• Ted (60)
  Ourtime positief 1 reactie

  Ik vind ourtime een website waar ik heel positief over mag zijn. Je hoort ook mensen zeggen dat ze vinden dat er geen sites speciaal voor 50 plussers moet zijn, maar die mensen willen dan waarschijnlijk met een jonger iemand daten verwacht ik.

  Zo zit ik niet in elkaar, ik zoek gewoon iemand van mijn eigen leeftijd die ook met dezelfde ideeen in het leven staat als ik dat doe en dat soort vrouwen ben ik hier al tegen gekomen dus ik ben er van overtuigd dat het me gaat lukken om hier een leuke en lieve vrouw ge vinden waar ik iets moois mee kan opbouwen.

  Bezoek Ourtime

  Ted (60) 11 maart 2019
  • (59)

   Ik zoek ook iemand van mijn eigen leeftijd en in principe zijn we bijna even oud, maar ik vind de mannen die hier op zitten allemaal zo saai en al zo oud in hun doen en laten. Ik zoek iemand die nog energie heeft van een man van 40 en die nog allerlei dingen wil doen, zoals reizen en dergelijke, voordat ze gaan verhuizen naar een bejaardentehuis en dat gevoel krijg ik van de mannen die hierop zitten absoluut niet. Ik was erg teleurgesteld. Ik hoop dat ik je nu niet heb beledigd, want wat ik zeg geldt natuurlijk niet perse voor alle mannen die hier op zitten.

   Ria (59) 31 maart 2019


Meer informatie en reviews over Ourtime