• Xavi (59)
  Ourtime klachten 1 reactie

  Ourtime is een mooie site als je er eenmaal op zit, maar daarvoor moet je wel een gok nemen en je registreren en betalen en dat vind ik slecht.
  De informatie die je over de site kunt vinden als je je eenmaal hebt aangemeld zou je voor die tijd ook al moeten kunnen vinden, dat hoort zo en je kunt niet van mensen verwachten dat ze zo maar gaan betalen voor iets waarvan ze geen idee hebben wat ze er voor terug krijgen.
  Ik ben dan wel zo gek geweest om dat een keer te doen, maar ik denk dat er verder maar weinig mensen zijn die deze gok ook durven te wagen en ik kan die mensen geen ongelijk geven.
  Voor het zelfde geld zou het weggegooid geld zijn geweest, dat had natuurlijk ook heel goed gekund!

  Bezoek Ourtime

  Xavi (59) 6 januari 2020
  • (69)

   Ik zit nu een paar maanden op ourtime en het loopt, voor mij althans sterk achteruit. Ik krijg veel likes van mensen die dezelfde dag nog als ongewenst worden beschouwd en verwijderd
   Nu krijg ik echt weer dagelijks zo.n 40 reacties uit het buitenland wat ik niet snap . Ik geef aan alleen in nederland te zoeken. Ook krijg ik verl reacties van jongere mannen terwijl ik aangeef dat ik daar niet naar op zoek ben. Volgens mij kan ik dit alleen blokkeren als ik extra geld ga betalen, pas dan kun je aangeven wie je wel of niet mag benaderen. Ik vind dit geldklopperij. Het is al duur genoeg ! Gevolg is meer dan duizend geblackliste zoekers !

   Mary (69) 26 januari 2020


Meer informatie en reviews over Ourtime