Ourtime
6,4

122 reviews

Ourtime is onderdeel van Meetic die tevens Lexa exploiteert. Het is een datingsite voor gelijkgestemde singles boven de 50 jaar. Ourtime organiseert naast de diensten van de datingwebsite ook activiteiten voor haar leden zoals wandelingen, borrels, reizen en meer. Alle profiel op Ourtime worden gecontroleerd op echtheid.

Cijfer en gebruikersgemak

Het is niet mogelijk om voor je registratie te zien wat het ledenaanbod is en hoe hoog de prijzen van de abonnementen zijn. Om maar te zwijgen over wat de functies zijn op de website. Hierom krijgt Ourtime vooralsnog een 6,4.

Prijzenlijst Ourtime

Geen informatie over gevonden.

Ontevreden over Ourtime? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (122)

 • Henkie (60)
  Ourtime ervaringen van mij 0 reacties

  Ik heb alleen maar goede ervaringen op ourtime gehad tot nu toe. Ik heb heel veel leuke contacten met de dames hier en we kletsen flink wat af. Ik heb niet met één dame in het bijzonder veel contact, maar ik hou ervan om mijn opties open te houden. Dit weten die dames niet van elkaar, die denken allemaal dat ik alleen met hem contact heb. Dat is dan weer erg handig aan zo’n online iets, die dames kennen elkaar toch niet en spreken elkaar ook niet, dus de kans dat ze er van elkaar achter komen is maar erg klein.

  Henkie (60) 7 januari 2020
 • Xavi (59)
  Ourtime klachten 1 reactie

  Ourtime is een mooie site als je er eenmaal op zit, maar daarvoor moet je wel een gok nemen en je registreren en betalen en dat vind ik slecht.
  De informatie die je over de site kunt vinden als je je eenmaal hebt aangemeld zou je voor die tijd ook al moeten kunnen vinden, dat hoort zo en je kunt niet van mensen verwachten dat ze zo maar gaan betalen voor iets waarvan ze geen idee hebben wat ze er voor terug krijgen.
  Ik ben dan wel zo gek geweest om dat een keer te doen, maar ik denk dat er verder maar weinig mensen zijn die deze gok ook durven te wagen en ik kan die mensen geen ongelijk geven.
  Voor het zelfde geld zou het weggegooid geld zijn geweest, dat had natuurlijk ook heel goed gekund!

  Xavi (59) 6 januari 2020
 • Cecile de Beir (73)
  Afzeggen 3 reacties

  Ik wilde het voor 1 maand proberen, maar er wordt gewoon weer een maand in rekening gebracht, en dat wil ik niet, ik wil stoppen, maar hoe

  Cecile de Beir (73) 4 januari 2020
 • Harma (56)
  Ourtime 50 plus prima datingsite 0 reacties

  Persoonlijk vind ik het wel fijn dat er een datingsite is voor 50 plussers. Ik kom van Badoo en daar krijg je van allerlei jonge mannen allerlei berichtjes terwijl ik gewoon een leuke man wil leren kennen voor een relatie, die dus ongeveer dezelfde leeftijd heeft als mij. Daarom prefereer ik Ourtime boven andere datingsites.

  Harma (56) 27 december 2019
 • Frank (48)
  Ourtime grootste fake site 0 reacties

  De GROOTSTE FAKE SITE VAN NEDERLAND.
  Had een abonnement genomen van een maand, was zo zegt grof geweest,omdat ik tegen bepaalde vrouwen gezegd had dat ze fake waren, account werd onmiddellijk verwijdert, de vrouwen mogen alles zeggen.
  Deze site is nog geen ster waard.

  Frank (48) 23 december 2019
 • Richard (50)
  Ervaring ourtime 0 reacties

  Mijn ervaring met ourtime is erg goed, dit is een website waar ik vertrouwen in heb en waarvan ik denk dat dit best eens de site zou kunnen zijn waar ik die ene leuke vrouw op tegen zou kunnen komen. Of dit ook allemaal echt uit zal komen weet ik niet, dat weet alleen onze lieve heer. Maar tot die tijd heb ik hier al hele lieve mensen ontmoet en zit ik altijd met veel plezier op deze website.

  Richard (50) 12 december 2019
 • Fernando (56)
  Beoordeling over ourtime 1 reactie

  Ik kreeg een link in mijn mail met de vraag of ik een beoordeling over ourtime wou schrijven en dat vind ik geen probleem.
  Aan mij hebben ze dan ook wel een goede want ik ben een tevreden klant van ourtime en heb verder ook geen klachten.
  Dus als beoordeling krijgt ourtime van mij een goed!
  Nu nog hopen dat het zich loont en ik snel mijn nieuwe liefde hier op vind.

  Fernando (56) 6 december 2019
 • Ilse (56)
  Ourtime klacht 0 reacties

  Echt een klacht wil ik het trouwens niet noemen, maar het is niet zo dat ik van de daken wil schreeuwen hoe geweldig ourtime wel niet is want dat is nu eenmaal niet zo.
  En zo doen ze zich wel voor, dus je wordt als klant wel een beetje bij de neus genomen vind ik en dat kan niet.
  Ourtime is best een leuke website, maar echt bijzonder is die niet, ze brengen niet dingen die een andere site ook niet kan of heeft en dat is wel zoals ze zich voordoen.
  Dus ja wat kun je er van zeggen, het is niet slecht maar ook niet top.
  Eigenlijk is het gewoon een middelmatige website.

  Ilse (56) 2 december 2019
 • Yvet (56)
  Ourtime positief 0 reacties

  Wat een negativiteit over ourtime en wat ontzettend zonde is dat!
  Sorry maar ik snak dat niet en ik vind het ook niet terecht.
  Ik vind ourtime een hele mooie website en ik ben heel blij met alles waar deze website voor staat.
  Nu nog een mooie en fijne vent vinden en ik ben helemaal blij.

  Yvet (56) 29 november 2019
 • John (56)
  Niet uit de buurt 0 reacties

  Had me aangemeld voor mensen uit de buurt (rotterdam,)
  Heel veel uit frankrijk en belgie en duitsland krijg ik te zien ook uit spanje portugal
  Snap niet wat die hier op een hollandse dite doen
  Ook bij de zoek functie kloppen dingen niet
  Jammer genoeg voor een half jaar betaald blij als t in december voorbij is

  John (56) 17 november 2019
 • ontevreden (56)
  brrrr 0 reacties

  Zeer slechte ervaring met deze site, wat een afgeleefde oude koppen van kerels, en dan die jonkies met een foute leeftijd ertussen. En al die viezerikken die zich met ontbloot bovenlijf presenteren...En let eens op hoeveel mannen er met een groot glas bier laten zien. En als er dan een leuke tussen zit: met geen enkele like of wederzijdse like is er contact mogelijk, je wordt dan z.g.n geblokkeerd...En leuke foto's van jezelf worden geweigerd ...Elke dag stuur ik wel minsten 2 klachten van profielen die alleen een foto van een oor of vaagheid hebben van heb ik jou daar...

  ontevreden (56) 14 november 2019
 • Sietske (50)
  Abonnement opzeggen 0 reacties

  Contactgegevens van ourtime/ lexa kloppen niet. Twee telefoonnrs. die niet bestaan en een e-mailadres dat niet werkt.
  Ik wil van mijn abonnement af!!!!

  Sietske (50) 12 november 2019
 • Wouter (66)
  Geen member 1 reactie

  Lijkt een leuke datingsite, echter contact met niet members kan niet, maar die worden wel dagelijks voorgesteld. Daarbij kun je niet zien wie wel lid is en wie niet. Ook bij wederzijds leuk vinden niet. Waarschijnlijk kan dit wel maar dan moet je premium lid worden. Al met is mijn advies om hier geen lid van te worden.

  Wouter (66) 27 oktober 2019
 • Giulio (55)
  Doe het niet 0 reacties

  Alle beoordelingen weerspiegelen de waarheid. Het is gewoon een manier om je te misleiden. Je blijft niet alleen zonder een vrouw, maar je blijft ook zonder geld.
  Als je enige ervaring hebt, realiseer je je meteen dat het afzetterij is.
  Zelfs je teksten worden gecontroleerd en als ze hun irriteren, worden ze zelfs verwijderd. omdat ze contraproductief zijn. Je bent dus niet vrij om te schrijven wat je denkt.

  Giulio (55) 25 oktober 2019
 • Giulio (55)
  Word niet opgelicht 0 reacties

  Alle beoordelingen weerspiegelen de waarheid. Het is gewoon een manier om je te misleiden. Je blijft niet alleen zonder een vrouw, maar je blijft ook zonder geld.
  Ik ben geregistreerd met een gratis account en ik heb een enorm verlangen om alles onmiddellijk te verwijderen! Maar ik wacht om te beseffen waartoe ze in staat zijn om geld te verdienen.

  Giulio (55) 25 oktober 2019
 • Bas (30)
  Ourtime zelfde als Lexa niet best 0 reacties

  Gewoon een kopie van Lexa... Alleen wel een stuk vernieuwender qua lay-out van de website. Verder veel opties waar je niks aan hebt, onduidelijke voorwaarden, automatische incassos die je amper uit kan zetten. Verschrikkelijke dienst, net als Lexa dus maar dat is ook logisch omdat het van dezelfde makers is.

  Bas (30) 23 oktober 2019
 • Paulien (34)
  Ourtime oplichtingspraktijken Lexa 0 reacties

  De grootste oplichtingspraktijken vind je op Ourtime.nl, dit is geen nieuwe website maar simpelweg een nieuw scherm van LEXA. Lexa staat qua reviews zo slecht op het internet dat ze dachten dat een nieuwe naam hun goed zou doen en misschien is dit wel waar. Totdat, natuurlijk, mensen er achter komen dat het van Lexa is en dat het niet nieuw en goed is. Het is simpelweg oplichting om zo je negatieve naam te herstellen. Feit dat een bedrijf dit doet geeft wel aan dat ze veel negatieve reviews en dergelijke hadden. Een schande noem ik dit.

  Paulien (34) 16 oktober 2019
 • Walter (51)
  oplichtster 2 reacties

  Mevrouw Patty is een oplichtster zij heeft mij voor 160 euro benadeeld wat ik allemaal betaald heb voor haar op een gegeven moment roept ze o mijn zoon en weg was ze nooit meer terug gezien haar telnummer is 06******** ze heeft mij al verwijderd ik meld het bij u als ik naar de politie ga gebeurd er niets groeten Walter ik hoop dat u hier wat aan kunt doen bij voorbaat dank Walter

  Walter (51) 6 september 2019
 • Yolanda (56)
  Wat een slechte app 0 reacties

  De app op mijn telefoon laat nooit zien dat ik bezoeken heb gehad, terwijl dat wel zo is, ik moet dan eerst alle draaiende apps op mijn telefoon sluiten om te zien of ik nog bezoeken heb gehad. De app stopt er regelmatig mee en om een mij onverklaarbare reden stopt de app ook regelmatig als ik op het kruisje linksboven druk om "mijn bezoeken" te sluiten.
  Verder zit ik echt niet te wachten op mannen van 74 die mij favoriet maken. Ik zit nog lang niet in het bejaardentehuis en loop ook niet achter een rollator.

  Yolanda (56) 30 augustus 2019
 • Sara (52)
  Lexa en ourtime zijn grote oplichters 1 reactie

  Er staat dat je per maand moet betalen. Dat is niet zo, want ze innen alle maanden tegelijk bij de 1e dag waar op je member wordt.

  Lekker makkelijk om zo geld binnen te harken.

  Ik ga overal klachten in dienen en ga naar de politie.

  Sara (52) 18 augustus 2019