• Steve (33)
  Afschrijvingen automatische incasso Ourtime 2 reacties

  Folks, Er is ondanks mijn afzegging op 11 -02 geld afgeschreven van mijn rekening. Dit ondanks alle gelukwensen met mijn nieuwe liefde. Had een abonnement van 6 maanden en heb zelfs voor die tijd aangegeven te willen stoppen, maar dat mocht niet baten. Zou graag mijn geld teruggestort willen zien van 14,99. Mvg Steve.

  Bezoek Ourtime

  Steve (33) 22 februari 2020
  • (77)

   Eigenlijk kan ik wel blijven aangeven dat veel mensen erg naïef zijn om zich in te schrijven en de voorwaarden niet goed door te nemen maar de fout ligt toch duidelijk bij jou zelf gewoon op tijd je account verwijderen en niet opschorten want dan lopen de betalingen door dus eerst eens goed doornemen hoe je e.e.a. moet doen dan loop je niet tegen dit soort problemen aan.
   Bij het definitief verwijderen van je account krijg je binnen no time een mail dat je account verwijderd is zo simpel is dat en als ze weer iets ten onrechte afschrijven gewoon bij je bank storneren ( terug Boeken).

   frits (77) 20 juli 2020
  • (28)

   Dat je überhaupt iets moet terug boeken omdat ze het gewoon zelf van je rekening halen is waanzinnig te noemen in mijn ogen. Zijn ook datingsites die zonder automatische incasso werken, doe mij die maar!

   Leon (28) 20 juli 2020


Meer informatie en reviews over Ourtime