Ourtime
6,4

111 reviews

Ourtime is onderdeel van Meetic die tevens Lexa exploiteert. Het is een datingsite voor gelijkgestemde singles boven de 50 jaar. Ourtime organiseert naast de diensten van de datingwebsite ook activiteiten voor haar leden zoals wandelingen, borrels, reizen en meer. Alle profiel op Ourtime worden gecontroleerd op echtheid.

Cijfer en gebruikersgemak

Het is niet mogelijk om voor je registratie te zien wat het ledenaanbod is en hoe hoog de prijzen van de abonnementen zijn. Om maar te zwijgen over wat de functies zijn op de website. Hierom krijgt Ourtime vooralsnog een 6,4.

Prijzenlijst Ourtime

Geen informatie over gevonden.

Ontevreden over Ourtime? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (111)

 • Anja Welp (29)
  Automatische verlenging ourtime stopzetten 1 reactie

  Ik wil mijn automatische verlenging stopzetten. Ik heb een android dus kan niet opzeggen per telefoon, maar heb geen pc meer. Wat is het mailadres om dit te doen? Ik wil het graag per formulier doen. wel van de zotte overigens dat het zo moeilijk is om dingen op te zeggen op Ourtime.

  Anja Welp (29) 4 februari 2020
 • Max (53)
  Ourtime super 0 reacties

  Sinds ik een account op ourtime heb voel ik me weer veel energieker en vrolijker, want ik spreek ineens weer allemaal lieve dames die er ook nog eens heel erg goed uit zien.
  Binnenkort ga ik naar een bijeenkomst die ourtime heeft georganiseerd en ik ben heel erg benieuwd hoeveel van die mooie dames daar op zullen komen dagen, ik hoop heel wat.
  Moet ik wel bekennen dat ik stiekem best zenuwachtig voor die dag, maar ik zou het voor geen goud willen missen.

  Max (53) 30 januari 2020
 • Anna (41)
  Account verwijderen en lidmaatschap stoppen 0 reacties

  Ik wil graag mijn lidmaatschap van Ourtime beeindigen. Kunt u mij zeggen waar ik dat moet doen? Zo eenvoudig als ik lid kon worden, zo ingewikkeld lijkt het om op te zeggen. Ook wil ik graag mijn gehele profiel van de website verwijderen en heb geen idee waar dit kan. Dat ze het zo moeilijk maken zegt wel genoeg dat veel mensen van de website willen, anders hadden ze het wel gemakkelijker gemaakt, zo houden ze nog wat mensen tegen hun wil op de site, lijkt het iets drukker dan dat het daadwerkelijk is pffff.

  Anna (41) 25 januari 2020
 • Bela Vink (70)
  Site werkt niet goed 0 reacties

  Kan ineens geen berichten meer versturen ... en ook niet doorbladeren naar een volgend bericht.
  Er zijn nog meer mankementen.
  Dit telefoonnummer, 020 5203880, bestaat niet meer. Contact leggen is lastig.
  Ik stop ermee, als dat maar lukt.

  Bela Vink (70) 23 januari 2020
 • Tobias (53)
  Ervaring op ourtime 0 reacties

  Ik ben een man van 53 jaar en vond het eerst niet nodig om naar een website te gaan voor wat oudere mensen, maar al gauw voelde ik mezelf op de gewone datingsites zo oud dat de lol er voor mij gauw van af was. Iedereen daar was jonger dan dat ik was en die jonge vrouwen zochten niet zo’n oude bok als ik. En zo kwam ik bij ourtime, hier vind ik mensen van mijn leeftijd en vaak ben ik nu juist één van de jongere leden, wat mij een heel prettig gevoel geeft. De mensen hier nemen het ook serieus en zijn op zoek naar een relatie in plaats van naar een snelle wip. Ourtime is voor mij een hele goede uitkomst.

  Tobias (53) 22 januari 2020
 • Jaap (62)
  Ourtime voor ouderen 0 reacties

  Ourtime is echt een website die speciaal ontworpen is voor de ouderen en hier ook rekening houdt met wat hun (onze) behoeften zijn. Ik ben zelf iemand die dit heel erg weet te waarderen en bij mij sloegen ze de spijker in dat geval precies op zijn kop. Alles wat ik zocht en nodig had, kon ik op ourtime vinden. Nu moet ik alleen nog doorzetten en dan kan ik volgend jaar rond deze tijd hopelijk zeggen dat ik weer een leuke vrouw heb ontmoet. Mijn goede voornemen van 2020 is in ieder geval het vinden van een lieve vrouw en dat wil ik op Ourtime gaan proberen!

  Jaap (62) 18 januari 2020
 • David (52)
  Ourtime grote hit 0 reacties

  Ourtime is geloof ik de grote hit op het datinggebied van dit moment, voor mannen over de vijftig dan ten minste, net zoals ik.

  Maar eerlijk gezegd snap ik die populariteit niet zo, ik vind het een goede site hoor daar niet van. Maar ik sta hier niet bij te juichen en te springen omdat ze nou zo veel beter zijn dan andere datingsites. Ze doen er niet voor onder, maar ik vind ze ook niet perse beter.

  Het enige dat je hier hebt is dat je nog even extra geconfronteerd wordt met het feit dat je niet meer de jongste bent en dat is niet mijn favoriete gedachte.

  David (52) 14 januari 2020
 • Elka (57)
  Ourtime voor mij 0 reacties

  Ourtime slaat wat mij betreft de spijker op zijn kop want zo zie ik het ook echt, het is nu onze tijd of in mijn geval mijn tijd.
  Ik ben 57 jaar oud en inmiddels twaalf jaar gescheiden.
  Al die tijd heb ik alles gelaten voor mijn kinderen, zij gingen altijd voor al het andere.
  Maar nu zijn de kinderen het huis uit en is het tijd voor mij, ik zou het heel erg fijn vinden om weer een nieuwe liefde gemogen vinden en ik hoop dat dat hier lukt.

  Elka (57) 11 januari 2020
 • Ria (59)
  Ourtime activiteiten en interesses 0 reacties

  Wat ik zo leuk vind aan Ourtime is niet eens dat het voor mensen van 50 jaar en ouder is, dat interesseert me niet zo heel veel. Wat ik hier zo fijn aan vind is dat Ourtime rekening houdt met de behoefte van deze generatie en dat is dat het niet allemaal via het web moet, maar dat we ook behoefte hebben aan real life contact. Daarom organiseert Ourtime eens in de zo veel tijd één of meerdere activiteiten waar je naartoe kunt gaan en waar je dan andere leden van Ourtime kunt ontmoeten, in een ontspannen zetting.

  Ook kun je op de site op zoek gaan naar mensen met dezelfde interesses als wat jij hebt en daar maak ik eigenlijk altijd gebruik van. Want ik merk dat ik toch beter kan opschieten met mensen die in dezelfde dingen geïnteresseerd zijn als wat ik ben.

  Ria (59) 9 januari 2020
 • Henkie (60)
  Ourtime ervaringen van mij 0 reacties

  Ik heb alleen maar goede ervaringen op ourtime gehad tot nu toe. Ik heb heel veel leuke contacten met de dames hier en we kletsen flink wat af. Ik heb niet met één dame in het bijzonder veel contact, maar ik hou ervan om mijn opties open te houden. Dit weten die dames niet van elkaar, die denken allemaal dat ik alleen met hem contact heb. Dat is dan weer erg handig aan zo’n online iets, die dames kennen elkaar toch niet en spreken elkaar ook niet, dus de kans dat ze er van elkaar achter komen is maar erg klein.

  Henkie (60) 7 januari 2020
 • Xavi (59)
  Ourtime klachten 1 reactie

  Ourtime is een mooie site als je er eenmaal op zit, maar daarvoor moet je wel een gok nemen en je registreren en betalen en dat vind ik slecht.
  De informatie die je over de site kunt vinden als je je eenmaal hebt aangemeld zou je voor die tijd ook al moeten kunnen vinden, dat hoort zo en je kunt niet van mensen verwachten dat ze zo maar gaan betalen voor iets waarvan ze geen idee hebben wat ze er voor terug krijgen.
  Ik ben dan wel zo gek geweest om dat een keer te doen, maar ik denk dat er verder maar weinig mensen zijn die deze gok ook durven te wagen en ik kan die mensen geen ongelijk geven.
  Voor het zelfde geld zou het weggegooid geld zijn geweest, dat had natuurlijk ook heel goed gekund!

  Xavi (59) 6 januari 2020
 • Cecile de Beir (73)
  Afzeggen 3 reacties

  Ik wilde het voor 1 maand proberen, maar er wordt gewoon weer een maand in rekening gebracht, en dat wil ik niet, ik wil stoppen, maar hoe

  Cecile de Beir (73) 4 januari 2020
 • Harma (56)
  Ourtime 50 plus prima datingsite 0 reacties

  Persoonlijk vind ik het wel fijn dat er een datingsite is voor 50 plussers. Ik kom van Badoo en daar krijg je van allerlei jonge mannen allerlei berichtjes terwijl ik gewoon een leuke man wil leren kennen voor een relatie, die dus ongeveer dezelfde leeftijd heeft als mij. Daarom prefereer ik Ourtime boven andere datingsites.

  Harma (56) 27 december 2019
 • Frank (48)
  Ourtime grootste fake site 0 reacties

  De GROOTSTE FAKE SITE VAN NEDERLAND.
  Had een abonnement genomen van een maand, was zo zegt grof geweest,omdat ik tegen bepaalde vrouwen gezegd had dat ze fake waren, account werd onmiddellijk verwijdert, de vrouwen mogen alles zeggen.
  Deze site is nog geen ster waard.

  Frank (48) 23 december 2019
 • Richard (50)
  Ervaring ourtime 0 reacties

  Mijn ervaring met ourtime is erg goed, dit is een website waar ik vertrouwen in heb en waarvan ik denk dat dit best eens de site zou kunnen zijn waar ik die ene leuke vrouw op tegen zou kunnen komen. Of dit ook allemaal echt uit zal komen weet ik niet, dat weet alleen onze lieve heer. Maar tot die tijd heb ik hier al hele lieve mensen ontmoet en zit ik altijd met veel plezier op deze website.

  Richard (50) 12 december 2019
 • Fernando (56)
  Beoordeling over ourtime 1 reactie

  Ik kreeg een link in mijn mail met de vraag of ik een beoordeling over ourtime wou schrijven en dat vind ik geen probleem.
  Aan mij hebben ze dan ook wel een goede want ik ben een tevreden klant van ourtime en heb verder ook geen klachten.
  Dus als beoordeling krijgt ourtime van mij een goed!
  Nu nog hopen dat het zich loont en ik snel mijn nieuwe liefde hier op vind.

  Fernando (56) 6 december 2019
 • Ilse (56)
  Ourtime klacht 0 reacties

  Echt een klacht wil ik het trouwens niet noemen, maar het is niet zo dat ik van de daken wil schreeuwen hoe geweldig ourtime wel niet is want dat is nu eenmaal niet zo.
  En zo doen ze zich wel voor, dus je wordt als klant wel een beetje bij de neus genomen vind ik en dat kan niet.
  Ourtime is best een leuke website, maar echt bijzonder is die niet, ze brengen niet dingen die een andere site ook niet kan of heeft en dat is wel zoals ze zich voordoen.
  Dus ja wat kun je er van zeggen, het is niet slecht maar ook niet top.
  Eigenlijk is het gewoon een middelmatige website.

  Ilse (56) 2 december 2019
 • Yvet (56)
  Ourtime positief 0 reacties

  Wat een negativiteit over ourtime en wat ontzettend zonde is dat!
  Sorry maar ik snak dat niet en ik vind het ook niet terecht.
  Ik vind ourtime een hele mooie website en ik ben heel blij met alles waar deze website voor staat.
  Nu nog een mooie en fijne vent vinden en ik ben helemaal blij.

  Yvet (56) 29 november 2019
 • John (56)
  Niet uit de buurt 0 reacties

  Had me aangemeld voor mensen uit de buurt (rotterdam,)
  Heel veel uit frankrijk en belgie en duitsland krijg ik te zien ook uit spanje portugal
  Snap niet wat die hier op een hollandse dite doen
  Ook bij de zoek functie kloppen dingen niet
  Jammer genoeg voor een half jaar betaald blij als t in december voorbij is

  John (56) 17 november 2019
 • ontevreden (56)
  brrrr 0 reacties

  Zeer slechte ervaring met deze site, wat een afgeleefde oude koppen van kerels, en dan die jonkies met een foute leeftijd ertussen. En al die viezerikken die zich met ontbloot bovenlijf presenteren...En let eens op hoeveel mannen er met een groot glas bier laten zien. En als er dan een leuke tussen zit: met geen enkele like of wederzijdse like is er contact mogelijk, je wordt dan z.g.n geblokkeerd...En leuke foto's van jezelf worden geweigerd ...Elke dag stuur ik wel minsten 2 klachten van profielen die alleen een foto van een oor of vaagheid hebben van heb ik jou daar...

  ontevreden (56) 14 november 2019