Ourtime
6,4

111 reviews

Ourtime is onderdeel van Meetic die tevens Lexa exploiteert. Het is een datingsite voor gelijkgestemde singles boven de 50 jaar. Ourtime organiseert naast de diensten van de datingwebsite ook activiteiten voor haar leden zoals wandelingen, borrels, reizen en meer. Alle profiel op Ourtime worden gecontroleerd op echtheid.

Cijfer en gebruikersgemak

Het is niet mogelijk om voor je registratie te zien wat het ledenaanbod is en hoe hoog de prijzen van de abonnementen zijn. Om maar te zwijgen over wat de functies zijn op de website. Hierom krijgt Ourtime vooralsnog een 6,4.

Prijzenlijst Ourtime

Geen informatie over gevonden.

Ontevreden over Ourtime? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (111)

 • Sietske (50)
  Abonnement opzeggen 0 reacties

  Contactgegevens van ourtime/ lexa kloppen niet. Twee telefoonnrs. die niet bestaan en een e-mailadres dat niet werkt.
  Ik wil van mijn abonnement af!!!!

  Sietske (50) 12 november 2019
 • Wouter (66)
  Geen member 1 reactie

  Lijkt een leuke datingsite, echter contact met niet members kan niet, maar die worden wel dagelijks voorgesteld. Daarbij kun je niet zien wie wel lid is en wie niet. Ook bij wederzijds leuk vinden niet. Waarschijnlijk kan dit wel maar dan moet je premium lid worden. Al met is mijn advies om hier geen lid van te worden.

  Wouter (66) 27 oktober 2019
 • Giulio (55)
  Doe het niet 0 reacties

  Alle beoordelingen weerspiegelen de waarheid. Het is gewoon een manier om je te misleiden. Je blijft niet alleen zonder een vrouw, maar je blijft ook zonder geld.
  Als je enige ervaring hebt, realiseer je je meteen dat het afzetterij is.
  Zelfs je teksten worden gecontroleerd en als ze hun irriteren, worden ze zelfs verwijderd. omdat ze contraproductief zijn. Je bent dus niet vrij om te schrijven wat je denkt.

  Giulio (55) 25 oktober 2019
 • Giulio (55)
  Word niet opgelicht 0 reacties

  Alle beoordelingen weerspiegelen de waarheid. Het is gewoon een manier om je te misleiden. Je blijft niet alleen zonder een vrouw, maar je blijft ook zonder geld.
  Ik ben geregistreerd met een gratis account en ik heb een enorm verlangen om alles onmiddellijk te verwijderen! Maar ik wacht om te beseffen waartoe ze in staat zijn om geld te verdienen.

  Giulio (55) 25 oktober 2019
 • Bas (30)
  Ourtime zelfde als Lexa niet best 0 reacties

  Gewoon een kopie van Lexa... Alleen wel een stuk vernieuwender qua lay-out van de website. Verder veel opties waar je niks aan hebt, onduidelijke voorwaarden, automatische incassos die je amper uit kan zetten. Verschrikkelijke dienst, net als Lexa dus maar dat is ook logisch omdat het van dezelfde makers is.

  Bas (30) 23 oktober 2019
 • Paulien (34)
  Ourtime oplichtingspraktijken Lexa 0 reacties

  De grootste oplichtingspraktijken vind je op Ourtime.nl, dit is geen nieuwe website maar simpelweg een nieuw scherm van LEXA. Lexa staat qua reviews zo slecht op het internet dat ze dachten dat een nieuwe naam hun goed zou doen en misschien is dit wel waar. Totdat, natuurlijk, mensen er achter komen dat het van Lexa is en dat het niet nieuw en goed is. Het is simpelweg oplichting om zo je negatieve naam te herstellen. Feit dat een bedrijf dit doet geeft wel aan dat ze veel negatieve reviews en dergelijke hadden. Een schande noem ik dit.

  Paulien (34) 16 oktober 2019
 • Walter (51)
  oplichtster 2 reacties

  Mevrouw Patty is een oplichtster zij heeft mij voor 160 euro benadeeld wat ik allemaal betaald heb voor haar op een gegeven moment roept ze o mijn zoon en weg was ze nooit meer terug gezien haar telnummer is 06******** ze heeft mij al verwijderd ik meld het bij u als ik naar de politie ga gebeurd er niets groeten Walter ik hoop dat u hier wat aan kunt doen bij voorbaat dank Walter

  Walter (51) 6 september 2019
 • Yolanda (56)
  Wat een slechte app 0 reacties

  De app op mijn telefoon laat nooit zien dat ik bezoeken heb gehad, terwijl dat wel zo is, ik moet dan eerst alle draaiende apps op mijn telefoon sluiten om te zien of ik nog bezoeken heb gehad. De app stopt er regelmatig mee en om een mij onverklaarbare reden stopt de app ook regelmatig als ik op het kruisje linksboven druk om "mijn bezoeken" te sluiten.
  Verder zit ik echt niet te wachten op mannen van 74 die mij favoriet maken. Ik zit nog lang niet in het bejaardentehuis en loop ook niet achter een rollator.

  Yolanda (56) 30 augustus 2019
 • Sara (52)
  Lexa en ourtime zijn grote oplichters 1 reactie

  Er staat dat je per maand moet betalen. Dat is niet zo, want ze innen alle maanden tegelijk bij de 1e dag waar op je member wordt.

  Lekker makkelijk om zo geld binnen te harken.

  Ik ga overal klachten in dienen en ga naar de politie.

  Sara (52) 18 augustus 2019
 • Rientje (57)
  Klacht ourtime 1 reactie

  Ik krijg maar geen contact met andere kandidaten. Als een vrouw mij klikt als favoriet en ik doe dat ook, en schrijf 1 zin met hoe is het, verbreken ze meteen da verbinding en willen ze niet verder chatten.

  Rientje (57) 18 augustus 2019
 • Harry (53)
  Ourtime leden 4 reacties

  Het leden aantal op Ourtime is heel hoog en daardoor zijn er heel veel mannen en vrouwen hier voor elkaar te vinden. Zelf vind ik dit heel fijn, want dan weet je zeker dat er wel een aantal mensen zijn met wie je het kunt vinden. Je zult ook met een aantal gaan botsen maar dat geeft niet, want dat heb je in het echte leven ook.

  Ik zal al een tijd op Ourtime, maar in het begin vond ik de website niet zo heel veel voorstellen. Inmiddels is de site flink gegroeid en het aantal leden dat hier op zit net zo. Dat scheelt behoorlijk en dat maakt een site als deze een stuk leuker om op te zitten. Tot op heden heb ik er nog niemand ontmoet met wie ik een relatie zou willen hebben, maar ik ben niet iemand die snel opgeeft.

  Harry (53) 17 augustus 2019
 • carolien (57)
  geen contact krijgen 0 reacties

  Zal gelijk met de deur in huis vallen....ik probeer iets uit te zoeken via ourtime contact...niks geen contact laten gewoon niks horen
  En bellen is wel zo makkelijk alleen kan het niet vinden want het nummer wat er bij staat klopt niet

  carolien (57) 17 augustus 2019
 • Herman (62)
  Ourtime beoordeling 1 reactie

  Ik zit al een paar maanden op outime en ik vind dat hier hele mooie vrouwen op zitten. Zoveel vrouwen als ik hier vind waar ik mogelijkerwijs mee zou kunnen afspreken, die vind ik bij mij in de buurt in het echte leven niet. De kans dat ik hier iemand vind is vele malen groter. Ze zijn ook echt allemaal erg lief en aardig en bovendien heel aantrekkelijk. Het oog wil natuurlijk ook wat. Ik heb tot nu toe alleen online afspraakjes gehad, maar ik hoop hier snel verandering in te kunnen brengen en met deze vrouwen in het echt afspreken.

  Herman (62) 15 augustus 2019
 • Linda (33)
  Ourtime review 0 reacties

  Ourtime is een website die datingsites in het algemeen een slechte naam geeft. Het is totaal niet het plaatje wat ik voor ogen had bij een datingsite, ik dacht dat het om romantiek en het zoeken naar een leuke relatie zou gaan. In tegenstelling tot dit gaat het hier schijnbaar om zo veel mogelijk (naakt)foto's van anderen te verzamelen, het liefst van mensen die 20 tot 30 jaar jonger zijn dan jij en hier vieze dingen mee doen.

  En dan is het ook nog eens een site die van dezelfde makers komt als Lexa, dus dan weet ik ook meteen hoe het er op die website aan toe gaat en weet ik dat ik mij daar ook nooit zal aanmelden. Ik hoop dat het er niet op iedere datingsite op deze manier aan toe gaat, want dan is wordt het romantische idee van online daten bij mij meteen de grond in geboord.

  Dus mensen, als je op zoek bent naar een leuke datingsite en hier ook echt een relatie zoekt dan zou ik je aanraden om dit vooral niet op ourtime te gaan doen. En waarschijnlijk dus ook niet op Lexa, omdat die van dezelfde makers komen. Zelf ben ik hier heel snel weer weg gegaan en ik vind het ook belachelijk dat de klantenservice niets met mijn klachten over bovenstaand probleem heeft gedaan, want in principe vallen deze viezeriken gewoon mensen lastig. Het is toch een vorm van ongewenste intimiteiten, danwel online maar alsnog..

  Linda (33) 15 augustus 2019
 • roel (55)
  dit is een goedkoop aftreksel van lexa 2 reacties

  ik dacht dat ourtime een nieuwe datingsite zou zijn. Niets is minder waar het is een goedkoop aftreksel van lexa. ik was ook lid bij lexa en alle zogenaamde profielen van vrouwen zitten allemaal op lexa. Tja toen voelde ik me opgelicht. heb lexa inmiddels al opgezegd en binnenkort zeg ik ourtime ook op .

  roel (55) 15 augustus 2019
 • jblimburg (53)
  bedrog 0 reacties

  ik kreeg heledag door van meldingen dat mijn profiel druk word bezocht na een tijd dat hebben aan gekeken ik toch maar voor 1 maand betaald nu is het in eens krijg je geen meldingen meer ik komt er niet zo veel op mijn profiel als ourtime beweerden is gewoon je lokken dat je betaalt en krijg je ook nog van vrouwen tezien wat je eigenlijk niet wil ik krijg bijna alleen van flinken vrouwen dat ik dat aan geef daar geen interesse in te hebben geld lokkers anders niets

  jblimburg (53) 13 augustus 2019
 • Yvonnn (65)
  Contact 1 reactie

  Dit is niet te geloven krijg verdomme geen contact met our time, echt schande,ik al heel vaak gezocht,is onmogelijk,ik snap niet hoe dat kan waardeloos ik word hier pissig van waar zij jullie mee bezig.

  Yvonnn (65) 27 juli 2019
 • Marc (59)
  Wederzijdse contacten valt helaas iets tegen 0 reacties

  Prima verzorgde datingsite voor mensen boven de 50. Volgens mij ook betrouwbaar. Tussen de vele "oude taarten" en "stukken extra belegen kaas" zijn er toch nog wel degelijk dames die ik zeer aantrekkelijk vind en eens zou willen ontmoeten. Punt is wel dat je beslist gedwongen wordt een "Premium" account te nemen, omdat het merendeel van de dames zich gratis inschrijft en dan geen berichten kunnen sturen. Voor een dubbeltje op de eerste rang dus. Uiteraard heb ik zelf wel enige berichten gestuurd, maar krijg dan een automatisch aangemaakte afwijzing met een standaard tekst. Dit is dus wat onpersoonlijk, omdat je niets af weet van de motivatie van afwijzing. Ook vond ik het vreemd dat er op een gegeven moment wederzijdse "likes" waren (favoriet) en dat ik bij contact zoeken dan toch een afwijzing krijg. Dit waren dan wellicht verkeerde beslissingen van vrouwen die er toch opeens weer van afzien. Ik krijg zeer vele bezoeken, maar berichtjes van vrouwen kunnen er haast niet vanaf. Weinig initiatieven dus.

  Marc (59) 13 juli 2019
 • Marc (59)
  Wederzijdse contacten valt helaas iets tegen 0 reacties

  Prima verzorgde datingsite voor mensen boven de 50. Volgens mij ook betrouwbaar. Tussen de vele "oude taarten" en "stukken extra belegen kaas" zijn er toch nog wel degelijk dames die ik zeer aantrekkelijk vind en eens zou willen ontmoeten. Punt is wel dat je beslist gedwongen wordt een "Premium" account te nemen, omdat het merendeel van de dames zich gratis inschrijft en dan geen berichten kunnen sturen. Voor een dubbeltje op de eerste rang dus. Uiteraard heb ik zelf wel enige berichten gestuurd, maar krijg dan een automatisch aangemaakte afwijzing met een standaard tekst. Dit is dus wat onpersoonlijk, omdat je niets af weet van de motivatie van afwijzing. Ook vond ik het vreemd dat er op een gegeven moment wederzijdse "likes" waren (favoriet) en dat ik bij contact zoeken dan toch een afwijzing krijg. Dit waren dan wellicht verkeerde beslissingen van vrouwen die er toch opeens weer van afzien. Ik krijg zeer vele bezoeken, maar berichtjes van vrouwen kunnen er haast niet vanaf. Weinig initiatieven dus.

  Marc (59) 13 juli 2019
 • Stan Lafleur (26)
  Nep account van mij 0 reacties

  Beste Meneer of mevrouw/ Beheerder(s) van Datingsite Ourtime

  Bij deze wilde ik melden dat er zojuist een profiel op Ourtime is aangemaakt onder mijn naam en met mijn foto. Ik heb mezelf niet aangemeld of mijn foto, naam en gegevens op de site gezet. Ik vermoed dat een hacker dit gedaan heeft en iemand mijn Facebook account gehackt heeft en mijn profielfoto plus gegevens heeft gekopieerd en op Ourtime heeft geplaatst. Ik heb namelijk geen interesse in een relatie en weet zelf niet eens hoe ik mij op een datingsite moet aanmelden.
  Er is dus sprake van een nep profiel en iemand anders heeft mijn profiel op Ourtime aangemaakt. Ik wordt momenteel thuis meerdere malen gebeld en gestalkt met mensen die mij de liefde verklaren. Ik heb hier niet om gevraagd. Ik weet niet wat er mogelijk is maar zou het mogelijk zijn dat de beheerder(s) van de website dit profiel, niet aangemaakt door mij, zo snel mogelijk kunnen verwijderen?
  Ik heb ook al aangifte bij de Politie gedaan.

  Met vriendelijke groetjes
  Stan Lafleur

  Stan Lafleur (26) 9 juli 2019