• Ria (59)
  Teleurstellend 1 reactie

  Toen ik deze website tegen kwam in een ranglijst met de beste datingwebsites voor bepaalde personen, was ik heel erg enthousiast.
  Ook omdat de website 'our time' heet en zo zie ik het eigenlijk ook een beetje, nu is het onze tijd.
  Jarenlang heb ik mij volledig gegeven voor mijn kinderen en heb ik van alles hiervoor gelaten, zonder spijt hoor begrijp me goed, maar nu zie ik het inderdaad zo dat het nu mijn tijd is om te doen wat ik graag zou willen doen.
  Even een korte uitleg dus waarom ik hier zo enthousiast over was en misschien is dat ook de reden dat ik te overhaast heb gehandeld en me, zonder verder onderzoek, eigenlijk gelijk heb aangemeld.
  Eenmaal hier een profiel aangemaakt, ben ik vol enthousiasme de chatroom ingegaan en ben ik op zoek gegaan naar die leuke man die ik zo graag hoop te vinden.
  Dat was wel even een domper want ten eerste zaten er niet heel veel mannen op de site, en de mannen die hier op zaten waren naar mijn mening zo oud van stof dat ik me gelijk bejaard voelde.
  Ik ben dan misschien 59 jaar oud en niet meer de jongste, ik sta nog wel in de bloei van mijn leven en ik zoek een man die ook zoveel energie heeft en nog van alles wil doen en niet achter de geraniums wil zitten.
  Het was een teleurstellende ervaring en waarschijnlijk dus toch een verkeerde keus van mij, deze website.

  Bezoek Ourtime

  Ria (59) 31 maart 2019
  • (59)

   Ik ben ook nog niet helemaal overtuigd vn deze website en app maar dat is meer omdat ik me echt afvraag of zoiets wel werkt voor mensen van deze leeftijden.
   De mensen van net vijftig of de leden die veel met computers werken redden zich er wel mee maar of dit ook voor derest geldt vraag ik mij af.

   Jeffrey (59) 19 april 2019


Meer informatie en reviews over Ourtime