vink (70)
  Site werkt niet goed 0 reacties

  Kan ineens geen berichten meer versturen ... en ook niet doorbladeren naar een volgend bericht.
  Er zijn nog meer mankementen.
  Dit telefoonnummer, 020 5203880, bestaat niet meer. Contact leggen is lastig.
  Ik stop ermee, als dat maar lukt.

  Bela Vink (70) 23 januari 2020
 • Tobias (53)
  Ervaring op ourtime 0 reacties

  Ik ben een man van 53 jaar en vond het eerst niet nodig om naar een website te gaan voor wat oudere mensen, maar al gauw voelde ik mezelf op de gewone datingsites zo oud dat de lol er voor mij gauw van af was. Iedereen daar was jonger dan dat ik was en die jonge vrouwen zochten niet zo’n oude bok als ik. En zo kwam ik bij ourtime, hier vind ik mensen van mijn leeftijd en vaak ben ik nu juist één van de jongere leden, wat mij een heel prettig gevoel geeft. De mensen hier nemen het ook serieus en zijn op zoek naar een relatie in plaats van naar een snelle wip. Ourtime is voor mij een hele goede uitkomst.

  Tobias (53) 22 januari 2020
 • Jaap (62)
  Ourtime voor ouderen 0 reacties

  Ourtime is echt een website die speciaal ontworpen is voor de ouderen en hier ook rekening houdt met wat hun (onze) behoeften zijn. Ik ben zelf iemand die dit heel erg weet te waarderen en bij mij sloegen ze de spijker in dat geval precies op zijn kop. Alles wat ik zocht en nodig had, kon ik op ourtime vinden. Nu moet ik alleen nog doorzetten en dan kan ik volgend jaar rond deze tijd hopelijk zeggen dat ik weer een leuke vrouw heb ontmoet. Mijn goede voornemen van 2020 is in ieder geval het vinden van een lieve vrouw en dat wil ik op Ourtime gaan proberen!

  Jaap (62) 18 januari 2020
 • David (52)
  Ourtime grote hit 0 reacties

  Ourtime is geloof ik de grote hit op het datinggebied van dit moment, voor mannen over de vijftig dan ten minste, net zoals ik.

  Maar eerlijk gezegd snap ik die populariteit niet zo, ik vind het een goede site hoor daar niet van. Maar ik sta hier niet bij te juichen en te springen omdat ze nou zo veel beter zijn dan andere datingsites. Ze doen er niet voor onder, maar ik vind ze ook niet perse beter.

  Het enige dat je hier hebt is dat je nog even extra geconfronteerd wordt met het feit dat je niet meer de jongste bent en dat is niet mijn favoriete gedachte.

  David (52) 14 januari 2020
 • Elka (57)
  Ourtime voor mij 0 reacties

  Ourtime slaat wat mij betreft de spijker op zijn kop want zo zie ik het ook echt, het is nu onze tijd of in mijn geval mijn tijd.
  Ik ben 57 jaar oud en inmiddels twaalf jaar gescheiden.
  Al die tijd heb ik alles gelaten voor mijn kinderen, zij gingen altijd voor al het andere.
  Maar nu zijn de kinderen het huis uit en is het tijd voor mij, ik zou het heel erg fijn vinden om weer een nieuwe liefde gemogen vinden en ik hoop dat dat hier lukt.

  Elka (57) 11 januari 2020
 • Ria (59)
  Ourtime activiteiten en interesses 0 reacties

  Wat ik zo leuk vind aan Ourtime is niet eens dat het voor mensen van 50 jaar en ouder is, dat interesseert me niet zo heel veel. Wat ik hier zo fijn aan vind is dat Ourtime rekening houdt met de behoefte van deze generatie en dat is dat het niet allemaal via het web moet, maar dat we ook behoefte hebben aan real life contact. Daarom organiseert Ourtime eens in de zo veel tijd één of meerdere activiteiten waar je naartoe kunt gaan en waar je dan andere leden van Ourtime kunt ontmoeten, in een ontspannen zetting.

  Ook kun je op de site op zoek gaan naar mensen met dezelfde interesses als wat jij hebt en daar maak ik eigenlijk altijd gebruik van. Want ik merk dat ik toch beter kan opschieten met mensen die in dezelfde dingen geïnteresseerd zijn als wat ik ben.

  Ria (59) 9 januari 2020